20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Amaro
  • tomonor
    És ne felejtds ki hogy gyárat birtokolni nem elég. Kell még pénz tranzporterekre, és nyersanyagra. Ami már drágább, mintha megvennél 400 000-ért egy SSP-t.
  • BuriP
    Jó megítélés az adott fajnál akitől a gyárat veszed, bizonyos gyárakat és hajókat csak akkor hajlandók eladni neked ha elég magas(baráti) rangban vagy náluk.
    Azonkívül venned kell vagy felbérelned egy TL-t (óriás teherhajót ami képes station conténereket is szállítani). Ezt be kell dokkoltatni az adott shipyard-ra.
  • luighi
    Sziasztok!Új vagyok,van egy kis gondom.Mikortól lehet gyárat venni(X3) mert cr volna elég,vagy mi kell hozzá még?Az angol tudásom a gyenge alatt van.Köszönöm elöre is.
  • Legend
    Gondold is meg jól, mert ez nem egy egyszerű játék. Ez életforma.
  • JethroHUN
    ááá. nem veszem meg, soha nem játszottam vele, nem tudom h megérné-e, videokból egy dolog megismerni egy játékot, de más játszani vele.
  • tomonor
    Ilyen már létezik, egész pontosan az oldalamon, a fórumban.
    Vitéz már írt egy egész regényt, ám sajna egyre ritkábban folytatja. :(
    Vitéz-Nemesis
    (továbbá vitéz oldalának fórumán is megtalálható ugyanez :o )
  • tomonor
    ugyan már, 2000 forint. >.< (igaz, pont jó beszél :P XD )
  • JethroHUN
    Tetszik, csak kár sehonnan nem lehet letöteni
    már a fél netet átnéztem
  • RJoco
    Néhány jó minőségű videó, hogy ne csak a youtubeos gyengéket nézegessük: http://www.gametrailers.com/game/1775.html
  • RJoco
    de
  • JethroHUN
    Ohhhh, igaz, összekevertem az eVE online-al ops, de akkor ez is olyan csak egyjátékos, gép ellen, nem?
  • RJoco
    Hát azt nem mondanám, hogy egy egyszerű űrszimulátor lenne. Tudsz benne kereskedni, gyárakat venni, komplexeket építeni és persze harcolni, hajókat foglalni, állomásokat szétlőni.
    Az ára úgy 4000 Huf körül van. Nem havidíjas, nincs online vagy hálóban játszható változata.
    Oldalamon találsz képeket, hogy néz ki, de ha rákeresel valamelyik video megosztó portálon, ott is sok mindent láthatsz.
  • JethroHUN
    Hello, tudnátok valami konkrétat modani erröl a játékról, hogy mi is ez?
    egyszerű űrszimulátor vagy mmorpg? Azt hallotttam h ez fizetős mint a wow.
  • Ace McCloud
    Sziasztok!
    Ez nagyon jól hangzik
    nekem kellene!!!
    Mégvalami. Arra gondoltam, hogy milyen klasz lenne írni x3 sztorikat.
    Nem feltétlenül hosszúakat, és valamelyik x3 oldalra feldobni, történetek, vagy valami hasonló szöveg alá :)
    Nagyon elmés mi??
    Persze az enyémnél mindenképpen jobb helyesírással...
  • goyo2
    Ja és nem használ creditet termeléskor, hanem arányosan többet a többi anyagból.
  • goyo2
    Sziasztok,

Régen voltam itt, de ettől függetlenül néha nyomulok a játékkal.
    Valamit sikerült elérnem, és nekem ez annyira tetszik, hogy meg szeretném osztani veletek.

Lehet hogy már más is megoldotta, abban az esetben bocsi.

No a Player HQ módosításából van többféle verzió. Én összeállitottam egy olyant ami kombinálja őket és még valamit hozzácsaptam.

Most ezt tudja:
    - 50 Millió cargo a hq ban
    - boronoknál vásárolható 190milla körül (több is, és működik is mind, de csak akkor ha vásárolod, ha spawn-olod akkor nem)
    - a revert engineering és a production ideje minden hajónál a 10-ed része!!!

Működik a 2.5 verzióval és XTM-el is.

