20430
-
Kalo71 #9749 A saját gyáraknál nincs másodlagos nyersanyag. Csak a játékban meglévő állomásoknál van.
Ha te veszel egy Cattle Raunch-ot, akkor annak csak energia kell ahhoz, hogy "húst" gyártson.
Érthető?
-
kezdem nem érteni -
vagy a másodlagos nyersanyagok nem számítanak? -
tiszta poén hogy a spaceflies egy létfontosságú anyag ,ebből lessz energia....najó leírom érthetően:
pirat base -> spaceflies -> scruffin farm -> scruffin fruits -> cattle ranch -> argnu beef -> cachoona bakery -> meatsteak cachoonas -> crystal fab -> crystal -> powerplant -> energy cell
ezek utá mondjátok kérlek azt ,hogy az a scruffin farm megy spaceflies nélkül is....sokkal egyszerűbben mennének a dolgok úgy!!!! -
Kalo71 #9745 Példa Argon gyárakra alapozva:
1.db Solar Powerplant XL
2.db Crystal Fab M
2.db Cattle Raunch L
2.db Meatstick Cahoonas L /lehet hogy rosszul írtam.../
1.db Silicon Mine L
Ez az összeállítás emlékeim szerint kb. 150.000-es kapacitással termel Energy Cell-t.
Nem értem amit írtál, miért kéne minden a "hús sütödéhez"?

A fenti összeállításhoz már csak egy komolyabb fegyvergyárt /ajánlott GammaPPC/ és egy Ore Mine L-t kell hozzákötni.
-
attól függ, hol veszed meg. Ha csak agonoknál, akkor nem.
Kell Cattle Ranch, Wheat Farm, Cahoona Bakery, Crystal Fab, Solar PowerP, Silicon Mine. Ha HEPT-et akarsz - én BHEPT-re tervezgettem egyet - akkor Ore Mine meg Beta HEPT Forge is kell. -
Természetesen mindent felteszek, kiteszek, tárhely bőven van, jöhet a banner is, kisviku. Egyetlen kérésem, hogy aki feltöltött valamit, jelezze egy PM-el, vagy akár egy sorral a chatben. Nagyon feledékeny vagyok, a feltöltött anyagokat, cikkeket május óta most néztem meg először (bocs, Kalo, nincs mentségem
), pedig majd minden nap ránézek az oldalra.
Az előző felhívásomat vegyétek komolyan, tényleg ráférne az oldalra még egy-két admin. Mai nagy lelkiismeretfurdalásom következtében átírtam a bejelentkezési procedúrát, remélhetőleg ezzel már nem lesz gond. -
Nagyon szívesen biztosítok neked tárhelyet az idők vegtelenjéig vagy legalábbis amíg a szolgáltató ingyen adja
-
tulajdonképpen annyi a dolog hogy energiát kell nyerni ingyen ha működik,akkor kell fegyvergyárat a komplexhez tenni és ennyi! csakhogy a meatstake cachoonas - hoz szinte az összes létező gyár kell hogy előállítsák(még spacefly is) -
AHEPT-et...kicsit káosz lett a vége...ugyanis minden létező nyersanyag gyárból kéne venni minimum 1-et :( -
amaro oldalára teszem....tulajdonképpen egy táblázatban összefoglatlatam,hogy mi kellene egy olyan komplexhez ,ami ingyen gyárt -
kisviku #9738 Vagy küldd el Amaro-nak és Ő kirakja oldalára. -
kisviku #9737 No, én meg rögvest kaptam választ az egyik moderátortól, hogyan lehet működőképessé tenni bannerünket.
Íme az idézet:
"töltsd fel egy ingyenes tárhelyre,...bárhova az swf fájlt, aztán add hozzá a linket, a kívánt méretet és toljuk a helyére"
Eszerint igénybe kell vennem valakinek a tárhelyét.Úgyhogy Rjoco-val felveszem a kapcsolatot.
Remélem faja lesz, mert ez már a 7.verzió, ami végre tetszik is...
-
kisviku #9736 Max belinkelni tudod, ha fent van valami tárhelyen. -
csináltam egy kis x3 anyagot excel-en és fel szeretném rakni ide! hogy tudnám? -
kisviku #9734 Jó, az igazi egy full kézikönyv lenne, amit többünk írásaiból szednénk össze, illetve tapasztalt játékostársaink írásaiból,véleményeiből,tapasztalataikból kellene létrehozni.
Egy teljes .doc fájl képekkel,rajzokkal,tervekkel,útmutatókkal,tesztekkel,stb.
Egyfajta "Galaxis Útikalauz X Játékosoknak" címmel.
Nem is rossz ez a cím! -
Köszönöm Amaro!
Az oldalad nagyon sokat segített a játék elején, nagyon sok fontos és jó dolog van rajta.
A magyaroknak talán ez az egyetlen gyűjtőoldala, ami az X3-mal foglalkozik. A kereső is ezt dobja ki elsőnek.
És köszönet illeti ezen téma tagjait is a sok segítségért.
