20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Bonczi
    Sector Takeover: olyasmire emlékszem,hogy le kell darlánod a szektorban minden állomást,aztán betelepíteni egy saját ewuipment dockot. vagy talán egy trading station-t? :D már nemtudom pontosan. de utána automatikusan a teid lesz a szektor. Az univerzum térképen jelezni fogja.
  • vecsi71
    Köszi a választ.Mostmár csak a sektor takeover srtipt használatára lennék kiváncsi.Hogy tudok úgy hozzájutni sektohoz,hogy ne kelljen megvennem.Mitől lessz az enyém,és hogy ki irja e valahol?Hálás lennék a segitségért.
  • zeewolf
    A főhadiszálláson a hajóidat javíthatod, valamint építhetsz újakat, ezt úgy tudod megtenni hogy szétszerelsz egy olyan hajót amit építeni akarsz, és ezentúl annak a tervei rendelkezésedre állnak. Természetesen az építéshez és javításhoz igen sokféle anyagot kell tartanod a HQ raktárában.
  • vecsi71
    Sziasztok.Lenne 2 kérdésem.Az egyik,hogy a hq-t mire tudom használni.Tegnap telepitettem.A másik a sektor takeover skriptet hogyan lehet használni.A hajó menüjébe ott van,de ha rá klikkelek nem csinál semmit.Jön egy üzenet.Ott is bármire klikkelek nem csinál semmit csak ott áll.Hogy tudok egy szektort a magamévá tenni.Előre is köszi a segítségeteket.
  • chassius
    szerintem nem.
  • RJoco
    Próbáltam, az sem.
    A shipinstaller ugye nem nyúl bele a mentett állásokba?
    Vagy a MOD-okba?
  • chassius
    esetleg egy régebbi mentett állás?
  • RJoco
    Kipakoltam a Galacticat, el is adtam, majd módosítottam a fegyverzetét, viszont most nem akarja betölteni a mentett állást.
    Mindig kiírja, hogy korrupt.
    Mit lehet ilyenkor tenni?
    Az újrakezdés kizárva!
  • digi7
    Sziasztok.

Segítsetek, kérlek.
    Nem tudom a magyarosítást betenni a játékba, hogyan kell. Ha a .cat kiterjesztésű fájlba kell behelyezni, akkor azt is írd meg kérlek, hogyan kell ezt végrehajtani.

Előre is köszönöm.
  • chassius
    milyen dolgokat?
    én regisztrálás nélkül is le tdtam tölteni a scripteket.
  • RJoco
    Hogy lehet felkerülni az Ego listájára?
    Angol tudás hiányában nem tudok utánanézni a fórumán.
  • tomonor
    Én egyszerüen regisztráltam az egón, és le is tudtam tölteni a dolgokat. A teg kulcsot nem feltétlenül kell beírni a regisztrációnál, és mivel már nem is lehet kapni...
  • RJoco
    OK. Asszem így is fogom csinálni.
  • chassius
    szerintem ki kell szedni előtte a játékból, módosítani, majd visszarakni.
  • RJoco
    Szeretném úgy módosítani a Galactica fegyverzetét, hogy fel tudjak rá rakni Sohnen és Terrán fegyvereket is.
    Ehhez ki kell pakolnom a hajót és eladnom (mert már megvan és vele harcolok jelenleg) vagy így is tudom módosítani és autómatikusan beépül a már meglévő hajómba is?
  • RJoco
    Az attól függ, milyen bónuszok kellenek?
    Én reg kulcs nélkül raktam föl mindent és úgy játszom vele.
    Viszont az Ego oldalán a statisztikában nem vagyok benne, nem tom mért?!
    Hát ezért kértem a forgalmazótól egy reg kulcsot.
    És még így sem vagyok a listán, hogy az Ego oldalára beírtam és elfogadta.
    De ha azt akarod, hogy "teljes" legyen a játék, akkor a tájékoztatón lévő számot hívd fel, vagy menny fel a Seven M oldalára, a Kapcsolatokba és küldj egy mailt Tolnai Gábornak.
    Ha felhívod, akkor ő is azt fogja mondani, hogy küldj egy mailt.
  • Paleo
    A bonusokat csak regisztrálva tudom letolteni. vagy van más modszer is?
  • BuriP
    semelyikben sincs regisztrációs kód, de mindent fel tudsz rakni így is, patch, script, stb.
  • Paleo
    Megvettem az "EREDETI" X3-at a T-ben.2Ezer az ára.Install,pachek fől,majd regisztráció és jön a meglepi.nincs REG kulcs.Tudtok valamit javasolni?
    Reg kulcsot hol kaphatok?Szeretném a bonusokat is installálni.Minek vegyek
    eredetit ha egy nyers DVD áráért is megvan volt.
  • tomonor
    -Amugy tényleg, hogy áll?
    -Jah, ÁLL! :D

