20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • SaGa
    Nem mész oda... Nekem Argon prime-ban van hasonló zsufi. Egyszer próbáltam oda bevállalni harcot, de hamar feladtam. Diavetítés...
  • SaGa
    Összesen talán 2 pirate shupyard kerül be. Reputációt növelni nem tudsz, amelyik ellenséges, az ellenséges. Hacsak nem futsz össze kalózbázis bs-en azzal a hackerral, aki jópénzért leszedi egy, általad megválaszott állomásról az átkot...
  • sandros
    Pirate Shipyardok merre talalhatok? (akar alapjatek , akar XTM). Gondolom a kaloz hajokat csak itt tudom megvenni. Egyebknet a kalozokkal hogyan tudom novelni a repumat? Vannak kaloz bazisok amikre nem tudok leszallni mert ellensegesek.
  • erdos
    Legutóbb ilyet a régi játékomban (extended előtti) láttam Mikor xenon szektort pucoltam, csak annak a fele piros volt a fele meg zöld :-)

• mindero
    Ilyesmivel találkoztatok egyébként? (Nem tudom hogy mi fog látszani belőle...)
    Vagy 4-500 hajó zsúfolódott össze Home of Oportunityben a Sqush mine factory körül.

Most azzal szenvedek hogy föloldjam a dugót.
    Ha kilövöm az állomást az megoldás, csak a teladikkal ősellenség leszek. A két komplexem meg épp náluk van.

Van valakinek esetleg ötlete?
  • sWbFII
    van 1 kis gond: dunapart mellet lakom 100m-re és oda csak 1 -2 szolgáltató építette ki a netet...
  • sWbFII
    nem :D
  • mindero
    Igen sajnos ez az, ugyanez van a Terracorp meg az Otas shipyardokkal.
    Csak távolról lehet üzletelni velük.

BBS a terranoknál meg tudtommal még nincsen, tehát fölösleges is leszállni az állomásaikra.
  • Ace McCloud
    Hi !
    Off
    Ismeri valaki az ELITE IV:THE NEXT ENCOUNTER c. játékot??
    Tud esetleg valaki valamit róla??
    Vajon Planétákra le lehet benne szállni??
  • sandros
    Hali!
    Az miert van hogy a Terran Shipyardba ha megprobalok bedokkolni, akkor utana mar sehova sem tudok dokkolni? Ki kell lepnem a szektorbol es vissza. Ez egy bug? Lehet tenni ellene valamit?
  • klb
    Ezt még nem vettem észre, simán tudtam ugrani.
  • klb
    Én az OTAS HQ-n vettem fel a küldetést. Ha bent vagy a szektorban, bármelyik állomás, vagy hajó elmondja neked a helyzetét (Akela's Beacon).
    Kicsit messze van a kapuktól, így eltart egy ideig, míg odaérsz.
  • klb
    Mambával??? Nem csodálom, ha húzósnak találtad.:)
    Aham, akkor ezért nem aktivizálták magukat az Otas hajók, elég mérges voltam, hogy ott van két hajó, és nem nagyon csinál semmit.
    Lehet, hogy megpróbálom az Elite-vel elintézni az aprókat, vagy odacsalom őket a Cerberus, és a Reaper közelébe. Az a gond, hogy a Galleon is követi az apró hajókat, és ha az elkezd tüzelni komoly problémák vannak.
  • SaGa
    Argon szektorokban kell kódorogni. Egyszer kapsz egy üzenetet arról, hogy egy sérült hajó segítséget kér. Elhozod neki amit kér, cserébe elmondja az OTAS HQ pontos helyét. Leszállsz, megkérnek a következő feladatra...
  • SaGa
    Nem tudsz ugrani. Beraknak egy ugrásgátlót a hajódba, hogy a Galleon ne tudjon elugrani, de ez téged is megakadályoz ebben...
  • erdos
    Az OTAS küldetést hogy lehet felvenni?
  • mindero
    Én a Mamba Raiderrel csináltam meg, mondjuk elég húzós volt

