20430
-
tomonor #13069 Ja, a komplex az kira. :o Kiváncsi vagyok hány FPS-t ad. xD -
Durva... -
tomonor #13067 Mindig jó látni új játékosokat. ;-) -
Na akkor mégegyszer a link:
X3 Handbook v2.0 -
Üdv!
Most ismerkedem a játékkal, és bevallom férfiasan totál el vagyok veszve benne. Nem baj, nem adom fel! :) Tegnap 3 órán keresztül tereltem haza egy cappelt hajót ;) ... rámszálltak a gonosz kalózok :).
Na mind1, lényeg a lényeg ... találtam egy nagyon korrekt guide -ot, de kínszenvedés volt letölteni, szóval feltettem a data.hu -ra. Ha érdekel valakit: URL=http://data.hu/get/294283/X3-Handbook-2.pdf.html]X3 Handbook v2.0[/URL]. -
Legend #13064 Majd kipróbálom, ha ez sem működik.
Ezeket csak próbaképpen töltöttem fel, könnyen megtalálható köztük a szektorom képe. -
JohnnyRicco #13063 Miért nem regeltek egyet a http://kep.tar.hu/ szerveren? 1GB ingyen tárhely és FTP lehetőség is van. Akárhány galériát létrehozhatsz és lehet előhívatni is belőle. Én már nagyon régóta használom ezt és nagyon korrekt kis rendszer... -
tomonor #13062 Francba ebből a képmodulos szarságból. -.-'
Itt a kép
:) -
tomonor #13061
:) -
tomonor #13060 Amugy csak szólok, hogy az korántsem a vége... :P -
gaben9000 #13059 :O........... azt a szégyent.... valahogy végigmentem rajta......... Bár azt tegyük hozzá hogy már igencsak sokaggyára futottam neki:P..... -
tomonor #13058 Add ide :P de mér 2.2 a verzió? >.< Tedd fel az újat, nem lesz semmi baj vele, csak egy kicsit tovább kellesz várni az első töltésnél míg átkonvertálja. -
Sajna egy képedet sem tudtam megnyitni, pedig nagyon kíváncsi lennék rá. -
Nagyon egyszerű, amint elindulsz, fordulj vissza, full gáz, majd stop. Így kiérsz az aszteroidából és a Kha'ak hajók elötted lesznek. Kényelmesen végig lehet vinni.
Vagypedig állítsd feljebb a gammát és akkor talán jobban látsz. -
gaben9000 #13055 Hali..
. Egy hatalmas segítségre volna szükségem:
am.... a sztorit tolom éppen végig de elakadtam... Ott a vége felé mikor bemegyek egy másik hajó után egy aszteroida belsejépe Nyana's Hideout-ban.... Az a baj hogy folyton meghalok.. És már nagyon belefáradtam
.... Valaki meg tudná csinálni nekem ezt az egy részt??..
. Hálás lennék....... E-mail ban elküldöm a mentést... A játékom 2.0.02-es verziójú..... Sima alapjáték... Se mod se Script nincs pluszban rajta.....
Ha Valaki tudna ebben segíteni légyszi írjon...
Előre is köszönöm... -
JohnnyRicco #13054 Szerintem mondjuk scriptek nélkül tedd föl az XTM -et, és az ő scriptcsomagját és dirr-durr lépj a nyakára a pénznek! :) Előtte backupold a savet!! Vannak benne három-négyszáz millás hajók. -
Baritron #13053 Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, de az X3-mal már két éve játszom. Nemrég szembesültem egy lehangoló problémával. Úgy vettem észre, hogy a pénzem 2 000 000 000 credit elérése után már nem nő tovább. Lehet, hogy van a játékban ilyen limit? Ez elég lehangoló lenne, mert így már nincs, ami előre hajtson. Tudom, hogy a pénzből vehetnék további hajókat vagy gyárakat, de én a vagyonra gyúrtam.
Az eredeti játék van fenn (v2.5), modok nélkül.
Tud valaki megoldást?
-
deph #13052 Bocsi ha megkevertelek ,de nem Valhalla, hanem Leviathan. 
Valhallát csak szeretnék.
-
JohnnyRicco #13051 Azok a kapuk hány km-re vannak a HQ-tól ? -
Legend #13050 Már írtam lennebb, hogy azok az Ollerusaim. Ha megnyitják kapuikat szép látványt nyújtanak. Viszont a dolog szépséghibája, hogy egy szektorban maximum 6 kapu lehet (mindegy milyen, lényeg a 6-os szám), így nem lehet mindet egyszerre kinyitni
.
A listát amúg nem lett volna értelme letekerni, rajta van az összes gyár(komplexum), a hajókból csak 1-2 maradt le. Elpucoltam a hajókat a kép miatt.
Tomonor: DImre albumát megirigyelve csinálok egy saját képtárat, ha kész majd átküldöm, de kb annyi időm van rá mint neked a honlapodra.
Főleg kis hajók meg tájképek, néhány kivétellel. -
JohnnyRicco #13049 Atyaég! Jól tele van pakolva! :) Körben mik vannak a HQ körül ? Ehh látszik, h még nemrég keltem... Vadul próbáltam a képen lévő listát lentebb tekerni. :) -
tomonor #13048 Küld át nekem. Az oldalam még így is kép-hiányban szenved, és rengeteg szabad helyem van. :/ Annyin ne múljon. -
Legend #13047 Valszeg az SG nem kompatibilis az Imageshackal, az üres lap URLjéből ha kitörlöm a " http://www.sg.hu/[URL= " részt, akkor megnyitja a képet.
