20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • kisviku
    Igen, utólag rájöttem.Elküldtem neki mail-ben, aztán majd Ő megoldja, ha tudja.
  • RJoco
    Amaro oldala pellanatnyilag nem elérhető.
    Pedig alig várom már, hogy olvashassam!
  • kisviku
    Barátaim!

Hogy legyen miről beszélni, elkészültem az XTM kézikönyvvel!

Háát szép hosszú munka volt, végülis 30 oldal lett.
    Remélem élvezni fogjátok.
    Töltöm fel Amaro oldalára.
  • tomonor
    HADD LÁM
  • Lysandus
    Baaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most muszály volt leleplezned??? Olyan jól elvoltam így inkognitóban!!!

• Amaro
    Nem véletlen, szerintem mindenki jót röhögött rajta - amúgy én is biztos vagyok benne, hogy többen vannak, például az a kis helyes a titkárságról. Tuti hogy más galaxisban pakoltak bele ennyi dögös formát a 160 centijébe, hogy elterelje figyelmünket, és ne vegyük észre a kozmikus fenyegetést
  • tomonor
    Amugy jól elvagytok ezen a témán... Én már akkor sületlenségnek tartottam, amikor a felét elolvastam...
  • kisviku
    Ő a Majmok Bolygójáról jött...
  • Ace McCloud
    A helyessírási bonyodalmakért elnézést....
    Lehet hogy az idegenek blokkolják a neurális kapcsolódási funkcióinkat.
  • Ace McCloud
    Jah !
    Lehet hogy többen is vannak...
    Magam is gyanaxom két emberre a környezetemből hogy nem földlakók.
    Sőt ot van Anulu azaz Fekete Pákó...
    Valszeg ősem ebből a galaxisspirálból jött.
  • kisviku
    Háát ez igen érdekes!

Ez nem az "Egy úr az űrből" című film forgatókönyve magyar előadásban?
    Csak nem éppen Robin Williams-szel, hanem Vágási Ferivel...

