20430
-
Én ezek a kordináták alapján mindent megtaláltam. csak vigyázni kell a -minusz jelre és hogy melyik az x az y és a z kordináták
-
Ejjj...odaertem a hajohoz egy vadasszal, kiszaltam (shift+e), odamentem es semmi, nemtudok beleszalni :( -
Eppen most mentem egy ilyenert. Ezt a terkepet hassznaltam Térkép es mit ne mondjak, az egyik hajot valami tucant majd 30km arebb, egy aszteroida mogott talaltam meg XD -
Keres gazdátlan hajókat van pár elszórva a galaxisban másnem eladod őket. X,Y,Z,kordináták.:
Menelaus frontier:43,-7,35;
Family Whi.:0,0,40;
The Vault:-25,-10,-14;
Family Tkr:-35,-8,-10;
Akeela's Beacon:30,-10,-30;
Therasure Chest:0,50,0;
Freedom's Reach:-1,36,43;
Loomanckstrat's Legacy:-17,0,0,(aknamező,kalózok);
Depht of Silence:1,-3,38;
Unkown sector Unholy Descent-től nyugatra:-10,10,10;
Unkown sector Xenon Sector 534-től nyugatra:-20,3,2;
Mealstrom alatti második Unkown sector:-12,1,-19; -
Ertem. Ha en ilyen quickvalamit kezdtem, es egy ideig nincs is nagyon kedvem kuldizni, engem inkabb a kereskedes oldala erdekel :) -
Ne északról hanem nyugatról közelíts. Barren Shores-en át. Azért ezt mondtam mert az olcsó gyáraim közül ez hoz a legjobban.
-
Ha szeretsz harcolni keres Xenon-inváziós küldetéseket. itt többedmagaddal egy szektort és annak az állomásait kell megvédened. Xenon gépektől. Jó pénzt fizet annak függvényében hogy hány hajót lősz ki, növeli a harci rangot és az elismertségedet annál a fajnál amelyikhez a szektor tartozik. Viszont M3-as hajóval érdemes nekivágni (bár én már egy busterrel is akasztottam 1 millát). Egy M3-assal és 4-5 erősebb rakétával hornet v thunderbolt még a nagy Xenonhajókat K, J is ki lehet lőni ezekért darabjáért pedig kb öt millát kapsz. Ezeket a missziókat EQ Dock-ok BBS-ében találni olyanokéban leginkább amik legfeljebb 2-3 szektorra vannak valamelyik Xenon szektortól. Pl.: Getsu Fune, Menelaus Paradise, Ianamus Zura, (mellékesen itt épp most kezdett esni a hó - Kőszegen)PTNI Headquarters, Family Njy, black Hole Sun. A legutóbbi 2 ilyen küldin 34-34 millát kaptam. -
huuu hat eloszor nem lehetne valami kozelebbit? Engem arra fele szetkapnak egybol XD -
Vigyél egy soyafarmot Friar's Retreat szektorba tőle egy szektorral északra Cardinals Domains-ba kapsz M-est, két hajót mellé a szektorban van pár SPP olcsó az energia (12Cr), és 5-6 állomás kong az ürességtől, várja a szójababot. Én két M-es soyafarmot kötöttem össze gyorsabban hozza a hasznot mint az SPP Argon Prime-on. A szekor is biztonságos.
-
Jo lenne 1-2 tipp milyen gyara, melyik rendszerbe erdemes telepiteni. -
Zombye #11299 Én most kicsit hanyagolom a játékot...
Rámjött a nosztalgia, végre sikerült megszereznem az X-Goldot...
Igaz német, de megvan a németről angolra alakító csomag...
