20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • RJoco
    Ezt nem kéne. Amúgy sem lehetne leutánozni ugyanolyan jóra.
    SW-ből is az első 3 (IV., V., VI.) volt a legjobb.
  • RJoco
    Shipyardokon. Az info írja, melyiken. Én általában az Argonoknál megtaláltam mindet.
  • deph
    És hol lehet megvenni a berakott hajókat?
  • sWbFII
    Ha már SW-nál vagyunk: lehetne csinálni egy sw-os gamet ,ami hasonlóan működik ,mint az X-sorozatok!
  • sWbFII
    "síma" ügy! :P
  • Ace McCloud
    Volt egy oldal ahonnan sikerült leszednem star destroyert, Super star destroyert, és még pár sw hajót.
    Nagyon vadul néz ki némelyik.
    A super star destroyer nagyobb mint a leviathan, és hozzá képest a síma star destroyer apróságnak tűnik, pedíg azis nagyobb mint a titan.
    Sajnos az adatain igazítani kell, mivel elég sületlenségeket raktak be, de megéri szerintem. Most akarom majd megtölteni tie interceptorokkal, és fighterekkel.
    Addíg is erről a linkről leszedhető pár : http://www.xpluginmanager.co.uk/
  • SaGa Jr
    Mondjuk elmész az XTM oldalára és ott a fórumokból kiszeded.

SW hajók szerencsére nincsenek, mint ahogy más játékokból sem találsz hajókat az XTM-ben. Ha ilyesmit akarsz akkor gyűjthetsz le egy csomó helyről ilyen hajókat amiket aztán betelepíthetsz a játékba. Bár korántsem mindegyik kompatibilis az XTM-el.
  • sandros
    Koszi az infot.
    Mas: Honnan lehet megtudni hogy milyen hajok vannak az XTM-be? Egyebkent Star Wars-os hajok vannak az XTM-be? Vagy kulon forrasbol kell oket felrakni.

Koszi.
  • SaGa
    Az az UO, egy rakéta. A Terran Thor ágyui is UO-ként vannak feltüntetve, de 2-300k Cr-t érnek és igen jó ágyúk. Talán a legjobbak...
  • sWbFII
    firestorm torpedóra emlékeztet a hatása ,szal érdemes nagyobb hajók ellen bevetni...bár elég sokat adnak érte egy equiment dokknál
  • sWbFII
    majdnem ugyan ezekkel játszottam
  • RJoco
    Settlers 1-et nagyon sokat nyomtam Amigán. Meg a Napalmot, aztán az Earth2140-et. Düne is jó volt. Főleg a 2.
    PC-n nem is tudom. Régebben a StarCraft ragadott meg, játszottam Heroes 3, Age of Empires. De inkább az NFS időszakában telt. X3 elött kezdtem a C&C Tiberium wars-t. Azt abbahagytam.

De tényleg ez X3 fóRUM, szal beszéljünk arról

Miért van az, hogy a PrtSrc-re csak 1 kék képet ment el?

Sajnos a SnagIT-ot nem tudtam úgy beállítani, hogy játék közben lementse a képet Pedig csináltam néhány jót, amit meg akartam osztani veletek!
  • RJoco
    Az Unknown object eladható. Általában 80kCr-t lehet érte kapni.
    A fegyverről nemtok mit mondani.
  • sandros
    Hali!

Van egy Terran MkII-m, es a fegyverrendszere "unknown objekt" tipusu. Ez milyen? Es miert nem latom a pontos nevet. Vagy tenyleg igy hivjak? Mas: neha egy-egy hajobol kiesik "unknown objekt" eszkoz. Ez valami bug, vagy eladhato valahol.

Elore is koszonom a valaszt.
    Sandros
  • Ace McCloud
    Magyarításról tud valaki valamit??
  • Ace McCloud
    A fejlesztők helyében elgondolkodnék egy efféle kiegészítésen, amit a játékra installálhatóvá tennék. Kapásból rengeteg fogyna belőlle, és szerintem az alapjátékból is újra. Piszokmód megszedhetnék magukat, és szerintem nem sokan bánnák ha akár 20 Gb lenne az egész.
  • Ace McCloud
    Jah !
    Tényleg boldog szüli(másnapot) Deph !:)
    Jómagam is commodore júzer voltam. Imádtam a gépet, el is raktam, így most van egy eredeti commodore 64 pc - m eredeti dobozban, zöld fekete moncsival. Istenem ! Mennyit toltam rajta az elite - t.
    És mekkora volt a basic programozás. Hehe a fősulis programfeladatot először pascal helyett qbasicban tudtam megírni...
    Hát FPS én az AVP re, és az UT re esküszöm :)
    Amúgy KOTOR!!
    De az x3 + xtm mindent űberel jelenleg. Azért a bolygóra leszállás nagyon hiányzik.
  • sWbFII
    ami tetszett : heroes of world war II -nagyon reális ,bár kissé régi a grafika...érdemes kipróbálni
  • sWbFII
    stratégia? konkrétan mire gondolsz? szeretem őket ,de van 1-2 elég gyenguska...

