20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • deph
    Húú de régen jártam erre felétek...
    Fél év óta tegnap elővettem az X3-at, minden plugin és mentés elindult,
    örültem is nagyon.
    A Titannal meg az Otas-szal gyorsan meg is csináltam pár Invasion küldit, meg Mercenarys Guild küldit.
    a mercenary-ban hányas szintig lehet fejlődni?

Ja nálam a BBS-es szektor eladás 100 milkáról indult, most 350 milkónál jár. De hiába gyűjtöm a lét, sosem érem el a kitűzött összeget :P

Aszem Leviathanra gyúrok, igaz 290 milka, legalább addig sem unatkozom.

Nektek a xenon Migration mükszik?
    Nekem ment, most meg nem megy.
  • vecsi71
    Köszi a választ.Akkor ezt kipróbálom.
  • RJoco
    Lehet.
    Egy AKyon gyár 1,2 milla.
  • RJoco
    Nem egészen értem, miről beszélsz. Vettem Trading Station-t, leraktam Xenon szektorban és máris az én nevem volt kiírva alulra. Ennyi. A többit a readme-ben olvastam hozzá.
  • JohnnyRicco
    Ezzel a MODdal lehet azthiszem...
    ( Ashleys Factories L + XL + XXL V2.5 *Updated 09/11/2007 )

• vecsi71
    Nekem jelenleg 3 szektorom van.Ezeket a piratoktól foglaltam.Az álomásaikat bent hagytam csak ellenségesre voltak állitva és a trading stationt amit vettem a szektor közepére tettem.Ezután átiródott a szektor az én tulajdonomba.Mondjuk folyamatossan támadnak 1 m6-ossal és 3 m4-essel a piratok de szerencsére a járőrhajóimmal nem birnak.Viszont tegnap bóklásztam és sikerült foglalnom egy kahak korvettet.Hát mit ne mondjak a b kyonjai eléggé tetszenek csak kár hogy kicsi a fegyvergenerátora.Tényleg nincs valami mód arra,hogy kyonokat gyártsak.Ha valaki tud segiteni azt megköszönném.
  • klb
    Megválaszolom a kérdésem.:)
    Állomás menedzselésre leginkább használt scriptek:
    1. Station manager: hátránya, hogy nem használja a jumpdrive-t.
    2. Station trader: egyszerű, használ jumpdrive-t.
    3. Commerical agent: hátránya, hogy a pilóta fejlődik, és minimális fizetést is kér, így először csak beszerez, később kezd el ugrálni, és eladni is.
    A station manager, és a commerical agent a bonus pack része.
  • tomonor
    Nekem burnit kitörölte a szép kis signature képem az ego-n. Állítólag túl nagy volt. :'( nem szeressem. lol
  • Vitez77
    javítás: 612-ért
  • Vitez77
    A kis szemét. Nekem 812-ért ajánlja, BurnIt meg az Ego egyik munkása. Azért kíváncsi vagyok, melyik fajba építette bele magát.
  • BuriP
    150 milla alatt indul az aukció ha jól emlékszem de idővel egyre feljebb kuszik. Ha sokáik hallogatod pedig elhalászhatják előled! Ha jól emlékszem egy BurnIt nevezetü fickó veszi meg.
  • Vitez77
    Nehhh, nyámnyila kislányok.....én kb 3. éve játszhatok talán már vele (IIRC 10. osztályban vettem meg vmikor), de még mindig vanillát nyomom XD
  • tomonor
    Nemtudom, már nem emléxem rá. >.< Ha te mondod, biztos úgy van. Már rég volt az az 1 év, mikor normálisan játszottam végig a játékot. Azóta mindig megakadok valamiben. >_>
  • Vitez77
    Az első ár 612 mill körül van, nem? Nekem annyiért ajánlotta.
  • tomonor
    Ám, először csak a BBS üzik úgy jelennek meg, hogy msot ennyinél tart, most ennyinél, az első 10 aukcióban nem tudsz licitelni, csak amint elérte azt a magas árat. -.-'
  • tomonor
    pontosítok: a sector neve Avarice, valóban, először unknown sector a neve, ám amint végigtoltad a Bala Gi missziókat, azután jelenik meg avarice-ként. Az első kihirdetési ár is nagyon magas (asszem 50 milliár cr) de ki lehet cselezni, hogy csak egyszer fizess: amint meg van a pénz, csinálj egy biztonsági mentést! Ezután várj egy üzire, és abban leírják, hogy a raktak még rá tétet. Na, ekkor töltsd vissza a mentésed, és addig próbáld, míg az első után rögtön a tiéd lesz! Kicsit hosszadalmas is lehet, ám megéri, kapsz majd bele egy Teladi Trading Station-t, és el is nevezheted (vagyis választhacc neki egy nevet a felsorolt 8 közül)(asszem 8) Én a Gaia'n Star-t választottam. ;) A lényeg, hogy ne próbáld ezt a szektort összekavargatni a sector takeoverrel, mer még ebből lehetnek problémák is. ;)
  • tomonor
    Nekem az É betün van a dollár jel, alt gr+é. Ennyi.
  • JohnnyRicco
    "...előbb át kell nevezni a tradin station-t $-re..."

Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Hogy írod be a karaktert? Mert ugye az ALTgr+é kombinációval lehet beírni viszont nekem semmit sem lehet beírni ALT-al. Sőt ha sima ALT+bármi -t írok akkor sem történik semmi sem mert akkor kikeresném ASCII táblázatból. De ezt most nem tudom... :)
  • Legend
    BBS-en _EGY_ szektort árulnak majd, annyiért, hogy pénzcheat nélkül meg sem lehet venni. (horror)Egy hosszadalmas aukció során lehet a tiéd. ha van zsé, van szektor. érdemes a BBSekben MINDENT elolvasni, a híreket is.
    Ez a szektor New Incomme és Montalaar Kzött fexik, Eredeti nevére senki sem emlékszik már (talán Avarice), mert aki megvette, az 5 név közül választhat, hogy a továbbiakban mi legyen a neve (az enyém Legend's Home), és azok a játékosok akik megvették, a saját elnevezésüket használják a fórumokon, mindenkit jól összezavarva ezzel.

Szerintem még a vétel előtt is oda lehetne telepedni, legfeljebb később lesz teljesen a tiéd (feltételezés).
  • tomonor
    Mittomén, de biztos, ám én nem jáccok customot. Azt ajánlom, te se. :>
  • JohnnyRicco
    Ez Custom módban nem jön elő egy idő után ?
  • tomonor
    Azért mert az kééééésőbb lesz, messze attól, hogy végigtoldtad asztoriline-t... >.< Majd lesz egy aukció, de oda reeengeteg pénz kell...
  • tomonor
    Nem egészen, miután leraktad a trading station-t, előbb át kell nevezni a tradin station-t $-re, és a faj beállításoknál ellenségesre kell venni azt a fajt, amelyiknek a rendszerét elfoglalod. Ennyi.
  • JohnnyRicco
    Áááá! Félrebeszélek! Sectorra gondoltma nem stationre... :) Érdekelne, hogyan is mennek ezek a dolgok, mert visszaolvastam a héten kb onnantól a fórumot, hogy megjelent az XTM és láttam, hogy lehet elnevezni szektort meg ilyesmi. Gondolom ez a BBS -en nyert szektoroknál van így. Jó dolog lehet csak még nem láttam ilyet azért érdekel...
  • RJoco
    Egy gyors és egyszerű leírás, bár asszem oldalamon fenn van:
    Először minden állomást el kell pusztítani a szektorban. Sajátod sem lehet ott.
    Majd a szektor közepére (lehetőleg) le kell rakni egy Trading Station-t.
    És akkor innen kezdve a tiéd. lehet építkezni.