Bocs az offolásért. -
Legend #13046 A 13045-ben lévő linkek nekem sem nyílnak meg, egy próbát megért. A 13042-es viszont nálam jó.
szektor -
Legend #13045 Nekem bejön, leellenőriztem. Lássuk ezt:
[IMG]http://img138.imageshack.us/img138/5443/phqplacingvg6.th.jpg[/IMG][/URL]]szektor 1
[IMG=http://img138.imageshack.us/img138/5443/phqplacingvg6.th.jpg][/URL]]szektor 2 -
JohnnyRicco #13044 Mondjuk azért kíváncsi lennék arra, h hány CAP frigate és mennyi marines kellene ahhoz! :)
Héé nem bántani! :) Reggel laktam be oda!
NEM látom a képet pedig érdekelne milyen! Nem jön be az imageshack semmilyen böngészőben! ( Opera, IE, FF ) -
Legend #13043 ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Milyen küldit csináltál a Valhallához????
Tudtommal NINCS Valhalla küldi! Átrágtam az XTM fórumokat miatta, és az az általános konklúzió, hogy Valhallát csak Cappelni lehet, venni nem.
PS: a Tyr nekem is kedvencem főleg mióta kíséret nélkül átmentem vele a Pirate Alley-n, és karcolás sem esett rajta... -
Legend #13042 Még egy kicsit villogok. JohnnyRico nézd meg az én HQ-mat, ugyanabban a szektorban van mint a tiéd. A HQ körül az oktagramba rendezett hajók az Ollerusaim, oldalt a listában láthatod, hogy hová vezetnek.
Maga a szektor kicsit be lett építve, mondanom sem kell, rengeteg munka volt vele (nem csíteltem itt mindent megvettem , ideszállítottam, kipakoltam és összekapcsoltam). A sziklákat azért nem látod, mert felét átvittem a szektor másik felébe (Tractor Beam), és mindegyiken van bánya. Enjoy:
Enyim
Tiéd -
tomonor #13041 Defiant-lő
-
tomonor #13040 Lemaradt a kép. >.<
Defiant -
tomonor #13039 Hehe, a kedvenc star trek hajóm. Ezt ki kellesz próbálnom. :D
-
JohnnyRicco #13038 Ezt használja Valaki ?
PilotAI
Most kezdem kitapasztalni hogyan is működik de igencsak összetett viszont nagyon jó kis script.
Fölrakom a ReadMe-jét is PDF-ben ha vki érdekel olvassa el, mert elég tartalmas dolog.
ReadMe /RapidShare/ 1,2mb. -
deph #13037 Háát, most úgy próbálok reput növelni, hogy beraktam 2 db XL-es Naperőművet (:) két terran szektorba.
A Tyr is állat!
Valhallát viszont tudok venni, mert megcsináltam a küldit hozzá. -
Egy Ollerus-hoz ha jól tudom 100.000 repu kell. Én 80.000-ről indűltam és még nem vagyok 81.000-nél...
Pedig én is nagyon vennék már 2-t. -
JohnnyRicco #13035 Ááá a Terran Tyr és a Valhalla az hihetetlenül gyönyörűszép! :) Annyira tekintélyt parancsoló hajók, h nemigaz! :) A szerkezeti felépítésük és a hajótest ahogy össze van rakva nagyon tetszik. Nem "sima és egyenletes", mint más fajoknál.
Repu: én újrakezdtem a sztorit és végigvittem a fő storyline-t és a Bala-Gi Research missionokat is így neutralként tekintenek rám. Aztán azonnal beköltöztem hozzájuk és elkezdtem kiépíteni a kereskedelmi hálózatot. Nem nagyon kereskednek és a gyáraik nagy része áll... Igy viszonylag gyorsan növekszik a reputation. -
tomonor #13034 Nekem meg pont az XTM hajók nem jönnek be. Túl nagyok, túl csilli-villik (jó, mondjuk az NH-XFP hajók is csilli villik, de mind1) meg az XTM hajók túlságosan felborítják az egyensúlyt az eddig megszokott X univerzumba. Pl, csak hogy soroljak egyet: M8-as hajóosztály. Teljesen felesleges volt, én úgy gondolom, hogy amit az M8-asok tudtak az XTM-be, az most, az új X3-ban átrepül M7 fregattba. Mondjuk ez így talán jobb is lesz. Mindenesetre az XTM nekem TÚL NAGY. :s -
deph #13033 Jaja, az OTAS Custodian az egyik kedvencem. A másik majd a Valhalla Lesz, ha meglesz rá az cirka 290 milka...
Terranoknál reputációt mivel lehet gyorsan emelni?
Nincs valami terran Guild küldi? Vagy egyéb... -
JohnnyRicco #13032 Hát nekem azok a hajók amik a "NH" -ban vannak nem tetszenek... Olyan nem is tudom... Nem tetszik. Az XTM-es Terran és OTAS hajók nagyon bejönnek. -
tomonor #13031 :/ Én azt hitem, hogy az XTM-esek csináltak vmi jó kis animációt a hajónak, és az alakul át kapuba, de úgy látom csalódnom kell. Vissza az új New Horizons verzió várásához. >>>> -
JohnnyRicco #13030 Hát nálam így működik...