20430
-
JohnnyRicco #12949 Van arra valamilyen megoldás, hogy a Terran fegyvereket ne Unknown -ként lássam ugyanis így nem tudom használni őket... Sem a fegyvereiket sem a rakétákat... -
klb #12948 Időközben kutattam kicsit, és úgy néz ki, hogy a station manager valóban nem él a jumpdrive adta lehetőségekkel. Legalábbis gyenge angol tudásommal erre jutottam egyenlőre. -
Hát, UT-t átrakni...
Én már raktam át, de csak az MKIII-as szoftvert. Mikor elindítottam, 1-es szintről kezdte. Viszont a másikban megmaradt a pilóta 16-oson vagy ahányason volt. Máshogy még nem próbáltam.
A mostani játékomban nem csináltam kereskedős gyárakat, csak magamnak termelek és én kereskedek velük manuálisan, ha szükséges.
A gyár hajókat én sem tudtam rávenni az ugrásra. Nemtom, hogy lehetne, de nem lenne rossz.
Egy csomó costum ship-et raktam a játékba, nagyon nem is használok gyári hajókat. UT-nek is olyan van beállítva, ami 120-szal megy és 10000-es XL raktere van. Skylark. -
klb #12946 Van két kérdés, ami nem hagy nyugodni.
Az első, hogy UT-t lehet-e átrakni másik hajóra? Próbálkoztam már vele, de semmi eredmény. A gyengébb caimanokról átpakolnám sinuatorra a pilótákat, vagyis az utolsót aki még nem kenődött fel valamire.
A másik, hogy a gyárakhoz/bányákhoz rendelt hajóimat hogy vehetném rá a jumpdrive használatára? Caimanokat vettem a sebességük miatt, de ígyis csak kevernek össze vissza, mert mire 5 szektorral odébb érnek már változtak az árak.:( -
Hát pedig sajna ez van.
Az UT-kkel meg ráadásúl az a baj, hogy nem csak Terran rendszerekben fognak kereskedni, hanem máshova is elmennek majd. Bár van Szektorkizárásos script is fenn. Na majd kipróbálom. -
Én Last Frontier-ben raktam le a HQ-t. Csak a Sohnen állomás van ott, meg Sohnen hajók.
Az ellátó komplexem meg Savage Pur-ban van. Direkt a Hyperion-hoz alakítva.
Gyárakat lehet vinni, csak egy script kell hozzá. Bányáknál az aszteroida elvész. Igaz van aszteroida gyártó script is. Hamarosan ki is próbálom.
Sok hasznos infót találsz honlapomon. Lásd aláírás.
Lassan nekiállok a HQ-ban gyártható hajókról írni egy kis doksit. (Mennyi idő, mennyi nyersanyag) -
klb #12943 Ne tedd velem, 100.000 sosem lesz. valahol 81000-82000 között lehet, és egy csomó UT járja a Terran szektorokat. Épp ma álmodtam meg, hogy berendezkedek egy szektorba, és csinálok kapukat. Habár mire összejön az ehhez szükséges 300000-400000 milla addigra a Terran repu is felmehet 100.000-ra.:) -
OFF
Van NETEM! Igaz, hogy a STB-t még nem hozták és telefonálni sem tudok, de egy régi adsl modemmel fel tudtam csatlakozni.
ON
Jah, elfoglaltam a másik OWP-t is a Yakiktól. Most már nagyon haragszanak rám... -
Miután végeztél a sztorival, elvileg vissza kellett hogy kerülj a Argon Prime-ba. Akkor viszont ismét át kellett menned Heretics End-en, hogy bejuss a Terran rendszerekbe. És akkor találkoznod kellett az ellenséges Terran hajókkal. Szólnak is, hogy állj meg.
A Terran repu tényleg 80000 körülről indúl és baromi lassan lehet feltornászni 100.000-re. Ollerust csak onnan lehet venni. Sajna. A kereskedés baromi lassú. Még nem értem el a 81.000-et. -
JohnnyRicco #12940 Hát úgy gondolom ott csak egyszer voltam amikor a story végén a csatát megvívtuk. Gyakorlatilag semmerre nem kószáltam el amíg végig nem toltam a storyline -t... Soha nem vittem még végig és gondoltam most esélyt sem adok, h megint elkalandozzak valamerre... Úgyhogy a story prioritást élvezett... De mindegy mert keservesen ugyan de kimelóztam magamnak már a kellő elismerést úgyhogy már beljebb engednek mint tegnap... :) -
klb #12939 Hát ez érdekes.
Már csak arra tudok gondolni, hogy a Heretics End-ben maradó ellenséges Terran hajókkal akadtál össze valahogy, és emiatt esett vissza a repud. -
JohnnyRicco #12938 Hát átmentem azon a kapun és szétlőttem azt a gyárat. Közben pedig egyetlen egyszer sem találkoztam Terranokkal úgyhogy véletlenül sem ártottam nekik semmit. Én sem nagyon értem! :) -
klb #12937 Azért nem értem az alacsony Terran reputációdat, mert ha végigcsináltad a sztorit valahol 80000 környékén kellene lennie. Biztos, hogy befejezted a fősztorit? -
tomonor #12936 Terran hajókkal lehet kaput nyitni. AMugy ez engem is érdekelne, hogy néz ki. :) -
JohnnyRicco #12935 Hááát érdekelne a dolog később szterintem de még egy napot rászánok a dologra hátha cheat nélkül is sikerül... :)
"...amíg nem nyitsz egy-két Ollerus-kaput..." - az meg micsoda ?? :) -
Legend #12934 Én is oda raktam, miután megvettem az egész szektort egy BBS aukción.
