20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • tomonor
    Hamarosan én is feltöltöm a képeimet, amit eddig csináltam a new horizons-ban. Nagyon szépek! ^^
  • RJoco
    Oké, várom véleményed, addig úgysem szedem le, míg nem lesz netem.
    Nameg úgyis el kell még pakolni, a költözés utáni kupi még nagy. Sajna mostanában nincs időm játszani.
  • tomonor
    Nemtudom, még nem mertem tesztelni mélyebben, egyelőre megoldást keresek ahoz a tényhez, hogy nem aktiválja az új fajt. Ám, a TXU-n azt mondja a NH csapata, hogy hamarosan kiadják az NH 2.0-t, lehet hogy azt kivárom inkább. (mostani 1.9)
  • RJoco
    Aham...
    Akkor lehet hogy majd felrakom.
    Új küldik is vannak benne?
    Mert annak nagyon örülnék.
  • tomonor
    Úgy értem, hogy pl egy IRE golyó nem terheli le annyira a rendszert, stb...
  • Vitez77
    Spammokat?
  • tomonor
    Egy új fajt rak bele, a spectre-t. Új állomások, hajók, BBS, szal egy mini-XTM. Ja, meg felgyorsítja a gépet, ez a mod kiszüri a spamokat az eredeti játékból, így jobb teljesítményt ad. ;)
  • RJoco
    Jól néznek ki ezek az NH-s hajók. Tartalmaz a mod még valami extrát vagy csak a hajók a lényegek?
    Mert akkor ha lesz netem, kiszedem belőle a hajókat és berakom az XTM-be.
  • Legend
    2-3 hét múlva lesz némi ráérő időm kipróbálni a modot, addig türelem...
    (legfeljebb nekem sem sikerűl majd)
    Hehe.
  • Vitez77
    Naah. Kevered a szezont a fazonnal. Point'n'click az olyan, hogy klikkelsz vhova és odamegy a hajó. klikkelsz és lősz. Csak klikelsz, de nem irányítasz semmit. Azért az X3 eléggé távol áll ettől.

A modhoz meg: szívás
    Nyomd a szűz játékot
  • tomonor
    Ám még mindig nem pakolja bele az új faj hajóit! Vagyis bepakolja, de nem aktiválja őket valamiért!

HALP ME!!!!
  • tomonor
    Oké, hülye voltam, nem vettem észre a mappát. xD Proszit.
  • Legend
    Az biztos, hogy a telepítőmappában a helye - ahová a játékot telepítetted. És az is biztos, hogy el kell olvasnod a Readme-jét, lehet, hogy át kell számoznod (számozott Dat- és Cat fájlokból dolgozik a játék, csak azért van neve, hogy tudd miaz).

Én is szemezek a moddal, le is töltöttem, de mostanában nulla szabadidőm van sajna.
  • tomonor
    Na most nékem kőne egy kis segítség. Az a helyzet, hogy a New Horizons moddal szeretném nyomni, de nem pakolja be a játékba az új fajokat. Van egy olyan fájl, hogy "ships.dat" de nem tudom mit kezdjek vele. Esetleg valami ötlet? (vagy lehet hogy alaposabban át kéne olvasnom az NH fórumot, na mind1) Aki tud, az segítsen már, köszöntem. ;)
  • tomonor
    xD Az Aim-olást azért sikert picit point'n'click-essé tenni az X2-höz képest. Én az egeret az X3-ban csak a navigáláshoz használom :P Egyébre ott a billentyű.
  • Vitez77
    Szó sincs hasonlítgatásról
    Eléggé távol van a kettő egymástól, jól tudom. Képzeld el az X3-t point'n'click irányítással. Még a hideg is kiráz tőle.
  • tomonor
    Ám teljesen mindegy, mer az én kis GeForce 7600-asom is bira az X3-at. Nem a videókari itt a lényeg, hanem a proci. Ebben a játékban rengeteg mindent kell számolnia...
  • Valen
    na igen, az X3 nak is kb hasonló a minimal configja, amin ha elindítod kb az X szintjén lesz a kinézete

Az EVE-t meg ne hasonlítsuk az X3-hoz, mert kb. annyira fair mint a SW Alliance-t hasonlítani az ELITE-hez :D

• Legend
    OFF/ Remek, ezért szeretek fórumozni :)
    A Reliccel meg amúgyis meg vagyok elégedve, évek óta nyomom a W40K-s játékukat /ON
  • Vitez77
    off: Tudom, hogy elnyelte egy nagyobb cég, de: http://www.gamestar.hu/homeworld-3-a-lathataron.html
    (és ez csak 1 példa a sok közül)
  • r4pt0r
    De sajnos elsőnek kell a pénz. MErt amig nincs pénz nincs szerver, stb.
    Én HCF-el foglaltam el... ugyanúgy, mint az egyik xenon vagy pirate vagy unknown (már nem emléxem...) szektorban lévő Centaur MkI-est. Egy kicsit bugos a turretje, de jól használható csónak.

