20430
-
bgabor #9469 Csak annyi a különbség, hogy Amaro írásával ellentétben bármilyen mozgás beindítja az aknákat, sebességtől függetlenül.
Szal a WASD-vel való oldalazgatás nem a lassú szkafanderrepülés nem megoldás, el kell kerülni az aknákat, az ugye meg a vakszerencsén múlik. -
bgabor #9468 Visszaolvastam, a kérdés tárgytalan. Aknák, ahogy sejtettem.
-
bgabor #9467 Van egy kérdésem:
Van ugyebár a megszerezhető, üresen álló hajók között egy M3-as hajó, egy Pirate szektorban áll, nyilvánvaló helyen, egy csomó, gyanúsan sűrű aszteroida között. A gondom az, hogy hiába közelítem meg, anélkül hogy ütköznék bármivel is, a hajóm felrobban. Ha mégis sikerül átülnöm bele, és elindulok, az a hajó is feltrobban. Pedig látszólag egyik se ütközik neki semminek! Mi ez tehát? Aknamező? Ha igen, hogy tudom észlelni és kiiktatni az aknákat?
Vagy ez egyfajta csali, amit a kalózok állítottak ide?
A LooManckStrat's Legacy rendszerben álló Mamva Raiderről van szó. -
amióta van station manager ,nem az igazi a termelés ,ugyanis ha jól láttam a station manager nem használja a jumpdrive-ot! pedig anélkül lókaki az egész! -
pedig tele van az energia -
deph #9464 A gép akkor lő lassabban, ha a laser generátor nem bírja tölteni úgy a fegyvereket, mint ahogy fogy a pufferből.
Nekem ez a tapasztalatom. -
deph #9463 Ez ugyanaz...
Katonák: OTAS HCF-be bepakolod őket és ha közel mész már leszedett pajzsú hajóhoz, akkor átrakod őket rá és elfoglalják Neked.
Asszem ez a lényeg. -
[...] ez viszont nálatok hogy van? nagyon kéne hogy rá valami válasz...tenx -
a katonák mire jók? -
régebbről?! nem 5 oldallal ez előtt kérdeztem? vagy ez most más? -
Lysandus #9459 Nálad termelnek a kiképzőközpontok? Hogy érted ezt el? Nálam minden alapanyaguk megvan, mégsem csinálnak semmit. Kivéve az OTAS HQ-t. -
deph #9458 Ja és UT: Universe Trader
ST: Sector Trader
Ez még régebbről kimaradt. :-) -
deph #9457 HQ: 1. Be tudsz dokkolni TL, M1,M2,M8,M7 hajókkal.
2. Tudsz javítani hajót.
3. Tudsz szétszedni hajót, amit utána gyárthatsz (bár a nyersanyagot neked kell hordani)
4. Tudsz festeni hajót.
5. Tudsz mindenfélét raktározni(pajzs,fegyver ,nyersanyag) -
deph #9456 A Property Options részében mást is ki lehet kapcsolni, hogy nem mutassa.
Hasznos, amikor már van egypár hajód meg állomásod. -
SaGa #9455 Amit "láttál már" a szektorban, illetve ami közben bekerül a scannered hatósugarába. Van egy olyan parancs is, ami felderíti a szektort. Meg kell venni az Explorer szoftvert, és ha elindítod a hajót vele, végigjárja az összes aszteroidát, közben meg észreveszed, amiket szétszórtak és elég közel jutsz hozzájuk... -
a hajómon lévő lőtornyok(vagy minek hívjam) elég lassan lőnek! ha én irányítom ,akkor sokkal gyorsabban tudok vele lőni! a gép által vezérelt hajók is gyorsan lőnek! hogy lehet beállítani ogy ne kelljen 5 másodperces szüneteket várnom míg lő egy újabbat a BHEPT-el?(kicsit túloztam) -
dokkolj egy equipment dokknál! és ha van akkor mázlid,ha nincs akkor....
nézd meg a térképen amit felraktam ,hogy hol lehet venni -
Közeli gyárban veszel egy XL konténerüt. -
klb #9451 Újabb kérdés...
