20430
-
Ahogy látom, semmi érdemleges nem történt a játék terén 3 nap alatt.
A Miria megtalálása küldihez csak annyit, hogy egy Silicon Mine-ban kell keresni egy Ore Mine Manager-t. Vagy csak Mine Manager-t?! Nem kell bedokkolni, elég Comm-csatornán hívni. A Trading Stationon meg nem találtam meg Miria felhívását a bányára. Szal' azt tényleg ki lehet hagyni.
csgj: Ez nem egy túl bonyolúlt játék, valsz tényleg te vagy a láma. Ahogy átérsz Home of Light-ba és megnyomod a .-ot, egyből ott lesz a lista elején a kis csapat, ahova repülnöd kell, dumcsizni velük, aztán követni őket.
Én is netről letöltöttel kezdtem és nem volt vele semmi bajom. Crackkelnem sem kellett. Esetleg szedj le egy máskiat. Vagy vedd meg. 2000 HUF.
Vitez77: Nem baj, ha lefordítod, hozzárakom a teljesség kedvéért. Nameg mindig lesznek kezdő játékosok, akiknek nagy segítség lesz.
Netem meg valsz jövő héten lesz... -
ALT+161 = í
vagy keress mást a Nero helyett, rengeteg ingyenes író/szerkesztő progi van a neten. -
Legend #12907 Tudom, hogy régebbi verzió, amit belikeltem, de: a legutóbbi, amivel érdemes foglalkozni, még meg sem jelent. KB. fél év múlva jön a Terran Conflict, a Reunion csak egy szép emlék marad. Akit érdekelt a Reunion, az végigszivta magyar forditás hiján...Az erőfeszitésed eső után köpönyeg jellegű - viszont majd egy Terran Conflict forditás megéri majd a ráforditott energiát...
OFF/ szivok a hosszú i betűvel, mióta felraktam egy legális Nero Essentials-t, alt+j-re nem a hosszú i jön elő, hanem a Nero Showtime, és nem tudom módositani a gyorsbillentyűket hozzá (angol billentyűzetkiosztásban a bal shift elfoglalja az iii helyét) - ötletek?? /ON -
tomonor #12906 Na igen... xD -
http://www.gametrailers.com/player/8886.html
-
tomonor #12904 Rolling demo...
Régi szép idők. ^^
Trade
Fight
Build
Sajnos a Think epizód hiányzik, az nem lett feltöltve. :( Ám aki érdekelt ebben a 4 klipben, illetve, hogy milyen teljesítményt nyújt az X3 a gépén, az keresse az X3 rolling demo-t az egosoft honlapján, vagy direkt link az oldalamról: (X3 Reunion techdemo)
^^ -
Ahh, rossz gombot nyomtam meg:
Szóval: Köszi Legend
De az 1.4-est kezdtem el írni (ami az Ego oldalán van).
................szabályszekció..........
ÁHHHHHHH....mingyá megnézem a lemezemen....neeem...ez nem a magyar lemez...áhh, 1 pillanat...áhhhhh!!!!!!

Öröm az ürömben, hogy szóról szóra helyes a fordításom
Na mindegy. Kiheverem a sokkot, azt este megcsinálom azt, ami ebből hiányzik.
-
Köszi Legend -
tomonor #12901 ...
Nem tudtam, hogy arról a PDF-ről beszéltek... xD
Na igen, abba lesz munka, ám néhány helyen téves, ugyanis ez a kézikönyv az 1.3-as verzióhoz készült. Pl: azt írja, Teladiaknál nem szerezhetsz úgy rangot, ha kalózt ölsz. PEDIG!... -
Legend #12900 Huh, Tomonor, meglepsz. A kézikönyvet a #12874-re reagálva hoztam szóba, de látom többeknek vakfolt.
Ime:Manual
Vitez77: a szabályszekció le van forditva az eredeti lemezen. A fegyverleirások, a kereskedelemi és harci tippek, fajok leirásai hiányoznak. -
98 oldal -
tomonor #12898 Wow, olyan hosszú? -
Akkor jó 
Amúgy is szeretek fordítani
Ma szerintem befejezem az irányítás részt, azaz......a 16. oldalig kész lesz
-
tomonor #12896 Hogy rajtad kívül valaki más is csinálja... -.-' -
Hmmm..akkor folytatom... 