na nézzétek és még én mondom hogy "ember ez egy X3 fórum" :D
  • sWbFII
    most épp megvetted a COD2-t és rádöbbentem miért adták olyan olcsón! mert ez a COD1 :( de vak vagyok! játszogattam vele neten és rájöttem hogy még egy régi játék is milyen kiály tud lenni! amúgy én nagy BF2-s vagyok,csak épp kölcsönadtam:( és nem kapom vissza! a Bf2 eléggé lemaradott 1-2 dologban a COD1-hez képest ...vicces
    és a tegezést csak poénnak írtam ,hisz ki az a .... ,aki magázza a többieket egy fórumban?..el is mennék innen :D
    amúgy én BP III.ker-ben lakom,közel a szigethez :D
  • RJoco
    Ja és tegezz nyugodtan
  • RJoco
    Komló
    És te?
    Régen nem szerettem az FPS-t. Mindig megfájdúlt a fejem. De a COD meg Battlefield és UT. Na ezeket imádom. Bár egy FlatOut meg TocaRace is király. Az Isten viszont a stratégiai és az X3. Ezeknél jobb akkor sincs!
  • sWbFII
    kihagytam hogy boldog szülinapot! majd én is iszom az egésségedre valamit :D de lehet hogy csak 1 bögre tejet :D
  • sWbFII
    hát én meg a Need For Speed 2-n nőttem fel ,meg Jedi Knight1-en :)
    akkor most én vagyok a legfiatalabb :) ?!
    igaz a fiatalok inkább FPS-eket nyomnak,amiknél nem kell ész,csak lőni kell!(tapasztalatom szerint)....de azért ott is van 1-2 veterán,aki most végre mindent visszafizethet a németeknek ,meg oroszoknak :D ..na szal én meg csak 16,5 éves vagyok :(
    következő kérdésem: Kendek hol laknak?:D (vagy inkább magázzak XD
    ?)
  • Berv
    Videoton TV-computer volt az a csoda :)
  • Berv
    De még mindig jobb, mintha nem menne semilyen sebességgel :)
  • sWbFII
    ha jön egy zsaru és scannel ,akkor leáll a SATA :P
  • Berv
    Okka, király... a gép otthon SETAzik, remélem nem lép ki közben :)
    Milliomos leszek mire hazaérek ....
  • SaGa
    Nem kell MK3, eég az MK1 és 2. Az MK3 sector és az universal trader alapfeltétele....
  • SaGa
    Én is... Úgy tíz éve...
  • RJoco
    23 múltam júliusban.
    Commodore 64 de nagy szám volt!
    Én Amigán nevelkedtem. Akkoriban nagyon nagy gép volt. Sajnos nemrég tönkrement és rá kellett fanyalodnom a pcre .
    Viszont, ha nem történt volna ez, most én sem lennék itt .
  • deph
    Köszönöm minenkinek a jókívánságokat!
    Tegnap a nagy ünneplésben nem sikerült X3-al játszani.

Na mi öreg rókák vagyunk többen..

TV Computer valai emlékszik rá?
    Commodore Plus4, 16, azok szép idők meg a basic...
  • r4pt0r
    Én még csak 20. Azért nem gondoltam volna hogy itt csak csupa öreg rókák vannak. Amúgy én is Commodore 64en nőttem fel, emlékszem amikor az első progit írtam meg, hogy örültem a fejemnek. :D
  • Ace McCloud
    Én még csak 29 múltam
    Köszönjek csókolommal :)
  • klb
    Összejöttünk, összejöttünk, 31 múltam.:)
  • Ace McCloud
    Csá !
    Vazze a múltkor akartram venni a traning shipről millitari personellt, és nem engedte. Tegnap kimentem elintézni valamit, és a mikulás rakott a hajómba 5600 !!!! darabot
    Kicsit bugos ittis a dolog .
  • Kalo71
    Én 36 vagyok.

• SaGa
    Telepakol és az 1 ugrásnyira (tehát az adott és a szomszéd szektorokban) található állomásokon adja el. Eleve csak olyat gyüjt, ami eladható ezen a távon. Ha épp teli vannak a gyárak, vár 10 percet...
  • Lysandus
    38 múltam nemrég.

Nem olyan meglepő ez. A miénk volt az első generáció, amelyik találkozott a számítógépekkel. ZX Spectrum, Commodore, meg volt valami magyar csoda is. Az érdeklődés meg azóta is megmaradt.
  • Berv
    Közben leesett, mivel nincs trading softw. MK3 a hajón, biztos nem fogja magától eladni az összegyűjtött cuccot...