20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • chassius
    isten hozott újra.
  • kisviku
    Fordítsak?
  • kisviku
    Hát ezt jól sejtettem...kösz a megtiszteltetést!
    Veszem a vállamra a terhet...no, mindegy.Mintha éreztem volna a választ, felraktam újra a játékot.
    Tényleg 2005-ös a game?Úristen már két éve játszunk vele??
    Van még olyan játék, ami elmondhatja magáról ezt?
    Jöhetne már az X4..nem kellene annyit írnom.

No, mindegy, belevetem magam az XTM-be.Azt nem mondom, hogy újrakezdem, mert az én életem már nem oly' hosszú.Meg a türelmem is apadt...
  • RJoco
    Sajnos nem. Nekem is csak az van, ami Amaro oldalán fenn van.
    Az XTM fórumából lenne jó fordítani. Ott biztos megvannak.
    Nekem nincs olyan jó angol tudásom. Örülök, ha kibogozok ezt-azt és akkor nagyjából tudom mit kell csinálni. De az sem mindig egyértelmű.
  • deph
    300-al megy és szép..
    ennyit tudok róla...
  • deph
    Az Achilles Sword küldit megcsinálta már valaki?
    Amikor Argon utasításra ki akarom lőni, akkor gyorsan minden Paranidból ellenség lesz és én leszek a közellenség...
  • Ace McCloud
    Srácok !
    Néhányatokat el kell keserítenem, mert nem kell seta ahhoz hogy csökkenjen a repud, vagy a harci rangod.
    Szerintem a seta csak felgyorsítja azt is.
    Amikor nem "mozogsz" valamelyik fajnál, vagy nem harcolsz, sajna esik a rang, bár elég lassan. Ezt leginkább a magasabb rangoknál lehet jobban észrevenni.
  • sWbFII
    kik azok az unknow-ok? láttam elszáguldani egy pörgő csészealjat és az írta ki hogy unknow ship,de azóta soha nem láttam...és megjelent a commands menüben is hogy "unknow - friend" !

trading stationokat és equigment dockokat csak unknow területre tudok építeni?
  • Fickesz
    Igen az animokat itt én is alig tudtam kivárni de egyszer csak vége lett.

Nem tudsz véletlen ilyen magyar leírásokat a többi küldetéshez
    PL: otas
  • RJoco
    Fogtam magam és beálltam az Unknown Object közepére és onnan néztem a csatát. Mikor arra járt 1-2 Scout, lelőttem, majd visszaálltam. Negyed óra alatt megvolt. Aztán vagy 10 perc anim.
  • RJoco
    Na hogy az a...
    3 órányi szenvedés után már ott tartottam, ha 4-ig nem kerül be az állomás a lyukba, akkor nálam befejezi a játék a pályafutását.
    15:58-kor végre benn volt. Majd az animok közepette egyszercsak a program szabálytalan műveletet hajtott végre . Fel tudtam volna robbanni. De mivelhogy sikerült már egyszer, gondoltam nekifutok mégegyszer. Mikor ismét ment az anim, arra gondoltam, ha megint megcsinálja, tényleg dobom a játékot.
    És megcsinálta?
    Nem.
    Szerencséje volt...
  • Fickesz
    közel kell menni ahoz az állomáshoz és magátol beszippant
  • RJoco
    Igen, ez nekem is megvan. És hogy kell "ha" jól csinálni?
  • Fickesz
    Ha beléptél a szektorba repülj az állomáshoz és végezd ki azt a pár öngyilkosjelöltet akik megpróbálják utadat állni. A szerkezet közepe táján elhelyeztek egy fura dolgot amit ha megtalálsz és rárepülsz egy kis animációval jutalmaznak. Hamarossan megérkezik az ellenség, és a saját egységeid javarésze is hogy egy gigászi ütközetben mérkőzzenek meg. A csata kezdete után az újszerű kapun áthalad egy khaak szerkezet, és miután egy kicsit kitomboltad magad a kialakult csatában, eredj utánna. Javaslatom hogy csak a kissebb ellenfeleket támadd, majd közelítsd meg megint az állomást. Hogyha jól csináltad, akkor bekerülsz teis a hipertér szép kékesfehér lüktetésébe. Elötted a célpont, s bár néhány dolog leszakad róla útközben, a te feladatod hogy a generátorait megtámadva átadd azokat az enyészetnek.
  • RJoco
    Story-nál az utolsó küldit hogy kell megcsinálni?
    Mikor másodszorra odarepülök az állomáshoz, akkor kellene annak a hipertérbe kerülnie velem. De nem csinál semmit. Kha'ak meg már nincs. Csak ácsorognak a hajók. Miria meg Ban meg Saya dumál állandóan a rádión.
    Egyszer már sikerült valahogy, csak aztán újra kellett kezdenem, mert bugos volt.
    Valakinek valami ötlet?
  • RJoco
    Igen SaGa. Így leírva egészen más (jó), mintha szótárazással kellene összeraknom a mondatokat. Főleg, hogy az angol nyelvtanhoz egyáltalán nem értek. A szavak még hagyján. A Sohnen küldinél sem értettem meg, mit akar az a szerencsétlen az 5 Kha'ak szektorral. Aztán kiderült, hogy csak Nividium kellett neki
  • SaGa
    Egy ott leírt tipp, összefoglalva:

