20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
    Bill Gates módszer, ez nagyonjó. Egyébként pont így volt, akkor fogtam el, mikor lőtte a rakétákat... máshogy egyébként nem is lehet, mert kb 5 másodpercenként lövöldözte a silkwormokat a kis genyó.
  • RJoco
    Még régebben Heretics End-en áthaladva úgy léptem be a Föld szektorba vezető kapuba, hogy közben mondták nekem, hogy álljak meg, blabla.
    És mikor kijöttem a kapu túloldalán, akkor is mondogatták. Idegesítő volt. De mikor ismét szektort váltottam, akkor abbamaradt és utána sem jelentkezett többé a hiba.
    Valószínű épp lőtte rád a rakétáit, mikor elfogtad és úgymaradt. Ilyenkor a BillGates módszert érdemes használni
    Köszi, így tettem, és azóta nem lövöldöz rám akkor sem, ha újra teszek bele rakétát. Valami pillanatnyi elmezavar lehetett nála?
  • Hronin
    Ilyeneket írnak a hírben:

- Az X3: Terran Conflict önálló küldetéslemez
    - 2008 Q3 a megjelenés ideje
    - Több küldetés, mint az eddigi X játékokban.
    - Többféle karaktert lehet indítani.
    - A sztori a karakterválasztásnak megfelelően fog alakulni, és elvezet a Naprendszerbe a Földhöz.

Egyelőre nagyjából ennyi, gondolom menet közben majd tisztul a kép.

