20430
-
Bonczi #11749 Sector Takeover: olyasmire emlékszem,hogy le kell darlánod a szektorban minden állomást,aztán betelepíteni egy saját ewuipment dockot. vagy talán egy trading station-t? :D már nemtudom pontosan. de utána automatikusan a teid lesz a szektor. Az univerzum térképen jelezni fogja. -
vecsi71 #11748 Köszi a választ.Mostmár csak a sektor takeover srtipt használatára lennék kiváncsi.Hogy tudok úgy hozzájutni sektohoz,hogy ne kelljen megvennem.Mitől lessz az enyém,és hogy ki irja e valahol?Hálás lennék a segitségért. -
zeewolf #11747 A főhadiszálláson a hajóidat javíthatod, valamint építhetsz újakat, ezt úgy tudod megtenni hogy szétszerelsz egy olyan hajót amit építeni akarsz, és ezentúl annak a tervei rendelkezésedre állnak. Természetesen az építéshez és javításhoz igen sokféle anyagot kell tartanod a HQ raktárában. -
vecsi71 #11746 Sziasztok.Lenne 2 kérdésem.Az egyik,hogy a hq-t mire tudom használni.Tegnap telepitettem.A másik a sektor takeover skriptet hogyan lehet használni.A hajó menüjébe ott van,de ha rá klikkelek nem csinál semmit.Jön egy üzenet.Ott is bármire klikkelek nem csinál semmit csak ott áll.Hogy tudok egy szektort a magamévá tenni.Előre is köszi a segítségeteket. -
chassius #11745 szerintem nem. -
Próbáltam, az sem.
A shipinstaller ugye nem nyúl bele a mentett állásokba?
Vagy a MOD-okba? -
chassius #11743 esetleg egy régebbi mentett állás? -
Kipakoltam a Galacticat, el is adtam, majd módosítottam a fegyverzetét, viszont most nem akarja betölteni a mentett állást.
Mindig kiírja, hogy korrupt.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Az újrakezdés kizárva! -
digi7 #11741 Sziasztok.
Segítsetek, kérlek.
Nem tudom a magyarosítást betenni a játékba, hogyan kell. Ha a .cat kiterjesztésű fájlba kell behelyezni, akkor azt is írd meg kérlek, hogyan kell ezt végrehajtani.
Előre is köszönöm.
-
chassius #11740 milyen dolgokat?
én regisztrálás nélkül is le tdtam tölteni a scripteket. -
Hogy lehet felkerülni az Ego listájára?
Angol tudás hiányában nem tudok utánanézni a fórumán. -
tomonor #11738 Én egyszerüen regisztráltam az egón, és le is tudtam tölteni a dolgokat. A teg kulcsot nem feltétlenül kell beírni a regisztrációnál, és mivel már nem is lehet kapni... -
OK. Asszem így is fogom csinálni. -
chassius #11736 szerintem ki kell szedni előtte a játékból, módosítani, majd visszarakni. -
Szeretném úgy módosítani a Galactica fegyverzetét, hogy fel tudjak rá rakni Sohnen és Terrán fegyvereket is.
Ehhez ki kell pakolnom a hajót és eladnom (mert már megvan és vele harcolok jelenleg) vagy így is tudom módosítani és autómatikusan beépül a már meglévő hajómba is? -
Az attól függ, milyen bónuszok kellenek?
Én reg kulcs nélkül raktam föl mindent és úgy játszom vele.
Viszont az Ego oldalán a statisztikában nem vagyok benne, nem tom mért?!
Hát ezért kértem a forgalmazótól egy reg kulcsot.
És még így sem vagyok a listán, hogy az Ego oldalára beírtam és elfogadta.
De ha azt akarod, hogy "teljes" legyen a játék, akkor a tájékoztatón lévő számot hívd fel, vagy menny fel a Seven M oldalára, a Kapcsolatokba és küldj egy mailt Tolnai Gábornak.
Ha felhívod, akkor ő is azt fogja mondani, hogy küldj egy mailt. -
Paleo #11733 A bonusokat csak regisztrálva tudom letolteni. vagy van más modszer is?
