20430
-
tomonor #11629 Nem mintha használnám a capitol shipes scriptet, csak kíváncsi voltam...
Az NPC-knek meg szerintem nincs szükségük rá hogy használják. Ha észrevettétek, az NPC kereskedőnknek akkor változik meg a neve, ha már kiadtuk neki a trade parancsot...szerintem ez a script is hasonlóan működik, bár igaz még nem próbáltam... -
chassius #11628 az első kérdésedre nem tudom a választ.
a másodikra: nálam fenn volt egyszerre az általad említett két script és nem akadtak össze. azt nem mondanám, hogy hasonló, én nem igazán vettem észre, hogy fejlődött volna a crew. -
tomonor #11627 Két kérdésem vóna még:
-ezt a scriptet az NPC-k is használják maguk továbképzésére, vagy olyan mint a sector/universe trader?
-akkor tulajdonképpen ez hasonló a capitol ship crews scripthez...vajon kompatibilis vele?... -
Az XTM tartalmazza gondolom. Bedokkolsz az adott faj központi szektorában az EQ-ba (nálam legtöbbször EQ-ban adja be) és olvasod az üziket. Ott lesz olyan, hogy támogatni tudsz kutatást 10, 50, 500 ezer és 5 millió kredit értékben. Minél többet adsz, annál gyorsabban nő a rang. Többször is adhatsz egy bedokkolásnál, ha ott az üzi.
Előfordúlhat, hogy más állomáson is megtalálod. Sűrűn nézegesd a BBS-t. -
#11625 Igen, köszi, a magyar leírás megvan. Eddig még nekem is kapitányaim vannak, egy néhány csak m3+-ban, a többi korvettben és TL-ben. Viszont van egy nem túl sok vezetési tapasztalattal rendelkező harcedzett kapitányom, aki sztem lassan rangot kellene lépjen... 99 a harci tapasztalata.
De javítsatok ki... a hordozó nem egyenlő az M1-es anyahajóval??? Mert ezek szerint akkor bármilyen admirális ülhet az M1-es hordozókon...
Ha az M1 nem hordozó, akkor mit ért hordozón? Ha jól tudom, nem az XTM-re készült a script... az alapjátékban a hordozó az M1... hmmm...
-
lalinov #11624 mármint pl paranidoknak -
lalinov #11623 hogy lehet nekik pénzt adni hogy nőjjön a rangom vagy lehet oylat ??? -
Bonczi #11622 Igen,úgytudom a Fregattot m1nek látja -
Bonczi #11621 Ensign - M5 osztályú hajók
Lieutenant - M4 osztályú hajók
Commander - M3 osztályú hajók
Captain - M6 romboló és TL (azért van TL is, mert sokan harci bázisként használják)
Vice Admiral - M2 és hordozók
Admiral - M1
De amugy ha itt a fórumon lent rákeresel,hogy : Combat Pilot,akkor kiadja mind a 2nek a magyar leírását.
Én még csak Ctp-ig jutottam, viszont azok TL és M6 hajókban ülnek. a 25-ös ldr megszerzése végülis csak a sok Combat Touron múlik. -
#11620 Ezt csak megerősíthetem... az újoncok M5-ben nem csak harcban esnek el, símán nekirepülnek aszteroidáknak, vagy nagyobb hajóknak... De ugyanez M4-es hajóval is megesett velem többször is. -
#11619 Sziasztok!
Aki már eléggé "előrehaladott" állapotban van a pilótaképzéssel a lentebb leírt két script segítségével, legyen szíves írja már le, ha kérhetem, hogy milyen vezetési és harci tapasztalat szükséges egyes rangokhoz. (pl.: capt.: 25 ldr, 50 combat, stb...). Van egy halom kaitányom, és kíváncsi vagyok, meddig kell még védemnem őket egy-egy kalóz szektorban, míg végre beleültethetem őket nagyobb hajóba (pl. fregatt) Apropó... a fregattot ugye M1-nek látja a program... milyen rangú pilóta kell bele? Admiral, vagy vice admiral?
