20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • deph
    Race Invasion? van ilyen? utánanézek...
  • deph
    Nem rossz ötlet, de azt mondtátok az utolsó 2 lehetőséget ne válasszam, mert akkor nehéz őket kordában tartani. :-)
    A kao Mistake jó ötlet.

Melyik az a script, ahol üzit kapsz, ha valahol xenon inváziót kell megállítani? Valami ilyenre gondoltam...

• SaGa
    Esetleg, ha nem akarsz jófiú lenni, kezdd el felszámolni valamelyik faj szektorait. Előbb utóbb a vele szövetségesek is elkezdenek rühellni...
  • SaGa
    Tedd a Xenon migration szintjét maxra (Insane talán). Pár óra alatt legyaluják a velük szomszédos szektorokat, ha nem vagy résen...

Vagy vedd meg a Khaak szektorok koordinátáit és ugorj be hozzájuk...
    Esetleg a térképp jobb alsó sarkában ballagj el Kao's Mistake szektorba. Ott folyamatos a Khaak támadás, mert tőle nyugatra ott van egy echte Khaak szektor, két űrállomással.
  • chassius
    to sWbFII: lehet, hogy többet keresnél vele, viszont, akkor az új hajóidra nem biztos, hogy találnál fegyvert.
    én inkább magam gyártom a fegyvereket (ami kell), így biztosan feltudom szerelni az újonnan gyártósorról lekerült hajóimat.
    ugyanis amit eladsz az EQ dokkban az furcsamód szinte azonnal elkel, így te már nem tudsz felszerelkezni belőle a későbbiekben.
  • sWbFII
    felraktad a race invasion scriptet(valami ilyesmi a neve)? az időnként kreál egy-egy nagy csatát...hasznos!
  • sWbFII
    kb 50milliót fektettem be a komplexbe,de igazából semmi értelme nincs a dolognak,mert ha simán vettem volna 5AHEPT gyárat,kereskedő hajókkal...akkor ugyan ennyi lenne ,de soookkal többet keresnék vele!
    nem?
  • deph
    Bajbanvagyok, kiégtem X3-ban.
    Van komplex, meg van Titán meg Otas, de olyan kevés kalóz, hogy a szektoraikba járok aprítani. Xenonból alig van a szektorokon kívül, próbáltam a Xenon migration scriptet, de semmi, pedig a 3-ason használom.
    Khaak sehol senki...
    Jó volna egyet már harcolni, de Xenon szektorba azért még nem merek bemenni :-)
  • sWbFII
    amúgy hiányos az összeállítás! nálam nagyon kevés a crystal , vettem 4 crytal fab M-et(2eredeti+2) és most már csak egy nagyon kevéske crystal hiányzik,de ha mégtöbbet veszek,akkor kevés a silicon :( sebaj :) !
  • Kalo71
    Ennek nem is lesz. Ha fenn van a Station Manager, akkor rendelj hozzá egy hajót, és csak az EC-t áruld.
    És az állomás menüjében állítsd be hogy Itermediate Products -> Sell. A Crystal árát emeld fel max-ra nehogy elhordják, mert attól leállhat a complex.

• sWbFII
    megcsináltam a komplexet....szépen beindult a belső termelés,de van 1 nagy baj: nincs neki végterméke!!!!! körforgásba mennek a dolgok,de nincs végtermék:( hogy lehet beáééítani hogy legyen???
  • chassius
    ebbe most inkább ne menjünk bele.
    mivel egyik sincs benne, így nyugodtan használhatsz advenced jump drive-ot.
  • Lysandus
    Na de azt egy Intredictor Cruiser vagy egy CC-7700-as fregatt simán blokkolja.
  • chassius
    vagy advenced jump drive-ot kell használni.
  • Lysandus
    Hogy fér át egy Imperial Star Destroyer II a kapun? Az SSD-ről (Super Star Destroyer) nem is beszélve? Vagy kicsinyítették őket?
  • RJoco
    Ja és persze kell rá még Engine, Cargo tuning is, ami nem olcsó ugye (utóbbi).
  • RJoco
    Ez eddig oké, de össze is kéne rakni, hamár szétszedte. Vagy úgy szedi szét, ahogy én régen az autósmagnókat? Mert az többet már nem lehetett összerakni. Így elég gáz.
    Akkor nekem is csupasz hajót kell a gyárban szétszedetnem, és így max csak a hajó vész el. De gáz! Még jó hogy mentettem elötte.
    Ja és a Hyperionra várjak 2x22 órát, hogy ismét használjam. Tök jó!
    És a BBS tuning sem egyszerű, mert nem jön mindig. Meg nem mindig ugyanakkora sebességre tuningolja. Így is kétszer tuningoltattam a Mambát ekkora sebességre.
  • Amaro
    Szerintem is jó, viszont én a hátteret sötétíteném, és világos fontokat alkalmaznék, ha már az ikonok is világosak. Jelen állapotában még az én hiper kontrasztos megjelenítőmön is fakó az összhatás, és a halvány háttéren a flash effektek sem ugranak úgy ki, ahogy kéne. A felirat rátáját kicsit lassítanám még, így olyan KITT hatása van
    Ismétlem, a koncepció tetszik, csak hülye mániás öregember vagyok.
  • Fickesz
    Szerintem jó
    Egyszerű, látni lehet a lényeget 3 sec alat eljut a tudatig ami pl egy plakátnál követelmény.
    Talán a négy ikont színátmenetén emelnék kb 10-15%-ot (a sötét részén)
  • kisviku
    A hajókat alapállapotban gyártja le.Azaz, a többi tuningra neked kell elküldeni hajóidat az EQ Dock-ba.
    Természetesen olyan "felszereltségi fokozatút" gyárt, amilyet beraksz.Pl: Raider,Sentinel,Hauler,stb.
    De minden hajót csupaszon, tehát pajzsot sem ad mellé,fegyvert sem,semmit,csak az alap hajót.
    Tudom, elég nagy kiba*ás ez így, de ez van.
  • Fickesz
    No dehát te mondád, hogy SZÉTSZEDÉSRE.
    Annak biza Istenneki fa †.
    A plusz 72 nemtom milyen sebességet meg BBS-eken (Chip)Tuningolta fel.
    Hát mit várt vastapsot vagy bikaviadalt.