De az is lehet, hogy ez a Sanyi nem más, mint Szalacsi Sanyi...végülis az Ő szomszédja épített bunkert kozmikus becspódás ellen.Lehet, hogy Ő látta sorsunkat előre?
  • Ace McCloud
    Vazze ne ijesztges hogy egy mondatát is komolyan vewszed ennek a sületlenségnek. Ez akkora ökörség hogy csak egy 15 éves találhatja ki, aki még 2 évig építgeti marhaságokkal. Amúgy több ember, több rosszaság, de nem hiszem hogy akár 1000 éve az emberek akár egy fikarcnyival is jobbak voltak. Sok filmet nézel....
    De szerintem már ígyis túl sokat offoltunk.
  • fuho
    Az-az egy baj van, ezzel hogy nem figyelsz, mert azt írják, hogy 17 tehát az a háború, ami miatt idemenekült az valószínűleg 18-20 éve lehetet nem?
    Nem 3000 éve dekkol, itt gondolom. És ami a rabszolgaságot jelenti az most is van csak máshogy nevezik. De egy dologban igazat adok neki mármint Szanyinak régebben sokkal több becsület volt az emberekben, mint most. De akkor is voltak rossz emberek meg most is vannak de, mostanra elhatalmasodtak a rossz emberek.
  • Ace McCloud
    Tökreyo hogy egy ilyen jelentős ember mint a SanyaJozsó itt vesztegeti a drága idejét közöttünk, és Nagy Sándor, meg Kleó után a futrinkautcában, Mazsola meg Tádé mellett egy gázkonvektor előtt fagyoskodva számolja a csekkeket, miközben a koszos ablakon kinézve a gyárkéményekre azon morfondírozik milyen köcsög lett a világ. Bezzeg amikor az emberi élet annyit sem ért mint egy zsák búza, és halomra ölték a szerencsétlen benszülötteket mindenféle jól meggondolt okból, mint "a mocsok rám merte emelni a tekintetét" a világ még szép és kiegyensúlyozott volt.
    Gondolom a rabszolgatartó társadalom megléte külön emelte a hangulatot... Akkor még az emberek megbízhatóak és egyenessek voltak, és lelkük fénye betündökölte az univerzumot. Szerintem ez teljessen hihető, és dobjuk össze a Sanyi József csekkjeire, tandíjjára, és a szárnyaihoz való tetűírtóra, meg vitaminokra a lóvét, no meg persze a szexuális feszültséglevezetéséről is gondoskodniunk kell. Ki a lányát, ki az asszonyát, ki a pénzét dobja be a közösbe, mert Sanyi József a madárember a nyaralásából nehogy negatív emlékképekkel távozzon erről a sárgolyóról, ugyanis kitudja a megmarad cirkálói közül nem löveti e halomra a szegény magyar lakosokat. Habár a VIII. ker, és a dob utca kaphatna néhány löketet. Örömködjünk hát mindannyian mint karácsony napján, mert köztünk van az, aki a világ történelmét megélte, és bár közel 3000 év alatt nem rendeződtek az otthoni dolgai, de jelenléte biztonságot nyújthat tán az egész naprendszernek...
  • tomonor
    Utóbbit nembiztos hogy csak én mondom....
  • tomonor
    "Profit is Lájf" - Teladi mondás
    "Rám csak a pénz hat!" - Toydari mondás
    "A pénz boldogít!" - Én mondom!!!
  • RJoco
    Tök jó kis játék lenne belőle!
    De lehet hogy nem játszanék vele!
    Sanyi József?
    Azt elhiszem, hogy van máshol is élet. És hogy köztünk is élhetnek "idegenek". De ennyi.
    Amúgy nem látod a lényeget. Benne van a játékban is, aminek a fórumára írunk.
    Lényeg: pénz, pénz, pénz!
    Hiába minden veszély, ha 100 év múlva jön. Aki jelenleg születik, 100 év múlva úgy is halott lesz. Akkor nem mindegy, hogy mit tesz az utókórnak? A lényeg, hogy boldogan éljen. Ahhoz pedig pénz kell. Hiába vagy a híd alatt a pároddal, nem lesztek elég boldogok.
    És kitalálni bárki bármit tud (nézzél híradót), egyszer úgyis jön egy olyan helyzet, amire ráillik és akkor lehet mondani: Na ugye én megmondtam!?
  • tomonor
    duplán látok...Mindenesetre ha valóban létezik ilyen személy, akkor engem nagy csalódás ér...többnyire azér, mer nekem csak boronok, teladik, splitek, paranidok, khaakok, xenonok, wookik, klingonok, romulánok, picardok, borgok, yodák, házivizilók(mi a...?) meg jedik élnekmámint az emberiségen kívűl....
  • fuho
    Szerintem nem teljesen hülyeség, sőt csak az a baj, hogy aki ezt írta nem volt ép a helyzet magaslatán. Már miért ne lehetet, volna ott ahol cézár és akkoriban még nem voltak ennyire elfajulva a helyzet, mint manapság. és ami Józsefet illeti szerintem, lehet, hogy hinnünk kéne neki, hisz veszteni valónk nincs de, ha csak úgy elsuhanunk egy ilyen dolog mellet, ha igaz, ha nem akkor is felkell mérnünk a lehetőségeket mert különben mind itt pusztulhatunk nem?
  • tomonor
    PFF, hol olvastad ezt???
  • Amaro
    Sanyi József épp eleget tehetett volna lelkünk elsötétülése ellen akkor, mikor Nagy Sándor, Cézár vagy a nem sorolt többiek körül kószált nagy hatalmával. A történelem ismeretében azonban nem csodálkoznék ha nagy hátfájdalmai nyomán démonszárnyak bújnának ki, s így már nem meglepő, hogy nem segít közelgő megszállásunk megakadályozásában; ami amúgy is tiltott dolog minden normális scifiben - nem ugatunk bele nálunk fejletlenebb civilizációk sorsába, a tőlünk fejlettebbek meg amúgyse állnak szóba velünk ugyenezen okból. Mivel körmondatom megint kezd túlcsavarodni, be is fejezem: éljen soká Sanyi József, ahol akar
  • fuho
    Helosztok ezt olvasátok az egyik oldalon találtam lehet hogy igaz:

