20430
-
deph #9949 15 coloson persze hogy pici, 19-esen simán jól látni. :) -
deph #9948 Ez tényleg jobb térkép...
Meg szebb is. -
SaGa #9947 Ngyobb monitor? 19"-os LCD-n teljesen jól látható minden... -
jajj dej óóóóóóóóóó
most vehetek szemüveget ! vagy nagyítót...mert minden rohadt kicsi -
XTM-nélkül egész kényelmesen ment...bár igaz amikor már sok hajóm volt ,kezdett döcögni -
Fickesz #9944 Háát szerintem ez jobb térkép #9862 -
a 0.7.2-t!
tehát azt mondod,hogy 1280X1024-re komponálták a művet? ...megpróbálom azon! -
kisviku #9942 Utoljára még annyit, hogy olvasd el az #1236-os hozzászólásomat, mely 2005 Decemberéből datálódik.
Úgy döntöttem, nem fogom idemásolni, mert rendkívüli módon kikeltem magamból,trágár és alpári stílusú az egész, persze kicsillagozva.
Ott volt az egyik hozzászólásom a gépigénnyel kapcsolatban. -
a biztonságot nyújtó argon prime: XENON J; K; P
na azért 1 mercurival ,nem túl nagy öröm ilyeneket kerülgetni!
-
SaGa #9940 az XFP nem fér össze az XTM-mel...
Melyik XTM scriptet tetted föl? Az elsővel kicsit sok npc hajó került a rendszerbe, azzal szaggatott, a javítottal ezt erősen csökkentették... -
SaGa #9939 Felbontás?
XTM, 2G RAM, 3200+ AMD64 proc, 6600GT kártya. 1024x768-ban le kellett venni a grafikai finimságokat, mert seta közben makogott, 1280x1024-gyel ellenben a max video feture-ökkel is simán megy, 8x setaval... -
kisviku #9938 Ezen ne bosszankodj.Mikor megjelent a játék, előtte két hónappal vettem meg az Nvidia 6800-at.Az akkor 140 ezer forint volt.És az akkori legjobb videókártya.2 giga ram mellett és P4 3 Ghz mellett is akadt.Ezt a játékot elba*ták, de rendesen, mármint ami a gépigényt jelenti.Akkor sem és még most sem értem mire fejlesztették ezt 2005-ben.
Én már akkortájt is nagyon mérges voltam, tessék csak megnézni az akkori hozzászólásaimat.
Gondolom, ha ma megvan az ultraszuper-mega-giga géped, akkor sem jobb a helyzet.Egyszerűen sz*r az engine. -
egyre jobb ! ha nem SETA-zok ,már akkor is akad! pedig 2gb ram , nvidia 7600gt és pentium dual core -
XFP? az mi? gyorsabb lesz a game?
azt mondtátok nagyobb kalózcsapatok lesznek! de szerintem argon prime-ban több kalóz van ,mint 1 kalózszektorban! alig tudok kijutni élve!
-
Ja, én ezért kezdtem újra XFP-vel.
Túl sok a hajó, meg sok az animált objektum. Az mondjuk igaz, hogy baromi szép. Csak mondjuk mikor beugrottam egy Xenon szektorba az amúgy 30 másodperces szétlövésem eltartott másfél percig. Aztán döntöttem, hogy így nem éri meg.
SETA 6-nál nagyobbat nem is használtam.
A hajógyárakkal ellátott szektorok különösen lassúak.
Furcsa is volt XTM nélkül alig 1-1 hajó a szektorokban. -
az XTM-ben van ködcsökkentés? csak mert eddig 10X SETA-nál ment ,mint izzó kés a vajon....most meg úgy akad,mintha lifival vágnék betont! pedig levettm a gafot LOW-ra -
Megváltozik a menü háttere is. (Nagyon klafa anim)
Van térkép itt
A hajógyárakkal vigyázni kell, nem minden hajóval tudsz kidokkolni, ha benne ülsz.
Pl. majd ha lesz Terran Asgard-od (130000-es Cargo), na azzal felrobbansz. Át kell szálni egy másik hajóba, kidokkoltatni a nagyot, majd átranszportálni, vagy beledokkolni. -
SaGa #9932 Kell, hog legyen visszajelzés. Az induláskor kapott üzenetek között ott van, illetve az AI beállításoknál is ott vannak az opciói. Valószínűleg a script telepítését kihagytad... -
thx felraktam! egy bugot már is találtam: hajógyárban bizonyos szögben át lehet látni a falon XD
ehhez is van külön térkép? -
Korábban már írták, csak azt megkeresni...
Először felrakod a 2.0.0.2 alapjátékot.