Beruháztam egy Cerberusra, de ezzel a benga nagy teknővel nem lehet sehova szinte dokkolni.:( Épp azzal kínlódok, hogy a fenébe kerüljön rá a hajóra a 3db 1GJ-os pajzs. A cerberussal nem tudok dokkolnia gyárban, Van ugyan egy Reaper is a cerberushoz rendelve, de azzal meg nem lehet elhozni az XL-es méretű pajzsot:(
Van valami ésszerű megoldás, azon kívűl, hogy hozzak a galaxis másik végéből egy TS-t, ami megveszi a pajzsot, és onnan áttranszportálom? -
klb #9450 Köszi,kiprószálom! -
a HQ mire jó? -
kössz ez nem tudtam én se :D -
bgabor #9447 Köszi! -
deph #9446 Van rá megoldás:
Hátul a beállításoknál ki kell kapcsolni, hogy a satelliteket mutassa. -
klb #9445 Erősen zavar egy dolgog. Amikor az "r" lenyomására megjelenik a vagyonom, sehogy se tudom kiiktatni, hogy a rengeteg műholdat is mutassa.
Van 10db UT, amiket rendszeresen ellenőrizni kell, de mire a 100db műhold között megtalálom őket lemegy a nap.
Létezik erre valami megoldás?
-
Ha bekonfigolod egy billentyűre, akkor sokkal gyorsabban benn leszel és nem fenyeget az a veszély, hogy nekimész az állomásnak.
Arra is nagyon jó, hogy beelőzz egy másik transportot nehogy elhappolja a jó üzletet. Mint lejebb vagyon írva. -
Térképező program Na! Ezt tessék használni és akkor minden megvan/meglesz! Egyetlen dolgot nem írki: a rejtett konténereket:( de azon kívü minden rajta van...tanulmányozd kicsit)
-
amaro oldalán: letöltések -> táblázatok - és itt találsz még hajókról -
transporter device: cloudbase south west-> goner temple ->it tudod megvenni -
amaro oldalán a leírásoknál legalul van leírás a tipusokról!
transporter device- ha jól tudom ezzel tudsz dolgokat küldeni
a docking computer hasznos ...főként nagy hajóknál,akik nehezen dokkolnak! hogyan? így: 5km-en belül kijelölöd az űrbázist -> "i"gomb -> "dock" és már bent is vagy! nem kell keringeni -
bgabor #9439 Ja, és meg egy dolog: Mire jó a docking computer?
(Merthogy megfigyeléseim szerint a hajók ilyen nélkül is tudnak dokkolni robotpilótával)
Ma is találtam az űrben egy hajót bármiféle navigation software nélkül, és mégis gond nélkül átküldhettem dokkolni két szektorral arrébb.
-
bgabor #9438 Két kérdés:
1:Merre találom azt a cuccot, amivel távolról át tudok árut és magát a pilótát teleportálni más, közelben lévő hajókra? Régebben amikor játszotam, volt ilyen. Szal hogy hívják és merre van.
2:Tudtok e olyan weboldalt mondani, amin az X3 egyes hajóiról van leírás, olyan, mint Amaro X3 oldalán az M2-M1ről, csak a többiről.
Ugyanúgy nemtaláltam sehol olyan oldalt, ahol a játékban szereplő hajókat képekről csodálhatnám meg. -
vagy nem? -
viszont 1 rakétagyár jó ötletnek tűnik! hasznomra válna -
a 2 BPAC a vadászok ellen akarna lenni....de kétlem hogy lenne valami értelme! -
feltuningoltam a centauromat 9BHEAPT 2BPAC :D ekkora tűzerővel könnyedén elbánok 1 mamuttal 3sorozat és bumm! -
és flak artelly gyárban is érdemes gondolkodni -
én a,b,gppc gyárat vennék vagy a,bhept-et. Ezek szinte minden hajóra kellenek és bármelyik eq-ban eladható. Ezek közül is a gppc-t és bhept-et. -
ha aszteroida közelében van, akkor nem. csak köröz, de nem tud elég közel menni, hogy felszedje -
most már van 1 kis pénzem egy komolyabb befektetésre! valami fegyvergyárra gondoltam....tippek?