20430
-
klb #13029 Ha jól értelmezem, ahány kapu, annyi Ollerus. Darabja 130milla. Hát ez nem jó hír. -
JohnnyRicco #13028 Na a másik North gate ami HoL -ban volt az működik de az Ollerus hajók fixen ottvannak, nem lehet elmozdítani őket semmilyen paranccsal. ( Follow me, Jump to..., Fly to..., ) Gondolom ha a Retrieve WarpGate parancsot kiadom nekik és fölkapják a kapukat akkor igen. -
JohnnyRicco #13027 Rájöttem. Mindkét szektorba 1-1 hajó. Csináltam kaput a Montalaar és a New Income közötti Unknown szektor és Home of Light között... Mindkét helyen nyitott egy North Gate nevű kaput. Ez azért érdekes, mert a HoL sectorban már volt ilyen. Majd kipróbálom, h az még működik -e ami ott volt. Kár, h nem olyan jófajta Terran kapukat dobál. :) Azok nagyon tetszenek.
Home of Light
Unknown Sector
Kíváncsi vagyok, ha az Ollerus hajókat elviszem a kapuk maradnak -e? Mindjárt kipróbálom... -
tomonor #13026 Két terran Olleus kell hozzá. Valaki nem tudná lekapni működés közben? Olyan kíváncsi vagyok. :D -
JohnnyRicco #13025 Hogyan műköüdik ez a Terran Olleus ? Kiválasztom a hajó Custom menüjéből a Deploy Warpgate opciót, kijelölöm a helyét és nem történik semmi sem... -
JohnnyRicco #13024 :) -
"Paranid not talk to lesser creatures as you!" -
JohnnyRicco #13022 Hát csak az XTM és ez a HUD mod van fönn... Nameg amit a Plugin Creator a hajók miatt. :) De ha újra találkozom hasonlóval utánajárok mi is történik... -
tomonor #13021 valszeg ez a convoyb1 mod lesz -
Legend #13020 Kérdezd meg a Convoy Leadert mi járatban vannak, hátha valami küldibe botlottál. Én a "furcsaságokat" mindíg körülvizsgálom.
A HUD-ot kipróbáltam de zavart, pedig általában bukok a parasztvakító dizájntuningokra... -
JohnnyRicco #13019 Jaa a Convoy -ra gondoltam... Nemigen láttam még ilyet.
Egyébként TXU_HUD_V2.1 -
tomonor #13018 Csak egy HUD mod szerintem. In a millitary HUD-ot használom, ami a new horizons-al jött ki. Nagyon kira. :p -
Nekem úgy az egész fura....
Melyik mod ez? -
tomonor #13016 Mi a furcsa benne? De tényleg... :o A HUD? Vagy a hajó? >.< -
mit is? -
JohnnyRicco #13014 Hogy mik vannak! :) Ilyet sem láttam még... :)
-
tomonor #13013 ...Chuck Norrist, mikor meglátták a khaak flották, azonnal megsemmisítették önmagukat, mert tudták, hogy Chuck Norris Kyon Emittert használ borotválkozáshoz, olyan kemény.
-
Lehet, hogy itt olyan szektorokra gondoltak, amikben nincs is állomás. Van egynéhány. -
Nincs mit 
Mondjuk igencsak érdekes a "Ha nem akarod, hogy a bázis elfoglalja a szektort,..." rész, mert sztem értelmét veszti ezzel a mod: minek kiírtani egy szektort, ha nem lehet a tied? (hacsak nem vagy szadista
)
-
Köszi! -
tomonor #13009 Na igen, azt a dolláros izét összekevertem ezexerint. >.< -
Csak ellenséges szektorokat foglalhatsz el. Ha pl. egy argon szektort akarsz magadénak tudni, akkor a global settings-ben (Pilot menü) állítsd át az Argont Foe-ra, majd küld el minden birtokodban lévő hajónak (all reachable properties). A szektor elfoglalása után visszaállíthatod a viszonyt Friend-re.
Az elfoglaláshoz el kell pusztítani minden bázist a szektorban, majd megépíteni a saját Traiding Dock-od. 5 mp múlva automatikusan tied a szektor. Másik mód, hogy először leteszed az előbb említett bázist, és aztán pusztítasz el minden mást
Ha nem akarod, hogy a bázis elfoglalja a szektort, akkor a nevének $-vel kell kezdődnie.
Ha minden, általad birtokolt bázis elpusztul a szektorban, akkor annak tulajdonjoga visszaszáll az eredeti fajra.
Egy 4 ugrásos körzetben az ellenséges faj időnként kisebb csoportokat küld majd a visszafoglalásra (lásd előző pont). Ilyenkor meg kell védened, valamint ezen szektorokat el kell foglalnod.
A Command Console / Combat menü-ben egy új parancs, a Sector Takeover options lesz található. Ha kiválasztod, kapsz egy üzenetet. Kilépsz mindenből, megnézed a logbook-ot, ahol a következő opciók lesznek: uninstall – script letörlése, do nothing – nem csinál semmit, toggle raiding parties – a támadó kalózokat ki/bekapcsolja (érdekes).
Minden bázis, ami a te szektorodban van, óránként 3,125 creditet (shipyard-ok és EQ dock-ok többet) fizetnek. Ez lefedi a védelmet, a hely bérlését stb.