Én a hajógyártáshoz a kellékeket a hqban termelem:
    Igy már van értelme m2-t gyártani.Install factory to station or ship

ha kell valakinek irjon mailt, mert ide nem szoktan látogatni az utóbbi időben. (goyo2 kukac freemail)
  • Legend
    Köszike remek script, az a jó, hogy ott volt az orrom előtt, én meg siratom magam, hogy nem lehet Leviathanom és Valhallám...
    Most még jobban bánom, hogy ezek miatt elkúrtam (nem kicsit, nagyon) a játékomat az LV1s Cheats-el.
    Egy Marauder állomást csináltam, amiből gond nélkül kidokkolt a két fentebb említett monstrum, pedig féltem, nehogy felrobbanjanak...
  • dimre
    Az X univerzumban is foci EB-t néznek ?
    Akciós hajóvásárt tartanak.
    A kinálatból: Valhalla ~400 mil
    Destroyer T2 ~100 mil
    Amig a készlet tart.
  • tomonor
    Velem is megesett már egy párszor... >_>
  • Legend
    Fura dolog történt a játékommal: A számítógépem kb másfél napig pihent, mert odébbköltöztettem a főhadiszállásomat, szét volt kapcsolva az összes periféria, magával a géppel csak annyi történt, hogy kapott egy Wifi hálókártyát, tehát semmi extre változás nem állt be. Mikor először bekapcsoltam, és elindítottam a játékot nem lehetett folytatni. A "continue" box üres volt. Kiléptem, és láttam, hogya Save mappából "eltűnt" az összes .sav fájl. Csak úgy. Kedvem lett volna tökönszúrni valakit. Miért pont a Reunion??? He???
    Szerencsére a játék program mappájában találtam egy save backup mappát, tele szévekkel, nem a megszokott , hanem random savek voltak benne, de az utolsó stimmelt. Játék megmentve, de ez így egy kicsit gáz...
  • tomonor
    Sziasztok!
    Ma majdnem az egész délutánt az XTM tesztelésével töltöttem. Amit eddig kifürkésztem az az, hogy a 2.5-ös verzió miatt van 2 Argon One. Legalábbis tudtomal. 4-szer indítottam újra a játékot, és 3X volt 2 Argon One, ha meg nam Argon One, akkor meg másból volt kettő. :/
  • Valen
    x3 majd install balaGi majd install 2.5 majd XTM fel + új hajók és egy bufg van, hogy 2 argon 1-s van, illetve nekem is van, hogy néha elszál 1-1 rendszebe beugráskor a játék.
  • Legend
    Sosem volt ilyen gondom a kapuimmal. Ha azt kapod, hogy "file not found" valamit nem raktál fel rendesen, vagy valami, amit felraktál kisajátította. Kíváncsi vagyok,hogy fogsz kikecmeregni ebből.
  • Legend
    Majdnem azt írtam, hogy nem találkoztam ilyen hibával, aztán eszembe jutott, hogy mégis: ha jól emlékszem, van egy láthatalan SY+EQ a játékomban, talán a Terracorp HQ nem emléxem, most szét van szedve a gépem nem tudok utánanézni. Lényeg, hogy elszigetelt esetként kezeltem, annál is inkább, mert autópilótával be tudtam dokkolni. Ha náld minden SY ilyen, akkor próbálkozz egy újrarakással, de a patcheket csak az XTM után rakd fel. Kísérletezni lehet nyugodtan, akárhány X3-at telepíthetsz, másolhatsz a gépedre, ha van elég hely, csak ne felejtsd el, hogy melyik-melyik.
  • tomonor
    Lehet, hogy a 2.5-ös X3 nem szeretné az XTM-et? Mert nekem is vannak dublagondok...
  • Nagyapi
    Valami nem jött össze.
    Feltettem az XTM-et, és minden stationból hirtelen kettő lett, ráadásul a hajógyár csak a listában van meg ( 2x ) de nem látszik, és nem lehet leszállni rá.
    Igaz upgradeltem 2.5-re, és akkor tettem fel az XTM-et.

Mit ronthattam el?