• vecsi71
    Köszi az infót.
  • dimre
    Az a kérdés mikor?
    info
  • tomonor
    új X3 játék készül!!!! IGEEEEEEEEEN!!! Valami kiegészítő lehet majd: X3-Terran Conflict! (remélem friss a hír)
  • RJoco
    Az jó lesz!
  • tomonor
    Hehe, de rég jártam itt. Most már megin van netem, mostmár TÉNYLEG befejezem az oldalam! ÍGÉREM!!!!
  • tom36
    oh köszi 1000 THX igazad volt mivel h csak az 1.4 volt fenn meg nem is tudtam meg utána sem néztem az ujab patcheknek kössz
  • RJoco
    Amaro
    tomonor
    Érdemes őket berakni a könyvjelzők közé.
    Ja és az egyik küldihez kis hajó kell. M4 mondjuk jó, különben nem tudod majd megcsinálni. Ez a 11. küldi lesz.
  • lalinov
    mi is tomonor és amaro oldalának a címe? mert elfelejtwettem és nincs meg pedig felírtaam valahova
  • lalinov
    tényleg fernt van amaro oldalán???!!! nem is tudtam madj leszedem amúgy már rég nem busterrel mek hanem centaurral van vagy 140 misim és már nagy hajót akarok venni
  • RJoco
    Hát ha megvagy, akkor kapsz egy üzit, hogy menj Ocracoke's Storm-ba. Onnan megint anim, aztán tudni fogod, mi a dolgod (mást úgysem csinálhatsz).
    Utána meg jön a kövi küldi, amit elvileg bárhol fel lehet venni, ugyanis a Tallon mindenhova utánad megy. Elvileg csak Argon Prime-ban kellene lennie. Ha Busterrel csinálod, akkor érdemes Argon Prime-ba ugrani, kicsit repülni, majd amikor kidobta a 4 vagy 5 Busterét, akkor irány az Argon One. Majd ők lelövik, 1 a 4 ellen elég durva.
    Megjegyzem, a sztori, meg sok minden más megtalálható Amaro oldalán. Nálam is itt van mindig mellettem. Nem azért, szívesen segítek, de a válasz nem mindig jön hamar és várakozni meg utálok. Nem tudom, te hogy vagy vele
  • lalinov
    megvan de először most meghaltam a nagy lövöldözésben felrobbant a hajó ez van majd próbálom még1szer és madj amúgy ezután mit kell csinálni?
  • lalinov
    nem mind csak 1 amúgy én beugrottam jumpdriveval lehet az a baj mingyá belépek megint és meglátjuk ha csak bemegyek összejön e
  • RJoco
    Igen van. FactoryComplexCalculator a neve. Gondolom az Egosoft forumán van a link. Én már nem tudom, honnan szedtem le. Esetleg nézd meg tomonor linkgyűjteményét, hátha ott megvan.
  • RJoco
    Pedig ott kell lenni, pár napja csináltam meg. Amint belépsz a szektorba, észre lehet venni őket. De ha 300-zal száguld a Mammuth, akkor rakd újra a gamet.
  • lalinov
    ja és nem tudtok olyan progit honnan tok letölteni amivel meg tom tervezni a complexet mert mintha létezne ilyesmi úgy hallottam
  • lalinov
    amúgy a home of lightben kell keresnbi a terracorp fletet mertt valami nividiumot bányászik vagy a mi a szösz és én meg nem találom már voltam a HQ juknál de nincs meg ott se vagy csak béna vagyok
  • lalinov
    ja és mit láttam 1 mamutot 2-300al szálguldott el előttem majdnem elütött alig bug sztem
  • lalinov
    na megvan az is de azután hol a terracorp flet?
  • RJoco
    Irány Argon Prime Argon One. Dumcsi Ben Danaval és kapod a kövi küldit.
  • lalinov
    addig oké hogy elmegyek meg beszélt is nekem a manus de nem adott üzenetet és nem tudom mit kéne csinálni tanácsok?
  • RJoco
    Én csak azt tudom elképzelni, hogy nem a 2.0.02-es patch van fenn.
    Meg tudod nézni a játék főmenüjében. A 2.5-ös a legújabb.
  • RJoco
    Ez nem gyári hiba. Ha van X3 map by Scorp progid, akkor ott alapból 2 szektorod van, csak nincs kapu hozzá. A Sohnen első küldivel nyitod meg az egyikhez a kaput.
    Örülj neki, van saját szektorod.
  • RJoco
    Ezt nálam is csinálták a Yakik, sztem nem bug.
    A hajónál meg: próbáld ki, hogy egyszer teljesen kiüríted a rakteret. Főleg a rakétákat rakd át máshova.
  • tom36
    Üdv
    Valaki nem tudná megmondani h mi miatt lehet az h a 09.cat file nincs meg a Játék mappájában hanem csak 07 ig van meg(amit a magyaritásal modositani kell) mer sajnos amig nincs magyarirás adig az adás vételen kivül mást nem tok csinálni meg ha el kell v kit fuvaroznom mást nem tok igy és sajna igy az esetleges sérüléseimet sem tom javitani nem h v mi jobb hajót vegyek v + dolgot rá.
    Sztem ez is valami "gyári hiba", nálam is így volt.
  • vecsi71
    A sohneneknek megcsináltam az első küldetés sorozatát,mikor az observernek kell mindenfélét szálitani.Ezután elmentem a Last frontierbe és a következőre lettem figyelmes.Ezt a szektort az én tulajdonomnak jelezte.Hogy mitöl nem tudom mert csak a sohnen dyson sphere van ott.Ez másnál is így van vagy csak nálam?
    De akkor ez sztem valami "gyári hiba" lehet, telepítésből eredő hibáim nincsenek. Nomindegy, hátha a terracorp HQ-ban kijavítják... Egyébként érdemes volt elfogni... a raktere tele volt tempest, disruptor és typhoon rakétákkal
  • zeewolf
    Akkor itt a hiba, valami rossz az XTM-ben.
    Igen, XTM-et használok. Régen nálam is volt ilyen, de akkor felmérgesített az a nem ellenség Yaki, aki mégis rakétákkal lövöldözött rám... Azóta irtom őket
  • zeewolf
    XTM modot használsz? Nekem XTM-ben amikor jártam egy szektorban ami tele volt Yaki hajókkal, azok nem támadtak, viszont lövöldözték rám a rakétáikat, pedig nem voltam az ellenségük. Lehet ez valamilyen bug.
    De hogy lehetek saját magam ellensége? Nomindegy... Az argonnál kell átállítani gondolom. Azt nemértem, hogy miért csak a rakétákkal lő, ha ellenség vagyok neki, Bkyonnal van felszerelve az első sora, és símán lőtávon belül voltam, de azzal nem tüzelt...
  • KeeF
    minden hajonal be lehet allitani kulon az friend/foe-t meg van olyan hogy a globals alapjan allitsa be. raketa meg talan csak azert mert lotavolon kivul vagy mas fegyverhez?
    ööö...ezt nemértem... enyém a hajó... és automatikusan engem lő... de csak rakétákkal. Hogy lehetek csak ennél a hajónál ellenségként beállítva? De köszi, megnézem este.
  • KeeF
    nezd meg az ellenseg/barat beallitasokat a hajon. lehet, hogy az a problema
    Fogtatok már el HCF-el Yaki Sennint? Nekem tegnap sikerült, de baromira furcsán viselkedik az új hajóm... Amíg van rakétája, folyton lövi rám... pedig már rég én adom neki a parancsokat, ezt nem tudom leállítani... Tapasztaltatok ilyet?

L
    Hi! Ez a "sima" küldetéssorozat része. És ha elküldött Ore Belt-be, akkor minden bizonnyal sikerült megnyerned a versenyt. Ha Ore Belt-be érsz, akkor a keleti kapu közelében találsz egy goner hajót asszem, és ha a közelébe repülsz, kapsz egy üzenetet, és folytatódik a küldetés tovább.

L