Ugyanez történik a te bázisaiddal más fajok szektorában. A pénzt a te account-odból veszik le automatikusan. Ha nem tudsz fizetni, a bázisod „elfoglalják”.
Játékos bázisát a játékos szektorában nem adóztatják.
Eldöntheted, hogy engedélyezet-e más fajoknak az építkezést a szektorodba.
Így, fáradtan, kimerülten ennyit tudtam tenni. Remélem azért hasznát veszitek.
-
tomonor #13007 Aki pedig tud németül, annak ezt az oldalt ajánlom. X3 koncepcióban kíváló. ;) -
tomonor #13006 X3 Wikipedia
Bár ez is angol, ám az X3-ról mindent leír, amit tudni kő. -
tomonor #13005 Gondolom, ezt csak azok fogják elolvasni, akik tudnak angolul. Bár ha valaki elszánt másokért, az nyugodtan lefordíthatja. Ám, nekem erre nincs időm manapság, még a saját oldalam se tudom szerkeszteni. =/ -
Thanks! - Angol tudást hol tudok olvasni?
Amúgy tényleg nagyon hasznos, nekem csak az 1.7-es volt meg. -
tomonor #13003 Sector Takeover -Tessék művelődni! ;) -
Legend #13002 Várd meg a Terran Confict-ot....
Az XTM annyira gépigényes, hogy azt hittem a gépem sz@r, és belehajszolt újabb és újabb gépbővítésekbe, most már kompletten lecseréltem mindent (két hete tesztelem az új alaplapot). Ezzel szemben egy játékhoz kifejezetten alkalmatlan laptopon is nyomattam amíg házon kívül voltam, igaz csak a termelést irányítpttam, fight még említésszinten sem volt.
Ha a Terran Conflict az XTM-re épül, remélem, kicsit kikozmetikázzák, és rendesen fog futni mindenki gépén - azért frusztráló, hogy egy 2005-ös játék megfingatja a legújabb hardwereket is. A Fight-Think-Build-Trade még játékon kívül is érvényesül az XTM esetében. DE jó! -
Az XTM lenne a jó választás, de 8 FPS-sel meg se próbáld, nincs értelme.
Csatába nem tudsz menni, megáll a játék és egy nagyon lassú diavetítésben lehet részed. Nameg, hogy szétlőnek, ha ki tudod várni.
A New Horizons-ról sokat nem tudok mondani. Ha bugos, akkor felejtős. Várd meg a kövit.
Én XFP-vel húztam ki addig, míg rá nem szántam magam egy XP telepítésre az X3-nak. -
tomonor #13000 Választás előtt állok:
-New Horizons: Hibás. sok helyen buggos, lefagy a játék Teladi Gain rendszerbe, ám nagyon tetszi kez a mod.
-XTM: óriás, felemészti a memóriám, alapjáték közbe jó ha kapok 8 FPS-t, ám maga a mod sokat nyújt. (Ám argon prime kinézetétt jól elcse*ték sztem.
Melyiket válasszam? Most hogy kiderült hogy nem tudok belépni Teladi Gain-be, mert crashezik a játék a windózba, így azon gondolkozom hogy lecseréljem. VAGY! Vagy kivárom, amíg kiadják a New Horizons mod 2.0-t, amire azt mondják, hogy nincs messze a megjelenése (ám ki tudja...).
Szóval? Ötlet? (nem, ddrs szóba se jöhet) -
tomonor #12999 Mer még Béta-tesztelik. -
tomonor #12998 XTM-be beépített új bullet-rendszer, ami állítólag ilyen lassu golyókat varázsol a PPC-k helyett. Szal ilyen lassu lesz a hrcrendszer, mint a videóban, amugy semmi új nincshozzá. -
Kira videók, az én gépem túl kicsi egy ilyen grafikához.
A mod-része kicsit gyanús, mivelhogy a második végén az XTM-nek köszönték meg. A hozzászólásokat meg sajna nem értem annyira, hogy le tudjam fordítani.
Amúgy nincs link, ahonnan le lehetne szedni. -
JohnnyRicco #12996 Tud valaki erről a SALVO modról valamit azon kívül amit itt írnak ? Megmondom őszintén nagyon tetszik... :) -
tomonor #12995 Hogy mennyit kell adózni? Hát, ha jól tudom 5000 cr-et vesz le óránként, ám nem bisztos. >.< -
Áhh, dehogy nincs: Terran Conflict előtt muszály, hogy legyen mindenkinek 1 szektorja XD -
mindero #12993 És nagyságrendileg mennyit?
Bár az a szektor üres, tehát nem sok hasznom lenne :) -
tomonor #12992 Hát, ha fenn van a sector takeover, akkor van értelme, mer akkor nem kell adózni. :P Ellenben, ilyenkor az NPC állomások adóznak. >:) -
mindero #12991 Nekem a szektor végül 615 millió volt.
Nem maradt semmim, és értelme se sok van. Én itt hagytam abba a játékot :D -
tomonor #12990 Én eddig nem teszteltem a scriptet, az egon olvastam mit kell vele csinálni. Ám az lehet hogy régebbi verzió volt.