20430
-
Ace McCloud #12109 Hi!
Jah! Én azért álltam le egy időre, mert már minden 5 perc szabadidőmben a gyárakon, és a hajókon agyaltam. Az viszont tény, hogy az x2 után nagy könnyedség volt az x3 al foglalkozni. Sokkal nehezebb lett volna, csak simán alapból nekilátni a 3. résznek. Azonban a sztori-mód sokat segít a játék kezdeti nehézségeinek megemésztésén. Merem javasolni minden kezdőnek, hogy a történettel kezdje, mert a küldik leírását elég sok helyen el lehet érni, és a végigvitel során elég jól kitapasztalható a játék. -
tomonor #12108 Emléxem amikor én is új voltam...persze nem az x3-hoz hanem az X2-höz...
Először a küldiket vittem végig, közbe megtanultam kezelni a gyárakat, aztán az MKIII-okat, majd az egész kiforrott nekem. Persze az angolt msot is kiemelem, nagyon fontos!!! Bár lehet angoltudás nélkül is játszani, de mondom, a legnagyobb poénok, így csattanak el, na meg hogy értds meg, miről is szól a játék... Először 2 éve nyúltam az X3-hoz... Na persze már X2-zök, mióta az megjelent, de az a játék nagyon tettszett nekem, és most iz az a legkedveltebbem, örök kedvenc marad... -
tom36 #12107 szoval igy nincs sztor , na mindegy akor jácom igy legaláb nincs gondom arra h mit is akarnak mer az angol nem az eröségem meg igy is közbe van már 1-2 joban fizetös munka és nem is nehéz igy csak a gyár épitésel van gondol mer a paranidokon kivül máshol nem éri meg gyárakat épiteni legalábis még -
Hát ezt ki kell próbálnod. Az elején valószínű ki is derül. Bár a sztori módot biztos, hogy nem tudodsz csinálni, de leszálítós, meg védj meg küldik biztos vannak. -
tomonor #12105 Nos, ha sztorimódot szeretnéd, akkor valószínű, a sztorimódba kell kezdeni a játékot... XD -
tom36 #12104 ugy értem h coustom ban kezdtem és nem v mejik szméjel és hogy igy lehet e ugyanazokat a küldiket csinálni mint amikröl beszéltek vagy itt csak egyszerü küldik vanak az elején pl: ki kel nyirni pár hajot meg le kell v mi cucot szálitanom v hova gyorsan meg ijenek -
zeewolf #12103 Letöltöm, de egy ideig még az XTM-nél maradok. -
tomonor #12102 ?????????????????????????????????????
-ezt most fejtsd ki bőveben légyszi- -
tom36 #12101 hát tényleg érdekes majd ki is probálom ha meglessz
meg a másik h egyéni modban nyomom és ot is el lehet kezdeni a küldetéseket v ahoz az egyik meghatározot szeméjt kéne választanom és ot automatán adná ? -
tomonor #12100 Csak hogy tudjátok miről beszélek...;) -
tomonor #12099 Rougey új modja érdekesnek ígérkezik... -
Hogy milyen igaz!
Eddig nem is figyeltem, nem volt rá soha szükségem. Egyedül a BalaGi-nél kell használni.
Viszont esetleg meg lehet nézni itt:
Unknown Sector (16,0): -19,3; -46,97; 50,18
Unknown Sector (11, 14): -31,23; 35,46; 48,42
Bár ezek XTM-ből kiszedett koordináták, de hátha találsz ott Tractor Beam-et. -
tomonor #12097 A vonósugár csak akkor lesz elérhető, ha már csinálod a Bala Gi missziókat, amugy nem lesz fellelhető és adfdig nem is rakja be a játékba. -
tom36 #12096 sajna azota se találtam meg, a progival is megnéztem meg el is mentem oda de nem találtam meg máshol se -
EQ Dock-ban kell lennie.
