20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • agamemnon23
    Sikerült felrakni, de XScript Packager-rel kellett csinálni. Remélem müködni fog! Most akkor mi a különbség a Plugin Manager és a SCript Packager között, mert belülröl nézve ugyanaz??.
  • agamemnon23
    Megcsináltam, de mikor felrakom, azt írja ki, hogy UNABLE TO OPEN SCRIPT PACKAGE!
    Talán 1 lépést kihagytam! Megnéztem másikat hogy készült, az hasonló volt.
  • chassius
    példának nézz meg egy már kész spk fájlt (ha jól tudom beletudsz kukkantani).
  • chassius
    elvileg a plugin manager-el.
    ott be lehet állítani,hogy melyek legyenek a script és melyek a szöveg fájlok.
    aztán ezeket elmentheted egy spk fájlba, amit aztán gond nálkül tud kezelni a plugin manager.
    ha nem megy akkor szólj.
  • lalinov
    hellósztok lenne 1 kérdésem azután a versenyzős izé után vagyok de nem tudom hogy megnyertem e a versenyt vagy nem de viszont elküldött beszélni az ore beltbe valami piros ruhás manussal na itt tartoik de nem tudom hogyna tovább mert semmit se akar csinálni ja és ez a sima küldi vagy bala gi?? és ha nem sima akkor melyik a sima?
  • tom36
    kössz az infót de sajna nekem nincs 08.cat file nem hogy 09 ami kéne a magyaritásho vagy csak v mit nem tettem fel még h hányzik?
  • agamemnon23
    Azthiszem kezdem érteni!

Chassius, hogy csináltál belöle spk-t? És miből (már kicsomagoltam) ??
  • BuriP
    Új grafikus motorral? Inkább hagynák meg a mostanit ez is sokszor képregényt csinál a nagyobb csatákból. Múltkor egy Xenon-írtós misszión voltam "Scale Plate Green"-ben , vagy az "Eighteen Billion" szektorban, segítségnek egy Boron M6-ost, kaptam Shockwell Generatorok-kal felfegyverkezve,. mikor beindította őket az aszteroidák között kb 1000 szikla robbant egy fél perc alatt egyre kisebb darabokra, én meg fényképalbumot nézegettem a csatáról negyed órán át.
  • agamemnon23
    Igen, M5 (SPLIT Jaguar) -el probáltam.

Amugy csak akkor müködik ha külön felrakom a scriptet? Igazából sokat nem értek a programokhoz csak csinálom amit olvasok. Angolul meg nem tudok.
  • Borg18754
    Hi!
    összel jön a terran conflict
    pcdome.hu bol másoltam

Méltatlanul elfeledetté vált az utóbbi pár évben az űrszimulátorok műfaja, pedig a kevés kiadott név közül több is nagy sikert aratott, elég csak a Freelancer, vagy épp az X3 népszerűségére gondolni. Ez utóbbi azonban végre folytatódik, hiszen az Egosoft és a Koch Media megállapodtak egy új rész elkészítésében, amely az X3: Terran Conflict nevet kapta. Egyelőre még nem sok részletet osztottak meg a srácok a trilógia "csúcspontjáról", annyit azonban elárultak, hogy a Föld történetét repülhetjük végig, s az eddigi részeknél nagyságrendekkel több küldetés, illetve pénzszerzési forrás vár majd ránk. A tervek szerint 2008 őszén megjelenő játék persze új grafikus motort is kap, ám ennek képességeit képek híján egyelőre még nem értékelhetjük.
  • RJoco
    Ezt én is így csináltam
  • RJoco
    Valamit, valamiért.
    A sztorit végig lehet nyomni egy nap alatt, ha eléggé akarod.
    Én 4 óra alatt jutottam el az 5.-ig, most jön a hatodig és a nulláról indultam.
    A másik mód, hogy nagyon sokat kell kereskedni a fajokkal, de ez is olyan lassú, mint a kalóz lövöldözés.
    Viszont XTM nélkül meg lehet csinálni a BalaGi-t kisebb hajóval is. Én anno Mambaval álltam neki és sikerült. Közben szert tettem a Nemesis-re, meg egy-két másik hajóra, nameg megkaptam a Hyperiont. Aztán meg egy M3+-ost is KingdomEndben.
    Viszont vigyázz, mert nem biztos, hogy a BalaGi közben be tudod fejezni a sztorit, ha esetleg mégis fontos lenne.
  • chassius
    ha pilóta toborzós scriptre gondoltál,akkor elmondom, hogy én hogy csináltam.
    a pilóta project és a task forcos scripteket kicsomiztam egy saját könyvtárba és csináltam belőle spk -t.
    majd ezt az spk-t a plugin manager-be beraktam.
    nálam így tökéletesen futnak.
    jó hajókba akartad beültetni (felbérelni) a pilótákat?
    mármint m5-ösökbe?(tudom banális kérdés, de hátha elnéztél valamit)
  • agamemnon23
    Köszönöm zeewolf!