Ajánlható hely, rengeteg nyersanyaggal. Nagyon nyugodt hely, szinte erre van kitalálva. Viszont nincs átmenő forgalom, ha el akarnál adni valamit...amíg nem nyitsz egy-két Ollerus-kaput.
JohnnyRico: a terran reput lehet csítelni, ha érdekel elmagyarázom, hogyan. (csak át kell írni a számot az artificial life pluginben) -
tomonor #12933 Mivel én vanillával játszottam, amikor ezeket a küldiket csináltam, nekem cloudbase northwest volt szimpi: nagyon nyugalmas rendszer, argon prime-ra hasonlít. Ott az üres térbe helyeztem el az északi és nyugati kapu között. Annó. :P -
JohnnyRicco #12932 Mindjárt végzek a Bala Gi missionokkal és érdekelne, hogy ki hová szúrta ki a HQ-t. Én a Montalaar és a New Income közötti szektort néztem ki magamnak a "Nomads Revivification" nevűt... 2 kapuja van, 50-es kavicsok vannak benne és csöndes mert semmilyen gyár nincs ott... Csak azért érdeklődöm ennyire, mert szerintem talán ez az egyetlen olyan döntés a játékban amit nem tudsz megmásítani úgyhogy jól meggondolom hová teszem ki. Mindenképpen vmi csöndes helyet szeretnék és eddig ez tűnt legjobbnak. -
Hát, ha úgy érted, hogy magát a bányát leemelni az aszteroidáról és átrakni egy másikra, akkor: nem. A bányát csak aszteroidástól vontathatod el a tracktor beammel. -
tomonor #12930 Ja, tractor beam, ám előbb csináld meg a Bala Gi research missziókatbbq! -
szopimalac93 #12929 Hali!
Hogyan lehetne azt a bányát amit kaptam küldetéskor, máshova telepíteni?
Van egyáltalán lehetőség saját állomásokat szállítani? -
tomonor #12928 Olvasd el a magyar argonopediát, lol. Aztán megérted miért olyanok. -
JohnnyRicco #12927 Hát kb! :) Pedig nem tettem nekik keresztbe semmit sehol. Amúgy is eléggé maguknak valóak! Ki sem mozdulnak otthonról! :) -
tomonor #12926 sztem az még annyira alacsony, hogy épphogy beengednek dokkolni. -
JohnnyRicco #12925 Uhh ezt nem is tudtam. Kaptam egy számot de gőzöm sincs, h mit is jelent... :) 864 de nem tudom ez jó vagy rossz -e! :)
-
tomonor #12924 A terran reputációt az artifical life plugins menübe lehet megnézni. Amugy fingom sincs. -
JohnnyRicco #12923 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, h a TERREAN fajnál hogyan lehet rangot növelni? Most vittem végig a sztorit és bemennék hozzájuk kitömködni az eléggé lyukacsos gazdaságukat de nem engednek be a CORE szektoraikba. Csak a perifériákon mászkálhatok de amint beljebb megyek azonnal nekem rontanak. Kalózokat/Xenonokat/Khaakokat egyáltalán nem látok arrafelé és próbálom pótolni a gyáraikban jelentkező hiányokat de nemigen érek el vele hatást. Sajnos az egyik legnagyobb bajom az XTM-el az, hogy nem tudom hogyan is viszonyulnak hozzám...
Valakinek esetleg valami ötlete ? -
tomonor #12922 Azt már próbáltam, de ugynazt az eredményt értem el vele mintha az XTM játszanék: bellassul a gép. Akkor meg mér ne XTM-ezzek? >:) Végülis tökkmind1... -
Rogue mod? -
tomonor #12920 lol, mind1.
Szal törlöm a New horizons-t. nagyon buggos, két kaput csinált senator badlands felé, meg ha be akarok lépni Teladi GAin-be, befagy a játék, és crash to windows... >:/ Asszem áttérek az XTM, bár akkor kapok alapjátékba 5 FPS-t. Vagy lehet hogy meg kén várni a msot készülő New Horizons 2.0-t? :? -
Tudom, te kis csacsi
-
tomonor #12918 Nem hirdettem, kérdeztem, hogy megfelel-e. Ha hirdettem volna, akkor button-t csinálok belőle hogy az oldalamra mutasson. :P -
De amúgy tartsd meg: vendégkönyvekbe jó lesz reklámnak ;) -
Függőleges/vízszintes csíkbannernek kicsi, egyszerű bannernak nagy, a koncepció viszont 5-öst érdemel, de ne itt hirdesd a honlapod XD -
tomonor #12915 Szerintetek ez túl kicsi bannernek?
-
Legend #12914 Valami miatt, ha Fraps-al felveszek egy ingame videót a PC-n, nem adja vissza a hangot. Sem az előző alaplapommal sem a mostanival nem kooperál.
Ezzel szemben, a laptopomon ugyanazokkal a beállításokkal remekül veszi a hangot is (csak ugyebár az X3 elég fosul megy laptopon)
Help?? -
Legend #12913 Ezt a csajt nem lehet elrontani. -
tomonor #12912 Még régebben készítettem ezt a képet egy fórum signature-ébe.
Azért szép lett, nem? ;) -
tomonor #12911 Mennyi áldozattal jár ez a játék... xD -
Legend #12910 Végre legális a Nerom. Azért köszi, beállítok egy makrót (nálam a karaktertáblában Alt+0237, de mindkettő jó). Illetve majd, mert most cseréltem alaplapot, friss a Windóz és még nem telepítettem mindent fel, a G15-öst majd valamikor este. Persze mindezt az X3 érdekében, az már tegnapelőtt felment