Mikor a BalaGi-t csináltam, mindig ezt a szektort dobta be vonósugárhoz.
De a legegyszerübb, ha felrakod a Maps by Scorp-ot és megnézed ott. -
Ja, kb. 10 perc alatt meg is lehet csinálni. Én onnan szoktam nézni (pattogni nem szoktam, mert az árthat a küldi befejezésének).
Mindig nézem a szektor térképet. Meg asszem SETA-zok is. A Kha'ak-ok több hullámban jönnek. Asszem kb. a 3.nál fog kiválni belőlük a 2 db Scout. Azt lelövöd és mész vissza az állomáshoz. Kis idő és jön az anim.
Én mindig így csinálom, ez a leggyorsabb.
De volt olyan is, hogy vissza kellett töltenem egy állást, mert nem volt hajlandó továbbmenni a küldi. Akkor vacakoltam el az amúgy negyed órás küldit 1 órával. -
Baliquez #12093 Meg azt hogy hogyan lehet rátenni a kijelölt aszteroidára a gyárat. Már ha egyszer a kedves fuvaros hajlandó lenne beszélni róla. -
Baliquez #12092 Pont az amit nem leltem meg hogy hogyan lehet neki a pozíciót megadni. -
tomonor #12091 Felhívod a mamut kapitányát, és megmondod neki hogy drop my station here
Megadod neki az X Y Z pozíciót és láááss csodát! ;)
Amugy X2-nek is van saját topikja.... -
Baliquez #12090 X2. Segítsetek lécci. Vettem egy siliconbányát, benne van (gondolom) egy bérelt Mammuthban, elvezényeltem a tervezett helyére ahol egy szép szilikon-aszteroida van. A Mammuth a roid mellett, sebessége nulla.
Hogy a tökömbe tudnám rávenni hogy kifossa magából a gyáramat, rá az aszteroidára? Sem itt, sem az angol nyelvű fórumon nem találtam erre információt. -
tom36 #12089 nah utána néztem a vonosugárnak de nem találtam átkutattam ot mindent még a környezö galaxisokat is de nem találtam biztos vagy bene h az Inter-worlds-ben van ,mer arra még sosem jártam most fedeztem fel az egész térséget és én v hol máshol láthattam korában -
gaben9000 #12088 De neeem....... Naszóval....: Átlépek a kapun "Heretics End"-be... Ott van az a fura nagy gyár amire rá van rakva az a "doboz"..... DE mi a fenéééét csináljaaaaak....... Belemegyek abba a dobozba... ha belül elkezdek fel-le "pattögni" akkor a doboz elkezd emelkedni.... De mi a francot csináljak utánna?? Vagy várnom kéne 10 percet vagy mi........?? -
tomonor #12087 Kész. Volt honlapom törölve. Az újra adjatok vagy egy hónap időt ;-) -
Megvettem a Titan-t!
Fel is szereltem némileg (9GPPC, 9APPC, 8BPPC, 9x1GJ).
Hamar le is lőttem a xenon stationt. -
Hát akkor a visszatöltésnél nincs jobb ötletem. -
Hát gondolom X3-as cuccokat.
Tekintve, hogy jól tudsz angolul, átnézheted az Ego fórumát és kiírhatod, melyik script mire jó, hogy kell használni. Persze, ami már megvan, azt nem kell, csak linkeld be az elérhetőségét.