-
Azt a finomsagot arra pazarolni, elkepzelem mi van ha rossz napod van: szaloncukorral dobalod a jarokeloket vagy mi? Na hat ezzel a buy/sell for the best price -al volt szerintem a bibi. Beallitottam egybol kidokkol a kereskedom. Remelem penzt is hoz, mert eddig csak 100k Cr koltott
-
saba30 #11297 http://www.egosoft.com/download/x3/patches_en.php?download=370 -
saba30 #11296 The problem is a corrupted L/x3story.obj file. There will be an update shortly. -
saba30 #11295 Sorry guys, obviously something went wrong with the patch. The problem has been found and will be fixed ASAP. Thanks for your patience. -
saba30 #11294 mostani fordítási statisztika:
Ö: 13400
F: 2039 (15,22%)
x3 magyarítás -
lalinov #11293 Beállítottad homebasenak a gyárat ??? van pénz a gyárban amiből tud venni cuccokat ??? beállítottad hogy buy/sell for the best price ??? Mk2 software van rajta ??? ezeket nézd meg sztem aztán ha nem még gondolkozok rajta -
El is felejtettem.:
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!

és most megyek és szétverem egy rúd bejglivel a tv-t ha leadják a resszkessetek betörőket idén is. -
Próbálta valaki a 2.5-öt? újra instaláltam mindent de a régi mentéseket még mindig nem fogadja el.: "Error loading savegame, may be corrupt!"
mi a P.Ö.C.S. corrupt, eredeti gyári lemezem van.: game of the year edition. -
nincs tele esetleg a hajó raktere?
-
Az üzemek ellátásához nincs rá szükség
-
Ne.
-
MK3??? Az fel misi, nincs nekem olyanra penzem...vagy kuporgassak ossze ra?
-
Trading softwer mk3-at is vettél rá? Mert az saját pilóta önállóan cselekszik, neki van standby üzemmodja ha nem talál semmi árut az adott szektorban amivel kereskednie érdemes. Ilyenkor csak áll valamelyik állomáson és időnként végigfuttatja a lehetséges áruk listáját. -
Mivel a mercury amit vettem meg se moccan, nekem kell valami toket termelni, magam adom veszem az allomas cuccait... 
-
Na van valami karácsonyra, 2.5 uplink. A gond hogy miután feltöltöttem nem ismeri fel a régi (2.0.02-es) mentéseket. Járt még valaki így? -
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy X Beyond the Frontier és X Tensionhoz hol találok nyelvi fájlt? Csak mert németül megvan, de a német tudásom igazán a JA kifejezésnél elbukott! Szóval jó lenne ez kis segítség! Előre is köszi! -
saba30 #11282 24.Dec.07 X³: Reunion Update 2.0.02 -> 2.5 7.66 MB
24.Dec.07 X³: Reunion Update 1.4+ -> 2.5 56.6 MB
24.Dec.07 X³: Reunion Update 1.0+ -> 2.5 177 MB
X³ Reunion 2.5: Uplink
Happy Holidays and here's your gift from Egosoft! Now you can upload your game stats and claim those bragging rights! This version updates the game from version 2.0.02 to version 2.5.
This update contains the following features:
* The new UPLINK facility to export your game statistics to a file which can then be uplinked to the Egosoft.com servers for display and comparison.li>
* The long awaited Mission Director (MD) mission development tool.
* Fixes and improvements to Script Editor commands.
* Some general game issues are resolved.
Select your download method: either http or a BitTorrent client (Guidance for using this can be found in this FAQ). Once downloaded, simply run the .exe and follow the instructions.
A FAQ will soon be made available for the UPLINK facility and general information about the Mission Director will be made available in the Scripting and Modding Forum.
Available languages: English, French, German, Spanish, Czech, Polish and Russian.
