20430
-
Log"sok nulla"1.txt-t keress. Ez kell neki.
Persze ehhez először a játékból neked ki kell menteni. A Controls-nál tudod beállítani a billentyűt rá. -
nekem ez a Scorp féle map csak önmagában hajlandó futni. Hiába akarom megadni neki az X3 könyvtárban lévő vmilyen LOG file-t , nem talál megfelelőt, vagy nem csinál semmit. -
Nagy valószínűséggel nem.
A mentések amúgy is tartalmazzák a bugot.
Próbáld meg újrakezdeni ezzel és mindjárt az elején nézd meg, hogy megvan-e a Mammoth. Ha nincs, akkor érdemes újratelepíteni. De akkor elölről kell kezdeni.
Érdemes felrakni az X3 maps by Scorp-t. Ott minden bugra azonnal fény derül. (Majdnem mindre.) -
Hatjen #12666 Thx
Ha újra telepítem a játékot akkor a mentéseim jók lesznek? Az Xtm-t használom és néhány scriptet -
Program hiba!
A játék kezdete óta megtalálható Argon Prime hajógyárában. -
tomonor #12664 Figyelem! Az oldalamon elkezdett égn iaz egyik fórum, ahol is Vitéz egy sikersztorit ír le pillanatnyilag! Klikk a linkre!
Link az oldalam fórumjához -
Hatjen #12663 Hali!
Szeretnék venni egy Mammoth-t de egyik argon shipyardban sincs, a rangom az argonoknál: "protector of the federation". A kereskedelmi rangom csak "financier". -
rogan99 #12662 valahol azt olvastam h a 2.02 patch óta fent kell lenni a bonus script pack-nak h működjön. Tapasztalt valaki hasonlót?
-
Lysandus #12661 Persze csak akkor, ha fenn van az XTM kieg. -
rogan99 #12660 Elakadtam. Hogyan tudom átköltöztetni a pilótát nagyobb hajóba?
Azt olvastam h mind2-nek az űrben kell lennie és az UT-nak kell special Command software. Elvileg a special menüben kéne lennie a parancsnak de nincs ott. Kihagytam valamit? -
Lysandus #12659 A legjobb UT az OTAS teherhajó. Nem törik össze egy ütközésnél és mindig marad elég ideje elugrani, ha megtámadják. Hasonló védettségű még a Terracorp és a terran teherhajó is, de azoknak kisebb a rakterük.
A leggazdaságosabb UT-k egyébként az SF-ek. Azoknak a legnagyobb a rakterük. Nagyobb raktér = több haszon. Viszont azok összetörnek. Az újravételük a többlethaszonból még bőven kitelne az OTAS-hoz képest, csak akkor állandóan foglalkozni is kell velük. Bevásárloni a cuccokat hozzá, majd sectoroztatni, szóval macerás. -
rogan99 #12658 kössz az infót. Azt hiszem Demeter haulerekbe költöztetem át a magasabb UT-ket. Splitek nem rajonganak értem ugyhogy a caiman egyenlőre nem opció. -
klb #12657 Továbbá sokkal nagyobb bukta egy SF-t elveszteni mint egy Hauler-t. Mert ezek a fránya UT-k folyamatosan fogynak. Lelőni eddig talán egyet lőttek, mert elugranak, de ismeretlen módon már rengeteget elvesztettem. Gondolj bele, hogy meddig kell kilincselni az UT-nek, hogy a felszerelt, raktérbővített, SF 2,5-3 milliós árát kitermelje. -
klb #12656 Teljes mértékig kihasználják. UT-re én a Caiman Hauler típust használom. Kellően gyorsak, és még nem olyan nagy a rakterük. Egy SF-nek tele fogja vásárolni a rakterét, és addig jár amíg mindet el nem tudja adni. Lehet, hogy az első leszállás még jó üzlet, de a harmadiknál már nem fog olyan nagyot kaszálni. Valamint a Hauler-nél is előfordul, hogy pl. 10-20egység szilikon marad a végére, és azzal futkározik, hogy eladja. -
klb #12655 Igen ezekről van szó! Vettem egy Valkyr-t. Gyors is, műhold, és jumpdrive is belemegy, még 100+ energiacella is. Ezzel gyorsan meg tudom keresni a konténert, aztán a TS majd összeszedi. Az eladás már nem olyan egyszerű, mert a script amit használok csak annak a hajónak a rakterére mondja meg a legjobb eladási helyet, amelyikbe én vagyok.
