20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Berv
    Végén még kiderül, h. a harmincasok vagyunk többen itt a fórumon :)
    Na de a lényeg: mindenkinek Boldog Szülinapot, akinem volt/van/lesz idén is ! :)
  • erdos
    33 leszek a következő hónapban és rég volt már olyan hogy egy banda fiatalabbik feléhez tartozzam :-)))
  • Berv
    Gyors kérdés...
    A bányászom - egy argon izé - XL termetű hajócska gyűjtöget szépen Nebula-ban.
    Silicon wafert is összeszedett, ezen némileg meglepődtem.
    5750-s cargobay-jel rendelkezik, addig le sem száll - tényleg, hol adja el az Ore-t ? - amig tele nem lesz a raktere ?
  • Berv
    Bocs, 3 - sör - lett belőle
  • Amaro
    Boldog szülinapot, deph! A nagy nap örömére csavartam egyet a whiskeys üvegen
    sWbFII: Nemrég múltam 38 - és te mennyinél jársz?
  • RJoco
    Boldog szülinapot deph!
  • Berv
    Most jön ennek a főpróbája, ha jövök vissza hallelujázva, akkor bejött :)
  • Berv
    Hát lélekben nem érem utol a korom, olyan komolytalan felnőtt lettem :)
  • Berv
    Nagyon sok Boldog Szülinapot !
    Szolidaritásból én is iszom egy sört !
    Egészségedre
  • deph
    És te mennyi vagy?
  • deph
    OFF Erre a II vh-ra visszatérve, most kaptam tesómtól egy könyvet, amihez adtak CD-t és korhű dokumentumok vaanak mellékelve (támadási tervek, Eisenhower levele stb) Nagyon király.
    ON
    Érdekes, hogy ma jött elő ez a hány évesek vagyunk téma...
    .. ma vagyok 33. 1 üveg pezsi, meg pár doboz sör és az asszony, gyerek elpasszolva mamának.
  • sWbFII
    és ti többiek....hány évesek vagytok?
  • sWbFII
    furcsa hogy általában a felnőttek elítélik a számítógépet,pedig azt se tudják miről beszélnek! mások meg csak azért nem engedik a gyereküket a géphez,mert ők akarnak gépezni XD
    pedig szerintem a nagypapám szívesen végignyomna 1-2 II.világháborús game-t....csak hát nem ért az ilyenekhez :-)
  • sWbFII
    ssssssssssssssszivesen
  • sWbFII
    ha ez vígasztal: fiatalabbnak nézel ki XD ;D
  • Berv
    35, de pszit, ne mond el a többieknek jó!?!?!? :)
  • Borg18754
    kössz a t gomb tényleg bevált elkeztem pörögni a busterrel aztán megtalálta
  • sWbFII
    amúgy hány éves vagy? én itt poénból szidlak és erre kiderül hogy 3X annyi idős vagy mint én....z inkább fordítva szokott lenni!
  • sWbFII
    hát hát! 200-400méternél közelebb kell lenni hozzá! szóval 10-ed pontossággal tudnod kell a koordinátákat ahoz ,hogy megtaláld! és a radart felejtsd el! bár igaz érdemes használni a keresést ("t" gomb),mert akkor messzebbről is megtalálhatod!
  • sWbFII
    én csak hülyéskedtem! ne aggódj!
  • Kalo71
    Hi!
    Megvolt az első komolyabb hajó elfogásom. Megszereztem egy Yaki Akuma-t. Csak a rajta lévő fegyverekért 30mill cr-t kaptam, a hajóért csak 18-at mert a hullja kicsit amortizálódott. De mióta van HCF-em azóta Xenon Q-t nem látok sehol.

• Borg18754
    2 hajót már találtam el is adtam őket de a CIG-eket nem akarja megtalálni a radar lehet hogy triplex scanner kéne?
    már kétszer is odamentem benéztem az aszteridákhoz is de sehol semmi
  • Berv
    Megnézem, köszönöm !
  • Berv
    Azt hittem észre sem vettétek, 1 napig csend volt :)
    Most bezzeg, van aki szid, van akinek a papné :)
    Pont 3 éves az én fiam is, de nincs itthon így tudtam keresni nektek ilyen nénit !
    Akinek tényleg bántotta az ... a mindegy mijét, attól bocs! :)
  • sWbFII
    És licitálni nem lehetne rá?! legyen a kezdőösszeg : 100.000 credit

