20430
-
Megépült a 2. komplexem, mely a Hyperion Resources Line Alpha nevet kapta és kb 230 millába került. A Hyperion gyártásához szükséges alapanyagokat fogja gyártani. 59000 EC társaságában meg is indult a gyártás. Pár napon belül megtekinthető lesz honlapomon. -
tomonor #12628 Esetleg aki lemaradt volna: MEGNYÍLT AZ OLDALAM!
TOMONOR'S X-SITE<--click ide, aki lemaradt volna múltkor... :P
(apropó, az impresszumot mindenkinek kötelező megnézni, hogy tudja, kik is
tartják össze ezt az X közösséget, és segítik a bajbajutottakat mindenben.) ^^ -
Hali!
Használd az X3 map by Scorp névre hallgató programot. Nem csak az állomás pontos helyét nézheted meg vele, hanem, hogy mennyi benne az áru és ára. -
Hatjen #12626 Hali
Nem tudtok véletlenül olyan listát/táblázatot ahol az állomások koordinátái vannak feltüntetve.
http://home.planet.nl/%7Enijs0240/ Ezt a map-ot használom és van sok olyan szektor ahol olyan gyárakat/komplexeket tüntetnek fel amiket nem találok. Egyébként az XTM-t használom. -
n003 #12625 köszi így már sikerült ;) -
tomonor #12624 Mint sztori, mármint az X univerzum sztorija kíváló, látszik hogy dolgoztak rajta, még akkor is, ha azzal a "japán bankcsőd"-el már alternatívba helyezték a mostani világot is. Maga a hangulata a játéknak mer azért jó, mert a távoli jövőben (3000) játszódik, ám mégse túl modern minden. Pl, még csak akkor kezdik felfedezni az álcázó berendezést... Tehát az X univerzum tele van titkokkal, és ezért olyan élvezetes. :) -
tomonor #12623 De van: becélzod a t betüvel az üres hajót, i betü, CLAIM opciót kiválasztod, és onnantól a tiéd. Shift+e-vel pedig beszálsz a hajóba. ;) -
n003 #12622 sziasztok :)
elnézést a núb kérdésér de még csak most kezdtem el a gémet .. ha egy kalóz kiugrik a csónakjából azt hogyan lehet magamnak tudni? próbáltam kiszálni áthajózni az üresbe de nincs lehetőség a beszállásra!?? -
Legend #12621 Hamarosan írhatsz egy ilyen bejegyzést az X3-ra is :)
A "nagy elődökkel" csak 1 problémám van: lehet bármilyen izgalmas a sztori, a játékmenet, ha sz@r a grfika, nem érdekel. Az X-tensionnal talán mégis kivételt tennék, csak azért mert ennek a sorozatnak nagyon jó a sztoryline-ja (magyarul flöff), remélem a Farnham's Legend-en kívül más regények is kijönnek majd angolul (magyarról nem álmodozhatunk), mert egy nagyon jól kidolgozott világról van szó. Van egy kisebb sci-fi könyvtáram, és foglalkoztam más üzletorientált sci-fi világokkal is, és nálam az X-sorozat "átment" a vizsgán, mint sztori. Mint látvány, az X3 messze a legjobb, hasonlóval még nem találkoztam más platformokon sem. (itt jegyzem meg, ha láttatok még ilyen vagy jobb látványvilággal rendelkező játékot, dobjatok meg egy linkkel) -
tomonor #12620 És még egy kira videó, amelyet ép msot raktam fel az oldalamra, a Salvo modról, de tényleg nagyon kira :D
VIDEJÓ!!! -
tomonor #12619 Íme, okuljatok, milyen volt az X második része, aka X-Tension. -
Kiadtad neki a Sector Trader parancsot?
Ha igen, akkor próbáld meg ismét kiadni. Ha úgysem, akkor tedd át a szoftvert egy másik hajóba. -
szopimalac93 #12617 Mindent csinál a hajó csak éppen a nevemben repülő pilóta nem fejlődik. -
szopimalac93 #12616 A hajó pilótájának a nevénél az én nevem van, akkor nincs is pilóta benne. -
tomonor #12615 AMint elindított a másiknál a trade3-at, akkor annak is lesz. -
A Trade Software MK3 maga a pilóta. :) -
szopimalac93 #12613 Sziasztok!
Van egy olyan problémám hogy az első teherszállítómnak van már saját pilótája, de a másodiknak nincs, pedig van már trade software3 is neki. Mit csináltam rosszul? Sima X3-mal, 2.5 frissítéssel játszom. -
tomonor #12612 Koké :P -
Kiraktam
-
tomonor #12610 Megtört a jég. Az idő: éjjeli 3:19 Oldalamat ezennel bejelentem.(mármint az újat.)
