20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • lalinov
    hellósztok van 1 nagy problémám a sector traderem 10es szintű és nem tudom neki kiadni a univers trade parancsot mit csináljak vele most?
  • Kockalovag
    Sikerult, mostanra, szerintem megerte a raforditott 8 orat
  • dimre
    Szerintem olvasd el Kisviku leirását az XTM-ről. Amaro vagy Tomonor oldalán megtalálod.
  • Kockalovag
    Mar annyit elertem hogy mikor inditok New Game-et XTMbe kifagy a loading kepernyonel (Nem valaszol) Szerintem ez is haladas
  • lalinov
    hellósztok lenne egy rövid viszont annál nehezebb kérdésem milyen gyárat vegyek most???per pillanat van most 6 bogas 2 wheat farm 2 SPP M 2 soyfarm 2 dream farm 1 teladianium ezek lennének ti mit ajánlotok még ???
  • Kockalovag
    Kerem valaki vegyen fel msn vagy valahol es magyarazza el mert egyszeruen nem ertem es jo lenne ezzel az XTM micsodaval nyomulni, annyira klasszak azok a hajok amiket beraktak
  • Kockalovag
    ááááááááááááá Megorulok, hogy nem megy
  • BuriP
    Ez a sztori része mire a végére érsz megbékélnek, szerintem hagyd békén őket márcsak az állomásaid miatt is amik a szektoraikban vannak.
  • gaben9000
    Hali... Tudjátok van az a küldetés amikor el kell mennem Ocracoke's Strom -ba.... Ott egy szonrával végigg kelll mennem egy azsteroida belsejében... Utánna látok egy nagy gépet.... És amikor mennék vissza akko az összes "paranid" ellenem fordul=piros lesz... Ez normális?? Ja: és ha mér egyszer pirosak lettek.... akkor már nyugottan lelőhetem őket vagy inkább haggyam békén őket???
  • Kockalovag
    Biztos bennem van a hiba, hogy nemtudom feltelepiteni, no mindegy.
  • r4pt0r
    Itt legfelül.
  • grebber
    Nyelvet játékok miatt nem fogok megtanulni.Másra meg nem kell a nyelv legalábbis nekem.
  • Kockalovag
    Hat en nem vagom hogy kell ezt az XTM izet telepitani, meg readme-t se talaltam (bena vagyok)
  • r4pt0r
    A legtöbb játék ami gyárilag magyar azt az EA csinálja, nekeik van pénz ilyenre is. De az Egosoftosok még nem igazán tartanak itt.
  • Bucser
    Arra várhatsz.... Amennyi szöveg ebben van... mondjuk egyszerűbb lenne megtanulni valami nyelven nem?
  • grebber
    Én kitudom várni a játék nem megy sehova.

Amugy minden fos szinte magyar felirattal jön ki nálunk.Bárcsak az ilyen gamekre is időt forditottak volna.
  • r4pt0r
    Kb 1-2 év és kész is lesz.
  • grebber
    Hát ennek a játéknak a magyarítását nagyon megfogom ünnepelni ha egyszer elékszül.Még soha nem láttam a gépemen milyen a game de biztos jó de megvárom a magyarítást!
  • r4pt0r
    Amit már linkeltek ott van minden:
    0.7a Core-Mod Files
    0.7 PATCH 0.7.3 .SPK

Ez a 2 kell, ha megvan lesz benne egy readme, ott le van írva hogy kell telepíteni.
  • Kockalovag
    XTM Scrift? Kifejtened :)
  • r4pt0r
    elsőnek patch, aztán az xtm mod, aztán meg az xtm srcipt fájl.
  • lalinov
    mert vettem egy novát tegnap aztán a mass drivert sikeresen rárakta de azt még vásárláskor és most vettem volna AIRE t és nem megy rá legalább is nem mutatja hogy rajta lenne please help hogy ell rárakni a fegyókat a hajóra?
  • lalinov
    hellósztok lenne 1 kérdésem hogy lehet felrakni a hajóra a fegyvereket???
  • Kockalovag
    Na ez most kicsit elkeseritett De ha annyira jo es megeri, hat legyen. XTM vagy patchet kell elobb felrakni?
  • Bonczi
    Szerintem amint tudod ragd fel. Nem lesznek meg a mentéseid,újat kell kezdened, de megéri :) Meg ajánlom a scripteket is.
  • r4pt0r
    Sajna a mentés nem kompatibilis. Szóval elsőnek fejezd be a sima küldiket az x3 ban ha egyáltalán elkezdted, aztán majd felteheted.
  • Kockalovag
    Ezt is tanulmanyoztam, igen csak kecsegteto, de nem okoz hibakat? Esetleg telepites elott valahogy a menteseimet masoljam at valahogy? Eleg rossz tapasztalataim vannak a modokkal kapcsolatban
  • dimre
    Nagyon megéri, grafikailag is dob a játékon, inenn letöltheted. Az új 2.5 patch-et is tedd fel, nekem gyorsabb lett és nem terheli a gépet mint eddig.
  • r4pt0r
    Nem hivatalos, de ez a legnagyobb és talán a legnépszerűbb mod ami van hozzá. Én most már csak ezt használom. Új hajók, fajok, küldik, hajó foglaló hajó :D, meg minden finomság. Viszont a gépet jobban meg is fogja.
  • Kockalovag
    Tanulmanyoztam tomonor oldalat, es szemet szurt ez a XTM mod vagy micsoda, ez valami hivatalos dolog, vagy gamerek csinaljak? Megeri feltenni? Valaki mondjon mar par szot rolla, pl tapasztalatot.
  • Kockalovag
    Bogas? Kifejtened (melyik rendszer, mit gyart, honnan lehet beszerezni stb) Engem igazan erdekel
  • lalinov
    hellósztok épp azon gondolkozok milyen gyárat kéne venni mert már van 1 pár és nem tommost van 6 bogas 2 wheat farm 2 soy farm 2 dream farm ezek na most sztetek mit kéne venni ???ja s kb 4 millióm van sztetek várjak SPPre vagy vegyek valami mást addig??
  • Kockalovag
    Beuzemeltem az elso szoja bab farmom, most farmernek erzem magam. Az is lett a neve: A farm ahol elunk
    Ma ejszaka remelem kitermeli a 2 farmom a kov bab farm arat meg egy ilyen osszekototo kitet. Na de most jo ejt.
  • Kockalovag
    hupppsz, ez X3
  • Kockalovag
    Na mizu? Mindenki kidolt? Csak en nezek itt egyedul Star Treket?
  • Kockalovag
    Valaki gyorsan forditsa le
  • Kockalovag
    Nemtudok nemetul, nem ertem
  • BuriP
    bocsi kézzel írtam be és kihagytam egy "l"-t próbáld most

Német X-univerzum oldal

vagy írd be a keresőbe hogy.: www.seizewell.de
  • BuriP
    Moo Kye's R. Kalóz szektor nem tartozik a Paranid felségterülethez. az ő szektoraikban írtsd az ellent! A térképen meg tudod nézni milyen fajhoz tartozik a szektor.
  • Kockalovag
    Valami nemet kereso oldal jott be a linkre