20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • tomonor
    Leginkább akkor lesz haszna Avarice megvételének, ha fennvan a sector takeover script: ekkor megszünik az összes bér amit adózni kell a bban a rencerben+ asszem ha NPC épit a te sectorodba, akkor ők adóznak neked...

TIPP: ha gyorsan kell pénz, és már van valamennyi zséd, akkor rakj egy solar powerplant-et Argon Prime-ba...ha lehet l, vagy xl, Ashley esetében XXL-est!
  • mindero
    A Boron Krait-nál az a trükk, hogy az állomás felrobban (ezt nem tudod megakadályozni), és ekkor ha a Krait még egyben van (nekem kilőtték párszor) odamész hozzá, kapsz egy üzenetet, hogy mit kell csinálni (erre már nem emlékszek pontosan - asszem Xtended comot kell használni) és oála - tied a hajó
  • mindero
    Szerintem EQ-ba nem lehet eladni (bár nem próbáltam), inkább pakold be egy busterba, és azt add el egy Shipyardon.
    Nagyot fogsz nézni

Más: végre meg tudtam venni avarice-t 615 mill. kreditbe került, és gyakorlatilag semmi haszna nem volt, úh ha valaki erre spórol, inkább költse a lóvét egy paranid flottára, mint majd én is fogom.
  • tomonor
    Tudtommal a shivan dragon az maga a sárkány(mint egy ürhajó szerepel az XTM-be)- ha azt fogtad el irány a shipyárd... Ha a belőle kipotyogó shivan dragon sacles-eket fogtad ki, akkor mennyé egy equipment dock-ba és ott add le(asszem sokat ér)
  • Fickesz
    Hello

Tudna valaki segíteni.

hol lehet eladni (shiva dragon …) nemtom mit.
    akkor találom ha lelövök egy sárkányt.
    Vagy mire jó?

Előre is köszi.
  • Lockheed
    Már kikombináltam, hogy működjön... :) Az új plugin manager, a régi ship installerrel működik.
  • tomonor
    Nem próbáltam még, de sztem ugy megy hogy betöltöd az xsp hajókat a pluginmanagerrel ugyebár, aztán ott kiválasztod h mely hajógyárakba rakja be, majd kilépsz(nem engedélyezel semmilyen profilt, még a vanillát se) aztán belépsz a játékba, ott is deaktiválod a futó modokatm és ugy probálod...amugy a kérdést se nagyon tudtam felfogni, de igy kell müködnie XTM-mel, és attól függetlenül is sztem....
  • Lockheed
    Lenne még kérdésem! Látszk, hogy régen játszottam! :) Tegnap és tegnapelőtt már elolvastam azt a kb 1200-1300 hsz-t amivel le voltam maradva, de nem emlékszem, hogy láttam volna a kérdésemre a választ. Bár lehet!

Szóval ugye van ez az X3 plugin manager, ami a script és a ship installert, mostmár egyben kezeli. Namost akinek ez van fönn, az hogyan oldja meg azt, hogy az XTM -ben is legyenek Add-On shipek, és menjen az XTM is... Mert a réginél úgy csináltam, hogy az XTM -et kimásoltam az X3 gyökérbe, átneveztem a legmagasabb számú cat/dat -ra, és kiválasztottam a ship installer modot. Namost ez a plugin manager kilépéskor is variálja nekem az X3 mappát, és utánarak filokat magasabb névvel... Próbáltam már kilépés után én betenni oda az XTM -et, de nemjó! Jelenleg ezzel nekem csak úgy megy, ha a mod mappából a plugin managerrel kiválasztom, viszont így nincsenek add-on hajók!