Másodszor falrakod a scripteket.
Harmadszor az XTM könyvtárából kimásolod a fájlokat a gyökér könyvtárba. A .dat és .cat fájl legyen a sorban következő. Ha neked 10.dat, meg 10.cat van, akkor ezek 11.dat, meg 11.cat.
És a végén a script installal berakod a játékba. Ehhez külön fájlt kellett letölteni. Figyelj, hogy a javítottat tedd fel. Asszam 7.0.2.
Ha kifelejtettem valamit valaki majd pótolja.
Most jut eszembe, Amaro oldalán is fenn van.
A lényeg, hogy az XTM-et tedd be utoljára a script installba.
Különben bogaras lehet. -
kisviku #9929 Én egyszerűen kitömörítettem a rar-t és a tartalmát bemásoltam az X3 könyvtárba.
Elindítottam és láss csodát, megy. -
kisviku #9928 Elvileg arra jó.De a Te állomásaidhoz nem kell csak a gépihez.A rakéták gyártásához kaja,EC és ore kell.A Warhead asszem csak másodlagos a gépnél is. -
kisviku #9927 Hát köszönöm.Úgy néz ki tényleg újrakezdem...de csak ma délutántól.
Te jó Isten!Mennyi idő lesz ez még?
-
(herrons nebula újra a régi)
1 kérdés: mire jó a warhead,ha nem rakétákhoz??? -
az XTM-et hogy raktátok fel? feltételezem rosszul töltöttem le ,mert csak 3mappát át kellett másolnom,semmi installálás és semmi visszajelzés arról hogy működik -
igazad van abbn hogy télleg nagyon nagyon belassult az a szektor,de én a "fagy"-nál arra gondoltam hogy "A windows hibát észlelt ,ezért leállt,minden el nem mentett bla bla bla bla bla bla......"
csak ezt hosszú lett volna kiírni és ,épp néztem az olasz vs magyart! -
SaGa #9923 Nem fagy, csak iszonyat módon belassul. Ha egy szektorban túl sok cucc van, előfordul. Ilyenkor egy darabig kerülni kell az adott szektort, később általában helyrejön.
Pl ha beküldesz egy bányászhajót egy szektorba, szétlő pár aszteroidot, gyárt többszáz új kavicsot, egy darabig ne menj utánna...
-
chassius #9922 méghogy a számítógépnek nincs lelke!?
igenis van, és azt akarja, hogy az XTM-et rakd fel, és azzal játsz. -
chassius #9921 de mostmár sokkal tapasztaltabb vagy.
így azért egy picivel könnyebb. -
valami megfertőzte a mentéseimet! újrakezdtem a game és most nem fagy le 

végre mikor már nagynehezen elvonszoltam 3 aszteroidát és megépítettem a rakéta-complexem,ahept-complexem,BFAA,GPPC,BIRE complexem :-( -
valami nagyon nem stimmel,mert ha egy nagyonnagyon régi mentést szedek elő,már annál is lefagy,de csak herrons nebula! de nekem az a szektor létfontosságú! lehet hogy isten is úgy akarja ,hogy elölrőlkezdejem XTM-el a gamet?
-
SOS ha akármilyen módon belépek herrons nebula-ba ,lefagy a game!
mégha egy régi mentést szedek elő ,amiben herrons nebulab vagyok,akkor is! -
off->ootball 3:1 olaszok ellen! ilyen se volt még! hihetetlen! -
kitagadott a saját gépem a majdnem saját szektoromból!
van kb 50 gyáram herrons nebulaba és másol 1 sincs,err most akárhogy ugrok be(É,K,D,Ny) mindig kifagy a gép!
valakinek ismerős ez? -
deph #9915 Achilles Sword??
Noch einmal? -
deph #9914 Ki nem lehetett hagyni!
A te hozzászólásaid alapján tanultuk az X3-at!
Ha nem vagy, akkor mi sem lennénk itt Emperor Xaar!
-
Van ilyen játék, és az is szimulátor :-)
Nascar Racing 2003
Az amerikai autóversenyzők egy része mai napig ezzel készül a versenyekre :-)
Bocsi az OFF-ért -
chassius #9912 de jobban jársz, ha kezdessz egy újat.
különben fogsz találkozni néhány érdekes hibával. -
chassius #9911 http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=172536
itt mindent megtalálsz. -
kisviku #9910 Háát segítsetek is mindjárt a vén fas*nak 
Most már én sem fogom újrakeresni itt valahol ebben a óriási fórumban, hogy miként tudnám folytatni a régi X3-as állásaimmal az XTM-et.
Na, tehát hol van ilyen konvereter?Aztán elvonulok egy időre...