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amíg dobálja ki a vadászokat a Galleon, addig csak azokra lövöldözz, amíg nem találod el a Galleont addig nem fog támadni (nekem legalábbis nem támadott).
    Amint megvannak a kísérők (illetve nincsenek) az otas kísérők elkezdik támadni a Galleont.
    A trükkös rész ez, mert pillanatok alatt szétlövik ha nem figyel az ember. Én ilyenkor az M6 lőtávjába beálltam, ekkor nekem abbahagyják a tüzelést, és a Scarab ki tud jönni.

• klb
    Igazából azt szeretném tudni, mit is kell pontosan elérni? Egyszer már odáig eljutottam, hogy szétlőttem mindenkit, de az nem jó, mert megsemmisül a Scarab a Galleonnal együtt. Ebből gondolom, hogy a Galleonból kirajzó apró hajókat szét kell lőni, a Galleont pedig meggyengíteni.
    Rengeteg próbálkozás után arra jutottam, hogy a jó taktika előszöür nekimenni a Galleonnak, lelőni a pajzsait, és lőni addig, amíg majdnem 0-ra megy a hull. Aztán ugrás a kapuhoz, és ott bevárni az apróbb hajókat, és eljátszadozni velük.
    A Galleonnak szemből felülről érdemes nekimenni, vagy oldalról, kissé sokáig tart lelőni róla a pajzsot, de azután már gyorsan megy, sőt túl gyorsan is, nehéz pajzs nélkül nem szétlőni.
    Próbáltam azt is, hogy hátra arc, teljes sebességgel irány a semmi, és a hátsó lőtoronyból próbálom lelődözni az apró hajókat, de hiába raktam be bármilyen fegyvert a lőtoronyba, nem sokat sikerült leszedni.
  • vecsi71
    Igen XTM-mel.Előzöleg annélkül kezdtem el,de mikor felraktam az XTM-et ujra kezdtem.Igy valamivel nehezebb.Meg most kb 8-10 kalóz volt a nyakamba,és ez megnehezítette kissé.
  • vecsi71
    Ez eszembe sem jutott.Igazából a starbussal szoktam minden hajóért elmenni mert ez a leggyorsabb.
  • erdos
    Bármilyen ADSL jobb ennél. Én ezelőtt x évvel mikor elkezdtünk BF-ben klánmeccseket nyomni dupla ISDN-nel nyomattam, az volt 128-as :-) Szal azonnal cseréld le, lehetőleg ADSL-re mert az a legstabilabb. Rádiós net kidobós, egy fillért se költsél rá. Nekem a kábeltévés is szar volt de ez szolgáltatófüggő.
  • sWbFII
    3-10megabit ?!!! huhuhu ! így le vagyok maradva? nekem 128kilobites a netem(utálom is :D) ,ráadásul jó drága(7-8ezer/hó)....
    bár nem nagyon értek hozzá...azaz egyátalán nem :D Nektek milyen netszolgáltatótok van?le akarom cserélni a mostanit!
  • deph
    Én addigra mire ide eljutottam már tudtam Otas Custodiant venni, azzal van esélyed. Bflak és APPC kobináció elég hatékony. Bár a Titánnak meg sem kottyan a Galleon. Amikor 15-20 PPc el kezdi az áldást adni, a Galleonnak max 10-20 mp-et adok.
    Erősebb hajóval menj, vagy vegyél pár db lasertowert és hajigáld ki, azok majd segítenek a vadászok és a Galleon kiiktatásában. csak vigyázz mert asszem 5 km-belüli hajókat lőnek.
  • klb
    Próbálkozott már valaki az OTAS küldetésével?
    Eljutottam odáig, hogy a kalóz szektorban neki kell menni a Galleonnak.
    És itt vége is a dalnak. Amikor Reaperel mentem pillanatok alatt leradíroztak, ráadásul a galleon pajzsát is csak cirógattam.
    Most nekiugorva a Cerberus-al jó esetben a 8db Beta PPC-vel lelövöm a pajzsát, mielőtt ő lőne szét, és neki is tudok állni a vadászoknak, de sajnos a 4db elite 4db nova, meg a maradék féltucat egyéb hajó kicsit sok a jóból. Az a 2db hajó, amit az OTAS küld segyíteni olyan, mint ha
    ott sem lenne.
    Naszóval sikerült már valakinek megoldani ezt a dolgot? Mi a jó taktika?
  • RJoco
    Gratula!
    ÉS? XTM-mel nyomod?
  • bgabor
    Miért nem vettél erre az alkalomra egy olcsó M5 hajót? Van a közelben Boron Shipyard...
  • deph
    Kösz, kösz, kösz a jókívánságokat, de most már elég, mert 34-ben járok...
    Régen azt hittem ilyen öreg már Tata. :-)