Amikor belépsz a szektorba, ne fogadd el az OTAS kisérők üzenetét (ne ok-zd, hanem esc-pel lépj ki az olvasásból), hanem csald el jó messzire tőlük a Galleont. Ha ez megvan, akkor olvasd el az üzenetet és nyugtázd.
    Rögtön ezután jön az ugrásgátló aktiválás üzenet, ezt már fogadd rendesen.
    Amint elkezdi kiküldeni a vadászokat, ugorj el a közelebbi kapuhoz (ne az OTAS hajók felé), majd óvatosan haladj a Galleon felé és lődd le a hullámokban támadó vadászokat (gyakorlatilag a saját sebességük választja szét őket 3 csapatra).
    Menj a Galeonhoz, amortizáld le, amennyire kell. Ha jól csináltad, az OTAS kisérők nem is érnek oda eddigre...

A feladat teljesítéséhez egyben kell maradnia mindét OTAS hajónak, a Scarabnak, a Galleonnak és neked is...
  • sWbFII
    én csak annyit akarok átrakni a jelenlegi állásomból XTM-re,hogy meglegyen a "pénzem,2komplexem,és a repum"! a többit meg megveszem megint!
    ebben már tud valaki segíteni?
  • SaGa Jr
    Ilyen konyhanyelven ami ennek a megértéséhez kell, bőven.
    Ez ráadásul elég egyszerű szerkezet, simán csak egy szótár is elég ahhoz, hogy megértse az ember.
  • klb
    Sajna ennyire én sem.:(
  • RJoco
    Te tudsz angolul?!
    Én nem...
  • RJoco
    Ezt nem tudtam, köszi!
  • SaGa Jr
    Otas Scarab mission

Akinek meg kell a többi mert nagyon nem tudja mit kéne csinálnia, annak meg kukk ide:
    XTM Missions
  • deph
    Akkor valakit meg kellene bízni, hogy gyűjtögesse és rendszerezze az új dolgokat. Aztán majd Amaro oldalára kiraknánk.
    kisviku te mint öreg róka elvállalod? (ha már a tiéd az ötlet... )
  • kisviku
    Ez újabb ötletet adott nekem.Kéne frissítenünk (vagy valakinek) a FAQ-t.
    Mert tényleg elég rossz, ha vissza kell keresni ennyi dolgot.Egy lapra kellene gyűjteni az összes fontosabb dolgot a játékról.Aztán belinkelem a (majd valamikor elkészülő ) bannerbe.
  • klb
    Naugye! Én is így járok mindig. Ha 50x nem próbáltam, akkor egyszer sem.:(
    A vadászok leszedése már nem probléma, de a Reaper állandóan leszedi idő előtt a Galleont.:( Próbáltam úgy is, hogy megpróbálok a Cerberus-al beállni a reaper tűzvonalába, de az a rohadt Galleon még a 3GJ pajzsot is pillanatok alatt lelövi, ha nem tudok mozogni.:(
    Egyetlen egyszer sikerült, a Scarab-nak kijönni a Galleonból, azután szét kellett lőjjem a Galleont, mert még mindig támadott. A végeredmény az lett, hogy a Cerberus hull-ja kab 20% körül volt. Erre jött egy üzenet, hogy akkor most kísérjem őket az OTAS HQ-ba. Elindultam az OTAS hajók után, de a következő szektorban ripityára lőttek a kalózok.
    Fogalmam sincs, mi lenne a jó taktika.
  • SaGa
    Azt a nyamvadt Scarabot nem tudom megszerezni. Mindig szétlövi az egyik OTAS hajó a Galleont...

