20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • SaGa
    Befelé nincs kapu. "Jump and fly to position" paranccsal lehet beugrani. Vigyázz, hogy a szektor keleti részére célozd a dolgot, mert a nyugati kapu félig bennevan a Sohnen Sphere pajzsában.

A szektorban két kapu van, a keleti csak beugrásra jó, a nyugati meg a keletibe vezet.
  • Fickesz
    Vannak még öregek akik játszani is szeretnek. :D
  • r4pt0r
    Nem mindenki szereti a csalást. :D
    Köszi, tomonor! Csak az a helyzet, hogy akkor sem találtam meg.

L
  • tomonor
    Volt itt vki, aki tesztelte az XTM hajóit...Neki üzenem, hogy nem muszáj ilyen "haladok" módon csinálni... elég ha letöltöd az LV's cheat-et és usgyiiiii...
  • tomonor
    Csősztök....Itt nézegetem, miket írtok, úgy látom nagy durranás ez a XTM,
    pedig nekem annyira nem teccik. Mondjuk jó lenne egy X4, vagy egy teljes értékü kieg az X3-hoz, amibe benne lennének az új hajók, ötletek, esetleg bolygóraszállás, fénysebesség, meg miegyébb...
    Plusz még az lenne a legnagyobb durranás, ha a játékot át lehetne váltani FPS-módba, és be lehetne járni a hajókat, állomásokat, esetleg bolygókat.+lőnni kézifegyverrel...(akkor mondjuk meg már mind1 lenne ha X-Battlefield, vagy Battlezone lenne a neve...
    Amúgy LÖLÖ, a kapu sztem ugyanott van mint eredetileg ahogy a Bala Gi kiegbe volt....csak a rendszer berendezése változott meg...
    Maximális tisztelettel: Tomonor
    Sziasztok!

Hol van a sohnen rendszerbe vezető kapu? Megtaláltam Maelstromban az elromlott sohnen hajót, minden alkatrészt leszállítottam, ahogy kérte, és megadta a bázisa koordinátáit... a rendszer meg is jelent a csillagtérképen, de nem találom az oda vezető kaput sehol... Lécci segítsen valaki!

L
  • kisviku
    Végülis nem aknamező volt.Tényleg lőttek rám, csak olyan sz*rul látszik néha a PPC lövedék, hogy úgy nézett ki, mintha tényleg semmi nem lett volna.Olyan átlátszó volt.
    Tegnap újra nekimentem, és a Xenonok újra nekem támadtak.