Jó dolog 1600db spaceweed, de milyen rohadt nehéz jó árban eladni! Kalóz állomásról kalóz állomásra járok, és adom el 40db-ként. Igaz minden leszállás kb. 200000cr.
-
rogan99 #12654 Mennyire használják ki az UT-k a nagy rakterű hajókat? Érdemes superfrighterekre cserélni az alap mercurykat? -
KoRoN #12653 Ore Beltben /64-es/ Silicon ast-ra L-es gyárat, erre Cristal F., Cahoona B L-t, és Microchip plantot raktam, egy darabig -kb fél játékévig/ működött, majd egy robbanás, és eltűnt az aszteroid, gyárastól. Előző mentésektől indítva is ugyanakkor kb robban. A közelben sincs senki. Ennyi idő alatt ki sem fogyhat egy bánya, /nem is szokás, ha jól tudom, x-éknél ilyesmi./ Mi a túrót lehet csinálni? new game? nem sok kedvenm van előről kezdeni, tul sokat dolgoztam rajta... -
Legend #12652 ja, az elhagyott konténerek -re gondoltál... fogalmam sincs miért nevezik a térképed siteján easter egg-nek őket. becsapós, ha a terran conflictos easter eggekre gondolok... -
Akkor eladom!
Kikiáltási ár: 50.000 Ft vagy Cr?!
Ki ad többet érte? -
zeewolf #12650 :D a harmadik képen valójában az a híres írógép látszik, amin Tolsztoj a Háború és békét írta... -
OFF
A segítségeteket szeretném kérni!
Innen megtudhatjátok, mi az én nagy bajom!
ON -
klb #12648 Elhagyott konténerek. Szinte minden szektorban vannak ilyenek. Pl. a felszedhető CIG-ek is ebbe tartoznak. Ceo's Buckzoid szektorban pl van egy 1659db-os spaceweed konténer (ezt akarom mostanség megkeresni). Azért annak igen jó ára van.:) A baj az, hogy a térképről leszedhető infók nem pontosak (egész km. van megadva). Emiatt kell odamenni műholddal, mert az nagyobb távolságból is megtalálja. Utána viszont célszerű összeszedni a műholdat, de ezt távirányítással nem lehet megcsinálni. -
klb #12647 Ok,csak az egyik mentén mentem végig. A kérdés az, hogy az adott szektorban kötelezően van engine és rudder tuning is, vagy előfordulhat, hogy csak az egyik, és így rossz tengelyen mentem végig. -
Az élet nem egyszerű, a jó dolgoknak ára van.
A gyorsaságnak pont az idő. -
Köszi!
Általában úgy csinálom, hogy kijelölöm a gyárat, amelyik mellé szeretném rakni. Nyomok egy F3-mat és egy Num 5-öt. Így pont középre kerül a gyár. Kicsinyítek rajta, hogy lássam majd a másik gyárat is, amit lerakok.
De a lényeg csak most jön: A térképen hajszál pontosan rárakom az előző gyárra a másikat, majd elmozgatom az egyik tengely irányába. Így két koordináta mindig azonos marad és csak a harmadik változik. Szép rácsos elrendezést lehet létrehozni.
A Fraps-nál ki lehet kapcsolni az F12-vel (ha jól emlékszem) az FPS-t. És ugyanezzel vissza, ha kész a kép. A beállításokat még nem néztem át, lehet hogy ott is be lehet állítani, hogy ne rakja rá. -
Legend #12644 mi ez? -
Legend #12643 nemcsak a z tengelyről van szó:
"Engine Tunings are 100-150 above or below the centre of ecliptic (normally above in my experience)
Rudder Tunings are 100-150 either North or South of the centre of the ecliptic (normally north in my experience)"
insert-tel váltod a térképed látószögét. y tengely.