Nem is annyira butaságok azok a mesék vagy éppen hírek, amik arról számolnak be, hogy nem vagyunk egyedül. Ezek igazak! Csak sokan nem képesek avval szembesülni, hogy igazából is léteznek olyan lények, akik fejlettebbek és okosabbak lehetnek a földieknél.
    Nem hazugság, léteznek mások, akik képesek repülni az égen, vagy hajókkal nagy utat megtenni a világűrben.
    Nem hinné az ember, de közöttünk élnek páran. Nem is olyan messzi országokban, hanem Magyarországon is él egy valaki, aki biztosan is, hogy nem idevalósi.
    Ő igen messziről érkezett ide, hogy megpihenjen és felmérje milyenek is, vagyunk igazából mi emberek…de sajnos nem valami jó tapasztalatokkal kell távoznia majdan egyszer a jövőben. Hírül hozta a közelgő megszállást is, de segítséget nem tud nyújtani, hiszen saját hazájára is gondolva kell cselekednie.
    Hatalmas hajóhadával küzdött meg az ellenséggel, hogy rendet teremtsen, megvédve azokat, akik kedvesek számára, és azt a helyet is ahol született. Sajnos elárulva őt, hátba támadva kellet menekülnie egy másik univerzumba, és akik vele tartottak azok letelepedve egy másik bolygón várva a háború végét. Itt él pár éve földi nevelő szüleivel egyetemben, s minden nap, amit itt eltölt csak a visszavágás és a taktikai részének kidolgozásával, tölti, és próbálná a helyzet komolyságát nekünk is elmondani. Otthonában nekik, a lakosoknak hatalmas szárnyaik, engedik meg, hogy repülhessenek szabadon az égbe, talán úgy néznek ki, mint az angyalok, vagy azok?

Sanyi József egy igen fejlett társadalom vezetője, uralkodója egy háború folytán menekülésre kényszerülve egy gépezet segítségével megfiatalítva magát került le a földi szüleihez, akik szeretettel nevelték fel mit sem sejtve gyermekük igazi valójáról. Mára már 17 éves múlt és nemsokára, amit a hátfájdalmai is jeleznek, kinő újra a szárnya. A történelem során nem egyszer volt nálunk, látogatóban találkozott Kleopátrával és más történelmi fontos személyekkel is, Minden nagy hadvezér mellet ott volt s segítette őket, persze jól megbújva a színfalak mögül PL: Nagy Sándort, Cézárt s még sorolhatnám. Mostanra sajnálattal tapasztalta, hogy az emberek egyre jobban elvadulnak, szinte lelkük teljesen elsötétülve , durvává, megbízhatatlanná váltak. Mivel nagy veszély fenyegeti népét és egy újabb háborúra, készül, így mint a nyaralásnak nevezett itt tartózkodását meg kell majd szakítania. Addig is megpróbál rajtunk segíteni ahogy tud de ahhoz hogy segíthessen nekünk is segítenünk kell azzal hogy elhiszzük neki amit mond.
  • tomonor
    Íme egy hasznos weboldal!(csak angol tudóknak):

