20430
-
argonoknál hogy/hol tudok pénzért reput növelni? -
eddig érthetetlen volt hogy miért nem megy az energiatermelő komplexem!sose volt energiája valamiért LOL
megfigyeltem és kiderült hogy a kereskedőhajók 1000-el tódulnak be megvenni,mert hogy 11-re raktam az árát ...nem tudtam,hogy ilyenkor ezt is meg tudják venni a kereskedők...azt hittem csak a végtermékeket.... -
tudom! rengetget szenvedtem 9db 25mw os pajzsért,de inkább fergyverekre hajtok -
Kalo71 #9826 Ha nem harcolsz hosszú ideig akkor csökken a harci rangod. Egyébként meg lényegtelen hogy mekkora, szerintem.
-
kisviku #9825 Huhh, fél óra alatt meggondoltad magad?
Ha másért nem, de azért jó gyártani, mert nem minden EQ Dock-ban kapsz, amikor kéne.Én elsősorban nem kereskedelemre gyártom, hanem saját hajó felszerelésére. -
kisviku #9824 Én nem tudom, hogy a harci rang csökkenne-e.Szerintem a repun kívül más nem csökken.Ha lesz nagyobb hajód és nagyobb célpontokkal is elbánsz, akkor nagyon megnő a rangod. -
már nem célom gyártani pajzsot! -
rájöttem hogy más cuccait nem lehet elvontatni:( -
kisviku #9821 Én gyártok, csak nincs fent a játék...pedig megfogadtam, hogy visszarakom.
-
vettem egy tractor beam-et dejó! most elvileg tudok vele vontatni :D dejó
sajna fogalmam sincs hogy hogy lehet használni ! becélzok valamit és mivel lehet irányítani hogy merre húzza? -
nem kockáztatok! biztos válasz kéne...az mondja ,aki gyárt akármilyen pajzsot
azért thx -
megint lecsökkent a harci rangom :( -
kisviku #9817 Asszem érc,kaja és EC kell a pajzsokhoz is. -
a harci és kereskedelmi rang le tud csökkenni?mert nekem félelmetesen kicsi a harc pedig elég sokat harcoltam...és most megöltem 4 kah'ak fightert és ugrott máris 3-mat! ezelőtt pedig sokkal többet öltem -
a pajzsok gyártásához szükséges a quantum tubes? vagy az csak olyan gyártásgyorsító cucc? -
akkor a tiéd modernebb!
le vagyok maradva!
feltalálták a vezeték nélküli egeret,erre most az egér nélküli vezetéket :D
az én gépem amúgy portalanít !amít beszív nem engedi ki!,szal olyan régi hogy bakelit lemezzel megy
-
kisviku #9813 Eredetileg kolbászfüstölőt szerettem volna...
Mindenesetre ettől a füsttől rendkívül pikáns lett vóna.
-
biztos beépített kenyérpirítós változatot vettél! XD -
kisviku #9811 Köszönet srácok.Az igazság, hogy mindenképpen X-es hátteret akartam berakni, van sötétebb is, lecserélem arra.Először azzal kezdtem, hogy váltsa a háttérképet is, de túl csicsásnak találtam.
Javítom a hibákat.
Szorri a késésért,de tápot kellett cserélnem a gépemben,mert furcsa égett szag jött ki belőle még csütörtökön, így inkább kicseréltem, mielőtt tönkrevágja az egészet.
-
ezért nem akartam én feltenni semmilyen scriptet...sok a hibalehetőség...bugos mint a 2napos lószar -
na ez már durva! kikapcsoltam a scriptet és most elvesztettem a szektort,de nem ez a furcsa,hanem hogy most 5 trading station van egymásban! mind miliméter pontosságal egyben...köztük az enyém is :( fura
2teladi +2paranid +enyém -
Az Eclipse egy M3+os hajó. A BalaGi küldiben én azt választottam. De ha már megvan a Hyperion, akkor eltörpűl mellette. Úgyhogy eladtam, mert kellett a pénz a TradingStation-hoz. -
még 1 fura észrevétel! a világ túloldalán ahol nem járhatnak a hajóim egyszercsak kaptam 1 teladi trading stationt!
én nem vettem! és megkaptam a szektort!!!
mire jó a manage forbidden sectors....azaz hogy lehet használni? -
amúgy mi az az eclipse? csak aron prime-nál vehető hajó...valami script miatt van fenn? -
amióta felraktam a race response fleet-scriptet azóta érdekes dolog történt! pont az ,amit reméltem miután felteszem a scriptet biztosan nem történik meg!
visszatértem a géphez gyárak tele vannak! hát akkor mit csinálnak a kereskedők? eltűnt az összes! nézem az üzeneteket:ezt megtámadták;azt megtámadták;ez meghalt;ez elugrott;ez nekiment az űrbáziomnak és meghalt;lézertornyok meghaltak;"segíség megtámadtak";5műhold felrobbant(és azek mind argon prime,home of light,...-ban voltak!)
elég rég mentettem!nem tart sokáig venni mercurikat,de a felszerelés már bonyolult lene! -
deph #9804 Kösz a kimerítő infót.
Ja, nem egyszerű küldetések, mert ha nem lősz ki adott időn belül adott számú hajót, akkor sikertelen a küldi.
Amúgy még csak 1-es szintű vagyok, még "csak" M3-asok vannak max.