Azt majd amikor 1 oldal van már csak hátra, kiderül, hogy vki már megcsinálta előttem
Amúgy Tomonor: mit nem hiszel? -
tomonor #12894 MIARÁK! *
-
tomonor #12893 Recruiting FTW! [#nevetes1 
-
Legend #12892 Én az "év játéka" kiadást vettem meg, szerintem a magyar piacon csak ez van, és a lemezen van PDFben az eredeti kézikönyv, és DOCban egy száraz magyar fordtás, de csak a szabályokról, semmi hangulatkeltés.
Per pilanat kölcsön van adva a lemez , egy újabb fan van születendőben... -
tomonor #12891 Nemhiszem.... -
Azt tudom, hogy én tudok angolul, s éppen ezért kezdtem el lefordítani (98-ból 9 oldal megvan). De ha valaki már megtette ezt, akkor szóljatok, mert abbahagyom (minek újra megcsinálni). -
tomonor #12889 Hmm. Vajon Kisvikuval mi van manapság? >.< -
tomonor #12888 Doboz hátulján láttam már magyar szöveget. Amúgy nem. De szerintem te tudsz angolul.
-
Nah, visszatérve a témához: van a játéknak magyar kézikönyve? Mert én speciel csak egy db 2 oldalas lapot kaptam + egy angol kézikönyvet (pedig ezt már drága hazánkban vásároltam). Csak ezért kérdem, mert akik nem rendelkeznek angol nyelvtudással, azoknak ez eléggé frusztráló lehet. Ha meg van (és megvan vkinek), akkor beszkennelhetné.
-
off: Warriors Orochi (na ahhoz kellet segítség, hogy mind a 70akárhány karaktert megszerezzem. Nem cheat, csak leírás) ami most az X mellett huzamosabb ideig lefoglal
On -
tomonor #12885 OFF
Én még amúgy a jedi académiával játszom multiban... xD
ON -
1x. végigjátszás nálam a 10 feletti végigjátszást jelenti, de köszi a tippet, el is felejtettem :DDD -
Legend #12883 Apropó, én nem vgyok játékfan, az X3-mon kívül egy játékkal játszom igzán (Dawn of War), nem jártam ki a PC Gaming szamárlétrát, de megcsináltam a sztorit puskázás nélkül. Olyan extra sok IQ nem kellett hozzá. Vagy türelmetlen vagy, vagy sz@r a játékod. Mindenképpen olvasd el a kézikönyvet. Az angolt, mert az teljes. Itt a fórumon ezt többször javasoltam, egyáltalán nem uncsi, nagyon olvasmányos. Ha meg nem tudsz angolul, hamar zátonyra futsz, mert ez egy (többnyire) angol játék, a magyarítás egyelőre csak álom. -
tomonor #12882 Magyarán annyi, hogy ha itt ezen a próblémám elakadsz és nem tudod megoldani, vagy továbbviszed a játékot, a sztorit meg kihagyod; vagy veszel egy mély levegőt, és újra kezded az egészet. <_> -
tomonor #12881 Nos, az eredetileg úgy van, aki először viszi végig a játékot, tud angolul, és van elég split repuja az bedokkol a split trading station-be, és megnézi a BBS-en Miria Marani üzenetét, amely a Silicon Mine-ba mutat. A lényeg, hogy ezt a trading station-ös dolgot ki lehet hagyni, egyből irány a silicon mine. Ha közel érsz hozzá rögtön hívni fog Saya, elmongya hogy mindenki ide mutat. Aztán bedokkolsz, és eredetileg ott kell lenni egy bescriptelt "Silicon Mine Manager"-nek a comm.csatornán. Ha nincs, az valószínüleg játékhiba, amelyet a save-game, majd játék újrarakása nem segít sajnos. Szerintem. :/ -
Legend #12880 Itt én is elakadtam, ha jól emlékszem a trading dock-ban kell érdeklődi utána és én sem találtam semmi nyomot, de teljesen véletlenül bedokkoltam az egyik bányába, ott mondták meg, hogy mi van vele. -
Biztos az időeltolódás miatt 
Na mindegy. Mondjuk, ha már árakról van szó (off), akkor azt mondja meg nekem vki, hogy mi kerül 10 Ft híján 5000 pénzbe a Spaceforce Rouge Universben (nem akarok ezzel senkit megsérteni)? Közelebb van a származási ország, a játék nem olyan összetett, mint az X, s mégis 3000 HUF-fel drágább.
