20430
-
Berv #9549 Végén még kiderül, h. a harmincasok vagyunk többen itt a fórumon :)
Na de a lényeg: mindenkinek Boldog Szülinapot, akinem volt/van/lesz idén is ! :) -
33 leszek a következő hónapban és rég volt már olyan hogy egy banda fiatalabbik feléhez tartozzam :-))) -
Berv #9547 Gyors kérdés...
A bányászom - egy argon izé - XL termetű hajócska gyűjtöget szépen Nebula-ban.
Silicon wafert is összeszedett, ezen némileg meglepődtem.
5750-s cargobay-jel rendelkezik, addig le sem száll - tényleg, hol adja el az Ore-t ? - amig tele nem lesz a raktere ?
-
Berv #9546 Bocs, 3 - sör - lett belőle 

-
Boldog szülinapot, deph! A nagy nap örömére csavartam egyet a whiskeys üvegen 
sWbFII: Nemrég múltam 38
- és te mennyinél jársz?
-
Boldog szülinapot deph! -
Berv #9543 Most jön ennek a főpróbája, ha jövök vissza hallelujázva, akkor bejött :) -
Berv #9542 Hát lélekben nem érem utol a korom, olyan komolytalan felnőtt lettem :) -
Berv #9541 Nagyon sok Boldog Szülinapot !
Szolidaritásból én is iszom egy sört !
Egészségedre

-
deph #9540 És te mennyi vagy? -
deph #9539 OFF Erre a II vh-ra visszatérve, most kaptam tesómtól egy könyvet, amihez adtak CD-t és korhű dokumentumok vaanak mellékelve (támadási tervek, Eisenhower levele stb) Nagyon király.
ON
Érdekes, hogy ma jött elő ez a hány évesek vagyunk téma...
.. ma vagyok 33. 1 üveg pezsi, meg pár doboz sör és az asszony, gyerek elpasszolva mamának. -
és ti többiek....hány évesek vagytok? -
furcsa hogy általában a felnőttek elítélik a számítógépet,pedig azt se tudják miről beszélnek! mások meg csak azért nem engedik a gyereküket a géphez,mert ők akarnak gépezni XD
pedig szerintem a nagypapám szívesen végignyomna 1-2 II.világháborús game-t....csak hát nem ért az ilyenekhez :-) -
ssssssssssssssszivesen -
ha ez vígasztal: fiatalabbnak nézel ki XD ;D -
Berv #9534 35, de pszit, ne mond el a többieknek jó!?!?!? :) -
Borg18754 #9533 kössz a t gomb tényleg bevált elkeztem pörögni a busterrel aztán megtalálta -
amúgy hány éves vagy? én itt poénból szidlak és erre kiderül hogy 3X annyi idős vagy mint én....z inkább fordítva szokott lenni! -
hát hát! 200-400méternél közelebb kell lenni hozzá! szóval 10-ed pontossággal tudnod kell a koordinátákat ahoz ,hogy megtaláld! és a radart felejtsd el! bár igaz érdemes használni a keresést ("t" gomb),mert akkor messzebbről is megtalálhatod! -
én csak hülyéskedtem! ne aggódj! -
Kalo71 #9529 Hi!
Megvolt az első komolyabb hajó elfogásom. Megszereztem egy Yaki Akuma-t. Csak a rajta lévő fegyverekért 30mill cr-t kaptam, a hajóért csak 18-at
mert a hullja kicsit amortizálódott. De mióta van HCF-em azóta Xenon Q-t nem látok sehol.
-
Borg18754 #9528 2 hajót már találtam el is adtam őket de a CIG-eket nem akarja megtalálni a radar lehet hogy triplex scanner kéne?
már kétszer is odamentem benéztem az aszteridákhoz is de sehol semmi
-
Berv #9527 Megnézem, köszönöm ! -
Berv #9526 Azt hittem észre sem vettétek, 1 napig csend volt :)
Most bezzeg, van aki szid, van akinek a papné :)
Pont 3 éves az én fiam is, de nincs itthon így tudtam keresni nektek ilyen nénit !
Akinek tényleg bántotta az ... a mindegy mijét, attól bocs! :) -
És licitálni nem lehetne rá?! legyen a kezdőösszeg : 100.000 credit
ki ajánl 200.000 creditet? -
A szép új korvettemet átnevezem "döngető"-re!
-
deph #9523 Ja, szerepel, csak mivel te mostanában nem játszottál, ezért a többiek leköröztek és ők láthatják. Ha kipucolod a Khaak szektorokat ő a főnyeremény.
Ja és a fiam 3,5 éves, ő is rácuppant a képernyőre.
-
kisviku #9522 Nem is tudtam...a néni is a játékban szerepel?
-
Lysandus #9521 Szerintem ez nem a station manager. Hanem a commercial agent script. Annak aki nem ismeri: a Bonus Pack része ez is. Kicsit idegenkedtem tőle, de megéri felrakni. A commercial agent tényleg használja a jumpdrive-ot, a leírt feltételek esetén. Terran szektorokban lévő gyárakhoz nagyon ajánlott. -
SaGa #9520 Bányászhajókat a hajógyárakban vehetsz. Tulajdonképpen bármelyik TS, amelyikre raksz ore collectort, megteszi. Jól jön egy Automata bányász script is. Ha felraktad, kell a hajóra mineral scanner, ore collector és a special command szoftver. Meg a trading soft 1 és 2, meg egy trading system extension. Meg amit akarsz. Fegyver nem kell...
Ha raksz a hajóra moil drilling systemet, akkor nekiugrik az aszteroidáknak is, ha nem, akkor a kissebb sziklákat szedegeti össze... -
nem akarok összeveszni kalóztársaimmal! még a végén nem másolnák nekem le az X4-et ha majd megjelenne :(
most még békésen élgedélek a kalózok mellet! néha még köszönnek is nekem a plazmaágyúikkal!
najó télleg nagy a béke és nem akarok örökharagot...de mondd csak ! kitiltottak már valamelyik kalózbázisról? -
ugyan má! nekem is a többiek mondták! -