Ha végére jutottam elmondom, hátha ennek a végén is van valami meglepi. -
SaGa Jr #9803 Zsoldosok céhe. Ha belépsz elvállalhatsz jól fizető melókat a felajánlottakból. Vannak például szállítási munkák (szállíts le x db megadott típusú ágyút a megadott helyre, y időn belül, vagy vigyél megadott hajótípusokból valamennyit a célpont állomásra), védelmi melók (védj meg egy állomást a hullámokban támadó ellenséges vadászoktól, netán akadályozd meg, hogy egy támadó flotta átjusson a védendő szektorba vezető kapun), lehet támadási feladat (támadd meg a célpont szektor védelmi erőit, semmisíts meg flottákat, állomásokat), de előfordulnak Xenon és Khaak inváziós feladatok is, mikor őket kell visszaverni.
Gyorsan lehet komoly pénzt csinálni, de dúrva harcokra kell készülni. Persze előbb találni kell egy állomást ami a zsoldosoké és ott belépni (ha éppen lehet). Hírekből meg lehet tudni hol találtak új állomásokat. Mondjuk ez igaz minden guild scriptre.
Az assassins guild annyiból jobb, hogy ott van fokozatosság. Kezdetben csak sima kis TS vagy TP hajókat kell kilőni, majd idővel ezek kapnak kíséretet, aztán megjelennek célpontként M6-os hajók, kísérettel vagy anélkül, de a vége komplett flottákból kikapni a célpontot. Állítólag van valami nagy jutalom ha eléred a legvégső szintet, azaz 15-ös szintű assassin leszel. Ekkor valami bonusz cuccot ad cserébe a guild ingyen. -
deph #9802 Ja kipróbáltam. 2 J, 1 K meg több kisebb L,LX-ért kaptam 2,5 milkát.
Előtte volt egy Xenon Inváziós küldi 2 ugráló J-vel, meg 1 db K-val.
68 hajót lőttem ki és 26,5 milla járt érte.
Úgyhogy sokkal jobban fizet az inváziós küldi.
Viszont megint érdekel az X3, mert jönnek a küldik. Ja és a Mercenary Guild is jó, de néha nem sikerül. -
Nekem is fenn van a Race Invasion script. Az egyik packban volt.
Akkor kapsz sokat, ha nagy hajókat lősz le.
Pl.: Ha csak Xenon N,M,L akkor 175k körül kapsz, szinte mindegy mennyit lőttél, csak legyen meg egy bizonyos darab.
De ha lősz egy-két K-t, esetleg találsz J-t, akkor egyből megukrik a végösszeg 1M fölé. Csak ilyet ritkán ad be az alapszinten. Ha van licenced az adott fajnál, akkor kilövésnél 10000Cr kapsz egy K-ért.
Tegnap volt egy érdekes dolog: Beugrottam az egyik Kha'ak szektorba. Csak körülnézni. Kijövetelem után nem sokkal megjelent abban a szektorban ahova ugrottam egy K, 4M, 2L, 2XL. Az útjukba álló állomásokat simán kilőtték. Azt betöltöttem egy régebbi állást, mert mint kiderült elveszett a Mamba a HG-ban. -
deph #9800 Mercenary's Guild mit takar? -
SaGa #9799 Benne van az egosoft-os bonus packban is, meg az x3plus-ban is (ahogy az egész onus pack)...
Az x3plus tulajdonképpen a bonus pack, kiegészítve még pár dologgal (bányász hajók, taxizás, tovább fejlesztett célzórendszer, stb...) -
deph #9798 Hát akkor ez nem az én scriptem, mert én szeretném ledarálni nem a konkurencia.
A Xenon imnváziós küldik például nagyon jók, csak nehéz találni őket.
Reput is ad meg jó zsét is... -
deph #9797 Race Invasions
Erre gondoltál? -
megvan! ebben lesz -
sehogy nem találtam meg azt a scriptet,de én letöltöttem a bonus pack-ot és abban volt ! -
én nem erre gondoltam! persze ez is hasznos,de itt nem lesznek nagy harcok! -
SaGa #9793 A Rapid Response fleet topikjában emlegetett Teladi RR Bomber egyébként egy kemény jószág. Százasával lő ki rakétákat (azt a fajtát, amiből egy lövésre eleve 8 megy ki, és spirálban repülnek a cél felé) az ellenfelekre, néha annyit, hogy szinte mozdulni se lehet tőle. Távolról viszont nagyon szép látvány, ahogy 2-300 db, hullámokban cikázó rakéta rázúdul egy M1-esre és gyakorlatilag 10 másodperc alatt ledarálja... -
SaGa #9792 Ez a közelben (asszem 5 szektor távon belül) lévő Rapid response hajókat rántja be azokba a szektorokba, ahol valagi ganékodik. Ellened is, ha te vagy az ellenség...
Én rendszeresen kapok jelzéseket arról, hogy itt-ott elkelne kis segítség, de gyanítom ez a Race Invasions eredménye. Ráadásul elég rosszul fizető bulik, csak a reputáció gyors emelkedése miatt jók. A Mercenary's Guild sokkal jobban fizet és ott is vannak khaak elleni védelmek... -
deph #9791 Race Response Fleets : Ezt mit tud, mert ha azt amire é godolok, akkor nagyon jó...
Nem kell szaladgálni, hanem küldi a jelet, ha valakinek segíség kell.
Race Response Fleet -
deph #9790 Hát olyan nagyon nem akarok senkivel sem rosszba lenni, mert a 15DB UT nagyon gyorsan leamortizálódna :-)
a hagyományos rosszfiúkra pályázom, mint khaak, xenon, pirate és főleg a pénzkeresős változatok, mert a beugrom és aprítok nagyon élvezetes, de sokat nem hoz a konyhára...