20430
-
Ace McCloud #9709 Elvileg Heavy Capture Fregatt
Legalábbis accem..
Ez az otasok álltal kifejlesztett harci jármű, aminek extra képessége, hogy idegen hajókra katonákat küldesz, és elfoglalod a járgányt vele. -
sandros #9708 Bocsi a kezdo kerdesert de, olvasgattam a forumot es tobbszor beszeltek valami HCF-rol. Ez micsoda? -
Fickesz #9707
Ez az ujban valtozik
-
Fickesz #9706 Én itt találtam
szerintem ez ujabb (De lehet, hogy csak nekem) akkor bocs
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=166320
Ha meg tudod nézni a tied ver. számát?
(Én már ujrainstaltam az enyémet nincs kedvem ujra tenni)
Ennek: current build: 1.2.3.6
és a file méret is nagyobb egy kicsit -
nem...amaro oldalán még ki sincs rakva :( azt az oldalt hány évente frissítik?
-
várjunk csak! ezt a térképet honnan szedted?! ha amaro oldaláról akkor egyátalán nem új,csak ott még csak most lett feltéve a modernebb verzió! -
kössz -
engem szivat a gép! megint ment nagyban a SETA ... türelmetlenül vártam a végeredményt és kibírtam anélkül hog 5 percenként megnézzem,pedig megtehettem volna és kellett is volna...pár millát buktam volna,de hogy mindet elveszítettem MEGINT! elég szar érzés,hogy lasssan 40-50 milkót veszítek,mert kilép!10millió volt eddig a max pénzem ,szal az a 2*25milla nem ártana... -
Fickesz #9701 Valaki meg tudná mondani
van-e magyar leírása a sztori és Hq kuldin kívűl a tőbbi küldetéseknek?
Ez a kettő ugyanis meg van.
Előre is köszönöm -
Fickesz #9700 Hello
Megjelent egy ujabb térkep verzió.
Kinézetben valamennyire változott.
X3_map_Setup_EN.zip -
Például a saját galériádba.
Utána "Fórum / Általános eszmecsere / Moderátor figyelmébe" topikba egy bejegyzést írni: kérem ezt a bannert (banner link) ide (fórum link) betenni. -
Van egy progi, ami átkonvertálja a mentett állásodat X3-ból X3-ba. Azt mondják, hogy a hajók fejlesztései elvesznek. Keress vissza, lentebb van róla szó. -
Nekem van tárhelyem, ahova fel lehet rakni. Ha akarsz neki designet is, akkor neked kell hozzá csinálni weboldalt. De csak a címet is megadhatom, ahonnan közvetlenül elérik a fájlt.
Ehhez viszont át kell küldened a fájlt. -
ha felteszem az XTM-et akkor megmaradnak a cuccaim? -
hi! 2 kérdésem lenne a játékkal kapcsoladtban:
1. Az X2 tension-ben lehetett valahogyan saját cimert berakni. Azt X3 Reunion ban is meg lehet oldani? És ha igen akkor hogyan?
2. Van a játékhoz valami kiegészítő amivel multiban is lehet tolni?
Előre is kössz. -
elnéztem! eszembejutott hogy 12 óránál mentettem,szal nem veszett minden:D húh 20 millió megmaradt ..az is valami:D -
Berv #9693 Ismerős, én is sírtam már ilyen miatt...
Mondjuk nálam nem ekkora óradíjak forogtak kockán :) -
Ace McCloud #9692 Bocs ! elbizonytalanodtam. Lehet mégsem megy a transfer 2 bedokkolt hajónál ..... -
Ace McCloud #9691 Hi!
Itt is műxik a bedokkolós dolog, de amaro oldalán (úgy emléxem) van egy script, amivel megoldható az űrben is.
A követelmény hogy 5 km nél közelebb legyenek egymáshoz. -
Kalo71 #9690 Csak akkor tudod, ha az egyikkel bedokkolsz a másikba. De ugye ennek vannak korlátai. 
Kisviku! Tudtommal külső bannert nem tudsz megjeleníteni. Itt pedig fent láthatod a képfeltöltés gombot. Csak van egy komoly korlát, 20kb lehet a kép/banner.
-
sandros #9689 Van arra lehetoseg hogy ket hajo kozott atadjam az arut, ugy ehogy en kozbe a galaxis masik vegebe vagyok? Ha jol tudom akkor a transporter device csak akkor mukodik ha az egyik hajoba szemelyesen ott vagyok. X2 -be meg lehetett csinlani ha mindket hajo bedokkolt egy allomasra. -
kisviku #9688 No, hát van egy 95%-ban kész bannerem.
Hová kell feltölteni? -
kisviku #9687 Na, ez már az abszolút fanatikus X-es megoldás. 
De nagyon tetszik! -
könyörgöm hadd káromkodjak 1 *****nagyot!!!!
ilyen nincs! 24 órája megy a SETA és átlagosan óránként 2 milliót keres! buktam 48milliót! ááááááááááááááááááááááááááááá a köcsög windows hibát észletl és leállt! az agyam fog leállni ha még 1szer ilyet csinál velem! -
Ace McCloud #9685 Némiképp jogos a sérelem, de meg kell állni hogy azzal add el.
