20430
-
Meglehet. A kisebb hajókra(Mercury) 25MJ-os kell, nagyobbakra(M6-Nemesis) 125MJ-os. A hajóidra is jók, meg el is lehet adni őket. Ezek úgyis ritkaságok az EQ dokkokban. -
Borg18754 #11508 Hi
valaki leirná hogy a térképezőt használni mert nem tudom
eddig log fileokat nyitogattam mindegyik invalid
sehogy nem tudom belöle az xtm téképét előhozni
thx
-
lalinov #11507 szerintetek megéri 25MJ és 125 MJ pajzsgyárat venni?? -
lalinov #11506 hellósztok lenne 1 kérdésem meg tudom nézni valahogy azt hogy az univers traderem mennyi zsét keresett eddig??? -
Most néztem, per pillanat csak Menelaus' Paradise-ben van Hull Repair Technology nálam. -
Az 53 millás Marines bugot jelent mindenképp.
Én most Cloudbase Sout East-on találtam meg a gyárat. Hál isten 20.000 Cr.
A Hull Repair Technologyt bedig előzőleg Depths of Silence-ben találtam. De mindenképp Boron EQ-dokkban lesz.
Ajánlom neked is felrakni a térképező progit, azzal gyorsan át tudod nézni a szektorokat és az árakat is. Így hamar kiderül, hogy bugos-e és hogy egyáltalán megy-e.
Én alapnak a 2.0.01-et rakom föl, erre megy a "X3Update1.0 to 2.0.02", x3plus 3203, Ashleys fab (végre megy), még jónéhány script és végűl az XTM.
Az XTM.7a.rar-ból bemásolom a cuccot az X3 könyvtárba, aztán a 0.7.3-as scriptet rakom fel. Mindig ez az utolsó a scriptek közül. Ha felraksz időközben egy újabb scriptet, akkor ezt ismét rá kell rakni. Különben bugos is lehet. Ezt még az elején meg tudod nézni: NewGame/Costume game/ és itt találsz egy csomó indítási lehetőséget. Ha nem, akkor rakd újra a scriptet.
Hát ez jutott most így eszembe.
A térképező progi nagyon jó dolog. -
Freedom Reach-ban van egy elhagyott hajó. Nagyon gyors, hamar körbe lehet repülni az Univerzumot. Amint átmész a kapun, menj fölfelé egyenes vonalban 40 km-t. Ott kell lennie.
Szerintem végig lehet küldeni a Busterral. A végén úgysem kapsz nagyobb fegyvert, mint amivel a Buster van felszerelve indulásnál.
Mamba Raider-t tudom ajánlani, ha le akarod cserélni a Bustert, vagy ahhoz hasonlót. Nekem ez nagyon bejött, csak az XTM-ben nehéz összeszedni. -
X3 #11502 a 2.5 ös patch-el a hull repair tech. nem jelenik meg.
van 3 script ami 2.0.02 es.ha 2.5re teszem kiirja hogy ez 2.0.02es de be lehet rakni.nem tudom hogy ez miatt van e galiba
-advanced jumpdrive 1.50 cycrow
-capitol ship crews 1.31 cycrow
-terracorps fleet package 1.49
egyébként X3Update1.0_to_2.5[0]használom.söt:
alap+patch2.5+xtm0.7.a+3.1.07+x-plugin manager2.12
x-plugin managerben: xtended mod scripts 0.7.3 meg egy csomó hajó ami be van rakva
na igy fésültem át a 2. küldetés után argon prime -, light of heart -,és környékén lévö argon sectorokat idáig. de military academy nem volt.
ezért is kérdeztem elöbb. egyébként az elözö mentett állásomban ami kb.4 hónapos van military academy az elena's fortune-ban,
csakhogy ott 53.3....millió cr.mit gondolsz? mi a tapasztalatod?