Ti hogyan oldjátok ezt meg ?
  • Lockheed
    Copy, thanks!
  • Lockheed
    Bakke' a kérdés lemaradt! Nem próbálta -e valaki esetleg XTM -el összerakni? Hátha csak én vagyok a béna!
  • tomonor
    Amugy a DDRS-be minden kalóz-bázis átvált olyan aszteroidbázissá, szal nem oylan nagy cucc az....
  • tomonor
    ÁÁÁ, a DDRS és XTM nem kompatibilis egymással....Sőt! Az XTM egy moddal sem kompatibilis, amely tartalmaz sectorokat. Amugy a DDRS nem olyan jó, már próbáltam, de nekem nem teccet, főleg a rosszul texturázott hajók miatt...meg nagyon meg van keverve a DDRS mindennel-na nem mintha az XTM nem lenne.
    Tudom ajánlani még Roguey készülő modját: Roguey's total mod v1---> na erre kiváncsi leszek :D
  • Lockheed
    Üdv emberek!(...again... #smile )

Lenne egy kérdésem. Találtam egy modot, amiben van 1-2 dolog ami nagyon-nagyon tetszik, viszont nemigazán sikerült működésre bírnom az XTM -el együtt... Igazából ami a leginkább tetszik benne az egy Asteroid Base, ami a mienk lehet, a mellékelt scriptek amből a legtöbb megy a mod nélkül is, meg pár nagyon szép hajó.

Kép 1.
    Kép 2.

Ranger M6
    Kép 1.
    Kép 2.

Link a MODhoz.
  • Ace McCloud
    Hi !
    Lassan megcsinálom a Boron Krait missünt.
    Az a gond hogy a végén kilövöm a tigrincset, és qurvagyorsan kiírja hogy megfertőződött az állmosás, és már robban is. Ez valami bug, vagy valamit rosszul csináltam?? Nektek hogy sikerült??
    A Shonen missziók után vannak a goner missziók. A 4. misszió végeztével elmondja a Goner a dumáját, és megbízna valami küldetéssel, azonban ebből semmi nincs sehol. Valaki tudja ez hogy folytatódik??
    A Goner missziók idáigi leírását közzétegyem??
  • tomonor
    Hmmm. Pontos lokésönt nem tudok mondani, de körülnézhecc a www.thexuniverse.com-on, wagy az egosofton, vagy ha pár oldallal arréb mész itt akkor ott van a 7.3-as patch...
  • fuho
    honan tudom leszedni az xtm legjab részét?
  • tomonor
    Csak szólok hogy az oldalamon mostantól égnek a fórumtémák(=megnyíltak) :D
  • tomonor
    Ma feltelepítettem az X2-t és elkeztem vele jáccani(vesztemre), ugyanis annyira megteccet hogy elhatároztam hogy egy ideig ezzel fogok játszani...Nekem az X2 jobban a szívemhez van nőve, mint az X3, többek között azért is, mer ha nem lett volna az X2, meg a gamestar, akkor most nemigen, sőt, tuti nem lennék X rajongó...
  • tomonor
    Kis hülyeség: az X3 jelenthetne 13-at is!
    Hogy hogy?
    Így:
    XIII - X-III
  • kisviku
    Jaja,először abban kezdtem, mert be is akartam másolni ide jó szokásomnak megfelelően.Aztán mikor rájöttem,hogy ez nagyon hosszű írás lesz,meggondoltam.
    Azért csak nem lehet egy fórumba egy akármennyi oldalas szöveget beszúrni.
    Lehet,hogy ki is tiltottak volna innen, meg aztán ki olvassa el,ha olyan hosszú?
    Így legalább lementhető és bármikor elővehető.
    És kössz mindenkinek a konvertálásért, meg az elismerő szavakért és meg utoljár szorri az Office2007-ért.
  • kisviku
  • kisviku
    Jó reggelt!

