20430
-
Moo-Keys Revenge-ben irtom a piros ladikokat. Kb 50 lottem ki, 2 kivetelevel mind meghalt. Azt a 2 meg elfoglaltam +1kk Cr (egy kis pozitivum). A repum meg friend of priest vagy valami hasonlo, de mar kezdem unni. A tokem mar megvan hogy meglapitsam a BABFARMOM 
-
Hülye kérdés de.: Ugye csak kalóz, Kha'ak, vagy Xenon hajókra vadászol az 5 fajéra nem, mert akkor csak a Kalózsághoz kerülsz közelebb. -
Ha tudsz valamennyit németül akkor keresd fel a német X-universum oldal-t. Rengeteg infó, táblázat, és más érdekességek -
Nem ertem, egy rendsernyi hajot lelottem mar ezeknek, es megsem tudom ravenni oket hogy elvigyek az allomasom...enyhen idegesito. -
Jaj ne is mond....X-online. Remelem ilyen SRO jellegu lessz, es csak a plussz dolgokert kell fizetni. Ha olyan draga lessz mint a WoW meg az EVE akkor tuti hogy nyakon fo*om magam.
-
tomonor #11344 Na jó, a honlapom szervere szarozik, igy cak ennyit tudtam csinálni. Tudom kissé igénytelen lett, majd legközelebb, ha internet közelbe vagsyok megcsinálom.
EVE ONLINE? kinek kell az... X3 a király!
Na me az X-Online lesz király! -
Par napja kezdtem, EVE onlinera nincs penzem, de nagyon szeretem az ilyen jellegu jatekokat, igy hat itt kotottem ki
-
tomonor #11342 Téged még nem láttalak, új vagy erre felé? Mindenesetre: üdvözlet földlakó! 
Tehát a leírásomról: minden lesz benne amit egy kezdőnek tudni kell (az elején)
A közepétől hajóinfó meg minden;
továbbá még értékelések lesznek, meg ahogy látom a 2.5-ös patch-et is elkezdem tesztelni.
A végén lesz a stáblista :D
Az oldalamon meg most rögtön elkezdek vmit csinálni vele, de sajna igy sincs csak egy kis időm. Jó játékot kívánok mindenesetre.
Egyéb: Magyarítással hogy álltok? És mit tud az új patch? -
Udv tomoron. Istencsaszar vagy, remelem minnel hamarabb keszlessz, es elvezhetjuk az aldasos tudasod gyumolcset. Es mindenki neveben koszi elore is.
-
tomonor #11340 Csá mindenkinek!
Jó rég voltam már itt, de nem tehetek róla, igy az oldalam is maradt a régi...Bocsánatértr esedezek.
Először is: boldog karácsonyt mindenkinek!!!!!
Mint valaha említettem, csinálok egy leírást otthon a scriptekről meg a modokról---nos hazudtam. Valóban csinálok leírást, de nem a modokról fog szólni, hanem egy teljes leírást fog adni MINDENRŐL! Nagyjából a téli szünetem végére lesz kész, picit hasonlítani fog kisviku leírására, csak nem az XTM-ről fog szólni.
Tobábbá az oldalam is megpróbálom frissíteni, meg minden...
Tehát kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek! Jó pihenést, és kellemes X3-azást! Ho-ho-HÓÓÓ! -
Most vagy a Paradinok ekkora pancserek, vagy en vagyok ekkora kiraly?
Engem nem engedtek be, ezert ide Jumpoltattam egyik mercurym es azt kuldtem be magam helyett, aztan mar engem is siman beengedett
-
DE HOGY?!?!?!?! 
Mas tema:Valami hajo leirast talalok valahol? (meret,ár,sebeseg,fegyverzet stb) -
Bonczi #11337 Igen, asszem a Paranidok nem engednek dokkolni a shipyardra,amig nem növelted náluk a reputációt :) -
Megorulok, ezek a pardinok vagy kik nem engednek dokkolni sehova, igy nemtudok szojafarmot venni sem :( Lehet ezeknel valami reputaciot novelni vagy ilyesmi? Vagy valamit csinalni hogy engedjenek be, mert azert annyira nem vagyok rosszarcu srac
-
Ez a teladi fo rendszer egy istenverese, egy bazist is majdnem csak akkor veszek eszre benne, hamar benne vagyok... -
Paranid Primeon keresztel vezetett utan, es felfigyeltem valami nagyra...Paranid Odysseus....110kk Cr Eletben nem lessz enyi penzem, de legalabb valami cel amiert erdemes kicsit ferretenni :D -
Bonczi #11333 A Terracorp HQ-ban. Home Of Ligth szektorban van, Argon Prime-tól Délre. -
lalinov #11332 hol lehet venni olyat hogy mk3 softwer ?tudom hogy fél misi meg minden de madj kéne az utmhez ha akarok venni asszem
-
lalinov #11331 bemész a mamuttal és nem kattingatsz a mamutra hanem egyszerűen trade aztán amit venni akarsz arra katt vagy micsoda és ha megvetted megkérdi mire rakja na akkor kijön a mamut és te rákattintassz hogy arra nekem még nem volt mamutom de ha felfogadtam 1et eddig mindig megkérdezte ja és gyár mellé vegyél minimum 2 hajót adni/venni -
lalinov #11330 ha valaki szeret wegyedül kereskedni és hasznot is akar nagyon sokat akkor menjen el ceo s buckzoldba és környékére van arrafelé összesen vagy 15 flower farm legalább is nálam és vegyen sunrise flowert majd azokat adja el blue profitban nagyon megéri mert a flower max 10ért vezsed és szinte mindig 34 ért adod el ez aztjelenti hogy megvezsed a virágot kb 20000ért és eladod 115000ért kb na de én is akarok 1et kérdezni sztetek megéri universe tradert venni és ha igen mik is kellenek rá mert nem tom ja és én 1 mercury superfrighterre gondoltam hogy valami olyasmit vezsek erre a célra -
Complex Constructions Kit (azt hiszem jól irom) olyan 250.000 Cr-. Bármelyik shipyardon vehetsz az állomások és a hajók közt van a listán. TL-el kell szállítani mint az állmásokat. Ha ott vagy az első állomásnál mellételepíted a másikat (5 Km-nél nem messzebb!),de vigyázz hogy ne érjenek egymásba. Utánna jön a Kit. Ez lényegében egy dokkolómodul ami csövekkel kapcsolódik a gyárakhoz, és összeköti őket.