Valahogy be kéne csalni egy-két Khaak Destroyert a szektorukba...lenne ott nagy mulatság.
    Na mindegy, ha erősebb leszek, elkezdem újra kipucolni őket onnan.
    Ez az új Xenon Q nem egy nagy durranás (Hál'Istennek), igaz a Khaak Corvette sem...
  • RJoco
    Oké, elfelejtettem, hogy régi motoros vagy a játékban
  • kisviku
    Köszönöm,megoldódott.A scannert meg ismerem egy ideje...
  • RJoco
    Szereld fel a hajót triplex scannerrel, az észreveszi. Ahogy mész a kapu felé nyomd meg a "t" gombot, ha van arra akna, észre kell vennie.
  • RJoco
    Valószínű valami bug, én még ilyennel nem találkoztam.
    Ezt a fajta autópilótát meg így tudod előhozni:
    Shift+c/Navigation/Move to position
    Numpadon oda viszed a kis keresztet, ahova repülni szeretnél. Koordinátákat látod változni a jobb alsó sarokban. INS gombbal váltasz Z/Y tengelyek között. Így mindhárom számot meg tudod adni. Ha triplex scannered van, akkor messziről észre fogod venni, bőven elég +/- 2km-es pontosságot megadni.
  • r4pt0r
    progi: fraps
  • sWbFII
    szasztok! hogy lehet kiiratni az fps-em?
  • Birk@
    vigyél oda egy M1 vagy TL osztályú hajót, és a turretjeit rakd agresszívre, hogy mindenkit lőjenek :) Ki fogják lőni az aknákat szép lassan. VAgy menj be hátulról, mint én először :D (kifele mondjuk elöl jössz ki :D
  • Birk@
    bocsi, úgylátom szelektív a látásom :D
    Akkor most már csak félve írom be ide ;) a következőt:
    Akinek volt-van problémája esetleg a group management-el: Group Management
  • kisviku
    Tegnap sikerült továbbmennem a galaxisban, és hogy eljussak Grand Exchange-be, át kell mennem a Xenon 598-on.Úgy nézett ki a dolog, hogy megy is, egy Split Panther-rel mentem be,mert elég gyors és a pajzs is sokat kibír (róla részletesen a leírásomban).Meglett a déli kapu, már mennék bele, mikor a hajóm váratlanul felrobban, durván 5 mp alatt ment le a pajzs és a hull...Shields Critical felkiáltás és The End.
    A Xenon hajók kábé 5-6 km-re voltak tőlem és nem láttam sem lövedéket, sem rakétát közelíteni felém.
    Van ott valami láthatatlan aknamező?
  • Arin
    Oks, RJoco, még annyit kérdeznék, hogy van olyan funkció, hogy autó pilótban oda repül ahová beálljtom? Mintah egyszer sikerült volna előhozni ilyet, de utána már nem, aztán lehet igaz se volt :) Meg nálam újabban nem ír kiilyen gomb neveket, meg ha belépek menube lefingik az egész, és csak akkor jön helyre ha kilpek vagy átmegyek egy kapun, egész addig se egér, se escape gomb... Érdekes, gondolom valami program hiba, vagy rossz verzióm van...
  • r4pt0r
    Azért ha vissza olvanál egy párat. :D
  • Birk@
    Sziasztok, esetleg aki nem nézte mostanában annak mondom, hogy kijött a XTM 0.7.3. nemrég, állítólag van benn ár BUG javítás :)
  • kisviku
    Okés,sajnos nekem nem volt ilyen lehetőségem, első dolgom volt a BIOS-ba lépés.Mindegy, most már Vista-val megy...
    Vége az off-nak.
  • deph
    Na jól kibaltázott velem a 0.7.3-as patch.
    Kifagy mint állat 1 perc után.
    Leszedtem minden scriptet utána visszaraktam a 0.7.2-est, azzal csináltam egy mentést. Utána felraktam 0.7.3-ast és a scripteket és akkor jó lett.
    Igaz csak pár percig próbálgattam, de remélem jó lesz.
  • saba30
    kicsit off neked: Nekem HP laptoppal volt dolgom, de ott a BIOS-ban a native SATA disabled-re állítása után simán látta a merevlemezt (addig nem), aztán fel a winxp, fel a driverek (köztük a SATA driver), aztán enabled-re a native SATA-t a BIOS-ba, és megy a winxp rendesen.
  • r4pt0r
    http://downloads.thexuniverse.us/XtendedModScripts+Patch-0.7.3.spk
  • deph
    Érdekes, az itthoni gépemen nem jelenik meg a link, a cégesen meg igen. Se Firefox se IE alatt.
    Közvetlen linket nem dobná fel valaki?
  • kisviku
    Hát bocsássatok meg barátaim, de notebookkal voltam elfoglalva a hétvégén, ezért nem írtam tovább a leírást, de mindjárt belevetem magam újra.
    Írtam egy szép összefogalót a "miért nem megy fel az XP Prof. az új notebookomra" a hardware fórum "Laptop help plz" topic-jába.
    Ezt csak azért mondom, hogy ha van közületek olyan, aki hasonlóan járt, olvassa el.

Mellesleg azért lehet, hogy kipróbálom notebookon az X3-at...igaz ehhez bivalyerős akksi meg gép kell.
  • mindero
    Amit lentebb írtak link, az működik, most néztem meg újra.
    De itt van mégegyszer0.73 peccs
  • deph
    Nekem nem ad linket a letöltéshez a forum.
    Tudnátok adni eg linket?
  • RJoco
    Én nem tudok róla. Eddig minden hajót ott találtam, ahol írva volt.
    Nem lehet, hogy valamit elnéztél? (koordináták) Nálam már volt olyan, hogy a megadott koordinátákra repülve kaput találtam, aztán csak késöbb derült ki, hogy valamit elnéztem és máshol van, másik tengelyen.
    Ajánlom az X3 map by Scorp térképprogramot, ott megnézheted, hol is a hajó.
  • mindero
    Hát ez az új peccs egészen fantasztikus.
    És ilyet nem tesznek ki hírbe!