Köszönöm előre is! -
Bonczi #11618 Jah , amugy aki felteszi a scriptet,az készüljön fel arra,hogy rengeteg pénz kell hozzá :) Az M5-ös pilóták ugy hullanak mint a legyek. És nem olcsó mulatság. Mindig uj hajókat alájukrakni stbstb . -
Bonczi #11617 x3reunion.fw.hu
Ha innen töltöd,akkor magyar leírásod is lesz hozzá.
Sikerült feltornásznom néhány Cpt., így mostmár TL és M6 hajókban ülnek :)) És ezzel beindult a Task Force scriptem is. 1 TL plusz 14 M5, ezzel elindult egy kiképzőflotta :) Csináltam még egy flottát, az már aránylag rendes. De azért még csak Argon szektorokban védenek, meg 1-2 pirate. Majd kiderül milyen lesz :) -
tomonor #11616 spk nem érdekes... amugy kösz. -
chassius #11615 az egosoft fórumon a script listában a TerraCorp Combat Pilot Project néven fut a Combat scriptek között.ott van a link a task force-os cucchoz is.
ha jól emlékszem nem spk formátumban van, de könnyen lehet belőle csinálni. -
tomonor #11614 Nemtudom segítséget nyújtek-e ezzel valakinek, de itt egy kép a számomra nagyon hasznosnak tartott scriptekről: SCRIPTEK. +még hozzá jön a Bonuspack v3.1.0.7 és a cockpit mod... -
tomonor #11613 Kérhetnék egy linket? Most nics kedvem keresgélniiiiiiiiiii... -
chassius #11612 vadászpilótákat képezhetsz ki magadnak, amelyekkel később egész szektorokat védhetsz vagy foglalhatsz el.
nagyon hasznos.
én a saját szektoraimat két-három csapattal védem és egész jól tisztán tartják, azért néha kell nekik egy kis segítség. -
tomonor #11611 Ez a script érdekelne engem is! Tulajdonképpen ez mit csinál? -
vecsi71 #11610 Bonci:Megpróbáltam másik hajókkal is de akkor sem müködött.A szükséges felszerelés meg rajta van a hajókon.Lehet,hogy újra telepitem az egésszet,immáron vagy negyedjére.De ez a gond mindíg megmarad.Mindenesetre köszi a választ. -
Bonczi #11609 Vecsi: "rendben is van,de egy szempillantás mulva a hq-tól kb100 km-re találom magam az űr közepén"
Huhh,hát ez nekem nagyon bugosnak tűnik :O
Egy tippem maradt,amit elméletileg kijavítottak,de ki tudja. Szóval,hogy Discoveryvel nem mindig mükszik a toborzás. Jah és nekem kell hozzá Special command software vagy mi a rák. Toborozni pedig a hajó Command/Special/Hire New Combat Pilottal tudsz.
Nincs más ötletem.
Chassius: thx. majd megpróbálok alkotni :) -
vecsi71 #11608 A pilóta toborzás még mindig nem megy.Elmentem a terrecorp hq-ba.De ha én dokkolok be akkor automatikussan ment ez még rendben is van,de egy szempillantás mulva a hq-tól kb100 km-re találom magam az űr közepén.És ez minden alkalommal elismétlődik.A hajóimat be tudom dokkoltatni és kereskedni is tudnak,de pilótát nem sikerül toborozni.Tudna valaki segiteni,hogy mi lehet a gond.Előre is köszi a helpeket. 
-
vecsi71 #11607 Hmmmm.Rendben.Mindenesetre várom mert kiváncsi vagyok az irásodra. -
chassius #11606 a fejlődésüket a képességik is befolyásolják.
nekem az egyik pilótám úgy lett commander, hogy 1 percet sem harcolt és van olyan pilótám aki még csak M4-esbe ülhet, de már 17-es a vezetői képessége.
azokat érdemes csatába küldeni wing leaderként, aki nem avarge pilóta.
a többit meg (tehát az avarge pilótákat) mellé adni kisérőnek.