jajjmááá! komolyan mondom ...olyan vagy mint a 10 éves kisfiú aki először látott ilyet! :( ez egy X3 oldal ember!!! az ilyeneket bannolni kéne!az emberiség szégyene ! hihetelen egyesek miket néznek!
(najó,megbocsátok ha privátban küldesz még arról a szőkéről! ;)
)
-
Melyikre gondoltál?
(Legközelebb figyelmeztetést szúrj be, ha ilyen linket nyomsz X3 fórumba.
"Jó csaj ez a szőke" - három éves fiam, mellettem a monitorra meredve)
-
Borg18754 #9515 1000 köszönet mindkettőtöknek -
Amaro oldalán fenn vannak a táblázatok, hogy hol, mit érdemes összeszedni.
Én is csináltam egy teljeset az XTM elhagyatott dolgairól.
Szal, jó szedegetést! -
A CIG-ekkel sokat össze lehet szedni. Darabja 450kCr körül van. Általában kettesével vannak, de van ahol 3 ill. 4 van. Én 5 gyárat vettem, egy complex construktion HUB-ot és 3 Construction Kit-et.
Ha van Hull Repair script fenn, akkor 1 Repair Kit 94400 Cr-t ér, ha rárakod a hajóra és úgy adod el. Ezzel is sokat lehet keresni, 300kCr örül van 60-80 darab. -
Berv #9512 majdnem jó lett, szóval, Borg, ... ezeket érdemes osszeszedni, köszönd sWbFII-nak, Ő nyomta be az infót -
Berv #9511 Ship coordinates
Ship Name Sector x y z
Toucan Hauler Menelaus' Frontier 43 -7 35
Iguana Vanguard Family Whi 0 0 40
Harrier Sentinel The Vault -25 -10 -14
Falcon Sentinel Unknown Sector -20 3 2
Buzzard Hauler Family Tkr -35 -7 -10
Buster Sentinel Akeela's Beacon 30 -10 -30
Buster Sentinel Treasure Chest 0 50 0
Scorpion Raider Xenon Sector 101 0 0 80
Mamba Raider LooManckStrat's Legacy -17 0 0
Nova Unknown Sector -12 1 -19
Mako Raider Depths Of Silence 1 -3 38
Pericles Vanguard Unknown Sector -10 10 10
-
Borg18754 #9510 Hi!
2.szorra sikerült feltennem az xtm-em
már 3.szorra kezdem ujra egyszer elrontottam a telepítést
most kicsit gyorsabban akarok pénzt szerezni
valaki tudna írni dolgokat amit fel lehet szedni aztán eladni?
csak hogy kb merre van melyik rendszer meg melyik kaputól merre
induljak?
thx