Annak én nagyon örülnék. -
Indítsd el a StationManagert. Amikor a hajó nincs bedokkolva, akkor hozzá tudod rendelni. Az állomásnál meg állítsd be, hogy milyen messze kereskedjen és mennyiért. -
tom36 #12082 kössz az infót ki is probálom meg van jobb pénz kereseti mod is használom is mer van 3 ector aminél van egy kis hiba méghozá az h mind a 3 egymás melet van és mindegyikben van soya farm meg soyeri is és az a legjobb az egészben h a sojafarmokbol a soyerikba nem hordják a cuccot csak az e. cellát azt itt kereskedem 1 forduló 200e haszon ha 8000 soját viszek át azt most ide épitettem is egy üzemet hála egy leirásnak amiben el voltak magyarázva a dolgok , már csak azt nem tom megoldani h van egy szabad TP és töltögese fel a gyárat mer a cuccokat meg is vetem bele ami kell csak nem tom megcsinálni h automatán szálitson v kereskedjen a szektorban mer az MKIII-as ker szoftwert meg nem akarom megveni mer még nincs értelme -
tomonor #12081 Aham. Van vkinek ötlete, mit rakjak bele? -
agamemnon23 #12080 Újrapróbáltam kikapcsolt tornyokkal, ugyanaz történt ugyanott.
Bocsánatkérésre lövés a válasz. Próbáltam kilőni a Titánokat de mindig újak jöttek.
Most egy kicsit kiábrándultam! -
Én is gondolkodtam már X3 weblap készítésén, de minek. Amaro oldala nagyon jó és ha egyszer te is összeraksz egy készet, akkor már kettő is van. Én inkább játszom... -
Nekem még eszembe sem jutott, hogy el kéne foglalnom. Mindig megszemlélem, ha látok egyet.
Van más, sokkal jobb és gyorsabb pénzkereseti mód. Csak egy kicsit lehet, hogy unalmas és így sok időnek tűnhet, míg megkeresed a lóvét.
Vonósugarat amúgy Interworlds-ben kapsz. -
Nem, mi a Terran Asgard-ra gondoltunk. Ez XTM-es hajó.
Az a néhány Argon hajó, meg valsz azért ellenséges, mert jártak a tornyaid közelében és eltalálhatták. Menj comm távolságba és kérj tőlük bocsánatot. -
tomonor #12076 NEMTUDOD ELFOGLALNI SEEEE!!!!!!!! AZ CSAK EGY EGYSZERŰ OBJEKTUM, AMIBE ÜL EGY GONER OSZT VEZET!!!! ITTHON VAGY??? INKÁBBB FUTTASS MKIII TRADEREKET!!! ;) -
tom36 #12075 csak azér kéne h ha nem is tok bele szálni amire sámitottam akor is talán ha el tom foglalni akor talán el is tom adni és talán jo áron mer jol jöne egy kis cr. mer jelen ütemben még nagyon sokáig eleszek azon h egy st-s rakterü hajora öszejöjön utána még a felszerelés meg a többi mer a kereskedésel nem megy a leggyorsaban mer 1 forduloval 200e tok csak öszeszedni sojával máshol meg nem találtam ijen hibát h ki tudjam használni -
tomonor #12074 Nos döntöttem, törlöm a weblapom. Utolsó hozzászólásokat még lehet adni. Az új weblap ezen a címen lesz:
http://tomonorx3.atw.hu
Bár még bele se kezdtem az FTP kód szerkesztésébe... ;)

-
tomonor #12073 Valami nincs neked rendjén ;-) -
tomonor #12072 Nincs értelme, ugyanis az a hajó only NPC, nem fogsz tudni beleszálni ígyse-úgyse. (hidd el, már scriptekkel is próbáltam) -
agamemnon23 #12071 Most hogy elvittem a tornyokat abbahagyta a szövegelést!
A küldetést tudtam folytatni, de hirtelen nehány ARGON hajó ellenséges lett ORE BELT-ben. Most várok hogy üzenjenek - készen a bányám.
Ha az Asgard O'neil-ra gondoltok olyanom nekem is van, de lassan fordul így csak kisérőhajónak használom a sebessége miatt.(hamar utolér - igy könnyebben megvéd). -
tom36 #12070 üdv
nem tudnátok megmondani h hol lehet megvenni a vonosugarat legalábis a honositás szerint az meg h mire valo mer van egy Unknown (csészealj) hajó amin kiprobálnám talán el tom vele kapni