A cím: http://tomonorx3.gportal.hu Gyorslink. Bár igaz, még hiányos, de úgy döntöttem, nem várok vele tovább. Ezennel jelzem Amaronak, illetve RJoco-nak, hogy kirakhatják a bannerem, amely a linkek menüpont alatt található. Használjátok egészséggel.
Az újaknak mondom, hogy ha a letöltésekhez szeretnének menni, akkor előbb regisztrálniuk kell. Ott többek között a régi jól bevált linkekből
tölthettek le, illetve a szerverről letölthetitek az általam összeállított leghasznosabb scripteket. Továbbá némi segítségre nekem is szükségem lesz majd, további infó az oldalamon.
EZENNEL MEGNYÍLT! :)
Köszönet a bétatesztereknek (RJoco, Amaro, Vitéz), illetve az impresszuimban megemlített embereknek. -
Hát a gépi hajók nem nagyon jönnek közelebb 2-3 km-nél. Minden objektumot elkerülnek legalább ilyen távra. GPPC-vel a nagy hajókat szoktam lőni és az állomásokat, a FLAK-ek meg pont a kicsik ellen vannak és jól ellátják feladatukat. A pajzs meg hát...
A csoportos hajóirányításra mintha lenne script, lehet a combat pilot vagy task force? Nemtom még nem próbálgattam. Egyenlőre az egy Galactica-val elvagyok, majd ha lesz elég kreditem, akkor tovább fejlődöm. -
Legend #12608 Help! Kellene egy tutorial, hogy hogyan lehet értelmesen csoportokba, squadronokka szervezni a flottám hajóit, és egyszerre irányítani csoportonlént sok hajót. -
Legend #12607 És én vagyok a nagyravágyó? Hehe. Ez brutális. Korábban nem néztem meg a statjait, mert idegen hajókat nem akarok bekeverni (hacsak nem a Battlefleet Gothicból). Ezzel nem szívesen húznék ujjat.
Én azért felraktam volna gyorsabb tűzrátájú fegyvereket is. Gppc lassú, ki lehet kerülni, a Flak távolabbr hat.Ha (!) közel kerülnék hozzá egy M6-ossal tele Mass Driverrel és Ammoval, meg lehetne fingatni. Sok türelem kellene hozzá, és egy legumizott tűzgomb a joystickon -
Hát igen, így is kell az X3-as hajókkal. A Galctica-mon jelenleg 150GJ-nyi pajzs van, 16GPPC elöl és 28BFLAK a többi ágyúsorokban elosztva. Ja, hátul 8AFLAK vigyázza a seggem a rakétáktól. Így nekem nincs gondom az ellenséges szektorok feltérképezésében, max, hogy ne lőjek szét minden utamba álló hajót, hogy legyen lehetőségem Cappelni. -
Legend #12605 Nagyravágyó, ez a megfelelő szó :)))
Ellenséges szektor feltérképrzésére jó a Starburst, ahol nincs hovs menekülni egy átlagosan lassú hajóval. Beugrok egy Centaurral, leválok róla, a Centaurt elküldöm, körberöpködöm a szektort, Centaurt visszahívom, dokkolok rá, atán uzsgyi!
Xenon szektorban elrepülök a távolabbi kapuig, hívom a Cebtaurt, már a távplabbi kapuból ugrik elém, bedokkolok, át a következő szektorba stb. ez kapu-útvonal felderítésre jó, majd ha nagyobb hajókkal jövök, ne kelljen keresgélni, mert akkor szétlőnek, amíg forgolódom. -
A Starburst megvan persze, nagyon vigyázok rá. Régen én is azzal térképeztem fel a szektorokat, de valahogy egy TS vagy M4 jobb választásnak tűnik. Egyrészt Triplex scannert tudok rárakni, másrészt mindig bedokkolok az adott szektor Trading Station-jára, mert BBS-en szokott lenni összes kapu-állomás koordináták, amik nagyon hasznosak. Persze erre jó lenne a Starburst is, de ha van Hull Repair Kit, akkor azt is mindig megveszem, abból nagyon sok pénz össze tud jönni. Itt megtérül az időráfordítás.
Ez nekem nem minősül csalásnak, mintha klónoznám a dolgokat. Akkor túl nagyravágyó lennék és nem lenne értelme a játéknak. -
Legend #12603 A cappelés későbbre tartogatom, mindenképpen ki akarom próbálni, jobb "kiérdemelni" egy Valhallát, mint scriptelni.
Igaz, a hozzávalókat scriptelem, ez felvet bizonyos moráletikai konfliktust a tudatalattimban, dehát a cél szentesíti az eszközt...