http://www.x3-reunion.at/en/index.php
  • tomonor
    PFF sötét alak vagy.... (ÉN IS) de az argonokat ne bánsuk, inkább a boronokat, spliteket!!!
  • Ace McCloud
    Sajnos továbbra is ezt teszi. Kiléptem a játékból teljessen, újra beléptem, betöltöttem, és mégis nyomja a süketelést.
    Talán 100 óra múlva ha lejátsza az összes figyelmeztetést, abbahagyja.
    Esetleg kitakarítom a szektort, és akkor nem nyüszítenek tovább.
    Vagy kiírtom a terranokat, és akkor hírmondójuk sem marad. remélem kapok promóciót a xenonoktól "Darkside 4ever".
    De jobb lenne ha mégis lenne más megoldás....
  • r4pt0r
    Ha mentesz és betöltöd akkor elvileg már nem lesz ilyen, nekem is volt már ilyenem.
  • Ace McCloud
    Hi !
    Csinálom a shonenes küldiket, illetve a goneres 3. részénél tartok, de van egy kis gondom.
    A 2. részben amikor az adatokat kell leszállítani a gonereknek, és az Argonok rámszállnak, becsaltam őket a terranok álltal megszált föld előtti szektorba, ahol szépen hidegre is tették őket. Azóta folyamatossan megy a figyelmeztető szöveg, megállás nélkül a földiektől, bárhová, bármelyik rendszerbe is menjek be, de még a dokkolás után is ez az ökörség megy.
    Az ezelőtti mentéseken nincs rajta, az ezutániakon folyamatossan megy.
    Nincs valakinek ötlete hogy hogy lehet ezt megszüntetni, illetve mikor ér véget??
    Elég nehéz pálya volt, ezért nem akarom megint előlről kezdeni, szal ezen kívül kéne valami okosság.
  • tomonor
    Natehát, mostanában próbálgatok néhány scriptet, és ugy gondoltam, hogy leírom véleményem néhányról. Első:
    Yaki and Missiles
    Vélemény: NE RAKJÁTOK FEL!!!
    Ugyanis nekem bár berakta Senator's Badlands-be a yaki shupyard-ot, meg eq.dockot, de a shipyard elkezdett folyamatosan termelni Rajin-okat. Nos elméletben ez még jó is lenne, de ugy lelasította a gépem, hogy az vmi borzadáj...retegjetek ettől a scripttől!
  • Micsu
    x4 vávávává
  • deph
    Ez nagyon 5letes, aki akarja kicsit fordíthat. Nem vagyok nagy angolos, de segítenék kicsit.
  • tomonor
    Amugy szereztem egy képet egy embertől az egosofton, amiben az ego aktuális terveit irják le:
    X3 v2.5 May2007 - Feb 2008 (christmas?)

X4 2008/9 Aug-08 - Aug-09

Ez pont igy van tehát, majd felrakom a weboldalamra a képet.(nem tudjátok megnézni, mert privátba küldték nekem....
  • Amaro
    Sok munka lesz még vele, de hajrá. Minél több lap legyen a témában, legyen magyar bázisa az eljövendő X-Universe multipéternek
  • tomonor
    Hmmm. Megpróbálkozhatok vele, de nem hiszem, hogy sikerülni fog....
    Amugy még mindig nem tudja senki mér jön nekem a csomó Yakuza?
  • saba30
    Szerintem bele tehetnél egy online fordítós részt PHP-ban

http://www.sus.hu/civ4/

mintájára.

Itt is egy xml fájl-t kéne szerkeszteni.
  • mindero
    Na ugye, megmondtam h nem fogod sokáig nyúzni őket.
  • deph
    Az óra egész ötletes, hajrá!
    más: Újra visszatértem, mert a Medal of Honor Airborne gyenge lett, a HL2EP2 meg rövid. Most újra X3-azni fogok...
  • tomonor
    Azt még nem mondtam hogy kész van...
  • Indigo
    4451452786453213895464387324354-adik átgondolatlanul megtervezett, koncepciótlan oldal a neten. De egyszer biztos jó lesz. Most, hogy már óra is van, egyre jobb... -.-
  • tomonor
    Beillesztettem egy tök jó órát, MEGNÉZNI!!!!!
  • tomonor
    ÁÁá elbirom én amugy kösz...
    Először az X2 Chase zenéjét akartam berakni(pl amikor az aszteroidában követjük kyle-t) de valami irtó szar minőségüen játszotta le a beépített lejátszó....