meg gondolom az is számít, hogy az ellenféllel mennyi idő alatt végeznek és, hogy azok mennyire erősek. -
Bonczi #11605 CPP : Van ötlete valakinek,hogyan lehetne gyorsan növelni a Cpt. ranguak vezetői képességét? Hogy TL és M6 hajókba is be tudjam ültetni őket? Már van 6 Cpt. de egyik sem éri el a 25-öt. a max eddig 11 és nagyon lassan fejlődnek,pedig rengeteget harcolnak...(cheatel adom nekik az elleneket :D ) -
tomonor #11604 Amúgy érdekes megoldásnak találom(khm..találnám). X2 hangulat, saját űrállomás megépítése kézileg, amíg nem vagy online, addig futtathatod a pilótád, mint kereskedő, vagy harcos, stb. Ha még havi 50k-t kérnének érte, akkor is venném, mint a cukrot
...
-
tomonor #11603 Aki esetleg érdeklődni a NEM készülő X-Online végett, annak itt egy link: LINK! Az intrót legalább érdemes végignézni minden X-fannak! -
tomonor #11602 Hadilábon...TUdod, most van fél év vége
, egyelőre hajtok a suliban. (naná, most is X3azok
) Egyelőre annyit mondhatok, hogy csúszni fog, de nem kell sokat várni.
-
vecsi71 #11601 Köszönöm szépen a segitségeteket.
-
Bonczi #11600 Pilótát,csak a Terracorp HQ-ban tudsz toborozni!!
Régebben jaavsolták nekem, és be is vállt,hogy a Splitek Jaguárjában fejlődnek a leggyorsabban. :)
Van a modnak magyar leírása is.
Késöbb meg ajánlom hozzá a Task Force kiegészítő scriptet. -
A product finder, mint nevéből is terméket, árut keres. Kiírja, hol mennyiért kapható vagy adható. Mostanában nem használtam, de nagy segítség, ha valamit keresel.
A remote docked freight exchange elvileg arra jó, hogy dokkolt hajó rakterében is tudod pakolgatni a cuccost, míg te nem vagy bedokkolva. Elvileg. Nem használtam, véletlenül került fel. Összekevertem a freight transporter upgrade-val.
Pilóta toborzásban nem vagyok jó, még sosem csináltam. -
vecsi71 #11598 Pontosabban:AzzpilotIA III. -
vecsi71 #11597 Nagyon szépen köszi a segitséget.Lenne még kérdésem.A product finder mit csinál?Na meg a remote docked freight exchange.Ezeket nem tudom.Angólbol elég gyengusz vagyok.Viszont felraktam a játéra a combat pilót 3117-et azthiszem ez a száma,és nem müködik.Hiába veszek m5-ös hajót.Bármelyik fajtól is.Nem jelenik meg a speciál menüben a pilóta toborzása.Ez mitől lehet.Viszont felraktam az "azz pilót" progit az viszont megy.A kettő között van különbség vagy haggyam azt. -
Köszi szépen, este le is tesztelem
-
Nekem ezek vannak fennt.
Nekem elég. -
Thx a videót! Elidőztem még egy kicsit közöttük, van egy-kettő elég durva. -
vecsi71 #11593 Sziasztok.Valaki leirná milyen szkripteket érdemes használni.Xtm van fönt,és a bala gi küldi végénél tartok.Előre is köszi a segitséget. -
Hát úgy néz ki, most már csak neked nem megy. De nyugodj meg, én is nagyot szívtam vele. Ki is írja a progi, hogy mi a baja.
Szóval telepíts fel mindent vagy, ha már megvan, a játék indítóképernyőjén (kis ablak beállítási lehetőséggel, miegyéb) van egy olyan gomb, hogy "Select Mod".
Itt válaszd Ashley fab-ját. És akkor menni fog. Costum hajók berakásánál viszont trükközni kell majd egy kicsit. -
Szevasztok.
Csak nekem nem megy az ashley fab mod az xtm-mel együtt vagy ez egy köztudott probléma? Nagy segítség lenne a sok xxl-es gyár... -
vecsi71 #11590 Szia Tomonor.A videó tényleg jó.Az irásod hogy áll,mikor lessz kész?