Az XTM fórumokon olvastam, hogy a marine-mercenary-slave-cyborg gyárak nem termelnek, ezért klónoztam magamnak mindegyikből, még várat magára, hogy összefűzzem őket, meg a kiszolgálógyárakat, hogy önellátó legyen a komplexum (lentebb belinkeltem egy képet a szektoromról, ott van Trainig Grounds néven az épülő Complex)
A Core 05-öt mindkét oldalról megközelítettem, de ennyi. Ha még megvan a Starburstod a sztoriból, nyugodtan felkereshetsz vele bármilyen ellenséges szektort mindenféle csalás nélkül olyan gyors, hogy lelőhetetlen - már az egész X-univerzumot feltérképeztem vele, csak néhány szektor maradt ki (225-ben voltam). -
rogan99 #12602 thx -
Hát majdnem. Az XTM scriptet mindig utoljára kell feltenni.
Tehát ha felraktad a Station managert, akkor utána rakd fel az XTM scriptet is. Én eltávolítani nem szoktam, csak ismét betöltöm, a többit intézi. -
Tényleg, nem tudom miért emlékeztem erre.
A Grid 1-hez is kapsz térképet, mint a Grid 2-höz. Nálam mindkét szektor melletti szektor járható. A Core 5 egy elég nagy szektor, a Core 18 egy kisebb. Tovább még nem mentem, mert nem nagyon akarok még ott lövöldözni, ahol nincs küldi. Jobban szeretnék már hajót vagy OWP-t foglalni, csak még nem jött össze a katona. Az Argon akadémia elkezdett gyártani, csak Meastek Cahoonas-t kell neki vinnem. A Paranid még nem csinál semmit. -
Iceman8211 #12599 Köszi szépen a linket Legend.
Thx.
-
klb #12598 A station manager a bonus pack része. -
rogan99 #12597 a station manager benne van alapból az xtm-ben vagy külön kell felrakni?
valahol olvastam h benne van de én nem találom.
És ha már itt tartunk:) szintén rémlik valami arról h nem mindegy milyen sorrendben installálom az xtm-hez a scripteket, vagy ilyesmi. Ezt álmodtam vagy tényleg figyelni kell valamire?
Szóval simán felteszem az xtm után a station manager 1.11-et?
-
Legend #12596 Core 3 szektor nincs. A Grid 1-be csak 1 kapu vezet a Core 05-ből. Számomra egyelőre elérhetetlen. amikor a Grid 2-beli CPU kilövését rámbízták, kaptam térképet is a szektorhoz, így be tudtam ugrani.
Remélem, a Grid 1-hez is adni fognak, ha végre megkapom a küldit.
Az én játékomban egyelőre a core 05 a sorompó szerepét tölti be. -
Hát én kaptam Grid 2-es, meg Grid 1-es küldit is. De Grid 2-ből át lehet jutni Grid 1-be asszem a Core 3 szektoron keresztül. Oda be tudtam menni gond nélkül, de tovább nem is akartam. -
tomonor #12594 HA megfigyeltétek XTM-en kívül, amint végigvittétek a sztorit, akkor amikor már argon primeban vagytok, akkor amíg át nem lépsz egy másik rendszerbe, meg vissza, addig az Argon One is szellemhajó... :D -
Cobra21 #12593 Amint lejár a küldire adott idő,akor jelenik meg a szellemhajó.Amugy írtam,Grid2.És Észak felől.
CSak azért zavar a szellemhajó,mett terracorp-ot használom.Csa ott gyakorlatoztatom a pilótáimat,és a marhák lebénulnak miatta.De majd arébb költözöm max. -
Legend #12592 Ez nekem kusza, nem látom az összefüggést, Scale Plate 6 szektorra van a Grid 2-től!!! Még mindig nem írtad, hogy melyik szektor kampec.
Khaak szellemhajókról olvastam már az XTM fórumon, azokat nem lehet lelőni, de ők sem bántanak, ezeket csak figyelmen kívül kell hagyni. -
Cobra21 #12591 ÜDV!
Teladiaktól kaptam felderítő küldit.Belépek,és az egész rendszer kampec.
De ez a kisebbik baj.Ha nem teljesítem,bedob 1 xenon hajót Scale Platee-be,ami a térképen ott van,de ha keresem,nyoma sincs.Ha ráküldom a hajóiat,azoknál kiírja,hogya támadják,de csak bénultan álldogálnak.
De ezt tapaszteltam az elfoglalt xenon szektorban is,hogy betett egy nem létező xenon hajót. -
Legend #12590 Melyik kapun átlépve robbansz fel, melyik szektorban? Mert én is sűrűn felrobbanok a Xenon Core 05-ben.
RJoco: a Grid 1-be én még nem kaptam küldetést, így térképet sem a szektorról, tehát nem tudok beugrani. Az egyetlen út a Core 05- ön vezet keresztül, de ott felrobbanok, amint beteszem a lábam, vagy beugrok kapun vagy PtP. Még elpusztíthatatlannak vélt hajók is elszállnak. Te hogy jutottál át a Grid 1-be???