Az programhiba volt, ha jól emlékszem. Nekem is csinálta, pedig akkor még joystick-kal játszottam.Asszem az X-Tension-ben megszűnt eme hiba.
  • deph
    Én azért a helyedben még pdfben is felraknám a teljesség kedvéért.
  • tomonor
    Akkor a txt mi? Lehet hogy nem a formátuma, de azt kezeli...
  • r4pt0r
    Jegyzettömbnek nincs saját formátuma. :D
  • tomonor
    Jelentem hogy oldalamon ezentúl 3 féle verzióba tőthető le az XTM2.0leírás:
    -office2007 fájl
    -office2003/97 fájl
    -notepad-forráskód-fájlkiterjesztett_extended-downgraded-windows_OS_kompatibilis... (egyszóval jegyzettömb formátum annak, akinek nincs ofisza)
    Továábá van még egy uj chat-chart, ami egyelőre béta, randa, meg nem kezeli az ékezetes billentyüket, szóval véleményt kérek, hogy maradjon, vagy se...
  • tomonor
    Nah, hát a txt-re gondoltam, csak igy jobban hangzott
  • Amaro
    "windows jegyzettömb forráskód" ?? - és akkor a notepad X3 formát öltene, és a tabulátorral lehetne rakétát indítani Ez jobb volt, mint a korlátozott opció
  • tomonor
    Az is lehetett volna, ha kisviku windows jegyzettömb forráskódba mented el, az tuti, hogy minden windows meg tudja nyitni...hmmm, lehet hogy egy ilyet is felrakok...
  • SaGa
    off

Az MS Word-ök egyes változatai az ősidők óta nem kompatibilisek egymással. Ennél csak az excelek kevésbé, mert az office XP-ig bezárólag az azonos verziójú, de eltérő nyelvű wxcelek nem értették egymás függvényeit...

on
  • deph
    Én havonta 1-1,5 hétig nem vagyok komptibilis az asszonnyal, akkor tök mindegy mit csinálok mindig syntax error hibát kapok tőle...
    Aztán restart...
  • mindero
    Na közbe meg tudtam én is nyitni. Tök jó lett a leírás, hosszú és tartalmas. Köszi még egyszer.

Az mondjuk tényleg vicc hogy már a szövegszerkesztők változatai se kompatibilisek egymással. Hova fogunk így jutni?
  • SaGa
    Izé.. XBtF...
  • SaGa
    Van itt valaki, aki játszott az XtBF-fel is? Anno elég sokat küzdöttem azzal, hogy a hajóm (Xperimental Ship) időnként megőrült. Elkezdett össze-vissza rángatózni az űrben. Belső és külső nézetben egyaránt látványos volt. Harc közben különösen "kellemes". Akkor betudtam annak, hogy az Xperimental Ship egy sérült cucc, amit nem sikerült tökéletesen kijavítani a helyi tudósárdának. Másnak?
  • tomonor
    Bejelentem, hogy lözkívánatra az oldalamon az X-NEWS részlegen letölthető mostantól kisviku Office Word 2003-al kompatibilis XTM leírása (is). Csak olvassátok figyelmesen!
  • tomonor
    Nekem V2007em van,de tod nem mindenki szereti azt, de nékem bejön... De az oldalamra már felraktam amit írtál, de mentés máskéntozom, és átmentem egy 2003-as fájlba is, és az oldalamról az is letölthető lesz
  • kisviku
    Húú, látom gáz van a docx megnyitásával.
    SZorri srácok, nem tudtam, hogy az Office 2007 nem kompatibilis a többivel.
    Semmi extra nincs a doksiban, csak tényleg Word 2007-el készült.
    Sajnálom mégegyszer.
  • tomonor
    Majd csinálok eggyet paint-al. Amugy boronba nincs nő és férfi, egyet tudok nemben, az pedig a Lar; Teladiknál pedig azt olvastam egy BBS-ben, hogy khm: Ő(nőnemű) elvesztette a szüleit, (aztán) ő (férfinembe) nem tudja még a profitot se kezelne, apjaanyja(motherfather) peddig stb... Tehát erről arra következtetek, hogy a Teladiknál nincs "nem", hanem ők hímnős gyíkok...(erről ennyit) Vajon a három szemű paranidoknak 3 csecsük is van?
  • Amaro
  • deph
    Mondjuk egy Boron vagy Teladi meztelen nőt megnéznék...