-
semelyikben sincs regisztrációs kód, de mindent fel tudsz rakni így is, patch, script, stb. -
Paleo #11731 Megvettem az "EREDETI" X3-at a T-ben.2Ezer az ára.Install,pachek fől,majd regisztráció és jön a meglepi.nincs REG kulcs.Tudtok valamit javasolni?
Reg kulcsot hol kaphatok?Szeretném a bonusokat is installálni.Minek vegyek
eredetit ha egy nyers DVD áráért is megvan volt. -
tomonor #11730 -Amugy tényleg, hogy áll?
-Jah, ÁLL! :D
Ideje lenne már frissíteni a weboldalam is :P -
zeewolf #11729 :D -
tomonor #11728 Mittomén... Az mi?
-
vecsi71 #11727 Köszi megpróbálom. -
zeewolf #11726 Ha az emlékezetem nem csal Maelstorm-ban van egy lepukkant Sohnen hajó, a pilótájának lehet küldetéseket teljesíteni. Energia cella, Nividium, meg hasonló kívánságai lesznek, majd megadja az egyik Dyson Sphere koorinátáit. -
kobra223 #11725 sziasztok hogy áll a magyaritás? csak kiváncsiságból kérdezem. sokk sikert a fordítóknak. 
-
vecsi71 #11724 Sziasztok!Tegnap találkoztam a shonen fajjal a maelstromtol délre a második unkovn szektorba.Volt ott csatahajótól az m5-ös vadászik minden.A gond csak az volt,hogy ellenségessek voltak.Ugyhogy felvettem a nyúlcipőt.Arra lennék kiváncsi,hogy lehet e náluk reput növelni,hogy átváltsanak semlegesre.Ha valaki tud segítsen. -
Ezek szerint a játék ingyen letölthetővé vált?
Azért én büszke vagyok, hogy megvan eredetiben. Mégha csak 2000Ft-ba is került. És van is hozzá eredeti szériaszámom. Az év játéka! kiadáshoz.
Már csak azt nem tudom, hogy ha az Egosoft oldalára feltöltötm a statisztikámat, akkor miért nem rak be a listába?
Mi ennek a feltétele? -
tomonor #11722 Hogy mi? Nos a játék fő utolsó verziója. Tehát a komplett játék. Azóta 2.5-ös frissítés is van, de nem fogják úgy kiadni külön, hogy X3 2.5...Sztem. -
X3 a Bala Gi's missziókkal együtt
-
Romeo One #11720 Sziasztok!
Egy közelebbről meg nem nevezett oldalon most találtam a következő letöltést: X3 Reunion 2.0, méret:3,0 GB
Ez mi? -

Megszabadítottam OreBeltet a Kha'akoktól és fölhúztam végre a komplexet. Már csak fel kell tölteni. Mindezt cirka 2 óra alatt.
Alig várom már, hogy holnap hazajöjjek melóból... -
tomonor #11718 Na bazz, most fogtam fel mér mondtad hogy van egy géped XD. Kösz, de egyelőre a sajátom is megteszi, ha meg veszek egyet az tuti zsír új lesz, de az köszi :D -
tomonor #11717 Ja, XTM? Aha -
tomonor #11716 Izé, ezt most honnan szedted? Amugy tényleg jól néz ki! Valami új mod? -
kezdem csapkodni a ...
kedvcsináló -
link
elöbbi nem jó.
-
Szebb lesz a játék. kedvcsináló
Van egy gépem, ha érdekel emilben a többit.
[email protected] -
tomonor #11712 Megesik XD -
Vakker!
Gondoltam van fél órám, mielött mennem kell dolgozni, fel tudok húzni egy GPPC komplexet.
Ja, csak a bibi ott kezdődött, hogy mikor Light of Heartban kidokkoltam a Galactikával felrobbant a Shipyard.
Aztán a következő gond, mikor OreBelt-be ugrottam és megjelent vagy 5 darab Cluster. Ez a szektor már az XFP-ben is ilyen volt, na mindegy, elkezdtem írtani őket és már 40 percnél tartottam. Ennyit egyenlőre a komplexépítésről. Még van legalább 2 Cluster, amit szét kell lőnöm. -
Mindjárt jön a nyuszi!
Kérj tőle nagyobb videókártyát vagy procit!
A pénzről meg inkább ne beszéljünk...