Ilyenkor mi van? Látszólag így is megtudok venni, bármilyen OTAS hajót (nem pirosak a listában)...
  • SaGa
    A harci gépeknek, ahhoz, hogy ne kenődjenek szét minden szembejövő aszteroidán, kell a navigációs és a harci szoftver mindkét veriója. Anélkül meglehetősen bénák...

Amúgy a khaak clusterek ellen egy darab M3-as is bőven megfelel, ha jó a taktikád...
  • SaGa
    Minek átmásolni? F2, és beállítod, hogy vegye az X3 könyvtárából a fájlt.
  • SaGa
    Igen. Mindent mutat, kivéve a széthagyott tárgyakat és a mozgó hajókat. A gazdátlan hajókat is...

Csak a kezdőbetű jó. Addig kell nyomkodni, míg a megfelelő szektorra nem ugrik...
  • sWbFII
    igaz mire oda döcögtek a novák,meg eclipse-k addigra már 70%-os volt a hull-ja
  • sWbFII
    háháh legyőztem 1 titán a kis flottámmal!!! +2 segítővel: firestorm torpedo(amúgy alig sebezte)
    3eclipse 3nova 1mamut 7centaur....vereségek: 1mamut(még lőni sem volt idejeXD)3centaur
  • RJoco
    Aki használja az "X3 map by Scorp" nevű hasznos kis progit, annak itt egy kis segítség, hogy a legfrissebb fájlt egyszerűen át tudja másolni.
  • sWbFII
    vennék mamutokat! pár nap múlva ,meg már úgy is veszek titant....csak nőne az a repu!
  • sWbFII
    LOL így utólag is :D én meg a tengerimalacomat!
  • chassius
    he-he-he.
    mi lenne, ha az XTM-el játszanál.
    ott már igen komoly csapatokban járkálnak a kalózok.
    egy 6-os Centaur csapat meg se kottyan nekik.
  • chassius
    vagy beírod a keresőbe (a fórum keresőjébe) amit meg akarsz keresni (pl. X3 mentések vagy X3 konverter).
    légy egy kicsit kreatív.
    sok mindenre én is rákerestem itt a fórumban és nem kellett az összes hozzászólást átnézni.
  • sWbFII
    ....jut eszembe nem lesz véletlen magyarítás az X3-hoz?
  • sWbFII
    vettem 6 centaurt! ezt már csak nem győik le a kha'akok! így így is van!de időnkén leugrott a pajzsuk és kiderült hogy ezek a szenecsétlenek aszteroidán ,űrbázison átmennek és szétzúzzák magukat! egyik le is fejelte a kapufát .... bumm!Így vegyen az ember harci gépeket!
    Másik érdekes dolog : összeakadtam 1 kalóz centaurral! 5 vs 1 hehe
    A fickó mindenkire rálőtt 2 typhoon rakéta adagot...missile defens mosquito meg csak nézett! szóval 5 vs 1 -ből lett:
    pirate centaur vs player astronaut
    1 találhattok ki nyert :D
    úgy döntöttem nekivágok egy rakétagyárnak :D
  • sWbFII
    MAX 20 oldal! remélem ezt viccnek szántad!ha most nekiállok ,akkor talán szeptemberre megtalálom:D