L
  • Legend
    Szerintem te is erről beszélsz...: #12784
  • Legend
    A homeworld fejlesztőit bekebelezte egy nagyobb cég, ezzel pontot téve minden folytatás reményére (wiki).
  • Vitez77
    Áhh..ameddig vannak olyan fanatikusok, mint én, addig lesz pénz: ez lenne az egyetlen MMO, amelyért bármennyit kifizetnék havonta (ha az anyagiak engednék). Grafikával nem lenne nagy gond szerintem: változna egy kicsikét, de meg tudnák oldani. Nézd meg pl.: az előbb említett JG Evolution képeit, mind gyönyörűek! A gépigénye pedig: * OS: Windows 2000/XP/Vista
    * CPU: Intel Pentium® III 800 MHz or AMD Athlon 800 MHz
    * RAM: 512 MB+
    * Network: 56k modem or better Internet connection
    * Video: 32 MB 3D graphics card with Hardware Transform and Lighting
    * DirectX 9.0c (included) and latest video drivers

off: EVE most esett át egy alapos grafikai tuningon, de, hogy is mondjam: a régi jobb volt, de annyira azért mégsem, hogy fizessek érte.
    Homeworld-ről pedig annyit: már várom a 3. részt!!!!!!!!
  • RJoco
    Sikerült egyszer. XTM-en volt asszem és a Galactica-val lőttem. Az elfoglaláshoz már nem volt időm, mert véletlenül rossz gombot nyomtam és lelőttem.
    TS-ekből már ugrasztottam ki emberkét, bár nem mostanában volt. Mostanában nincs szükségem ilyenre, nameg a Skylark-nál úgysincs jobb TS.
    Az MKIII-as meg csak áll a Xenon szektorban, eleve nincs pilóta benne. Nem én lőttem ki belőle. Miután összeraktam a gépet, megpróbálom a HCF-fel elfoglalni.
  • tomonor
    Off

Mondjuk én a Star Trek Armada 2-t imádtam, szal.. :/

On
  • tomonor
    Az X3-nál nincs jobb grafika, és a szintet se nagyon éri el játék.

A Homeworld-ből én a második részt próbáltam, egy RTS fannak kíváló játémenet, kezelés, meg minden, de nekem személy szerint annyira nem jött be. :/
  • Legend
    Megnéztem a Jumpgate Evolution-t, eléggé ígéretesnek tűnik a grafikája, MMO létére. Kivárom a végleges verziót.
    Pl. az EVE ortopéd hajói nagyon nem jönnek be, a grafika meg pocsék. Az X3- ból pont a grafika miatt nem lehet MMO-t csinálni (eltekintve az anyagiaktól), mert túl jó. Egy MMO-nak a leggyengébb konfigokon is el kell futnia.

Ja felteszek még egy kérdést: tudtok ajánlani egy olyan űrszimulátort, aminek a grafikája van olyan jó mint az X3-é? Vagy jobb?

OFF/ most kaptam kézhez egy régi űr-RTS-t, a Homeworld-öt. Alíg várom, hogy kipróbáljam /ON
  • Legend
    Sikerült kiugrasztanod egy P-ből a pilótát? Fura. nekem csak Fighterekből sikerült, Korvettből vagy nagyobból még soha, és nem is sikerülhet elvileg. (ja és hogy nézett ki?) MkIII-assal általában M6-os korvetteket jelölnek, úgyhogy dettó.
    A claimelhető hajók: M3, M4, M5. Ez tuti. Transporterben nem vagyok biztos, egyetlenegyszer kiugrasztottam 2(!) pilótát egy TS-ből, de nem volt időm foglalkozni vele, mert orvul és igazságtalanul lelőttek. (mármint nem a kiugrasztott pilóták, hanem csúnya kalózok)
  • r4pt0r
    Valameik forumon volt egy válasz hogy miért nincs még mmo. Mert az Egosot egy nagyon kis cég és nincs meg az anyagi háttere egy mmo elkészítéséhez. Ez majd még változhat de most még nem fog az biztos.
  • Vitez77
    Már működnek :D
    Én optimista Pista vagyok az X-online esetében. Ahogy au X3: TC fórumon is mondtam: "Az indokok, amiket régen felhoztak arra, hogy miért nem készítik (még) el, sorra megdőlnek, nem tudnak mi mögé rejtőzni; vagy végleg felhagynak vele, vagy beleadnak apait-anyait és újrakezdik"
  • tomonor
    És mi a ráké nem müködnek az egosoft fórumai... >_> FFS
  • tomonor
    hidd el, sajnálatosan mondom, hogy mióta áll az X online... szipp*
    nem lesz X online sztem =( és ez nem igazán volt pesszimista vagy miarák. Anorák?
  • Vitez77
    Eddig nem mondtak semmit erről, de ha olyan lesz, mint az elődje (a sima Jumpgate), akkor igen, de rohadt olcsó (a többihez képest): $9.95 /hó. Én úgy vagyok vele hogy ha nem jelentik be az X-Online-t mire ez kész, akkor adok neki egy próbát. No, ez már kezd áthajlani off-ba, úgyhogy vissza a témához: Ich liebe X3 (röviden és tömören )!
  • tomonor
    és ezz havidíjash? -_- ki nem állhatom a havidíjakat...
  • Vitez77
    Jahhjj, félrenyomtam Mindegy, akkor:
    Bár ez egy MMO, de állítólag ez áll majd a legközelebb az X-Online-hoz + most bétára is lehet kulcsot nyerni:
    néhány info a versenyről: spacesimulators.gportal.hu (szerény kis honlapom)

Bár egy igazi X-Online jobb lenne :/
  • tomonor
    ideje vót má regisztrálni xD
  • Vitez77
    Megkésve bár, de törve nem, ideje csatlakoznom a fórumhoz a sok olvasgatás után Hi all.
    Amúgy egy régebbi kérdéshez hozzászólnék :
    "Nem tudtok ajánlani esetleg egy X3- hoz hasonló minőségű játékot, amiben van Multiplayer opció???"
    www.jumpgateevolution.com (fránya 30 napos webcím beszúrási határidő
  • RJoco
    OFF:
    Elköltöztem és még nincs netem, úgyhogy sajnos nem tudok minden nap felnézni ide meg az oldalamra.
    Ja igen, a fényképezőmet meg sikerült megcsinálnom.
    ON