20430
-
antigua #19549 Én három féle modot is kipróbáltam ahogy már azt lentebb is írtam #19533 (XTM,XFP,Roguey)és nem létezik semmi féreglyuk animáció, értsd már meg !
Ami a Starburstot illeti ez egy ilyen hajó !Én nem tudok hogy létezne ilyen script! Nézz körül az Egosoft oldalán !
Egy megoldás van ami jó lehet neked, bár ez egy kicsit cheater-ség !:
OFF: Felrakod az LV cheat-et az Xplugin Manager-el,majd berakod vele a starbrus-t (create ship), ezután pedig megnöveled ennek a starbrustnak a cargo bay )méretét (add Ware) az eredeti 25. Vigyázz mert innentől kezdve csak akkor fognak működni ezek a starbrusos mentéseid, ha telepítve van az LV cheat ! Vagyis legközelebb is fel kell raknod majd különben kifagy !
ON: -
Nothing117 #19548 csak ne vidd tulzásba a módosításokat mert ezek már olyanok mint a cheat kódok
1 M5 ös hajót is át tudsz vele ugy alakítani hogy bármelyik M2 es hajót pár lövésből leszedjen... -
Nothing117 #19547 az X plugin manager ship manager részével tudod módosítani a hajók adatait hogy mekkora pajzsa legyen mekkora legyen a raktér milyen fegyverzet mennyen fel rá mekkora legyen a fegyver generátora
de lehet hogy azzal nem megy már annyira nem emlékszem hogy én ezzel módosítottam vagy pedig double shadow modmanagerével a .CAT .DAT fájlokat
X3 modmanager -
Lentebb egyértelműen leírtam, hogy az SSS is erre hivatott. Olvass vissza! -
rusher4587 #19545 Eszköz alatt valamilyen külső progit, mod toolt (vagy "manuálisan" szerkeszthető fájl a játékban a hajó tulajdonságaival...) értettem természetesen! :) -
rusher4587 #19544 Srácok, a tiltott áruk elrejtésére nincs valami módszer? Gondolom, az SSS csak a szoftvereket rejti el...
És még két mod érdekelne:
Láttatok már olyat, ami animációt (mondjk az X2-ét) tartalmaz a féreglyukhasználathoz?
létezik olyan eszköz, amivel a hajók tulajdonságain változtathatok? (raktér méret, sebesség, fegyver slotok stb.)
Rohadtul idegesít, hogy a Starburstel nem tudok semmilyen fegyvert használni és hogy nem tudok ugrani vele (mert nem fér bele a jump device)! :( -
antigua #19543 Ha már az animációknál tartunk, létezik-e olyan script ami lecseréli a kérdőjelet a hajógyárakban, és valami kis animációval mutatja meg az adott hajókat és nem csupán egy kérdőjel szerepel ?
(Gondolom ilyen sincs.) -
Azt a redvás OWP-t, hogy tudom bepakolni az Asgard-ba? 5km-en belül vagyok a Retrieve OWP parancsot is elfogadná, de kiírja, hogy: Targeted station is not an OWP, asszem de valami ilyesmit.
-
rusher4587 #19541 A p!csába! :D Közben már hülyét csináltam magamból a kérdéssel az egosoft fórumán is, ott is azt a felvilágosítást kaptam, hogy nincs ilyen anim.
Engem amúgy az zavart meg, hogy asszem az 1.3-as patch leírásánál van egy ilyen, hogy "black screen while jumping fixed", erről gondoltam azt, hogy volt egy hiba, ami miatt nem volt animáció és ezt szüntették meg... -
Romeo One #19540 Átnéztem, és hősiesen be kell vallanom, rosszul emlékeztem. Az X3-ban tényleg nincs benne. Azért nem feltűnő, mert a kezdeti látvány után X2ben is kikapcsoltam, mert én is azt tapasztaltam, hogy hosszabb lett a szektorok közötti átlépés miatta, és amikor már sokadjára láttad, nem volt akkora durranás, mint először. -
Az indító képernyőn a beállításoknál hogy van beállítva a glow? Mert lehet, hogy ott ki van pipálva, így a játék mindig úgy indul.
A játékon belüli grafikai menü nálam is gyér, az is volt mindig.
Régen 6600GT-n futott, most egy 4770HD-n fut.
Az optimális felbontása 1280-as, mindegy, mekkora kártya van alatta.