-
Morpeus #11501 Csak azért kérdem mert körberepültem az egészet,de nem találom! Nah, mind1 akkor hagyom. Tényleg, milyen hajót érdemes vennem majd? Kb. a felénél vagyok a történetnek. Végig lehet tolni egy busterrel? Úgy vettem észre, hogy az universe mapon zöldel jelöli azt a sectort ahol van a tulajdonomban hajó. Nahát megjelölte Freedoms Reach-t is. Pedig ott nincs is hajóm tudtommal.
-
Két gyárat 5km-nél közelebb nem tudsz egymáshoz rakni elvileg.
A Mammoth-nak abban a szektorban kell lennie, ahova rakni akarod.
Nyitsz egy komm csatornát, Kapitánnyal beszélsz és ott a Freight-os (áru vm.) parancsot választod.
A numbillentyűkkel tudod a térképen mozgatni a gyárad.
Saját hajónál ez sokkal egyszerübb. -
Jaaa, persze, szokta.
Úgy, mint amikor kiugrik az ellen hajóból a pilóta.
Csak áll egyhelyben és ha kijelölöd, majd nyomsz egy "i"-t, akkor fennt azt írja ki, hogy NoPilota.
Persze ehhez "látótávon" belül kell kerülni. Triplex scanner a legjobb.
Ja igen és nincs neki faj jelzése, csak a hajó neve szerepel a listában a térkképen. -
szopimalac93 #11498 óóó sikerült eladni megvettem a gyárat erre a mammoth sehová sem akarja lerakni:S
Van valami bizonyos távolság amire el kell vinni 1ik gyárat a másiktól??? Mert valami sorry men-t mondott fojton. -
Morpeus #11497 Én nem a térképen gondoltam, hanem a játékban! A térképet könnyű kezelni. Gyorsan rájöttem. Gentoo linux után nincs olyan hogy bonyolult! -
szopimalac93 #11496 Hali mindenkinek. Az volna a problémám hogy elmentem Coudbase North Westbe és összeszedtem a 3db Impulse Generatort de sehol nem tudom elpasszolni pedig azt irják az Amaron hogy 1 milcsit kapok. Abból pedig meglenne az első gyáram:) -
Morpeusnak ment
Félrenyomtam... -
Jobb fent rányomsz az S betűre, vagy nyomsz egy F3-at és a megjelenő ablakban alul lesz egy gomb: free ship. Csak azokat a szektorokat mutatja, ahol van elfoglalásra váró hajó.
Ha nyomsz egy F2-t, akkor előjön még némi beállítási lehetőség. Alul kell megadni a logfájl helyét, ahonnan szedi az adatokat. Log00001 a fájl neve.
A játékban meg be kell állítani egy gombot, hogy ki tudja menteni ebbe a fájlba az aktuális helyzetet. Mert ugye az Univerzumban minden változik...
Azért olvasd el a progi readme-jét is. -
a military academy biztos, hogy az xtm része
a többit nem tudom, az xtm honlapján kellene megnézni, mit is tartalmaz pontosan -
Bonczi #11492 igen, szokta jelölni. -
Bonczi #11491 Fighter Base Command v1.10 SPK
ezt valaki használta/kipróbálta már? Van rolla vélemény?
csak ennyi leírást találtam rolla,azért kérdem:
A Combat Pilots Project kiegészítője, a vadászgépek mikromenedzselését végzi el. A CPP legyen telepítve, mert anélkül semmit nem csinál.
thx :) -
Morpeus #11490 Az ilyen hajókat, szokta jelölni a sector map? Mert én nem találok semmit! -
X3 #11489 danke
egyébként a military academy meg a többi... mercenary stb. az xtm része?
vagy a terracorp fleet package 1.49-hez tartozik.(még nem néztem) -
Morpeus #11488 THX! Mindjárt akkor ránézek! -
Bé vágy szívvá? Vágy még tárt á szílvésztér nálátók? -
tomonor #11486 ÍGÚÁNA!!!!!yay! -
Innen tudod leszedni a progit.
