20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • gaben9000
    Értem....
    Hát akkor így jártam..... Azért köszi...

Nos akkor még annyit, hogy a magyarosítás kb vajon szerintetek mikorra lesz kész??
  • Callisto
    Na de itt minden billentyű csinál valamit és majd mindegyiknek több funkciója is van attól függően milyen menüben vagy. Tényleg sok hidd el.
  • gaben9000
    Hát.. Ami az illeti elég csóró vagyok...... De nyagyon szépen köszönöm az infót....

Amúgy nem is úgy gondoltam, hogy egyszere válaszoltok mindenre..... az azért túlzáslenne.....

De ha mondlyuk a "meik billentyű mire való" dologra lennék leginkább kíváncsi...

Tudom, hogy eléggé sokat kértem az előb......... nagyon sajnálom....
  • Callisto
    Nos kicsit sokat kellene írogatnunk ha mindent megmondanánk. Azt hiszem tele lenne a füórum vele. Inkább ajánlom a lenti linket 1999 forint magyar nyelvű kézikönyvvel! http://galaxisnet.hu/mtermek.php?id=9279
  • gaben9000
    Hali.... :)
    Nemrég kezdtem játszani az x3-mal..... Nagyon tetszik a játék :)

De az a baj, hogy elakadtam..... Még az elején tartok.... Valaki megtudná mondani, hogy hogy lehet azon a részen átmenni ahol a halyómmal egy városban keringek és üldöznek?? (amúgy egy Julian nevű karakterrel kezdtem....)

Ha valaki tundna egy-két jó tippet adni, hogy mit célszerű tennem itt a játék legelejé azt nagyon megköszönném :)

Ja: és ha valaki le tudná írni nagyvonalakban, hogy meik billengyű mire való annak is nagyon tudnék örülni............ Sajna nem vagyok valami pende angolból :(

Örömmel fogadok minden segítséget...... :)
  • Callisto
    Szeretnék kérdezni valamit, átalgabn napi hány órát játszotok vele? Valószínű én vagyok nagyon béna, mert lassan haladok. Mondjuk sokat nézelődöm. :) Igaz lenne, hogy XTM moddal nem érdemes játszani, csak ha már végigvittem? Miért? Elbarmol valamit a küldiknél vagy más miatt?
  • Callisto
    Ez az év játéka kiadás engem érdekel, köszi az infót, megveszem.
  • Callisto
    Nekem 8xQAA+Multisampling+16xAF 1920x1080-ban minden maxon és átlagosan 50-55 fps körül van. Igaz hogy 1.8-as Core2 meg 8800GTX OC, de ennyivel csak nem lehet gyorsabb. Új meghajtók vannak fent?
  • zeewolf
    Miért, mikorra várható az új patch?
    Valaki már látta ezt: http://galaxisnet.hu/mtermek.php?id=9279
  • tomonor
    De várom már az új patchet... De most félek uj játékbba kezdeni, mer én arról vagyok híres hogy teltömöm a játékot scripekkel, és valaki az irta az egon, hogy nembiztos hogy komatibilis lesz a scriptekkel...De leginkább modokkal.
  • tomonor
    Jó-jó, nem próbáltam még, csak a kézikönyvben olvastam...
  • tomonor
    Mérnem próbálod ki?
    Sziasztok!

A Boron Krait küldetésnél a felrobbanó gyárból kiesett egy néhány "unknown mineral" ill. "unknown alloy". Valaki tudta valahogy használni ezeket valamire, vagy ugyanazt lehet vele csak tenni, mint a "dragon scales"-sal?

Köszi előre is.