És sajnos nincs elég nagy gép neki, ugyanis az enyémet sem használja ki full grafikán teljesen és mégis eltünedeznek a golyók röptükben, meg hasonló grafikai gondok vannak. De ez motor hiba.
Szekort foglalni a SectorTakeover scripttel lehet. -
Az X2-ben tényleg volt, de az X3-ban nincs. Én is most néztem meg, biztos, ami biztos, bár többször átnéztem már a játékbeállításokat.
Amúgy is X2-ben benyomta az animot, majd mikor véget ért, akkor töltötte a szektort nagyjából. -
antigua #19537 OK. Kíváncsian várom a fejleményeket ! ;)
( de jó is lenne ha végre lenne egy normális átvezető anim. )
üdv. -
Romeo One #19536 Na most elgondolkoztattál, de még a munkahelyen szívok, csak valamikor este tudom megnézni...
-
antigua #19535 Hát most megleptél, mert az elmúlt 1.5évben nálam csak sima fekete képernyő volt ha vanilla, xtm, XFP- modot is használtam ! Jelenleg is csak feketeség van, újra átnéztem ezt az állítólagos "SHOW WARPTUNNEL" hát nálam ilyen nincs az biztos. Se az option, se pedig a játékban található gameplay, monitors, grafik menükben. Így nem marad más mint hogy szomorúan nyugtázzam nektek másfajta X3 van. :( -
Romeo One #19534 Rosszul tudod. Alapból van egy anim, egy féreglyukszerű valamiben kavarsz. X2-ben default ON, X3-ban default OFF.
Fejből nem tudtam, de Nothing117 segített. Options menüben "SHOW WARPTUNNEL".
Ez az 1.0 vanilla alapjáték része, tökmindegy, kinek milyen paccs van fent. -
antigua #19533 Milyen ugrások közötti animációról beszéltek, nálam sima fekete képernyő van, semmi anim. 2.5patch+Xtm+full grafon a játék, kabin nézet meg minden csicsa bekapcsolva. Fekete a képernyő mert nem csináltak hozzá animot ! Jól tudom ? -
rusher4587 #19532 Meg tudja valaki mondani, az X3 melyik fájlban tárolja a beállításokat? -
rusher4587 #19531 Na ez kezd nagyon idegesítő lenni... nekem NINCS ilyen azon a fülön sem, sem sehol máshol és kíváncsi vagyok rá, hogy miért...
Elvileg ennek már 2.0-ás pöcs után is működnie kéne, nekem 2.5-öm van és megy ez a szívatás... -
Nothing117 #19530 ott lesz azon a fülön középtájt -
Nothing117 #19529 j az ugrás közti animációt azt abban a mennüben tudod a beállításokban megcsinálni amiben a SETA sebességét meg a gravidar view range-t állítani tudod
ennek az animációnak meg az a neve hogy Show Warptunnel -
rusher4587 #19528 Igazából nem akkora szívfájdalom ez a grafika, csak az ugrás közbeni animációt szeretném bekapcsolni valahogy... :(
Aki tudott venni SSS-t, írja már le légyszi' hol találta! xdatabase sem tud állomást adni hozzá, ahol megvehető... -
Nothing117 #19527 bocs guality helyett asszem shader van csak már régen játszottam vele aztán kevertem őket de asszem ez a shader az ami hogyha low ra vagy mediumra állítasz akkor alatta lesz az a 2 szürke opció amit csak high beállítás esetén engedélyez -
Nothing117 #19526 a video beállításnál játék közben már csak az AQC-t lehet állítani
legalábbis nekem is így van pedig még nem 1 ócska darab a gépem
arról a glow opciórol nem tudok mit mondani nekem nem csinálta ezt h kikapcsolja ha én bekapcsolom
azok a szürke dolgok meg azért vannak mert ha a qualityt vagy a texture beállítást 1 bizonyos szint alá állítod be akkor azon a szinten már nem tudja használni azokat a szürke dolgokat azért is teszi őket szürkévé ha pl hihgra állítod ezt a 2 cuccot akk már nem szürkék a beállítások csak éppen a géped gondolom nem elég erős a futtatásához magas grafon -
rusher4587 #19525 A szektorfoglalást meg azért kérdeztem, mert félreértettem a 19521-et: nem vettem észre a reu szót, azt hittem, hogy egyazon játékon belül cserélt gazdát a szektor és ezért volt a tévedésed... :) -
rusher4587 #19524 Hát úgy, hogy a játék érzékeli a rozsdás vasat és elrejti az opciókat:) Vagy szerinted az normális, hogy az options/video-ban az AQC-n kívül semmim sincs? :D
Persze lehet, h a játék a hibás, de én inkább az előbbire tippelek, hogy elrejti, amiket a videokártyával úgy sem tudok használni.