2.5 patch -
lalinov #11281 amúgy ahhoz mit szóltok hogy ha elviszek 1 teladianium foundryt kingdom endbe és 1 bogas factoryt valahova a teladikhoz mert hogy nézem tealdianiumból nagy hiány van a kingdom endi 4 bogas factorynál aés teladiknak is kell bogas jócskán és nem hiszem hogy túl sok lenne arra felé na szerintetek jó ötlet? -
lalinov #11280 kössz a válaszokat de nekem még egyenlőre nincs annyi zsém hogy xl est vegyek nem hogy 2t szal szerintem most veszek 4 gyárat helyette és gyűjtök 1 xl re de ha a madjnani 4 gyár is úgy termel mint amik már megvannak akkoor nem lesz messze az idő ugyanis eddig úgy néz ki hogy első gyáramra 1 napig gyűjtöttem másodikra szintén 1 nap 3-4 1 nap ( mármint 1 napon lettek meg mind2en) és most 1 nap alatt szedtem 5 millát a gyárak meg 1,2 be kerültek szal ha veszek még 4et az már napi 8 millióra számítok -
Es igen!!!! Meg mindig nem megy XD Eskuszom ez a jatektortenelem leghosszab gyebeinditasa :/ -
Na hat raktam be a farmnak EC-t meg penzt, a mercury meg a dokban ezt irja:CAG on stand by...
(nem hittem volna h ekkora pancser vagyok egy gamehez :/) -
Nem eredeti a game, leszedem a patchet mukszik majd+koszi a helpet, kicsit elvette a kedvem ez a "malor", mert majd egy napig kuporgattam a zset :D -
Mindenkinek boldog karácsonyt kivánok ! -
A legegyszerübb megoldás ha station managert raksz az állomásra (Benne van a 3.1.0.7 bonus packban (a legutolsó patch))egosoft
Belépsz az állomás menüjébe/ command console/ station manager , 25000 creditetbe kerül. Utána megint comm cons/ station manager add ship/megjelenik a térkép, és kiválasztod melyik hajót akarod hozzárendelni(több hajót is lehet hozzárendelni, és szükséges szoftwareek a hajóhoz, fight com. software 1,2,navigational softw,trade com softw 1,2,). érdemes beállitani a hajó menüjében mennyi szektort mehet el az állomás szektorához képest, ezt a additional ship console-ban (remélem jól irtam) / set jumprage / lehet választani 0-tól felfelé.ha 0 választasz nem fogja elhagyni az adott szektort. innentől kezdve mindent elvégez helyetted, ja creditet utalj át az állomásra, mert a saját számláját használja a kereskedéshez (és állitsd be kedved szerint az eladási és vételi árakat).Néha érdemes ellenörzni az összeget, vagy lehet automatikus átutalást is engedélyezni neki, ez csak neked utal egy általad meghatározott összegtöl felfelé,forditva nem müködik.
le kell enterezni, miután áthuztad, a műtyúk mondja is (transfered....)
Az otthont a hajó menüjében/ command console/ lesz egy wingman-nal kezdödö rész kicsivel alatta,Home base ,enter és kijelölöd a hajót vagy állomást. -
Várjál türelmesen az spp az egyik legjobb befektetés. Kérdés, mennyi hajót rendeltél hozzá, station manager van rajta, mekorra a crystal készlete ?
Argon Primeban aranybánya spp-t üzemeltetni, ajánlatos levinni az ec árát 12-13 creditre, viszik mint a cukrot. Ha van station managered, és min. két hajód hozzá (nagy rakterű), azok úgyis szétszórják az állomások között. Nem tudom mennyi pénzed van rá, de érdemes complexben berakni két L-st vagy xl-st. A legolcsóbb xl-s sppt Oceans Fantasyban (boron) lehet kapni 17,4 milka. -
Na hat nemtudom miert, akarhanyszor pakolok at a farmra Cr meg energya cellat nem marad tt. Ahogy kilepek abbol az ablakbol minden visszakerul a hajomra. A masik meg otthont hogy allitok be a hajomnak. Csak keressetek meg, mert ez a forum nagyon lassu meg nem a leg tutibb :/ -
Van az árura kereslet?
-
Van hajód az eladásra is, mert a gép úgy vettem észre csak akkor megy hozzád vásárolni, (akkármekkora az árura a kereslet) ha nagyon olcsón adsz. -
Minden jo, csak a hajo nem mozdul. All ott es kesz.