Mielőtt Komplexet építesz, tehát gyárakat kapcsol össze mingig ments, mert a gép néha elég lehetetlen módon kapscolja össze őket és a dokkolómodult sem pont oda rakja ahova beállítottad. kisérletez és figyeld meg hogy a gyár melyik pontjához kapcsolódik a cső, ez a pont minden gyárnál adott, forgasd őket össze. Telepítésnél kijelölöd mintha gyárat raknál le majd azt hogy melyik két gyárat akarod összekötni. Minden további állomáshoz amit hozzákötsz a komplexumhoz venni kell egy Kit-et, és azzal csatlakoztatni. Ments és kísérletezz, figyelj hogy a dokkolómodul hogyan áll, ne zavarja a hajóforgalmat, mert sok civil vagy teherhajó képes és egy gyáron átrepülve probálhat landolni, felrobban és a rangodat rontja (Ha a valamelyik saját teherhajód teszi ezt az kézenfekvő hogy mért nem jó.
). Ha kész a komplexed figyel mert a menüjét újra be kell állítani, és van pár új menüpont a több gyáras komplexnél Pl.: mi legyen a köztes termékkel.
-
Gyarakat h lehet osszekotni? Veszek 2 es egymas melle rakom?
-
Köszi,
közben már sikerült.
-
saba30 #11326 a 2.5b elfogadja a sima 2.5 nekem nem -
gaben9000 #11325 Hali... Először is MINDENKINEK KELLEMES ÜNNEPEKET :)... Lenne három kérdésem:
1.: Egy halyóra hány darab pajzsot lehet felfakni??
2.: Vannak Centaur-jaim... Command Console / Combat... / Itt van két pont (ezek lennének a járőrözések): "Patrol Single Sector" és "Patrol Several Sectors". Ezeket már ki tudom választani... De egyikre sem reagás az adott halyó.... Ez míért van??
3.: Van EGY darab Mammoth-om... Ha bedokkolok vele az Argon Prime-ben lévő Federal Argon Shipyard-ba akkor tudok venni állomásokat (a pénzem is megvan rá).... Ha rákattintok arra az állomásra amit meg akarok venni akkor utánna feljön egy ablak ahol ott van a Mammoth-om... Rákattintok ... és nem történik semmi.... Mi kell még hozzá?? -
Működik a 2.5-ös. Elfogadja a régi mentéseket? -
Hi!
AZ létezik, hogy az Argon Discoverert átrajzolták, vagy én néztem el valamit? -
Rajottem meg valamire. Ha egy allomason 1nel tobb az elado hajo, akkor belebolondulnak. Mivel elinul az elso a legjobb vevohejre, aztan indul a masodik ugyan oada, de mire odaer mar nem az a legjobb vevo, mert az elso mar eladott oda. Nallam ezert hazater a masodik hajo. 
-
saba30 #11321
#10716 -
Beindulni latszik a biznisz. Weat farm meg ore mine...majd meglatom hogy termelnek. Sajnos meg egy szallito minuszban vagyok, azt is szerezni kellene egyet, lehet elmegyek egy elhagyatottert :))) -
Magyarosítás még nincs hozzá, lletve most készül önkéntesek segítségével. Lásd #11294 -
Tau2 #11318 Sziasztok, magyarítással kapcsolatban kelene help
megvettem originalban az x3-at, feltelepítve egyből 2.0
felraktam a 2.0.0.2 patch-et, és magyarítani szerettem volna...
de nem tudom, hova kell bemásolni azt a file-t. :(
Nem találom a feltelepített játékban a szöveget tartalmazó file-t.
És boldog karácsonyt :) -
#11301 -
gaben9000 #11316 Hali... Tanácsra lenne szükségem..... Már tudok venni egy csomó féle gyárat.... Tudnátok konkrét tippeket adni, hogy mien gyárat meik szektorba rakjak, hogy az jövedelmező legyen...... -
saba30 #11315 megnáztem a 2.5 patch-t 15 sornyi különbség van a korábbi verzióhoz képest a text fájlban, ígyhát nyugodtan lehet folytatni az eredetiben a fordítást és egy alkalmas időben összefésülöm és cserélve lesz, senkinek a hozzáadott munkája nem fog elveszni.
x3 magyarítás -
Kocce, megyek is, kiprobalom. Ez lex onmagam kari ajandeka. Mondhatni meglepem magam :) Neked meg nagyon koszonom a segitsegeket, tudom neha banalisakat kerdezek, dehat ez van. Valahol el kell kezdeni. -
Bocs a helyesírásért, de közben fát is diszítek -
kiszálsz ürruhában közelmész 30 méteren belül, becélzod t gomb, előhívod a menüjét i gomb ha elég közel vagy lesz ott alul egy plusz menüpont "claim" arra katintasz ekkor szól angolul hogy felülirtad a rendszerét és a tied
-
Claimolni? na ezt most emberi nyelven is :) -
Claimolni kell csak utána a tied