20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • tomonor
    Íme még egy nagyon kira videó, amit találtam az X3 Reunionból... Egész pontosan a Bullet Modról, amely ma az XTM szerves részévé vált: VIDEJÓ!
  • tomonor
    Valami számunkra hardcoded bizbasszal, vagy megpróbálhatod X3 Modmanagerrel, vagy mittomén. Ezt tán az egosoft forumán kéne felrakni...habár rögtön zárolnák az üzenetet, mer biztos van ilyen információs sticky... De ettől függetlenül megpróbálhacc csinálni hajókat (én már próbáltam, de nagyon nehéz jó hajót készíteni....nem is sikerált).
  • gaben9000
    Hopsz... Még valami: Azt már tudom, hogy hogy tudok a játékba berakni utólag készített hajókat (hála Nektek :D).... De meg tudná mondani valaki, hogy mivel lehet készíteni ".cat" vagy ".xsp" kiterjesztésű 3D-s modell fájlokat???
    Előre is köszönöm...
  • gaben9000
    Oh.... Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek: "X3" , "RJoco" ...... Minden OK.... letöltöttem, feltelepítettem, kipróbáltam és működik..... Köszönöm szépen.....
  • RJoco
    XShipManagerrel tudod berakni. Amaro oldaláról letölthető.
  • X3
    Hali

XPlugin Manager 2.12
  • gaben9000
    Hali.... Lenne egy kérdésem....
    Ebbe a játékba ugye lehet belerakni utólag készített halyókat.... Naszóval Én letöltöttem kettőt.... szép kis XSP formátumúak... Naszóval valaki meg tudná mondani, hogy ezekkel mit is tudok kezdeni????
    Előre is köszönöm....
  • erdos
    Köszi szépen. Sajnos még nem jutottam odáig, piszok sok a meló, az x3 elé meg nem lehet fél órára leülni :-)
  • tomonor
    A végén mindig JOIN vagy ENLIST vak kiirva... Na meg a xenon is benne van általában.
  • RJoco
    Köszi!
    És kb mi van a BBS-en írva? Angolul persze, tekintve, hogy nem tudok úgy.
    Valami jellegzetesség érdekel, ami minden ilyen küldiben benne van és biztos hogy az lesz az.
  • tomonor
    Nos, alapba a játékba csak egy xenon írtós küldi van: a xenon invázió.
    BBS en lehet látni az "egyedüli" xenon rendszerek mellett, mint pl Black Hole Sun, és környékén. Jól körül kell viszont nézni, ugyanis, az argonok nem fogják kiirni, hogy a splitek rendszerét támadják, mondjuk. És nincs is kiirva minden állomásban...
  • Borg18754
    xenon invázióst én most találtam omycron lyrae-ban a black hole sun sectorba kellett segítenem csak későn értem oda és csak 1 hajót tudtam megölni és 62000 creditet adott
  • RJoco
    Hol lehet Xenon inváziós küldiket találni? Vagy olyant, hogy pucold ki ezt és ezt a Xenon szektort?
    De lehet hogy elöbbit találtam már. 16E Cr-t fizetett, volt egy állomás, 1 P, meg néhány kisebb. Keveseltem a zsozsót.
  • Bonczi
    én kb 1 hete nyertem meg a lotto-t :D asszem 1 miliárd volt a nyereményem.szépen kereken...
  • r4pt0r
    XTMben minden el lehet foglalni. :D
  • BuriP
    Az állomások BBS- menüjében ahol a küldetéseket is elvállalod lehet találni, általában 2500.- és két vagy három számsor között lehet választani. A nyerési esélyed szinte semmi, ezért is hívják sok helyen a "hülyék adójának".
  • gaben9000
    Hali... Lenne egy kérdésem....:
    Láttam írtátok egy páran a "lottó"-t....... Megtudná valaki mondani, hogy mi a neve és, hogy a játékban pontosan hol is tudok venni.......????
    Előre is köszönöm...
  • BuriP
    A Xenon N, M, L, LX, lefoglalható, a P és a J nem. A K-t el lehet foglalni de nem "szabad" játékban, hanem missión belül, (Xenon-inváziós, vagy segíts-eljutnom-innen-oda-egy-rakás-xenonnal-a-nyomomban küldetések során) de nagyon magas harci rang kell hozzá, azt hiszem a második-harmadik legnagyobb legalább! Egyébként az LX-re érdemes hajtani vaniliában (mod és script nélküli) játékban a legjobb vadász, egy +M3 -as.
  • RJoco
    A P egy kicsivel nagyobb madárka. L-esből már van néhány. Néha becsúszik 1-1 LX-es is.
  • zeewolf
    Nekem is van egy L-em, de nem vesztettél sokat, rosszabb mint egy Nova.