Ideje lenne már frissíteni a weboldalam is :P
  • zeewolf
    :D
  • tomonor
    Mittomén... Az mi?
  • vecsi71
    Köszi megpróbálom.
  • zeewolf
    Ha az emlékezetem nem csal Maelstorm-ban van egy lepukkant Sohnen hajó, a pilótájának lehet küldetéseket teljesíteni. Energia cella, Nividium, meg hasonló kívánságai lesznek, majd megadja az egyik Dyson Sphere koorinátáit.
  • kobra223
    sziasztok hogy áll a magyaritás? csak kiváncsiságból kérdezem. sokk sikert a fordítóknak.
  • vecsi71
    Sziasztok!Tegnap találkoztam a shonen fajjal a maelstromtol délre a második unkovn szektorba.Volt ott csatahajótól az m5-ös vadászik minden.A gond csak az volt,hogy ellenségessek voltak.Ugyhogy felvettem a nyúlcipőt.Arra lennék kiváncsi,hogy lehet e náluk reput növelni,hogy átváltsanak semlegesre.Ha valaki tud segítsen.
  • RJoco
    Ezek szerint a játék ingyen letölthetővé vált?
    Azért én büszke vagyok, hogy megvan eredetiben. Mégha csak 2000Ft-ba is került. És van is hozzá eredeti szériaszámom. Az év játéka! kiadáshoz.

Már csak azt nem tudom, hogy ha az Egosoft oldalára feltöltötm a statisztikámat, akkor miért nem rak be a listába?
    Mi ennek a feltétele?
  • tomonor
    Hogy mi? Nos a játék fő utolsó verziója. Tehát a komplett játék. Azóta 2.5-ös frissítés is van, de nem fogják úgy kiadni külön, hogy X3 2.5...Sztem.
  • BuriP
    X3 a Bala Gi's missziókkal együtt
  • Romeo One
    Sziasztok!
    Egy közelebbről meg nem nevezett oldalon most találtam a következő letöltést: X3 Reunion 2.0, méret:3,0 GB
    Ez mi?
  • RJoco

Megszabadítottam OreBeltet a Kha'akoktól és fölhúztam végre a komplexet. Már csak fel kell tölteni. Mindezt cirka 2 óra alatt.
    Alig várom már, hogy holnap hazajöjjek melóból...
  • tomonor
    Na bazz, most fogtam fel mér mondtad hogy van egy géped XD. Kösz, de egyelőre a sajátom is megteszi, ha meg veszek egyet az tuti zsír új lesz, de az köszi :D
  • tomonor
    Ja, XTM? Aha
  • tomonor
    Izé, ezt most honnan szedted? Amugy tényleg jól néz ki! Valami új mod?
  • dimre
    kezdem csapkodni a ...
    kedvcsináló
  • dimre
    link
    elöbbi nem jó.
  • dimre
    Szebb lesz a játék. kedvcsináló
    Van egy gépem, ha érdekel emilben a többit.
    [email protected]
  • tomonor
    Megesik XD
  • RJoco
    Vakker!
    Gondoltam van fél órám, mielött mennem kell dolgozni, fel tudok húzni egy GPPC komplexet.
    Ja, csak a bibi ott kezdődött, hogy mikor Light of Heartban kidokkoltam a Galactikával felrobbant a Shipyard.
    Aztán a következő gond, mikor OreBelt-be ugrottam és megjelent vagy 5 darab Cluster. Ez a szektor már az XFP-ben is ilyen volt, na mindegy, elkezdtem írtani őket és már 40 percnél tartottam. Ennyit egyenlőre a komplexépítésről. Még van legalább 2 Cluster, amit szét kell lőnöm.
  • RJoco
    Mindjárt jön a nyuszi!
    Kérj tőle nagyobb videókártyát vagy procit!
    A pénzről meg inkább ne beszéljünk...