20430
-
tomonor #13149 *az ujratelepités MINDIG megoldja a problémát. Természetesen ujra kezdtem. Minden azon múlik, hogy ne tömd tele scriptekkel, hibás scriptekkel. -
Az újratelepítés nem biztos, hogy megoldja a gondot. Inkább a betöltődésen múlik a dolog. Újrakezdtem néhányszor már ugyanazzal a telepítéssel is és volt amikor jól adta be a Kha'ak hajókat, volt amikor nem.
A sztori után az Argon One-ból is eltünt egy és maradt egy. De lehet, hogy elöbb.
Azért HAJRÁ!!! -
tomonor #13147 Na ujraraktam az egész játékot, szoritsatok, hogy ne legyen bugos megint. :S -
Természetesen van.
Sosem a számokat nézem, hanem mindig az első számsort választom. Mindig, mindegy egyes alkalommal, amikor bedobja az első sort. -
tomonor #13145 Teljesen random a lottó generlálás. AMi meg az alap játékba van, az meg szinte megnyerhetetlen. -
Ace McCloud #13144 Van valami taktikád rá??
Sajna nekam még nem sikerült pénzt nyernem, de hajót már igen. Azzal viszont nem sokra mentem... -
Van lottó mindig, csak nem mindig rakja be a BBS-re. Én is nyertem már Creditet is, meg több hajót is. -
tomonor:
Az XTM-ben lesznek még furcsaságok a sztori alatt. Nálam is 2 Argon One volt, az első küldinél meg volt hogy különböző pontokra rakta be a támadó Kha'ak hajókat. Persze meg kellett keresnem őket. Asszem a többivel úgy nem volt gondom. -
tomonor #13141 Gondolod nem ismerem Ashley's fab-scriptjét? >.< Ej de lenéző volt ez. XP -
vecsi71 #13140 Tegnap piszok mázlim volt.Eléggé le voltam fogyva anyagilag és úgy gondoltam lottózom.Ahol csak lehetett az állomásokon probálkoztam a szerencsémmel.Addi addig még össze nem jött.A kreditem el is érte a 2 milliárdot.Sajna többet nem enged a játék.Gondolom ez egy limit.Mindenesetre gyors mentést csináltam mert ilyen elég ritkán fordul elő. 

-
Van egy pár jó script hozzá.
Ezt ajánlom. -
tomonor #13138 Leginkább azéret sajnálom ezt a New Horizon-os dolgot, mert nem tudták úgy megcsinálni, hogy a történetszálat végig lehessen játszani. Sajnos már értem, hogy miért fagyott le a gép Teladi Gain-be, amikor ki kellett szabadítani Miria-t. Azért, mert EGYSZERÜEN nem lett az NH a storyplotra tervezve. -
tomonor #13137 Asszem marad az XTM. Megpróbálom kijavítani a bugokat. Max ujrainstallálom a játékot, és script nélkül játszom a szűz XTM-et. Sajna az új New Horizons elég "láma" lett. :/ :( -
Akkor melyik mod lesz az igazi ? :)
-
tomonor #13135 még nem tuti... :/ -
tomonor #13134 KIJÖTT A NEW HORIZONS 2.0!!!! Na szevasz XTM, ÉN VISSZAVÁKTOK NH-ra! xD
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=197802&start=45 -
Nézzél még körbe hátha másból is találsz egyszerre többet, akkor bugos a dolog. -
tomonor #13132 Csak az a gond ha már bejelentkeztem, modified lesz a játék. Akkor meg rengeteg scriptelési adatot kapok mindenhol. :/
A másik gondom az, hogy folyamatosan két Argon One-t kapok, ami kicsit idegesítő. >:/ -
Nem kell, csak elöször bejelentkezel a script editorba, és kész.
Viszont a Discoverekkel lehet hogy gondod lesz,a pilotatoborzás miatt, még akkor is ha felrakod a mellékelt kis xml.-t. -
tomonor #13130 Egy kérdés: azt olvasom a CPILOTS taskforce installálásában, hogy aktiválni kell a scripteditort, hogy mukodjon. Igaz ez? /reint script/ :/ -
tomonor #13129 Köszönöm, köszönöm... XD XD XD Bár az is igaz hogy már rögtön az ELSÓ misszióval gondom akadt vele, ugyanis az egyik khaak hajócska elbóklászott jó messze. :S Nem volt egy villámküldi. >.< És ez még csak a storyplot. o.o -
deph #13128 Gratulálunk!!!
Ön jól választott... -
deph #13127 Hát nem tudom, de dumálni sem tudok vele, pedig meggyőzném, ha engedné :P
Emiatt tiltott terület a szektor.
-

-
tomonor #13125 Na, már az XTM-ezők táborába tartozok. :D -
Nem lehet, hogy valamelyik UT-d közeledését vette támadásnak, de ő nem igazán híve a testiségnek?
Ha koccansz, az még nem jelenti az egész faj ellenségességét, de az adott hajóét igen. -
deph #13123 Ez nem lehet az, mert csak 1 Terran Asgard és egy Thor ellenséges, a többi terran nem.
Valami küldi lehet? -
Legend #13122 Valami különbejáratú vendettáról lehet szó, nálam a Terránok nem ellenségesek a terran szektorokban. Viszont: van egy küldi, ahol egy Goner atefact miatt zuhanórepülésbe kezd a terran és argon repud, de azt úgyis észrevennéd, miután lelőttél párat... -
tomonor #13121 Akkor csak a kapitány ittas, a navigációs tiszt nem. :P -
deph #13120 Ittas?
3 UT25-ömet már kilőtte. Kéne neki valami elvonókúra...
XTM -
tomonor #13119 Már nem kell. >.< -
tomonor #13118 Valaki tudna gyorsan dobni egy linket a legfrisseb XTM verzió letöltő linkjéhez? -
tomonor #13117 Ittas a pilóta. -
deph #13116 Találkozott már valaki ellenséges Terran Asgard-dal?
Nekem van egy a The Moon szektorban...
Ha megtámadom, minden terran megútál, beszélni nem lehet vele, mert azonnal lő...
Van ötletetek? -
Legend #13115 Kedvenc hajóm az XTM-ben, gyakran használom. Külön öröm, hogy a TC-ben is használhatom majd. -
tomonor #13114 Ja, azt én is remélem. A kép engem ERRE emlékeztetett. -
Legend #13113 A hajód a Centaur MKIII koceptrajza. Nincs benne semmi különös, mert a Teran Conflict-ot az XTM stábbal karöltve csinálják. Bár remélem nem lesz olyan gépigénye, mint az alap XTMnek... -
tomonor #13112 Az TheXuniverse honlapján néztem dolgokat, és egy furcsaságra akadtam: Erre a topikra. Ami lényegében koncept XTM hajókat mutat be. Ami viszont a lényeg, az EZ a hajó. Nem ismerős? DE! Ez volt az egyik húsvéti tojás hajó képe az új megjelenő X3 Terran Conflictból. ;) -
tomonor #13111 XD Legközelebb a Spar jön... Erre jó az óriás rakterű Argon Mammoth. :P -
Apró csínytevés volt, vásárlás után összetörték egymás hajóit, nagy bumm volt.