• tomonor
    Talán játékhiba, és nem a kapuval van gond, hanem a rendszerrel, amit betölt. :/
  • dimre
    Lenne egy problémám is, mióta üzemelnek a saját kapuim, nem tudok átmenni rajtuk, vagyis átmegyek de ahogy átértem rögtön kidob a játékból "file not found". Ez még a kissebbik baj de jumpolásnál is ugyanez az eredmény. Rajtam kivül az összes hajó gond nélkül közlekedik rajtuk, eszméletlen forgalmi dugó alakult ki, a térképen nem látszik a kapu a sok hajótol.
  • dimre
    Találtam megint egy apró (nekem új)meglepetést, a Thor kabinjában, mintha egy emberi alak látszana. Legalábbis nekem úgy tünik ?
  • tomonor
    Jójó, semmi probléma. XD Azért köszi. :)
  • dimre
    Nem állt szándékomban megsérteni, lenézni, csak ajánlani akartam, godoltam, hogy ismered.Mindössze könnyitésként szúrtam be a linket, nekem kifojt a szemem mire megtaláltam (ez már a korral jár).
  • tomonor
    Nem annyira bugos, egyszerüen aki sztoriba akarja nyomni, az ne próbálja ki NH-val, mert nem kompatibilis vele. Én az XTM-et ajánlom, most én is azt kezdtem el nyomni. Bár még a fehér füst-csík még mindig idegesít. (apropó, az NH-ba nagyon gyönyörüen kidolgozott khaak hajó modellek voltak, valahol láttam egy modot ami azokat berakja a sima játékba is, de azóta nem találom. Any ötlet? >.< )
  • Legend
    Az XTM-nek igen nagy a gépigénye. Elég jó a gépem, de néha így is lelassul. New Horizons-t nem próbáltam, de Tomonor szerint bugos.
    Az XTM egyszerűen gyönyörű, nem is akarok újra a fapados alapjátékkal foglalkozni - remélem a TC tényleg az XTM-re épít.
  • Vitez77
    Hmmm....Most így a nyár közeledtével (najó, az X3: TC bejelentésével) elkezdtem gondolkodni, hogy talán egy modot ki kéne próbálnom az X3-hoz. De melyiket: New Horizons 2.0 vagy X-Tended (gépigény nem akadály)?
  • Vitez77
    Egy hétig nem volt netem és ennyi mindenről lemaradtam! Asszem megvan az esti programom......
  • Nagyapi
    Köszi mindkettőtöknek, ezekkel el leszek egy darabig :)
  • BuriP
    Itt vannak a szektornevek, és az X, Y, Z kordináták
    Menelaus frontier:43,-7,35;
    Family Whi.:0,0,40;
    The Vault:-25,-10,-14;
    Family Tkr:-35,-8,-10;
    Akeela's Beacon:30,-10,-30;
    Therasure Chest:0,50,0;
    Freedom's Reach:-1,36,43;
    Loomanckstrat's Legacy:-17,0,0,(aknamező,kalózok!);
    Depht of Silence:1,-3,38;
    Unkown sector Unholy Descent-től nyugatra:-10,10,10;
    Unkown sector Xenon Sector 534-től nyugatra:-20,3,2;
    Mealstrom alatti második Unkown sector:-12,1,-19;
    Azt hiszem vannak még, de ezek vannak felírva nekem, és ezeket biztosan ott találod.
    Figyelj hogy jó vektort (x,y,z,) nézz!
  • Legend
    Talált Tárgyak

A Scriptek meg egyszerre könnyítik, és keserítik meg a gamét, én ha újrakazdeném, nem scriptelnék.
    Viszont amitől teljesen új lesz a game, az egy Mod, pl Xtended mod (XTM), New Horizons mod, hogy csak a legtrendibbeket emeljem ki. Ezek rengeteg újdonsággal bővítik a játékodat, de le is lassítják. Én az XTM-re szavazok.
    Ha van egy kis türelmed, fél éven belül kijön a legújabb hivatalos epizód, a Terran Conflict, ez állítólag (tuti) XTM-re épül. Én türelmetlenül várom...

PS: Mindenki: össze kellene állítani a leghasznosabb scriptek listáját.
  • Nagyapi
    Sziasztok.
    Nem tudna valaki egy linket adni, ahol az elveszett hajók ( vagy milyenek ) koordinátái vanak. Most kezdtem újra a játékot, és semmire nem emlékszem a régi oldalak közül.
    Na meg ez a rengeteg script, amikről itt írtok! Mintha egy új game lenne :)