Arra nagyon jó szerintem ha hajót cappolok, és el akarom küldeni eladni, csak feljavítom a hullt, és irány a shipyard. Miután kivettem a repair kitteket, csak elküldöm, és tovább nincs gondom vele. -
Én használtam a repair kitet, de zavart a bugja... vagyis ha egy hajó rakterében volt repair cucc, csillagászati áron lehetett eladni. Nevezhetjük csítnek is :-) -
Ace McCloud #9683 Régebben volt szó egy scriptről, amivel a kódorgó hajó, és állomásroncsokat lehetett felhasználni nyersanyagnak. Megköszönném ha valaki küldene hozzá linket, mert sehol sem találtam. Érdekelne hogy hogy működik ez a dolog. Valahova és valahogyan be lehet a roncsokat vontatni?? Esetleg valami dronok szedik szét?? -
Ace McCloud #9682 Hi !
Az hagyján !
Én már mindennel próbálkoztam, még azzal is hogy egy kalózszektorban az orcámból egy eq. dokkot nyomattam egy boron állomásra (néha engedi valamiért) és kicsit megpiszkáltam vonósugárral. Mivel az eqdock erősebb volt, az állomás szétszakadt, és a repum a boronoknál az utsó 3. ba esett, pedíg az első 3 ban voltam benne. Sajna az a tapasztalatom, hogy rá kell venni valamilyen csatahajót, hogy próbáljon leszedni, és elbújok az állomás fedezékébe. Ezidáig csak így sikerült elpusztítanom bármit repuesés nélkül. Persze kell lennie a szektorban alkalmas vállalkozónak.
-
kisviku #9681 Elloptam ezt a képet.
Szenk jú!
-
kisviku #9680 Háát,ezt nem tudom megmondani.Szerintem igen.
De azért mentsd el előtte, ne pocsékold el feleslegesen a reput.
A Firestorm Torpedo kiváló állomások ellen, csak hát meg kell fejelni erős GPPC tűzzel is.
Nekem például akkor is ment le a repum, ha kalóz szektorban lévő állomást támadtam...milyen hülyeség.
Na jól van, most már felrakom én is a játékot.Egyszerűen nem bírom ki nélküle.
-
Kalo71 #9679 Sorry! Nem a linket akartam beírni, hanem ezt:
-
Kalo71 #9678 Cowek!
Én csak annyit tudok, hogy hajógyárban meg lehet javítani, de ha komolyan sérült a hajó akkor többe kerül mint egy új.
A repair kit is jó, de én nem használtam még, nem tudom melyik script tartalmazza.
http://infinityhu.extra.hu/ -
Ace McCloud #9677 Off
ezt néztétek már ??
http://infinityhu.extra.hu/ -
Ace McCloud #9676 Hi !
Jómagam a repair kitekkel oldom meg, de kiváncsi lennék erre a repair laserre.
Igazából érdekelne hogy nem e tud valaki olyan scriptről, amivel megváltoztatható az álltalam elfoglalt sector neve. -
Kalo71 #9675 Hi!
A Terran repum most 90759, de nekem a 100.000 -et kell elérnem, hogy kapu készítő hajót tudjak venni.
Más. A ma esti SETA ~200 mill cr-et hozott.
A gyáraim többek között legyártottak 102 db. Gamma PPC-t.
-
Lehet emberi áron javíttatni az űrhajót? Ki hogyan oldja meg? -
SaGa #9673 A Terran reputáció növelés nagyon egyszerű.
Fogsz egy nagy TS-t, bele jumpdrive, meg 10-12 advanced satelite. Ne automatizálj, ülj bele, megéri.
A Vénusz szektor tele van SPP-kkel, az Oort felhő és a Kuiper öv meg bányákkal. A többi szektor teli van alapanyaghiányos gyárakkal. Le kell dobni minden szektorban 1-1 adv. sat-ot.
Gyakorlatilag 10-12 Oort Cloud-Earth, illetve Venus-Earth ugrással a notoriety-m 800 körüliről (gyakorlatilag szinte semmit nem tudok venni) 11000 fölé (nagy hajókat is vehetek) ugrott. Az egész kb másfél órába tellett. Ez alatt kb 1 millát kerestem, de már a Vidar-t is felajánlották megvételre.
Úgy tünik, azt is figyeli a program (a pontouzásnál), hogy az eladott termék milyen szinten segíti a vevőt a termelésben. Nem mindegy, hogy egy tök üres, régen ácsorgó, vagy egy folyamatosan termelő, épp csak lemerülőben lévő állomásnak adsz el cuccot.
Ha nagyon lentről kezdesz (épp cak nem lőnek szét, leszállni igen, de vásárolni még nem tudsz), akkor "kintről" vigyél sok fuvar EC-t a Föld és a Jupiter szektor gyárainak, BoGas-t a Hold szektorba, stb...
Gyakorlatilag a rengeteg gyár csak ácsorog, mert a legtöbbnek üres a nyersanyag tárolója. A Hold szektorban van egy 125MJ military pajzsgyár, a raktára teli pajzsokkal (40 db), nem viszi senki. Neki is lehet segíteni. Darabonként 45k Cr a nyereség, ha eladod őket az Argon EQ-kban.
Az automata kereskedő nem biztos, hogy figyeli ilyen szinten a keresletet... -
Kalo71 #9672 Mi ez a pangás?
-
té-há-iksz -
mindero #9670 Köszi szépen, kipróbálom amiket írtál