Amint ráérek majd probálkozom!
  • zeewolf
    Akkor láttam hasonlót amikor scripteket tátávolítottam el a játékból, amelyeket előzőleg próbaképpen beleraktam. Idővel eltűntek. Lehet tényleg a telepítésnél van valami hiba nálad. Próbáld ki: hagyd ott azt a helyet ahol a fura szövegek vannak, dokkolj valahova máshova ahol nincs, ments, lépj ki a játékból azután be, tölts és menj vissza. Ha még mindig látod akkor szerintem tuti a telepítési hiba. De valamelyik "Nagy Guru" biztos tud válaszolni, addig be kell érned az én amatőr magyarázatommal. :D
  • agamemnon23
    Hali!

Már van 20 gyáram és egy jó kis flottám, de pilótát még nem sikerült toboroznom! Voltam a TerraCorp-ba és megvan -szerintem- minden szoftver.
    A SPECIAL MENÜBEN ahol lennie kellett volna ott vmi ReadText... van.
    Amúgy egy csomó hajó mellé ezt írja ki, ill. egy gyárat is tudok venni ilyen néven ami semmire se jó.
    ÉN telepítettem valamit rosszul?? -mert ilyet még sehol nem olvastam.
    Légyszi segítsetek!!

Előre is köszönöm!
  • saba30
    #10716 hozzászólás
  • lalinov
    sajnos nem xtm csak sima bár ezzel a kalóz irtással nem nő eléggé a repu csak végig kéne azt a storit tolni csak olyan unalmas már inkább mennék khaakot meg xenont irtani ma ahogy derítettem fel 1-2 szektort na mit láttam??... 3 khaak destroyert 1 szektorban ebből 2 felém tartott de szerencse hogy a centaurom 104el megy ők meg 58al vagy mennyivel úgyhogy gyorsan elspuriztam onnét viszont a pozitív élmény ma az volt hogy egymás után vagy 8 bustert elfogtam nem sok zsé de sok kicsi sokra megy apropó arra gondoltam veszek pár bustert felturbózom őket és mondjuk 10-15 ös csoportokban járőröztetem őket valahol namármost ha azok lőnek le ellent akkor nő a repum?vagy felesleges pénzkidobás???
  • tom36
    ismét lenne egy kérdésem
    Hogyan tudom a magyaritast berakni ezt a filet 440001_hu.xml mer v mi ojat is irtak h kel hozá a mod manager de nem müködik máshol meg ehez hasonlo filet nem találtam amit felül tudnák iratni csak 1 et de azal nem volt jo
  • RJoco
    XTM-ed van?
    Mert akkor tudsz a fajoknak pénzt adományozni fejlesztési célokra, cserébe pedig nő a rangod. Általában a faj központi szektorában jön az üzi BBS-en. Az állomás változó, nekem legtöbbször az EQ-ban adta. Többször is adományozhatsz egy dokkolásnál. Persze a Terran rendszerekhez meg kell csinálni a sztorit.
  • RJoco
    Ha jól emlékszem, újra tudod kezdeni, csak vissza kell dokkolni az állomásra. De vissza is töltheted a mentett állást.
  • RJoco
    Azt sem tudtam, van ilyen. Köszi, kipróbálom!
    Bár már azon gondolkodtam, hogy veszek végre eredeti X3 hajókat. Azok még úgysem voltak (M1, M2). Bár a Galactica 200 GJ-nyi pajzsát nem múlja felül semmi.
  • lalinov
    és ha veszítek akkor újra tudom kezdeni vagy be kell tölteni az egészet?
  • tom36
    Köszi már jo csak az volt a gond h félreértelmeztem a segitségben leirtakat azt roszul probálkoztam köszi mégegyszer.
  • BuriP
    Kapni fogsz egy hajót az ürgétől aki benevez, ha megnyered a versenyt adja csak ki az infókat ami a küldihez kell.
  • saba30
    Működik az. Felül a letölrésre jobb katt, cél mentése másként.
  • tom36
    Üdv
    valaki nem tudna egy cimet mondani ahonan le tom szedni a magyaritast mer a http://www.sus.hu/x3/index.php oldalrol nem mükszik nekem ,az ego-s oldalon meg nem találom vagy csak roszul irom a cimet v csak vak vagyok egyszerüen ?
  • chassius
    inkább lőjj kalózokat.
  • lalinov
    mert már kéne a repu mert van vagy 130 millám és csatahajót akarok venni de nincs rang
  • lalinov
    hellósztok lenne 1 kérdésem : van olyan versenyzős küldetés freedom reachvban vagy hol ... na szóval csak annyit kell csinálnom hogy beülök a busterembe és megnyerem a versenyt vagy vegyek valami gyorsabb hajót???,
  • chassius
    próbáltad már úgy berakni, hogy a hajó command menüjéből?
    én a terran vadászaimra onnan rakom fel az EMP-ket.
    van ott egy olyan parancs, ha jól emlékszem (most így hirtelen nem tudom angolul), hogy szerelje át a fegyvereket EMP-re.a hudon üresnek fog tűnni, de a fegyverek rajta lesznek.
  • RJoco
    Az oldalsó fegyverválsztóban látja a nevét, de nem rakja be.