Állomás kisorsolása BBS-n? Ez nekem is új. Szektort lehet valahogy venni, de sajna még nem találkoztam az üzivel. Pedig Savage Pur-t nagyon meg akarnám venni, mert elöbb a komplexemet raktam le és csak miután nem sikerült a tradinggal magamévá tenni, akkor néztem utána, hogy is megy.
  • JohnnyRicco
    Tonnányi kérdésem van... Valaki megtenné, h nagyvonalakban elmagyarázza a Sector Takeover script működését ?

Másik kérdés: ennek hatására sorsolnak ki állomásokat BBS -en ? Vagy hogyan működik ez a dolog ?
  • RJoco
    Hát ezt nem tudtam. A vanillát nem vittem odáig, hamar váltottam XTM-re, aztán XFP-re - itt nem taliztam vele (asszem) - aztán megint XTM-re, amikor is megkérdeztem, mit is jelent.
    Ma megint okosabb lettem...
  • RJoco
    Egyszer lelőttem, nem ért sokat amit kidobott.
    Érdemesebb Shivan Dragont lőni, bár mostanában nem láttam.
  • tomonor
    Civillian Ship (civil hajó, majd lehetlesz róla olvasni az oldalamon...nyáron. xD nincs időm szerkeszteni :P ) Az a lényeg, hogy civil, nem kell figyelembe venni, csak dísznek van ott.
  • JohnnyRicco
    Találkoztam egy Paranid Archeologist nevű hajóval ami CV osztályú volt. Ez milyen hajótípus ? Mert RL a hordozókat hívják ( CVN ) így...
  • JohnnyRicco
    Hát én szétkaptam de nem dobott semmit sem...
  • tomonor
    Ez egy XTM-es lény amelyet sajnos ugy tudtak csak berakni, mint egy hajót, így néha kipotyan belőle egy pilóta. Ám állítólag, ami benne van az drága :P
  • JohnnyRicco
    Ez van a cargojában...

• JohnnyRicco
    Na ez mi ?

ui.: uhh remélem jó lett a kód...
  • tomonor
    na tehát, kezdjük ott, hogy az az üzi azután jelenik meg, ha végigvitted a storyline-t. Értelemszerüen. Régen az X2-ben (bár ezt már meséltem) a Khaak-ról lehetett ugyanilyen információt kérni, ám ott nehezebb volt megszerezni, ugyanis magas harci reput kért érte. >.<
  • Vitez77
    Öööö..RJoco: azt a terrán fegyveres infós cuccot nem csak XTM-ben lehet megszerezni, hanem alap, vanilla játékban is benne van XD
  • JohnnyRicco
    Értem köszi a választ! :)
  • RJoco
    Természetesen XTM tartalmazza.
    Felhívom figyelmed, hogy csak egyszer tudod megvenni, további vásárlás esetén kidobja, hogy már megvan.
    Az üziről a honlapomon találsz egy képet a Kérdéskép albumban.
    Sztem időhöz van kötve a megjelenése és eltünése. Egy időben rengeteget láttam, de mostanában egyet sem.
  • JohnnyRicco
    Értem. Ez valami scriptpackban van benne, vagy már az XTM is tartalmazza ?
  • klb
    Az árukból ki tudod következtetni, hogy mi is az az adott unknown object.:)))
    A valódi megoldás, ha megveszed az adatbázist. A BBS üzenetek közt fogod megtalálni kb. 60000Cr lesz, ezután minden Terran cuccnak már a valós neve fog megjelenni. Sajnos a reputációd is közrejátszik, hiába találod meg az üzenetet, ha a reputációd nem megfelelő, nem adják el.
    További érdekesség, hogy attól függetlenül, hogy megvetted újra megtalálod itt-ott az üzenetet,én vagy 3x megvettem.:)))