Az elhagyott hajók az alap játékban is benne vannak, az XTM hibás működése nem okozhat gondot.
A felső néhány szektorban tuti kell hajónak lennie. Pl.: az Iguana-nak. -
tomonor #11484 Helló mindenkinek! Örömmel jelentem, hogy leírásomnak az első, argonopedia részlege elkészült. Tovább még nemnagyon tudom hogy legyen, valszeg a leírások következnek majd. Lehet hogy a megjelenés kicsit késni fog, de a jó munkáért idő kell ugyebár. Leírásom egészpontosan a kezdőket fogja célba venni, de a veteránoknak sem árt egy kis ismétlés, ugyebár.(de hálistennek úgy látom, egyre többen gyűlnek az X3 rajongótáborba...)
Továbbá:
-Kisvikutól elnézést kérek, hogy a szövegembe "beloptam" az XTM leírás előszóját;
-Boldog új évet mindenkinek kívánok;
-és mivel már ideiglenesen van "mobilnetem" így valószínüleg minden nap fent leszek, és tudom majd szerkezsteni az oldalam is.
Ennyi, további kellemes pihenést, és X3-azást! -
tomonor #11483 Denge...Én az Argon One-on voltam... Látnatok kellett volna Ban Dannat!
-
kisviku #11482 Egy hajón szilvesztereztem.Asszem TP osztályú volt...10 fő legénység és úgy 300 civil.Ebből 295-en annyira részegek voltak, hogy öröm volt nézni.
A parancsnoki hídon Heineken-t csapoltak, de éjfél után lehetett kapni egy kis Meatsteak Cahoona-t is.
Akinek ez nem volt elég, fűszerezhette Stott Spice-szal és ihatott Space Fuel-t is.

-
Morpeus #11481 Oké, merre találom azt a progit? Lehet, azért nem találom a hajókat mert rosszul van fent az xtm? Kössz a helpet! -
A hajók ott vannak, te mentél rossz koordinátára.
Tedd fel a térképező programot és azzal meg tudod nézni, hogy merre vannak az elhagyott hajók. Meg sok egyebet is. -
Azt nem tudom.
Én egyszer az Argon szektorokra lettem figyelmes. Onnan indul a játék.
Egyszer berakta ArgonPrime-ba. Bár azt írták itt, hogy általában a külső szektorokba rakja a gép. ArgonPrime körül nincs túl sok szektor, nézd végig őket. -
Először is boldog új évet mindenkinek!!!
A gazdátlan hajók pedig nekem még mindig ott voltak, figyelj hogy milyen előjel van a kordináták előtt, plusz vagy mínusz szám, valamint hogy a megfelelő vektorra X, Y, Z, állítottad be. A #11306 számú hozzászólásban leírtam pár kordinátát, ezeket mind megtaláltam ott.
Ui.: repülni másnaposan se jó.:
->
->
->
-
X3 #11477 az oké
bárhová, vagy csak argon sectorba?
-
X3 #11476 BUÉK !
-
saba30 #11475 Bíztosítalak, hogy nem kamu, ha fel tudnád tölteni valahova a kimentett állásodat meg is nézném. -
Morpeus #11474 Kerestem az elhagyott hajókat, de kamu az egész! Nincsenek is ott! Menelau's Frontier ben nincs is semmi! 3 koordinátát találtam a neten, mind3-at megnéztem de egyik helyen sem volt! Erről ennyit! -
Morpeus #11473 BUÉK!!!!! Az első komment 2008-ban! Azért hogy ez a komment egy kicsit kapcsolódjon a témához: Két napja nem X3-aztam és ezt szégyellem! Lehet fel kellene raknom a Gothic 3-at. :D:D: -
lalinov #11472 és amint már Kisviku is írta egyszer enyhén ittas állapotban x3azott 1szer és még erre is kihat nem csak a vezetésre
-
lalinov #11471 B.U.É.K.( előreiszuk a medve bőrére így 22:15 kor) -
Bonczi #11470 buék