20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • tomonor
    Csak azt sajnálom, hogy azt mondják, hogy nem az X3 folytatása lesz, hanem végigvezet majd minket a föld terraformálók utánni kálváriáján...
  • tomonor
    Inkább csak felújított X3 motor...
  • Micsu
    pc domeon azt íták hogy teljesen új engineje lesz, nemtom honnan szedték :D
  • zeewolf
    Nem kell, valahol a kalózoknál (bázisokon BBS) csinos összegért cserébe elintézik ezt neked, egy kis hekkeléssel.
  • tom36
    nah ezeket én is megfogado a jövöben de történt egy kis balesetem méghozá azt h miközben megdaráltam egy kalózt közben néhány töltényem egy paranoid tulaju gyárba cofant és most elenem vanak ezt hogy tom ki küszöbölni v menjek visza save-ra de ezt nem szeretném
  • csoola
    huhh de rég probálkoztam ezzelm, csak akkor mga gépemen diavetités volt és nem játék:D nah ezze la topikkal most megjött a kedvem ehhez :D
  • tomonor
    Esetedben...mittomén. Combat Pilots script fennvan neked? Ha igen, akkor az alap, ha nem akkor meg töltsd le amaro oldaláról. És igen, reput alapból is add, de pénzt nem fog adni neked... Na meg azt is nézd, hogy a járőrözés, az is plusz pénz! Mindig elvessssznek egy kicsit tőled:P

Azt a Xenon patrolt meg hagyad, a játék 10 percenként mindig spawnol egy járatot, na de nem biztos hogy abban a szektorban...
  • tomonor
    Ajánlom a MIR-t, ahol Lajka...ja izé! Az már lezuhant!:P

Hát hogy érted h ajánjunk complexet? Építs össze egy SSP-t, Crystal fab, silicon mine, meg még mittudom én mit, és kész az öngyártó gyárad:D=körforgásban lesznek az anyagok benne.
  • lalinov
    kinyírtam 1 xenon P t 1 split szektorban és 13 % al nőtt a rangom a spliteknél örültem mint majom a farkának de nem sokáig mert az a maradék 12 vadász x, xl, n, m ek meg kinyírtak és amikor betöltöttem nem voltak ott a picinyeim hogy megint kinyírjam úgyhpgy most keresgélek szektorokban
    szerintetek ha vezsek vagy 20 vadászt hogy járőrözzönek ilyen veszélyesebb szektorokban akkor ha lelövik a xenon/kalóz/khaakokat akkor ad nekem reput? vagy egyáltalán megéri venni ( túl drágák?) met túl gyorsan pusztulnának?
  • lalinov
    hellósztok nem tudnátok nekem ajánlani egy jó complexet és azt is hgy hova építsem thx
  • tom36
    a filmet néztem már de a felszini csata egy kicsit uj nekem meg amikor a földön nyomultak az inkb egy régi játékra hasonlitott
    és ismét kössz a segitséget
  • tomonor
    Videó=nyisd meg és meglátod :P
    Loot=nyisd ki a rakteret az O betüvel, és ved fel. Ha nincs elég hely, akkor adjál el valamit. Leellenőrizheted, mi van a raktérben az f betüvel, felül ki is írja, hogy hány/hány hely van.
  • tom36
    ez mi féle x3 videó ?
    másodszor meg lene egy oj kérdésem megin h amikor egy hajót kinyuvasztok és egy kis rakományt hozám vág akor azt hogy tom megszerezni vagy csak egy nagyob hajó kell aminek a raktere elég nagy h felvegyem ?
  • tomonor
    Tudom, hogy öreg, meg rajta van az oldalamon is, de akkor is, olyan kira ez a videó: videjó!
    Apropó oldalam, elkezdtem az újítását, most pillanatnyilag semmit se fogtok rajta találni...
  • tomonor
    jó néked öreg!
  • Bonczi
    én is megnyertem egyszer :))) :D
  • tomonor
    De, van lottó a sima X3 BBS-be is, azt úgy veszed észre, hogy annak csak vagy 3 vagy 2 számsorválasztási lehetősége van. De a azért rossz, mer LEHETETLEN megnyerni. Ám mintha Kisviku megnyerte volna azt...