ki ajánl 200.000 creditet?
  • sWbFII
    A szép új korvettemet átnevezem "döngető"-re!
  • deph
    Ja, szerepel, csak mivel te mostanában nem játszottál, ezért a többiek leköröztek és ők láthatják. Ha kipucolod a Khaak szektorokat ő a főnyeremény.
    Ja és a fiam 3,5 éves, ő is rácuppant a képernyőre.
  • kisviku
    Nem is tudtam...a néni is a játékban szerepel?
  • Lysandus
    Szerintem ez nem a station manager. Hanem a commercial agent script. Annak aki nem ismeri: a Bonus Pack része ez is. Kicsit idegenkedtem tőle, de megéri felrakni. A commercial agent tényleg használja a jumpdrive-ot, a leírt feltételek esetén. Terran szektorokban lévő gyárakhoz nagyon ajánlott.
  • SaGa
    Bányászhajókat a hajógyárakban vehetsz. Tulajdonképpen bármelyik TS, amelyikre raksz ore collectort, megteszi. Jól jön egy Automata bányász script is. Ha felraktad, kell a hajóra mineral scanner, ore collector és a special command szoftver. Meg a trading soft 1 és 2, meg egy trading system extension. Meg amit akarsz. Fegyver nem kell...

Ha raksz a hajóra moil drilling systemet, akkor nekiugrik az aszteroidáknak is, ha nem, akkor a kissebb sziklákat szedegeti össze...
  • sWbFII
    nem akarok összeveszni kalóztársaimmal! még a végén nem másolnák nekem le az X4-et ha majd megjelenne :(
    most még békésen élgedélek a kalózok mellet! néha még köszönnek is nekem a plazmaágyúikkal!
    najó télleg nagy a béke és nem akarok örökharagot...de mondd csak ! kitiltottak már valamelyik kalózbázisról?
  • sWbFII
    ugyan má! nekem is a többiek mondták!
  • sWbFII
    jajjmááá! komolyan mondom ...olyan vagy mint a 10 éves kisfiú aki először látott ilyet! :( ez egy X3 oldal ember!!! az ilyeneket bannolni kéne!az emberiség szégyene ! hihetelen egyesek miket néznek!

(najó,megbocsátok ha privátban küldesz még arról a szőkéről! ;))
  • Amaro
    Melyikre gondoltál?
    (Legközelebb figyelmeztetést szúrj be, ha ilyen linket nyomsz X3 fórumba.
    "Jó csaj ez a szőke" - három éves fiam, mellettem a monitorra meredve)
  • Borg18754
    1000 köszönet mindkettőtöknek
  • RJoco
    Amaro oldalán fenn vannak a táblázatok, hogy hol, mit érdemes összeszedni.
    Én is csináltam egy teljeset az XTM elhagyatott dolgairól.
    Szal, jó szedegetést!
  • RJoco
    A CIG-ekkel sokat össze lehet szedni. Darabja 450kCr körül van. Általában kettesével vannak, de van ahol 3 ill. 4 van. Én 5 gyárat vettem, egy complex construktion HUB-ot és 3 Construction Kit-et.
    Ha van Hull Repair script fenn, akkor 1 Repair Kit 94400 Cr-t ér, ha rárakod a hajóra és úgy adod el. Ezzel is sokat lehet keresni, 300kCr örül van 60-80 darab.
  • Berv
    majdnem jó lett, szóval, Borg, ... ezeket érdemes osszeszedni, köszönd sWbFII-nak, Ő nyomta be az infót
  • Berv
    Ship coordinates
    Ship Name Sector x y z
    Toucan Hauler Menelaus' Frontier 43 -7 35
    Iguana Vanguard Family Whi 0 0 40
    Harrier Sentinel The Vault -25 -10 -14
    Falcon Sentinel Unknown Sector -20 3 2
    Buzzard Hauler Family Tkr -35 -7 -10
    Buster Sentinel Akeela's Beacon 30 -10 -30
    Buster Sentinel Treasure Chest 0 50 0
    Scorpion Raider Xenon Sector 101 0 0 80
    Mamba Raider LooManckStrat's Legacy -17 0 0
    Nova Unknown Sector -12 1 -19
    Mako Raider Depths Of Silence 1 -3 38
    Pericles Vanguard Unknown Sector -10 10 10
  • Borg18754
    Hi!
    2.szorra sikerült feltennem az xtm-em
    már 3.szorra kezdem ujra egyszer elrontottam a telepítést
    most kicsit gyorsabban akarok pénzt szerezni
    valaki tudna írni dolgokat amit fel lehet szedni aztán eladni?
    csak hogy kb merre van melyik rendszer meg melyik kaputól merre
    induljak?
    thx