L
  • SaGa
    A teladiknál is nő a reputációd a kalózvadászattal. A xenon vagy khaak irtás gyorsabban növeli, de a kalózokért is adnak pontot...
  • tomonor
    Érdekesség: azt tudtátok, hogyha bármilyen Argon szektorba Paranidot lőttök, akkor megy feljebb az argonoknál az elismertség? Ez ellentétesen is igaz + Boronoknál Splitet kő lőni, Teladiknál pedig NEM ér semmit ha kalózt lősz ki!!!-ezt tudtátok?
  • tomonor
    Nos ez így van, és nem sikerült javítaniuk, de valahol azt olvastam, hogy 1024X768 az optimális, de attól én még 1280X1024-en megyek.+minden max-on, de próbáltam minimumon mindent (de tényleg mindent!) és kb csak 3 FPS "szökött" le... Apropó az én configom:
    AMD Athlon XP 1900+ (tudom elég xar...)
    NVIDIA 7600 GS BLISS 256MB VRAM
    768MB RAM

Tehát a lényeg az, hogy Unknown Sectorokba, egyéb üres rendszerbe viszi 20-25 FPS-t, Argon Prime félében 9-12, SETA is lassít nagyon, a HARC az nagyon rosszul megy (épp ezért kereskedem), a játék végéről meg ne is beszéljünk (elmentem a kisboltba, még vége nem lett a végső animnak :D ), szal, remélem ezzel az új 2.5ös patchel remélem mindenen javítanak. Azt hallottam, hogy mostantól a játék mind a két magot fogja tudni használni a Core2Duo-knál...
  • Ace McCloud
    Hi !
    Az enyém P43200 2x1gb ram 7800 - 512 bliss és 1280x1024vagy 1024x768 már nem emléxem, de minden maxon élsimi nélkül nagyon faxán megy xtm el. Igaz vízhűtés, de csak akkor húzza be a gépet ha kb 25 hajó ütközik meg, és a csata közepén vagyok. A proci kicsit nehezen boldogul a lövedékek pályaszámításával. A gond a grafbeállítás eltalálása. Van egy optimális felbontás ahol érdemes tartani a játékot, mert alatta is fölötte is szaggat. Elvileg javították, de ez sajnos - legalábbis nálam - nem fedi a valóságot. Amint 1el levettem a felbontást, rögtön kb 3 sec es szaggatások voltak.
  • haxoror
    ok thx!
  • SaGa
    Elbírja.
  • haxoror
    Ilyen gépem van:
    2500+
    1G Ram
    6600GT