-
klb #12642 Van valakinek listája az XTM-ben fellelhatő "easter egg"-ek pontos helyéről? Az aktív térképről nagyjából kiszedhető a koordináta, de az nem pontos. Momentán azt csinálom, hogy egy gyorsabb hajóval elmegyek a koordinátára, ott kirakok egy műholdat. A műhold rövidesen megtalálja, felszedem a műholdat, majd egy lasabb TS-t elküldök a cuccért.
Szeretném kiküszöbölni, hogy nekem kelljen megkeresni, de ez sok műholdba kerülne, ugyanis a TS ki tudja rakni a műholdat távirányítással, de összeszedni csak én tudom.:( -
klb #12641 Egyszerüen nem boldogulok ezzel a dologgal. A Starburst-el végigmentem a z tengely mentén +150 -150km közt, de semmit nem találtam. Van valami ötleted, hogy is lehetne könnyen megtalálni. Már csak arra tudok gondolni, hogy vonósugárral végigráncigálok egy műholdat a szektoron, az talán megleli. -
Legend #12640 Nagyon szépen sorba raktad. Ehhez képest az én komplexumaim teljesen kuszák. Hogyan lőtted be ilyen precízen?
PS: A Fraps-ot be lehet állítani, hogy a screenshotokra ne rakja ki az FPS-t. -
Felraktam a Hyperion alapanyag gyártó sorról a képeket, melyeket megtekinthettek honlapomon a képtárban/X3 képernyőlövések 11. oldalától. -
klb #12638 Az 1. kérdés törölve. Korábban már írtad, hogy nem rakható át, ha nem is ezekkel a szavakkal. -
klb #12637 Ok, így már érthető a dolog! A mókás az, hogy ezek vadul lövik egymást ha jól láttam. -
r4pt0r #12636 Azért mert ha még nem vitted végig a játékot nincsenek ott az egosoftos féle terranok. De át lehet menni. Viszont ha végig viszed lesz 2 fajta terran az XTMs és az Egosoftot, az utobbi minidg ellenséges lesz. Ha jól emlékszem nem tudták megváltoztatni vagy nem is akarták. -
klb #12635 Azért is furcsa, mert egy korábbi játékban félbehagytam a sztorit valahol a közepén, és úgy bolyongtam tovább. Akkor simán bejutottam a terran szektorokba, Heretic's End-ben senkivel sem találkoztam.
Most van egy rahedli terran hajó, nagy részük "unknown ship" a térképen, és ezek ellenségesek is. Valamint van pár beazonosított terran hajó, ezek barátságosak (legalábbis nem pirosak a szektor térképen). -
klb #12634 Yesss, ez tetszik.
Van már három szektor nevem, ahol van ilyen konténer. Eddig egyet sem vettem fel, mert sajnálom elpazarolni. Lenne két kérdésem. 1. Másik hajóra átrakható ez a tuning? 2. Az adott szektorban van speed és steer tuning is, vagy csak véletlenszerűen az egyik, azt kiderül, ha felvettem? -
Legend #12633 Max repuval sem engednek át, sőt vissza sem. Besegíteni sem tudsz nekik, hogy jópofizhass, mert a khaak hajók lelőhetetlenek Heretic's End-ben.
Igaz a terran hajók sosem lőttek rám, csak figyelmeztettek,hogy húzzak el. Ha feltérképezted a terran szektorokat, ki-be ugrálhatsz kedvedre.
-
klb #12632 Fene sem érti ezeket a földikeket...
Történt, hogy befejeztem a sztory küldetéseit, Argonoknál szuper reputációm lett, a földieknél is 80009 az érték, mégsem akartak átengedni.
Mögéjük ugrottam az északi kapuhoz, és átspuriztam a földre, érdekes módon ott már senki nem akart bántani, igaz leszállni csak a holdon engedtek volna. -
Legend #12631 Amiért érdemes Pandora konténereket keresni. -
Hatjen #12630 thx