20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • tomonor
    *az ujratelepités MINDIG megoldja a problémát. Természetesen ujra kezdtem. Minden azon múlik, hogy ne tömd tele scriptekkel, hibás scriptekkel.
  • RJoco
    Az újratelepítés nem biztos, hogy megoldja a gondot. Inkább a betöltődésen múlik a dolog. Újrakezdtem néhányszor már ugyanazzal a telepítéssel is és volt amikor jól adta be a Kha'ak hajókat, volt amikor nem.
    A sztori után az Argon One-ból is eltünt egy és maradt egy. De lehet, hogy elöbb.
    Azért HAJRÁ!!!
  • tomonor
    Na ujraraktam az egész játékot, szoritsatok, hogy ne legyen bugos megint. :S
  • RJoco
    Természetesen van.
    Sosem a számokat nézem, hanem mindig az első számsort választom. Mindig, mindegy egyes alkalommal, amikor bedobja az első sort.
  • tomonor
    Teljesen random a lottó generlálás. AMi meg az alap játékba van, az meg szinte megnyerhetetlen.
  • Ace McCloud
    Van valami taktikád rá??
    Sajna nekam még nem sikerült pénzt nyernem, de hajót már igen. Azzal viszont nem sokra mentem...
  • RJoco
    Van lottó mindig, csak nem mindig rakja be a BBS-re. Én is nyertem már Creditet is, meg több hajót is.
  • RJoco
    tomonor:
    Az XTM-ben lesznek még furcsaságok a sztori alatt. Nálam is 2 Argon One volt, az első küldinél meg volt hogy különböző pontokra rakta be a támadó Kha'ak hajókat. Persze meg kellett keresnem őket. Asszem a többivel úgy nem volt gondom.
  • tomonor
    Gondolod nem ismerem Ashley's fab-scriptjét? >.< Ej de lenéző volt ez. XP
  • vecsi71
    Tegnap piszok mázlim volt.Eléggé le voltam fogyva anyagilag és úgy gondoltam lottózom.Ahol csak lehetett az állomásokon probálkoztam a szerencsémmel.Addi addig még össze nem jött.A kreditem el is érte a 2 milliárdot.Sajna többet nem enged a játék.Gondolom ez egy limit.Mindenesetre gyors mentést csináltam mert ilyen elég ritkán fordul elő.
  • dimre
    Van egy pár jó script hozzá.
    Ezt ajánlom.
  • tomonor
    Leginkább azéret sajnálom ezt a New Horizon-os dolgot, mert nem tudták úgy megcsinálni, hogy a történetszálat végig lehessen játszani. Sajnos már értem, hogy miért fagyott le a gép Teladi Gain-be, amikor ki kellett szabadítani Miria-t. Azért, mert EGYSZERÜEN nem lett az NH a storyplotra tervezve.
  • tomonor
    Asszem marad az XTM. Megpróbálom kijavítani a bugokat. Max ujrainstallálom a játékot, és script nélkül játszom a szűz XTM-et. Sajna az új New Horizons elég "láma" lett. :/ :(
  • dimre
    Akkor melyik mod lesz az igazi ? :)
  • tomonor
    még nem tuti... :/
  • tomonor
    KIJÖTT A NEW HORIZONS 2.0!!!! Na szevasz XTM, ÉN VISSZAVÁKTOK NH-ra! xD
    http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=197802&start=45
  • dimre
    Nézzél még körbe hátha másból is találsz egyszerre többet, akkor bugos a dolog.
  • tomonor
    Csak az a gond ha már bejelentkeztem, modified lesz a játék. Akkor meg rengeteg scriptelési adatot kapok mindenhol. :/

A másik gondom az, hogy folyamatosan két Argon One-t kapok, ami kicsit idegesítő. >:/
  • dimre
    Nem kell, csak elöször bejelentkezel a script editorba, és kész.
    Viszont a Discoverekkel lehet hogy gondod lesz,a pilotatoborzás miatt, még akkor is ha felrakod a mellékelt kis xml.-t.
  • tomonor
    Egy kérdés: azt olvasom a CPILOTS taskforce installálásában, hogy aktiválni kell a scripteditort, hogy mukodjon. Igaz ez? /reint script/ :/
  • tomonor
    Köszönöm, köszönöm... XD XD XD Bár az is igaz hogy már rögtön az ELSÓ misszióval gondom akadt vele, ugyanis az egyik khaak hajócska elbóklászott jó messze. :S Nem volt egy villámküldi. >.< És ez még csak a storyplot. o.o
  • deph
    Gratulálunk!!!
    Ön jól választott...
  • deph
    Hát nem tudom, de dumálni sem tudok vele, pedig meggyőzném, ha engedné :P
    Emiatt tiltott terület a szektor.
  • RJoco
  • tomonor
    Na, már az XTM-ezők táborába tartozok. :D
  • RJoco
    Nem lehet, hogy valamelyik UT-d közeledését vette támadásnak, de ő nem igazán híve a testiségnek?
    Ha koccansz, az még nem jelenti az egész faj ellenségességét, de az adott hajóét igen.
  • deph
    Ez nem lehet az, mert csak 1 Terran Asgard és egy Thor ellenséges, a többi terran nem.
    Valami küldi lehet?
  • Legend
    Valami különbejáratú vendettáról lehet szó, nálam a Terránok nem ellenségesek a terran szektorokban. Viszont: van egy küldi, ahol egy Goner atefact miatt zuhanórepülésbe kezd a terran és argon repud, de azt úgyis észrevennéd, miután lelőttél párat...
  • tomonor
    Akkor csak a kapitány ittas, a navigációs tiszt nem. :P
  • deph
    Ittas?
    3 UT25-ömet már kilőtte. Kéne neki valami elvonókúra...

XTM
  • tomonor
    Már nem kell. >.<
  • tomonor
    Valaki tudna gyorsan dobni egy linket a legfrisseb XTM verzió letöltő linkjéhez?
  • tomonor
    Ittas a pilóta.
  • deph
    Találkozott már valaki ellenséges Terran Asgard-dal?
    Nekem van egy a The Moon szektorban...
    Ha megtámadom, minden terran megútál, beszélni nem lehet vele, mert azonnal lő...
    Van ötletetek?
  • Legend
    Kedvenc hajóm az XTM-ben, gyakran használom. Külön öröm, hogy a TC-ben is használhatom majd.
  • tomonor
    Ja, azt én is remélem. A kép engem ERRE emlékeztetett.
  • Legend
    A hajód a Centaur MKIII koceptrajza. Nincs benne semmi különös, mert a Teran Conflict-ot az XTM stábbal karöltve csinálják. Bár remélem nem lesz olyan gépigénye, mint az alap XTMnek...
  • tomonor
    Az TheXuniverse honlapján néztem dolgokat, és egy furcsaságra akadtam: Erre a topikra. Ami lényegében koncept XTM hajókat mutat be. Ami viszont a lényeg, az EZ a hajó. Nem ismerős? DE! Ez volt az egyik húsvéti tojás hajó képe az új megjelenő X3 Terran Conflictból. ;)
  • tomonor
    XD Legközelebb a Spar jön... Erre jó az óriás rakterű Argon Mammoth. :P
  • dimre
    Apró csínytevés volt, vásárlás után összetörték egymás hajóit, nagy bumm volt.