  • lalinov
    nekem elsőre sikerült 1 l eset elfoglalni másmint úgy elsőre hogy akkotr láttam először xenont és ki is ugrott a pilóte csak utána kilőtteék paranid primeba menet
  • Kaziking
    még anno mikor kijött a játék rá nemsokra megnyerte kisviku valami sok Milliárd creditet fizetet de már nem emlékszem valahol le van irva ugy az 1k-ik hsz környékén lehet talán (de nem biztos)
  • tomonor
    Nem lehet olyan jó, mer a pajzsát másodpercek alatt eltüntettem a Busteremmel:D
  • tomonor
    Naaaaaaaagyon ritkán lehet megynyerni, mint a valóvilágban, de meglehet, mert olvastam a fordítsába egy hoozá tartozó szöveget. amit te nyertél az a BBS EXTRA scriptel van felrakva, többnyire M-eseket lehet nyerni. így jó már?
  • Borg18754
    thx
    jó lenne 1 p raidert elfogni egyszer majd csak sikerül
  • RJoco
    1. El lehet. Nekem majdnem sikerült egyet. Csak aztán véletlenül kilőttem. De már üresen állt.
    2. A lasertower leginkább kis hajók, cirkálók ellen jó. Nagy hajókra nincs nagy hatása. Szinte semmi. A lasertower upgrade scriptet még nem próbáltam, de lehet, hogy azzal jobb lesz.
  • Borg18754
    1.Xenon hajókat el lehet foglalni?
    jól jönne 1 p raider
    2.a lasertowereket ha egy xenon sector kapujától mondjuk 6 km-re leteszek azok ki tudják nyirni a hajokat? csak mert amikor én direkt belerepültem a sugarába még akkor se nagyon akart eltalalni
  • RJoco
    Egyszer nyertem, de az asszem a Joker volt. A 2500Cr-esen. Egy hajót nyertem. Már nem emlékszem milyen volt, hamar el is adtam, mert kellett a pénz. Asszem nem volt egy nagy szám.
  • Borg18754
    a játékbeli lottóra gondoltam
    azt nagyon ritka hogy valaki megnyerje vagy érdemes venni?
  • tomonor
    Ja, épp most nyertem meg az ötös lottót... Mit is vegyek belőle... TÁN EGY IGAZI TITÁNT?
  • Borg18754
    a lottót megnyerte már valaki közületek?
  • dimre
    Sikerült az Ashley scriptet felraknod?
    Végre sikerült megtalálnom az xtm kompatibilis scriptet.
    Link
  • tomonor
    HÁLÁS KÖSZÖNET
  • RJoco
    Ok, köszi!
    Asszem kipróbálom.

Még egy apróság: cserélgeti a fegyvereket, ha van rajta mindenből bőven?
    Vagy az csak scriptel megy, ami viszont minden hajón cserélgeti.
    Illetve, ha csak előlre meg alulra rakok PPC-t akkor nem fog úgy fordúlni az ellenségre, hogy a felső ütegek(Flak) kerüljenek lőállásba a nagy hajóval szemben?
    Bár ez még úgyis odébb van, de azért érdekel, hogy mire számíthatok.
  • BuriP
    Véletlenül eltalálhat bármit harc közben, főleg ha lassú lövedékkel Pl.:PPC-vel lő gyors vadászokra. Azok kitérnek előle és a lövések továbrepülve becsapódnak valamibe, ilyenkor csökken a repud vagy megharagudhat rád egy egy állomás és nem szállhatsz le ott. szélsőséges esetben visszatámad, a tiéd kilövi, a társai rádtszállnak, a tiéd azokat is elintézi, és pillanatok alatt már az egész faj pikkel rád! De álltalában csak akkor szokta ha te is a szektorban vagy mert csak akkor csinál 3D-s modellezést a lövedékekről, röppályákról.
  • zeewolf
    Felesleges, letöltheted a:
    http://www.freeweb.hu/x3reunion/news.php
    oldalról is.
  • RJoco
    Ha beleültetek egy magas rangú pilótát egy nagy csatahajóba és baráti szektorokban járőröztetem, akkor képes elkerülni, hogy barátot lőjön, amikor lövi az ellenséget? Konkrétan: Pirate támadja az állomást. A hajó odamegy és leszedi. De közben vigyáz az állomásra? Vagy azt is lövi?
  • tomonor
    Affenébe, hiába szeretném letölteni innen, halott a link. Pedig már érdekel ez a script. Esetleg valakit megkérhetnék, hogy küldje el erre a címre: [email protected] NAGYON meghálálnám!
  • Borg18754
    marine-okat csak otas hcf rol lehet átküldeni vagy a bátmelyik hajóról?
  • chassius
    szerintem az npck nem használják.
    neked is ki kell adni külön parancsba, hogy járőrözzenek, meg, hogy kik vegyenek részt a járőr szolgálatban, ha végeztek a járőrözéssel kapsz egy üzit, hogy "befejeztük, várjuk a további parancsokat" (vagy valami ilyesmi).
    azért kell a task force-os okosság is.
    azzal már tudsz flottákat létrehozni és a flotta parancsnoka lesz az aki a te parancsaidnak megfelelően utasítja a pilótákat.
    tehát, ha 1 kapitány alá oda rendelsz 9 újoncot akkor őket valószínűleg addig gyakorlatoztatja az általad megjelölt szektorokban (max 4 vagy 5 lehet) amíg elég fejlettek nem lesznek a harcra, de ha már fejletebb pilótákat adsz egy kapitánynak (M3-asokban), akkor a parancsnok azonnal automatikusan járőrözteti őket a megjelölt szektorokban.