Az jó lesz, ha megcsinálod a hajókról, nagyon fogok neki örülni!
  • dimre
    Próbáltam már én is külső hajóra rárakni, sikertelenül.A fegyvert ismeretlen tárgynak titulálja, szerintem ezért. Az 5 S méretű az alpha, a 10 L-s a beta változat. Most szöszölök egy táblázattal amiben benne lesz az összes xtm-s és alapjáték hajója technikai adatokkal, és még egy-két apróság.
  • RJoco
    Aha. Akkor pont egy rossz szektorral próbálkoztam.
    Az emp-t miért csak terran-ra? Hiszen be van állítva a Galacticanál, hogy rámegy. Sok más fegyverrel együtt. De mindegy, nem próbálkozom ezzel többet. Jó lesz rá a GPPC is.
  • dimre
    Argon Prime-ot nem lehet elfoglalni, az emp-t csak terran ladikokra tudod rárakni manuálisan.
  • vecsi71
    Tegnap claymoltam egy hajót.De ilyen még sose történt.Miután felülirtam a computerét nem jelent meg a menüjébe a command conzol.Így nem tudok neki parancsot adni.Még megprobálok bele ülni kiváncsi vagyok akkor mi lessz.Mindenesetre érdekes.De előtte elviszem a shonennek a plutoniumot.Remélem addig nem zuzzák le a hajót.
  • RJoco
    Beraktam Argon Prime közepére egy Trading Station-t. Sajnos nem lett az enyém a szektor. Viszont beraktam egyet egy Xenon szektor közepébe és az az enyém lett.
    És valamiért nem tudok felrakni Electro Magnetic Cannont a Galacticara.
  • vecsi71
    Köszönöm mindenkinek a segítséget.Nagyon hálás vagyok érte.
  • RJoco
    Asszem ebből marad egy újrakezdés...
  • RJoco
    A hajó szétszedésénél vigyázz, mert ha benne hagysz valamit, akkor az is elvész. Mindent rakj ki a HQ-ba. A hajó szétszedése után az a hajód nem lesz többé, hacsak össze nem rakod vagy nem veszel egy olyant.

A SectorTakeover script-et pedig úgy kell használni, hogy veszel egy TradingDockot és lerakod a szektor közepére (0,0,0) (Vagy legalábbis a legközelebb hozzá). Elvileg, ha berakod egy pl Teladi szektor közepébe, közelebb, mint a teladi állomás, akkor az is a tiéd lesz. Még nem próbáltam, de majd azért ki fogom. Onnan tudod, hogy a tiéd, hogy a bal alsó sarokban a szektortérképen a te neved fog megjelenni.