20430
-
tomonor #11589 Eztet már láttátok? Nagyon kira! VIDEÓ!!!! -
Van group manager, elvileg ez pont arra jó, hogy több hajót mozgassunk egyszerre. Bár még nem próbáltam, de mi másra lenne jó?
Mondjuk az jó lenne, ha tovább fejlesztenék a proci kihasználtság csökkentését. Mert most úgy néz ki, hiába telepítettem egy xp-t csak az x3-nak, ahogy egyre több rendszert fedezek fel, több hajóm és műholdam meg gyáram van, úgy lassúl a játék. És ez nem jó. Nagyon nem jó. -
Micsu #11587 de tetszik végig is játszottam, toltam az xtm modot is de az is csak 1 mod, az x4 teljesen új lenne kiv vagyok hogy mit fejlesztetnének a készítők, pl nemlenne rossz ha az egységeket nem egyenként lehetne mozgatni -
Miért? X3 nem tetszik?
Az Egosoft a 2.5-ös patchbe beleépített egy statisztika kimentőt, amit aztán fel lehet rakni a honlapjukra.
Szerintem az X4 csak elszúrná ezt a remek dolgot.
Én bízom benne, hogy nem lesz. Viszont a kiegészítések jöhetnek, esetleg egy továbbfejlesztett XTM... -
Micsu #11585 x4el mi a pálya, van valami hír róla? -
Jupí! Sikerült beraknom a BSG-t és a Botanical-t. Most már semmi sem állíthat meg
-
Aham. Nekem kicsit gyorsabban kellett növelnem, mert nem tudtam semmilyen hajót venni paranidoknál. Bedokkoltam az EQ-ba és ajándékoztam nekik 500k Cr-t. Így egyből ugrott egyet - vagy inkább kettőt a rangom és most tudok hajót is venni, meg Docking Computert. -
lalinov #11582 én még newm nagyon vittem végig egyszer se a sztorit de nem hiszem hogy nőne amúgy paranidoknál nem nehéz a rtepu növelés mert én még csak szttorit se csinálok nagyon csak pár küldi van kész és így is argonoknál marsal vagypok paranidoknál meg ha beraksz egy pár gyárat akkor úgy nő mint a fene nemsokára beelőzi az argon rangomat van bent 2 complexem paranidéknál 1 soyery tzermelő 1 nostropoilos és 2 soy farm meg 1 SPP M na szóval sztem már amúgy kb 5-6 % kal nagyobb rangom van paranidnál mint argonnál -
Argonoknál megkaptam a megfelelő rangot, amit a sztori vége jelent, de a paranidoknál csak nomad maradtam. Vagy ott nem nő meg a rangom? -
Minden jó, ha a vége jó!
Avagy
Éltek míg meg nem haltak!
Végre végigtoltam a sztorit. (Ismét)
Az aszteroidás küldi kicsit megizzasztott szokás szerint. De a végét sikerült elsőre lenyomni, nem volt hiba a játékban.

-
X3 #11579 na akkor fajintos
-
Happy!!!
Visszatöltöttem azt az állást, mikor elindultam Emperors Mine-ba. Aztán mikor jött az üzi a Mine Directortól, akkor elindúltam PriesRings-be. ParanidPime keleti kapujánál utol is értem a Herculest. Majd meg lett a gyár is pár perc múlva.
Ott, ahol lennie kellett.
-
X3 #11577 az oké.
de ahol mondtam nincs ott a gyár?
nekem is volt olyan hogy nem volt ott.
vissza mentem újra emperorsba aztán vissza priestbe aztán ott volt.
vagy töltsd vissza az auto mentést.
-
Nálam semmi.
A legdrágább a 10GJ-os pajzs 771E körül. -
Köszi, néhányszor már megcsináltam a sztorit, de ez most elakadt. Ezért szeretném tudni, mi az a két üzenet, amit nem értek. -
X3 #11574 A Teladi EQ Dockban melyik felszerelés kerül 6.339.240.-cr-be?
-
X3 #11573 Move to Coordniates 1.00 2006.09.26
vagy
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=155572
-
chassius #11572 hali.
valaki tud adni nekem linket balogt és Duke hajós oldalára esetleg még tensinére?
ahogy olvastam elég király hajókat csináltak, de nem találom egyik oldalt sem (az EGO-s linkek nem jók).
előre is köszi.
-
X3 #11571 EmperorMine's-ben bedokkolsz Trading Station,odaadod a pénzt.közli hogy bányászati jogot kaptál,igy már közlekedhetsz a paranid sektorokban.
nekem az Ore Mine-st mindig Priest Ring-be,Paranid Prime-től 1el keletre rakta be.Priest Ringben meg a w-i kapunál állsz,innen a PPC Production Complex Alpha-tól mintegy 110 fokos szögben lesz kb 10km.
itt kell lennie
-
Milyen közel kell menni?