Működnek a droidgyárak, normálisan jönnek a marine-ok, eltűntek a vég nélkül spawn-oló pirate shipyardok, megjelent a Military Training ship stb...

Szerintem mindenkinek ki kell próbálni. Eddig még az összes bugot kijavították amivel találkoztam + valahogy hatékonyabbak lettek az ellenséges vadászok, jobb a seta.

Más:
    Kipróbáltátok már, ha a sektortérképen megnyomjátok a "k"-t mi történik?
    Nagyon durva végre normálisan lehet klomplexet építeni.
  • Arin
    Hali! Nemtudja esetleg valaki, hogy az ilyen ott felejtett hajók változtatják a helyüket-e (estetleg űr-széláramlat, vagy a napsugarak hajtóereje), mert én a Starburstöt semmi pénzért nem találtam meg a -1;36;43 as koordinátákon. Amit több helyen is leírva láttam, hogy ott van. Van valami ötlete esetleg valakinek erre? (a Freedom's Reach ben keresem természetesen)
  • Ace McCloud
    Hi !
    Nincs mit. Elvileg a krait missön, a shonen 2 küldijei, valami terran m0 küldit is emlegettek ha jól emléxem, meg pár finomítás. Elvileg nincs szükség konvertálásra. Leszeded a 2 es patchet, és feldobod ezt, de egyes vélemények szerint arra sincs szükség, hogy a 2. at leszedd.
  • mindero
    Köszi, észre nem vettem volna a fórumtémák között.

Kár hogy nincs konkrétan odaírva min változtattak.
  • r4pt0r
    Még nem néztem meg te szerintem majd pakold fel a legújabb patchet amit most linkeltek. Mert még sok minden nincs benne a gameban.
  • kisviku
    Hát szép jó napot barátaim!

Elkezdtem írni az újabb tesztemet,de úgy döntöttem, inkább egy komplett leírást csinálok a játékról, mármint az XTM-ről.Már most meglehetősen hosszú,de ebben a legtöbb dolog benne lesz.Lesz benne hajóteszt is természetesen,de még nem mindegyik osztályról.Csak egy pici türelmet kérek Tőletek.
  • Ace McCloud
    Hi !
    The Latest patch for the Xtended Mod .7 is now available for download.
    http://www.thexuniverse.com/viewtopic.php?t=7392
  • RJoco
    Az XFP-hez javasolt scriptek között van. Az előző oldalon van a link, ahol a Station Relocator is van. Csak ezt Station Sell-nek hívják.
    Az aszteroidád nem biztos, hogy megmarad. A relocator-nál elveszett, csak a bánya maradt meg. Az eladásnál meg egyszerűen eltűnt az állomás. Mondjuk az egy Wheat farm volt. A vételi árat kaptam érte.
  • vecsi71
    Elkezdtem Terrecorp Vulcan militári transzportokat vásárolni miután a sima transzportjaimat állandoan lelövöldözték a kalózok.A vulcanok elég jól álják a sarat,csak nem valami nagy a rakterük.Viszont a 8 csuzli amivel fel lehet őket szerelni elég hatékonynak bizonyult,és a sebességük sem rossz.Az áruk borsos de megéri miután elég jól védik magukat,és általában egyben is maradnak.
  • Ace McCloud
    Skacok ! Az itt fellelhető videókat láttátok már?? Infinity - The Quest for Earth (sg fórum). Valószínűleg az x - fanok is dobnak egy hátast...
  • Ace McCloud
    Hi !
    Amennyiben egy olyan hajón vagy amin Ship creator progival engedélyezted ezt a fegyvert is (bár nekem nem jeleníti meg, csak egy doboz amit kipipáltam) akkor a játékban egér jobbklikk, kurzor a fegyverekhez, és ott ki lehet jelölni, és betenni. Valszeg csak readtext xxxx - t fog kiírni rá, de onnantól műxik.