-
tomonor #12878 Olyanról viszont már hallottam, hogy a másolásvédelem érdekében ha észreveszi a játék hogy másolt, valamit ki fog hagyni. >.< -
tomonor #12877 Ne mááá. >.<
Úgy látszik itt nyiregyen lassan halad a valuta, akkor itt még volt 7 rongy is az egy megnemnevezett szupermarketben, tisztán emléxem. >.< -
Nekem sem eredeti van, de nem kell feltörni.
Letöröl nullára X3. Feltesz 0-ról, majd feltesz Bala Gi kieg majd ->2.5 patch. Ennyi.
Nekem most 1x. végigjátszásra, XTM-l a főküldi ott nem folytatódik, amikor a Don Maraninnak a lányát kellene keresnem Turuk's Pride-n a Trading Station-nél. Odamentem, hivom állomást semmi, bedockolok semmi, szal itt nekem vmi gubanck lett, de mind1 amig szenvedek legalább dübörög az ipar. -
Pedig tényleg egyszerű a küldetés. Na mindegy, te tudod (amúgy ha ennyire kifog rajtad, akkor tényleg a crackelt verzióval lehet a gond, mivel mind Home of Light-ban, mind Red Light-ban olyan közel van a kapu, hogy nem lehet eltéveszteni).
Tomonor: ahha! Még hogy amikor te vetted, akkor még drága volt?! A gamestaros X2-kor már 2000 HUF volt
(tudom, mert akkor vettem meg a második, ún. tartalék példányt) -
csgj #12874 Na én ezt feladtam, 3. uninstall... :P Több esélyt nem adok neki. Egyszerűen nemtok mit csinálni benne. Már majdnem az összes közeli kapun átmentem, baromi unalmas volt, és semmit sem találtam. Unalmas, de nagyon. Vhogy nemtom élvezni, ha nem is értem a gamet :P Pedig egyáltalán nem vok FPS-huszár, serious sam fan... Sok rpg-vel, és kalandjátékkal játszottam, angolul, és nem voltak olyan könnyű játékok. Mégis végigtoltam őket. De ez az X3 kifogott rajtam, ráadásul az első küldi!! :D Lámázzatok le nyugodtan :S -
tomonor #12873 Hát igen. XD Vedd meg inkább, annyit megér. (na igen, jó beszél xD ) -
tomonor #12872 Igen, úgy volt, azt a nyarat végig kettesben töltöttem (érted xD "kettesben xD ) azután kóstolgattam a netet a suliban, és rájöttem, hogy hoppá! X3 is van. Na de mind1 rólam, a terran conflictom az tuti hogy EREDETI lészen. 

-
Köszi, majd lehet hogy kipróbálom. Csak kötnék már be a netet! -
Csak az 1.0-ához kell crack, ha mindjárt patch-eled, akkor törlődik a védelem és a továbbiakban nem kell. Én is netről szedtem le először. Aztán megvettem, mert rájöttem, nem egy "játszok vele egy hónapot és megunom" játék.
Játékleírást a honlapomon találsz. A teljes sztori végigvitele, de van pénzszerzési ötlet is rajta. Honlapom
Amúgy ha megfigyeltétek volna, akkor Home of Light északi kapujáról beszél az elején és nem pedig Argon Prime-éról. De a hajó is a megfelelő kapu felé áll az intró után, sőt ki is jelöli azt nekünk csak át kall rajta menni.
A játékmenetet meg sosem jó megelőzni. Ha megvan a konvoj, akkor egyszerűen csak követni kell és az ellent meg lelőni.