Érdekes még, hogy az indító menüben ott a Glow opció, mindig bekapcsolom játék előtt, sosem kapcsol be, mindig ki van kapcsolva, ha kilépek és újra indítanám!:D Ha egyszer tudja, hogy alkalmatlan rá a videokártyám, akkor egyáltalán minek jeleníti meg az opciót? Mást bezzeg inaktívvá/szürkévé tud tenni, csak ezzel hagyja, had idegesítsem magam! :D -
Romeo One #19523 Szektort foglalni? Azt sehogy. Script van, de nem használtam, arról mást kell kérdezz.
Egy opció hiányában a videokártya hogy lehet hibás?
30 méteren belül kell menni, de nem hajóval, hanem abból kiszállva. Ott lesz az a claim, mert nekem is mindig ott volt, meg másnak is. M3 fölött már nem működik a dolog. -
rusher4587 #19522 Bocsi, közben már beugrott, hogy láttam a starburst-öt a gazdátlan hajók listájában:)
Én nem találok ilyen opciót:(
Lehet, hogy videó kártya a hibás? (GeForce Ti4200, ahhoz képest, hogy a kezdetekben milyen brutál kártyákkal is szaggatott a gém, mostanra szépen optimalizálták, hogy még az én tragacsommal is gond nélkül elfut :D )
Letudnád írni röviden, hogy hogyan lehet elfoglalni egy szektort? És mi van, ha én foglalok el egy kalóz szektort? Automatikusan argon lesz? -
Romeo One #19521 Ezt a lövöldözést egyszer megszívtam. Megszoktam, hogy Elena's Fortune kalózszektor. Úgyhogy elkaptam néhány teherhajót. A tyúk szinte folyamatosan nyomta a juhevlosztrekognísn-t. eltartott egy darabig, mire rájöttem, hogy a szektor a Reu-ban már argon...! Reload... -
Romeo One #19520 Hát fejből meg nem mondom, nem indítómenüben van, hanem az optionsban, jumpgate animation, vagy hasonló, de csak este tudnám pontosan megmondani. A Starburst a Freedoms Reachben hever gazdátlanul, messze fent a kapu fölött. Közel kell menni, kiszállsz, 30m alatt megjelenik egy "CLAIM" opció. Onnan tiéd a hajó, visszaszállsz a sajátodba, a Starburstot meg irányítod. Vagy fordítva. -
rusher4587 #19519 Hol lehet bekapcsolni? Csak nem az indító menüben az az alternative video mittoménmi?:O
Ezekhez a versenyhajókhoz, mint a starburst hogyan lehet hozzájutni? -
Basszus, nem kilőtték a Sinuatoromat, tele volt War droidokkal, meg Marinekkel. Szal néhány milla ugrott. Biztos valamelyik kalóz korvett jasszerkodott.
Ez már háború ..................... -
Romeo One #19517 Az animáció ki-be kapcsolható. Én a Starburstot használom felderítésre. Még a Xenon szektorokban is szét tudok nézni vele. És alig kell SETA, mert mire szétnézek, már ott is a következő kapu. -
Romeo One #19516 Shivan Dragon? Nem az volt anno a vörös pakli legerősebb lapja?
:))))))))))))
-
És milyen sokat is érnek a darabjai, de sajnos elfoglalni nem lehet. -
Igen, azok is vannak. Boron féle találmány.
-
antigua #19513 Majd el dobtam az agyamat amikor szembe jött velem egy nagy, ocsmány sárkány !(shivan dragon). Hirtelen nem tudtam most rosszul látok? Mi a fene ez ?
Eddig még csak nem is hallottam arról hogy sárkány is szerepel az XTM-ben.
Főleg nem sárkány formájú, (M6) ! (vicces, de azért ez már egy kicsit gagyiság. )Legközelebb mi lesz kint a mély űrben, Octopus ? -
Tekintsd meg oldalam, sok hasznos dolgot találsz rajta, többek között a táblázatnak is fenn kell lennie a hajókról.
Őőőő vagy még sincs, de akkor fel fog kerülni rá pár napon belül... -
antigua #19511 Bocs nem neked szántam mellé nyúltam !
A valódi címzett: ruher4587 !
Bocsi -
Ezt miért írtad? Ha nem lenne fenn, nem tudnék róla.