De amint mindenki látja, 100-300 hozzászólással ezelött írt linkek "elkallódnak". Aki csak most érkezik nem hiszem, hogy végigolvassa az egész témát. -
kisviku #9732 Így van,ne tessék bántani Amaro oldalát, mert eddig ez az egyetlen kidolgozott magyar oldal, ami bőven tartalmaz információt a játékról/játékhoz.
Az, hogy nem naprakész, nem probléma,mivel szerintem csak hobbiból csinálja és nem egy hírportálról van szó.
Úgyhogy inkább köszönet illeti meg a szerzőt és esetleg kívánságokkal lehet gyarapítani majdan oldalát. -
Nálam az XFP mod van fenn, mert a gép nem bírta az XTM-et. Ashley's shipyardokon van olyan, hogy Starbase. Ilyen néven van az űrben is a HQ-m.
Meg a hajó, amibe berakták 199 millát ért.
Ebből gondolom, hogy az a HQ lehet.
A szektor neve Sicor's Death Valley. Ligth of Heart-tól nyugatra. Ide építem következő komplexem a HQ-val. XXL-es Nividium bányám már van, most akarok vagy XXL Ore vagy Silicon-t venni. Egyszerre csak egyre van pénzem, meg még közelebb is kell vontatnom őket.
XTM-ben sztem nincs.
Asley's gyár meg Akeela's Beaconon van. Viszont nincs OTAS gyár. -
chassius #9730 hol tudsz venni HQ-t?
nem fér át a kapun az állomás.
hol van az a szektor? -
Az állomásmozgató scripttel. Tudom.
Vagy el sem tudom vontatni más szektorba?
194 milláért mondjuk venni is lehet. (Mikor lesz nekem annyi pénzem....)
Amúgy leraktam egy olyan szektorban, ahol van egy 64-es Nividium, 60 és 62-es Silicon és 63,65 Ore aszteroida.
Most elkezdem építeni a komplexet és közben megcsinálom a story-t. -
chassius #9728 de csak szektoron belül tudod mozgatni. -
Köszi!
Akkor oda rakom, ahova fasa komlpexet tudok építeni.
Nyertem lottón egy Harriert!
Mindjárt megrakom RepairKittel és eladom
-
chassius #9726 vagy simán a vonósugárral vagy van egy állomás mozgató script (ez is a vonósugárra épül). -
A HQ-t kirakás után hogy tudom odébb vinni? -
chassius #9724 az x3 fórumon láttam egy király hajót (Starcraftos Battlecruiser).
nincs meg valakinek véletlenül?nekem nem nyitja meg az ftp-t ahonnan le lehetne szedni. -
Ore Belt-ben eltünt a Pirate Base!
Véletlenül kilőttem...
Nem engedtek dokkolni és még a lézer is rámlőtt...
-
nekem megvan minden ami kell :D ,csak feltöltöttem egy térképet és még nem lett kirakva
boccs hogy morogtam,de reggel dühös voltam mert leállt a game és elveszett a money! -
chassius #9721 érdekes 5let. -
Idén volt már több frissítés is 
Az oldal portálmotoron nyugszik, nyugodtan lehet belepiszkálni, aki kedvet érez a frissítéséhez, jelentkezzen, megkapja az admin jogokat - ha van rá igény, szerkesztek egy külön XTM felületet hozzá.
-
sandros #9719 Koszi!!! Jol hangzik. :-) -
Ace McCloud #9718 Szép termés...
Nekem sajna nem sok hajó jött be a berakhatókból, többek között a bsg k sem. Nagyon sokat - véleményem szerint - elég igénytelenül készítettek el, ezek között vannak a bsg hajók javarészei is. Talán az sw ből volt néhány hajó ami tetszett, de ittis az xwing nagyon csúf lett, ellenben a birodalmi hajók jól sikerültek. Ezért a Magyar Birodalom hadiflottája ezekből fog állni. Szeretnék minden szektoromba egy M0 - st berakni, és 3 - 4 avangert, persze megpakolva a tie vadászgépek garmadáival. Kis bütykölés a shipcreatorban, és a kyonokat nagyszerűen fogják kezelni.... -
kisviku #9717 Köszi.Meglátom,mi lesz döntésem. -
kisviku #9716 Hm, köszönet.Pici javítgatás és teszt kell még de majdhogynem kész van. -
Kalo71 #9715 Én csak a kp-ről beszéltem. Ezen felül van 214 gyáram, 4 BSG-m, 13 Hyperion-om.....
Nem dicsekvésből mondom
-
Ace McCloud #9714 Amikor milliárdosokká váltok csak a pénzetek nézitek, vagy beszámítjátok a hajókat, gyárakat is?? -
Ace McCloud #9713 Thx a választ !
Gratula a (játékbeli) nagykutyává váláshoz :)

-
Kalo71 #9712 HI!
Milliárdos lettem!
Ace!
Command menü ->Combat ->Sector Takeover options. Rányomsz, kapsz egy üzenetet és ott lehet beállítani. "Allow friendly races to place stations any of my sectors"
Adót nem lehet állítani.
-
Ace McCloud #9711 Hulladékgyűjtő scriptről senki semmit?? -
Ace McCloud #9710 Bocsesz Kalo71 de hol engedélyezheted hogy betelepüljenek?? Hogyan tudod megszabni az adót??