A másik lottóban, amit tán a BBS extras plugin-ba van, azt sokkal könnyebb megnyerni, de nincsenek olyan összegek, csak M4-esek, egyéb kishajók, meg olyan értékek, mint 2 milla credit.;)
  • lalinov
    szoval szerintem ki kell egy pár kalózt irtani mert már 18 hajó semmisült meg paranidéknál ... ha elküldök 1 hajórajt hogy járőrözzön a szektoraikban (pl 10-12 hajót veszek 10 buster 2 nova) akkor ha ezek lőnek le kalózokat nő náluk a repum?
  • lalinov
    Priest Protectorate voltam náluk és unholy nomadra esett vissaz csak ennyi baj van velük ja és kb 10 perc alatt 10 hajóm halt meg a szektoraikban és a gyárak amik ott vannak legalább 30 milliót tesznek ki
  • kisviku
    Flashben lehetne csinálni rá...de ez csak egy ötlet :)
  • kisviku
    A Paranidok alapból vagy semlegesek vagy kicsit ellenségesek.Relatív jól lehet náluk "bevágódni" kalózok vagy xenonok írtásával a szektoraikban.
    A kereskedelem is jót tesz, csak az lassabban növeli a reput.
  • kisviku
    Nem vesztem el......élek, de azért annyira nem virulok.
    Nem sok időm van játszani sajna.Ami meg van, azt sem az X-szel töltöm el, de lehet,hamarosan visszatérek abba a világba, mert a valóságos elég lesújtó...
  • lalinov
    vagy valami más megoldás?
  • lalinov
    húh basszus amint beléptem a játékba figyelem hogy a rangom a paranidoknál erősen lecsökkent ... !!!! ha csinálom a sztorit akkor ennyirte csökken a repum náluk??? merrt ez így nem fasaz mert kb 2 complexem van náluk ami kb 18 gyár körül van ami nem kis zsé vagy csináljam azt hogy megcsinálok 1 küldit aztáén tolom a reput és föltolom 1-2 szintet és akkor annyira csökken a következő küldi után mint amilyen volt vagy a paranidoknál lemegy amúgy is nagyon alacsonyra?
  • lalinov
    hellósztok lenne 1 kérdésem: most mentem végig az aszteroidán orcake stormban a yakiknál vagy hol ... ezután mit kell csinálnom a sztoriban???
  • lalinov
    hogy tudok lottózni a sima x3 al vagy azzal nem lehet mert tomonor neked is csak sima van ugye?
  • tom36
    nem volt ojan nehéz megszerezni azt a hajot csak anyit kel csinálni h az Északi kapun bemegyek és kapásból jobra elmegyek a hajó felé és igy 1 kalózal sem találkoztam pedig nagyon sok ideig ott voltam azt utána ugyanere visza kel meni és akor gond nélkül el lehet huzni a csikot
  • tomonor
    Lucky you... Én eddig csak mako-kat nyertem a BBS plugin lottóval. Ja akadt köztiük pénz is, de csak párszájzezer...
  • RJoco
    Ja és míg el nem felejtem
    Megint nyertem a lottón. Most 2 misi Cr-t.
  • RJoco
    Hűűűű!
    Az nagyon állat lehet. Asszem összegyűjtök egy ilyen bill.re.
    54+ gomb az rengeteg!
  • RJoco
    A közel kb. 20m-t jelent. Én hajóval alá és mellé szoktam állni, így amikor kiszállok, pont a hajó alatt találom magam.
    De vehetsz kalózállomáson szoftvert, ami felül tudja írni a hajódból is a másik számítógépét. És akkor tudod használni a Transportert. Persze ez illegális és 600k Cr.
  • RJoco
    Nemcsak felülről lehet, ha kipróbáltad az XTM-et, akkor közel van a nyugati kapu és onnan simán be lehet repülni. Persze az más kérdés, hogy akkor a Buster kicsi hajó oda. Elég rendesen őrzik a kaput és sosem fogynak el. Én is a Galacticaval megyek majd összeszedni.
  • tom36
    jah oké meprobálom köszi
  • tomonor
    szájj ki a hajóbol, menj közel hozzá, i betű, és claim.
  • tom36
    Nah el jutottam a LooManstratt ba meg is találtam a hajot csk v mi miér nem tom odéb tesékelni se nem hogy átszáljak mer megnek meg vettem azt a trasporter valamicsodát csak nem akarja felkinálni mer ano amikor a demoval mentem akor ott saverol indultam és jo is volt ot de ne akar it öszejöni v csak v mit kel még csinálni ?
  • tomonor
    Na igen. Meghal az előző vinyóm... Gondolom ebből kikövetkezteted, mi történr vele... :(
  • gaben9000
    Hali... Úgy emlékszem régebben Te kezdtél el írni egy igen csak nagyszabású játékleírást......
    Meg szeretném kérdezni, hogy hogy állsz vele....???
  • tomonor
    Nahát, téged is elég rég láttalak:D
  • dimre
    Ha a gomboknál tartunk,egy hete van wave-m, köldökzsinoros változat. Nagyon kényelmes a használata, egyszerü a beállítása, a gombok lágyak, finom kis szerkezet. Holnap meglesz a társa is egy G5-ös rágcsáló.
  • Amaro
    Az a plusz pár gomb egész pontosan 3*18, mivel a 18 makrógombot 3 váltókapcsoló is variálja. Magyarán 54 előre rögzített parancsot tudok kiadni villámgyorsan, ami egy X3 csatában nem hátrány - de Photoshopban, Mayaban, kódolásban vagy sima MS Wordben is akkora előny, hogy nem hiányoznak az ékezetes gombok róla. Az már más kérdés, hogy mire teljesen testreszabtam, gyarapodtam pár ősz hajszállal