Viszont annyit gyárthatsz belőle amennyit nem szégyelsz.
    Ez is valami nem?
  • RJoco
    Bedobtam a MambaRaider-emet a HQ-ba szétszedésre.
    Miért nem kapom vissza?!
    Asszem nagyon kezdem megunni ezt a játékot.
    272-vel ment, felszerelve minden jóval és most itt cseszekszik, hogy nem adja vissza!
    Amit meg gyárt, az csak 200-zal megy.
    AAAAAARRGGHH!!!!!!
  • RJoco
    Még jó hogy sűrűn mentettem, így csak a 3 bányát kellett ismét visszaraknom a helyére, vesztettem 2 millát (nem nagy szám), meg rengeteg áramot, mert fölöslegesen ment a gép. Ez a legutóbbi zavar a legjobban.
  • Kalo71
    Reload
  • RJoco
    Persze, mentés van, de Hyperion nincs. Meg Nemezis sincs. Ja és a Mamba Vanguard sincs, ami a Hyperionon dokkolt.
    Hogy kapom vissza a hajóimat?
  • Kalo71
    Remélem elmentetted előtte! Az XFP-ben szerintem nem lehet visszafejteni a terveit. Fel fog robbanni!

• kisviku
    Nyugodtan lehet kritizálni,dicsérni is,minden észrevételt szívesen fogadok.Javítok, aztán feltöltök.
  • kisviku
    Köszönöm.Az igazság, hogy nem egy nagy durranás.Egy Flash-es fejlesztő pillanatok alatt rájön, hogy mily' egyszerű.
    A legsz*abb része az volt, amikor át kellett rajzolnom mind a játék logoját, mind a kezelőgombokat, mert ugye azok az X3 menügombjai lennének.

Csináltam egy jó pár verziót, egyik sem tetszett, némelyik gagyi volt, némelyik túl bonyolult, aztán volt egy alkalom, mikor elragadott a hév (nem a BKV-s :) ) és csináltam introt,bevezetőt,zenét,stb.Aztán rájöttem, hogy csak egy banner kell, nem egy tízperces showműsor...
  • SaGa
    Csakszólok: Kockáspito az Kockáspiton...
  • RJoco
    Jujj!
    A Hyperion-om szétszedése 21 óra 40 perc. Ez még 10-es SETA-n is 240 perc!
  • RJoco
    Nagyon szívesen hozzájárúlnék oldalad naprakészen tartásában viszont attól félek, nem elég nagy a tudásom hozzá. Ilyennel még nem foglalkoztam, de szívesen megpróbálnám. Jó ha az ember ért mindenhez egy kicsit.
  • RJoco
    Egy Nividium-ot és Ore-t bányászó önfenntartó komplex.
    Megtekintése a FactoryComplexCalculatorral.
    Fájl
  • Fickesz
    Nagyon tuti

Gratulálok
  • RJoco
    X3 Runion

Tessék megnézni!
  • Kalo71
    Ja és a másodlagos nyersanyag amúgy is csak a termelést gyorsítaná, nem kötelező.

• Kalo71
    Power Plantnak csak Chrystal kell. Semmi más.

• kisviku
    "A fájltípus application/x-shockwave-flash nem engedélyezett, törölve lett.."

Hát, oldalad nem engedi az swf fájl feltöltést, no de meg is értem.
    RJoco-nak már elküldtem.
  • sWbFII
    a powerplantnál sincs?:D najó sajnos tudom hogy ott van:(
  • sWbFII
    vazzzzzeeeeee ************* (késett a sípszó :D)
    én akkor feleslegesen dolgoztam vagy 3 órát ezen a szaron
  • sWbFII
    én úgytudtam kell hozzá plankton,meg scruffin fruits!!!!!!!!!!!!!!!!