kisviku: Remélem Amaro is felrakja majd az oldalára :-)
    Nagyobb méret nem baj, úgyis mindenki 3-10 mbites neten nyomja.
  • vecsi71
    Tegnap sikerült elhoznom a mambát a Looksmárklegassiból,azt hiszem.Kb 15-re sikerült ugy elhoznom,hogy a starbus is megmaradjon.A végére kb így néztem ki:
  • kisviku
    Egyetértek.Csak a zenével az a gond, hogy több zeneszámot kéne beraknom,mert egy idő után unalmas lenne vagy idegesítő.De effekt lehet a gombokhoz.
    Ja, aztán meg is növelné az swf fájl méretét, ami lehet, hogy egyeseknél zavaró lenne, mert lassabban jönne be eme oldal.
    Úgyhogy zene nem lesz, de azért kíváncsi voltam véleményetekre.
  • vecsi71
    Ja és deph.Utolagossan boldog szülinapot.
  • vecsi71
    Sziasztok mindenkinek.Én még uj vagyok itt és nem rég kezdtem az x3-at.Kb 50 oldalt vissza olvastam már és rengeteg segitséget kaptam erről az oldalról.
  • r4pt0r
    Szerintem a 08217 (XTMes) zene nagyon jó, azt mindig hallgatnám. :D
  • Amaro
    Ahogy úri kedved tartja, de szerintem felesleges - bár mondjuk Seizewell akkordjait szívesen hallgatom bármeddig.
  • kisviku
    Nna, hát csináltam pár verziót a bannerünkből Flash-ben, de adjak hozzá hangot is vagy zenét?Vagy minek hozzá?
  • Ace McCloud
    Egy linken láttam olyat hogy Babilon 5 térkapukat csináltak az x3 kapuiból.
    Nekem ugyan az x3 kapui jobban tetszenek, mert erőssen emlékeztetnek a csillagkapura, de hátha valakinek ez jobban bejön.
  • RJoco
    És bizton tudok mégegy személyről, akinél a játékot megismertem
  • Cowek
    Van más X őrült is Komlón rajtam kívül???
  • Zseblovag
    Boldog szülinapot! Én 33 vagyok, mint a többség...hihi. Imádtam a régi gépeimet, Primo,Videoton tv comp, Enterprise128, Cd32, Zx spectrum, amiga500, hajajajaj azok a régi szép idők. Habár most is tele van a pc-m ezernyi régi amigás játékkal és zenével, néha emulátoron pinballozok egy kicsit. A könnyem is kicsordul.....akkor voltam hülye amikor eladtam az 1 megára felbővített amigámat bagóért.....
  • mindero
    Visszavonom, megtaláltam őket a linken

Kíváncsi vagyok a Földi lézerek vannak-e, azok a kedvenceim.
  • mindero
    Babylon 5-ös hajók nincsenek véletlenül?

Esetleg nem készül ilyen MOD?

Még adná is magát mert rengeteg faj van és lehetne bőven kereskedni.