20430
-
tomonor #10669 ÁÁÁ, a CD Galaxisban már 2000FT(szemetek, ennél többet ér!!!-mind1, olcsó:D ), de sajna itt Nyíregyen még mindig 4000 a Tesco-ban... -
r4pt0r #10668 Game of The Year Edition. Semmi extra. Ilyen volt pl az UTknál is, a lényeg hogy több pénzt szedjenek be. :D -
kisviku #10667 Mi az a GOTY? :) -
kisviku #10666 Mi az a GOTY? :) -
tomonor #10665 Azzal hogy oda beírod a kódot, csak annyival lesz jobb, hogy a neved mellett ott lesz egy CD kipipálva. Nos ezt akik most veszik meg a játékot már egyértelmüen nem lesz elérhető. Tehát gyakorlati haszna nincsen.
Egy kérdés: mi a tartalma az X3 GOTY-nak, és igaz-e az hogy német? -
tomonor #10664 Na ugye... -
Igen igazad van. Csak azt hittem hogy ha regélek az egosoft-nál a honlapra kéri a kódot. Volt egy mező amiben kérte, de valóban figyelmesebben elolvasva semmi szükség rá. Nélküle is enged letöltögetni az oldalról. -
Ohh köszönöm a válaszokat srácok :) rendesek vagytok. Most hirtelen elhalmoztatok az infókkal rendesen. Megyek és fel is használom őket. Mégegyszer köszi! -
tomonor #10661 de ha GOTY-t akar felrakni, akkor az eleve nem kér, mer mindig 2.0 ... -
tomonor #10660 öhm, nos lebuktam :D -
kisviku #10659 Az alap telepítéshez kellett a kód,azaz a serial.Aztán,hogy utána a patch felrakása után már ment anélkül is, meg CD nélkül is, az már más kérdés. -
tomonor #10658 Na nézzük...Van néhány script amivel át lehet alakítani az EC-ket pajzsáá, de nemhiszem hogy közvetlenül, meg azt se h fegyverre.
A BBS akkor jön be ha bedockolsz egy állomásba ott a station fülre mész és ott Bulletin Board System-re. Ott olvashacc különböző érdekességeket+néhány küldit is vehecc fel.
Elhagyatott hajók után az egosoft honlapján nézz körül, de tudok igy fejből pár rendszert: Getsu Fune, LooMankstrat's Legacy(ebbe nemvok biztos, lehet hogy a fölötte lévő szektorba van), térkép jobb felső sarkába Unkown Sectorba, stb...Jó feladom, nemtom fejből, de ha rákeresel az EGOSOFTon biztos meglesz, mer van egy csomó térképoldal, amit fanok készítettek...(nem játékmenettől függ, mindig ugyanott vannak)...
Minek neked REG-kód? Egosoft-on anélkül is lehet regisztrálni, násra meg minek? Amugy olvastam valahol, hogy ehez a játékhoz nemigen adnak, itt MO-n... -
r4pt0r #10657 Itthoni forgalmazonak a dolga, vagy az üzlet ahol vetted hogy legyen serial. -
Egy másik kérdés még így gyorsan: az év játéka kiadáshoz nem jár, registration code? nagyon remélem hogy igen. De sehol sem találom. Csak egy 4 oldalas füzet a terjeszőröl van benne illetve, a DVD-n van kézikönyv. Persze ahol a kódnak kellene lenni csak egy üres fehér mező van. :D -
Sziasztok és üdv minden X3-asnak.
Srácok lenne egy pár kérdésem. Az egyik hogy: a fegyverekkel ha lövök, folyamatosan merül az energiájuk. Ezt a hajómon lévő energiacellákkal ki lehet húzni? Vagy a fegyverek energiafelhasználása adott? Mert sokszor igencsak azt veszem észre hogy párat löttem és "energy low" :)
A másik: a BBS ez a Bulletin valami amit a külömböző állomásokon lehet olvasgatni?