A sima játék élvezhetően megy, a modot megérné felraknom vagy azt ez a konfig már nem bírná el?
  • zeewolf
    Megvan a Plutonium is.
  • zeewolf
    Találtam nividiumot. Most Plutoniumot keresek.
  • zeewolf
    Nividium-ra lenne szükségem, nem tudja valaki merre lelek? 5 kéne.
  • Bil Ur Sag
    Az igen :D Mondjuk ez szerintem nagyon szuper dolog. A fejlesztők leginkább a rajongókon keresztül tudják legjobban látni a dolgokat. de minden esetre fasza dolog.
  • tomonor
    Is-is. Maga egy fangárda volt először az XTM, aztán az EGOSOFT is besegített nekik a projektben, most pedig az XTM fejlesztőcsapata segíti az EGOSOFT-on...
  • Bil Ur Sag
    Csak egy kérdés. Az xtm, hivatalos modifikációja a fejlesztőcsapatnak vagy egy "kreatívabb fan-gárda" készítette?
  • Bil Ur Sag
    Na megint tanultam valamit :)
  • tomonor
    De, így van...
  • r4pt0r
    Nem vanillának minden olyan gamet neveznek ami az eredeti nem modolt verzsön, de lehet tévedek.
  • Bil Ur Sag
    Köszi a válaszokat srácok ;) Igen ahogy észrevettem az XTM rendesen odapörköl még a gépigénynek. Ez a Vanilla is ilyen mod-féleség?
  • tomonor
    Nah, a másik dolog a fegyver. Én nem arra gyanítok, hogy kisebb hatósugarú, hanem arra, hogy az XTM annyira lelasítja a PC memóriáját, hogy az akadozások miatt lehetetlen lőni. Ezt az is bizonyítja, hogy amikor sok programot futattam egyszerre, és azt a küldit csináltam Vanillában, akkor is kb olyan eredményt értem el....Nekem, még a 7.2nél ott fehéredett el a képernyő, amikor CUSTOM GAME-t kezdtem.-De csak egy időre...
  • tomonor
    A shivan dragonnal én omicron lyrea-ban találkoztam anno, amikor még nagy ujdonság volt 7.2-es patch, és XTM-es voltam.(De azóta Vanilla a kira) Tehát én kilőttem a shivan dragont, valami beam fegyvere van, elég ha kikerülöd mer az csak a szájából jön. Összesen 2 féle sárkány van: egy piros, és egy fekete. Gondolom ti a pirossal találkoztatok... Tehát nyugodtan lődd ki, kipottyan belőle majd egy csomó dragon scales, amelyetnemtom, vagy a equipment dockok-ba, vagy shipyardokba lehet eladni...
  • zeewolf
    Más, végigvittem a játék kampány részét, boldogság a köbön, de, a vége felé a kalóz csajszival nyomulok, egy bánya álcázását kell lezúzni, közben Perseus tiusú hajók próbálnak akadányozni, lövöm őket is boldogan, ők meg ugrálnak ki a hajóikból :))) már előre dörzsölöm a kezem. Végigvittem a küldetéseket, visszamegyek, elfoglalom a hajókat. (7 db. volt) Elküldöm őket egy hajógyárba, eddig mindek ok, 5-öt eladok, 2-őt megjavítok, és kiderül hogy nem tudok parancsot adni a hajóknak, (Perseus) erre belerakok minden argon jót amit csak árulnak, és akkor sem. Ez van, úgyhogy eladtam őket.
  • zeewolf
    Én is csak egyszet találkoztam ilyennel, (dragon) úgy hogy nem tudom. Nem olyan rég játszok a játékkal. A küldetéseknél készülj fel meglepetésekre, az nekem is elsőre ment de, miután kiőttek és át kellett volna mennem a gooner hajóra, az egész kép kifehéredett, mintha leolvadna, na így tényleg érdekes volt. Levettem a grafikai beállításokat úgy ment. Szóval a küldetések: volt egy olyan, ahol azokat a szögletes hajókat kellett aprítani, ez nem is lett volna érdekes, de jobbról balról jött egy egy kalóz csatahajó persze a kiséretükkelel együtt, na ezt volt fura megcsinálni, ők ugye nem tartoztak a küldetéshez éppen csak arra kolbászoltak.
  • Bil Ur Sag
    szép estét:)

A mai nap találkoztam a játékban egy shivan dragon nevű szerzeménnyel. Ő róla lehet valamit tudni? Háttérinfó stb. Élőlény, robot, valamilyen organizmus? Másik feltettem az xtenden mod-ót. Istenszuper minden de: nehezebb tőle a játék?? mert van az a küldi amikor az űrhajó lőállásából kell osztani a kalóz vadászokat és azt anno a mod nélkül kegyetlenül gyorsan teljesítettem, most a második kalóz hullámnál de van hogy az elsőnél is. The End :( mintha az a fegyver a hajón sokkal kisebbet sebezne mint a mod nélkülni változatban. De lehet csak én vettem ezt rosszul észre. Na jó éjszakát :)
  • tomonor
    X = nem Babylon5!!! De amugy jó film, én is néztem régebben, amikormég fel tudtam kelni 9 órakor vasárnap.
  • lalinov
    ha már rajta vagytok a fordításon adok ötletet nálam most perpill nem megy a jték egyéb rajtam kívülálló okok miatt de keressetek rá a babylon 5re az origón ott oylan fegyver neveket meg egyéb űrhajós izéket találtok hogy csak na nem rég olvasatam jó film nem tom néztétek e na sazl csak ezt akartam mondani
  • tomonor
    Legyen természetes minden szerintem...mármint a játékhoz hű. Amúgy szerintem nem kell mindent annyira lefordítani, példéul a SETA maradjon SETA, nem SMIG (szingularitási motor idő gyorsító)
  • Berv
    Én beírtam, aztán győzőtt a józan ész, "mit vicceskedek én itt, örüljek, h. csinálhatom"..
    Szóval most objektum szerepel a szövegben :)
  • tomonor
    BETEG LENNE!!!