Lecsekkoltam, 25 a yield-je, de bánya nincs rajta.
A Hercules (ami vitte gondolom) a TradingDock-tól áll nem messze. Nem mozdúl.
Mi az üzenet, amit kaptam a Mine Directortól? -
Bonczi #11569 Nincs olyan cheat ami azt szimulálja hogy te igenis megcsináltad a sztorit?:DD -
X3 #11568 Engem meg az OTAS CASTRUM érdekelne.ha valaki már megszerezte leirhatná.
-
X3 #11567 a bányához (Priest Rings) nagyon közel mentél már?
-
Volna egy nagy problémám. (mikor nincs ezzel a nyavalyás sztorival)
Fizettem a paranidnak 250E Cr-t, amiért kapok egy bányát. Azóta eltelt vagy 2 óra (játékidő szerint) és még mindig nincs semmi. Mi van ilyenkor?
Az üzeneteim között ezek vannak.
Nem vagyok jó angolból, de nem azt írja a mine director, hogy szálljak le nála? Miért van benne ParanidPrime, mikor nem is ott kellene lennie a bányának?
Légyszi valaki mondjon rá valamit hasznosat!
Utálom, mikor nem megy flottul a sztori! -
Így van. (Sajnos) -
A shivan dragont le kell lőni és hátrahagy shivan scales-t. Berakod egy hajóba és eladod. Én így kerestem 2 milliárd (nem elírás) Cr-t. Aztán kiderült, bugos volt a game és hagytam. A bogarat nem ismerem csak látásból. Néztem is egy nagyot, mikor megláttam. -
Bonczi #11563 Lehet hogy buta kérdés,de:
A Terran rendszerek gondolom csak akkor érhetőek el,ha végigvittem a story-t...ugye? :D
A Shivan Dragon asszem valami olyasmi,hogy el kell fogni (?),utána berakod egy hajóba, eladod a hajóval együtt,s kapsz érte egy csomó pénzt. -
Borg18754 #11562 rock beetle, shivan dragon, unknown drone, ezeket érdemes lelőni?hagynak hátra valami értékeset? -
Borg18754 #11561 először azt hittem hogy valami különleges hajó percekig lőttem de nem fogyott az élete aztán meguntam :D -
Egyszer én is megpróbáltam lelőni. Nem sikerült...
-
tomonor #11559 mivel az a sztorihoz tartozik... -
Borg18754 #11558 Hi!
a farnharms legend-ben levő tempestine nevü hajó nektek is halhatatlan vagy ilyen probléma csak nálam van? 3 percig játszottam vele a centaurommal aztán meguntam és kiugrottam a rendszerből. -
X3 #11557 érdekelne hogy az OTAS féle M0-ás csatahajó megszerzéséhez a rangot ill a küldetést milyen folyamat után kapom meg.
-
X3 #11556 nincs időkorlát
-
Borg18754 #11555 kaptam egy üzenetet az otastól hogy segitsek megtalalni a scarabot ha elfogadom akkor van valami időkorlátja hogy mikor kell nekikezdeni vagy 3 év mulva is megcsinálhatom csak mert egy busterrel biztos nem lehetne megycsinálni? még pénz is kell meg repu az argonoknál ugyhogy inkább a storyt viszem végig ha nincs időkorlátja.
előre is kössz a helpet -
r4pt0r #11554 Argon repu növelés a storyt végig viszed. -
lalinov #11553 hee tudom gyorsan növelni a rangom az argonoknák mert már titánt akarok venni van is rá zsé de rang még nincs és most federation marshal vagyok csak oda meg protector of federation vagy mi kell a spliteknél is növelni akarom a reput de ott még csak famili friend vagyok csak -
Rakd fel az unlimited salvage insurance scriptet, ez korlátlan mentést biztosít. A CIG egy közepesen erős, rövid hatótávú fegyver, amelett hogy sebzi az ellenfelet egyfajta lökést is ad a hajónak amitöl rövid időre pörögni kezd a tengelye körül. Érdemes a hajó szélére célozni a jobb hatás érdekében, látványos egy ilyen találat. Nagy hajók ellen hatástalan.
Általában a legtöbb M3-ra M6-ra felszerelhető, az ára elég borsos 450e körül. -
Morpeus #11551 A salvage insurance mint az a magyar fordításban is benne van azt jeleneti, hogy mentés helyet biztosít számodra. Ezzel tudsz a stationon kívül is menteni a játékban. -
gaben9000 #11550 Ja: még valami... Erről sem tudom mi akarna lenni: "Concussion Impulse Generator".... És vajjon mien hajóra lehet felrakni??? És mi tud?? :P
Előre is köszönöm a segítséget :)....