Még egy utolsó ha tudtok olyan szektort ahol vannak magára hagyott hajók írjátok meg, bár lehet hogy ez a játékmenettől függ... köszi mindenkinek. -
tomonor #10654 Köszi... -
kisviku #10653 Ha jól emlékszem az X-BTF intro zenéje az aláfestés.Tényleg szép... -
r4pt0r #10652 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1007072965
igen még él. :D -
tomonor #10651 Mind1...Igaz most túl fáradt is vagyok ahoz hogy ezt mind felfogjam :D
Apropó(nem tudom hogy él e még ennek a játéknak a fóruma): GOTHIC - most nos...izé,... szal valahonnan megszereztem, de nemtom h él e még a topikja... Tájékozott ebbe valaki, mer én nem találtam...vagyis egy órakor kicsit már fáradt az ember, szal, érted... -
r4pt0r #10650 Nem erre "Lehet hogy megcsalom Vanillát XTM-mel... " egy válasz. :D -
tomonor #10649 EZ kérdés volt. -?- -
r4pt0r #10648 Nem tudtam hogy ez kérdés e. Csak jobb lesz. -
tomonor #10647 Elárulná mekem valaki hogy még mien rejtett featurei vannak az XTM-nek mer egyre jobban tetszik 

Lehet hogy megcsalom Vanillát XTM-mel... -
Ace McCloud #10646 Óh Ez nem okoz gondot az új XTM7.0.3 patch - buggal
Annyi a dolgom hogy beállok a leviathannal az Otas Eq.ba, és elkezdem vásárolni a kattincsokat.
Amikor elfogytak, akkor esc, majd enter 12x aztán megint megveszem őket, és előlről. Van most vagy 6000 katonám... -
r4pt0r #10645 Nem lehet cappolni, de ha lehetne is olyan sok katomád úgy se lehetne. :D -
Ace McCloud #10644 Hi !
A Last Frontier közben látogathatóvá vállt, a Maelstromtól délnyugati Unknown sectorból nyílik oda egy nyugati kapu. Nagyon pofás szektor, és klassz a zenéje is. kész öröm, de kár hogy a dyson sphere odaépült. Lehet hogy széjjellövöm....
Elképzelhető hogy a HCF el állomás is cappolható??
Akkor lehet hogy cappolni fogom... -
tomonor #10643 ÁÁÁh igen! Annak idején az X2ben mennyit bajlódtam ezen....Szép emlékek. Ám van itt valaki, aki próbálta már a taxi-software MKI-et, és ha igen, akkor az valóban német? -
Arin #10642 Oks, kössz ezekre nem is gondoltam... a fight softwarekre meg a shieldre, minden más van... Kössz!
üdv: Arin -
saba30 #10641 Minden meg van?
� Level 8 ( vagy több)
� Trade Software Mark 1
� Trade Software Mark 3
� Fight Software Mark 1
� Fight Software Mark 2
� 25mj Shield
Ajánlott de nem kötelezo:
� jumpdrive
� Trade Software Mark 2
� Navigation Software
� Fegyver
� Trading system extension
� Best Buy/Sell Locator
� Triplex scanner -
Arin #10640 Hali! Egy gyors kérdés, miért nem engedi 10. es szintű pilotámnak a universe tradinget ez a vacak? Eddig be lehetett kapcsolni, vagyis nna, láccott, amíg nem voltam 8 as szintű, most meg 10. es nél nem... Lehet ez valami elkapcsolás?
üdv: Arin -
tomonor #10639 Nos nemnagyon vok XTM-es, és azt se tudom h helyesen irok-e, de aszzem azt olvastam valahol, hogy a player sectorok nem látogathatóak, mer nincs kapujuk. Ilyen rencer pl a last frontier. Biztos vmi XTM történetszállat akartak hozzáadni...
Egyéb: valakinek fent van a total salvage mod? ha igen akk irja már le hogy hogy müködik, és mennyire bugos?.... -
Ace McCloud #10638 Amire én emléxem ezzel kapcsolatban hogy a csávótól - akinek a kristáyszállítóhajóját kellett megvédeni a Balla G'i s küldiben, amíg beért az SPP be - kell megvenni a szektort, azaz nála lehet licitálni. Nemtudom hogy abban az erőműben lehet megvásárolni, vagy máshová kell menni, de ha a hozzászólás amiről írtál tartalmazza ezeket az infókat, akkor kérlek írd le a sorszámát nekem, mert bár minden hozzászólást igyekezek elolvasni, mégis csak erre emléxem. -
Ace McCloud #10637 Hi !
Köszi a válaszokat.
Emberek ! Nekem kéne a Memorial of light szektor, ez ami player szektor. Tök gáz hogy az enyém, és azt sem tudom hol van. Nagyon kíváncsi vagyok rá, de gőzöm sincs hogy lehet bemenni. Lehet esetleg BBS en venni szektorok pozíciójáról térképet, olyat amiben ez is benne van, vagy hogy a bánatba tudok szert tenni a koordinátáira?? -
Ha megnézed a gyárak távolságát egymástól, meg a kapuktól és a szektorok nagyságát, akkor érthető szerintem a sebesség. Két szektor között meg sajnos nem tudsz átrepülni, tehát nem kell gyors hajó.
Valamelyik megy 1400-at is, a BalaGi-nél lehet összeszedni. Asszem Arrow a neve. Már eladtam... -
tomonor #10635 Csősztök, most jáccok ujra a Star Trek Bridge Commanderrel, és azon tűnődtem, hogy milyen jó lenne ha csinálnának valami olyan BETTY koncepciót, hogy a hídon lehet beszélni az emberekhez. Pl: a Navigációs lenne a nav cmd software, stb....érdekes lenne, na meg király!
Más: vajon hogy lehet hogy ma az űrhajók több mint 2000KM/H-val közlekednek, az X3-ban meg alig érik el a 460 KM/H-t? Capitálisokról nem is beszélve... -
tomonor #10634 Nemtudom hogy XTM-be van-e aukció Avarice-ra, de ha igen, akkor minimum 5 óra gameplay után észre kell venni hogy hirdetik BBS-en. Avarice egész pontosan egy unknown rendszer, amely a 2.0 patch-től aktiválódik egy idő után, és megjelenik benne egy teladi trading station. A létező összes BBS-be benne lesz hogy alkudozni lehet a rendszerre, a folyamát már leírtuk egyszer hátrább.... -
mindero #10633 Az Avarice megy egy rendszer Montalaar-tól van keletre.
Nem nagy szám, nincsenek benne nagy aszteroidák, se gyárak, viszont jól néz ki.
Ezt a bérezős dolgot meg egy script idézheti elő, nekem ilyen nincs. -
mindero #10632 Amúgy is kellett volna vagy 10 ezer marine az elfoglalásához, úh nem vesztettél sokat.
-
Ace McCloud #10631 Ajjaj !
Azthiszem az XTM.7.0.3 tól már nem engedi cappolni ezeket... -
Ace McCloud #10630 Hi !
Mi a búbánat az az Avarice, és
"megszünik az összes bér amit adózni kell a bban a rencerben"
ez mi, és hol van??
Azt el tudnátok árulni hogy a Terran valhalla küldit hogy lehet elkezdeni, és mintha azt olvastam volna hogy a scripteditorban kell aktiválni, ez igaz?? "http://www.thexuniverse.com/forum/showthread.php?t=5916&goto=nextnewest - 3,4,5,6 hozzászólások"
Jah a Goner misszióban van két nagyonfaja Shonen hajó, amit elvileg lehet cappolni, az eggyik a Shonen Bassilisk. "http://www.thexuniverse.com/forum/showthread.php?t=5916" Én bevittem a rendszerbe a Leviathant, meg a HCF et, trükköztem hogy a HCF 5 km nél közelebb kerüljön hozzá, leszenvedtem a pajzsát, és mégsem tudom elindítani a katonákat. Ez valami bug nálam, vagy a Leviathan miatt van, esetleg valami más trükk?? nem tudnátok segíteni??