20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Legend
    He? Miért pont a G11? Lemaradtam valamiről? Mitől jobb, mint a többi billentyű? mármint képmentés szempontjából
  • Legend
    Miért van az, hogy csak az Irfanview kezeli az X3 TGA-kat? Azon kívül csak photoshop-al tudom megnyitni. Az ACD a kedvenc képnézegetőm, más .tga fájlokat kezel, de az X3masokat nem
    Alternatíva: Fraps-al közvetlenül jpeg-ben mentem a screenshotokat.
  • tomonor
    Én is infraview-et használok, de a G11-esre nincs több zsé. xD
  • RJoco
    G11-es billel, meg irfanview-vel nagyon gyorsan lehet végezni.
  • tomonor
    Még nem töltöttem őket fel. xD Előbb át kell konvertálni, az meg idegesítő egy kicsit. :/
  • Legend
    Hol a tőbbi?
  • RJoco
    jááá
  • tomonor
    Egész szép lett ez a kép, nem? ;)
    KLIKK
  • RJoco
    Hol lehet kapni?
  • RJoco
    Off:
    Szerintem nézz körül több honlapon is, meg menj le a boltba, ahol venni akarod és kérdezd meg ott is.
    Bár zenét szerintem lehet felrakni, mert a szinkronizálás pc-vel sztem nem azt jelenti, hanem inkább, hogy a telszámokat, sms-eket tudod szinkronizálni.
    Zenékhez elég csak rácsatlakoztatni a gépre és rámásolni TC-vel.
    On Air
  • tomonor
    Az Argon Nova Raider jobban megéri.
  • Vitez77
    Meer ezt a topicot többen látogatják, jobban megbízom bennünk, és mer csak
  • JethroHUN
    Ezt mért nem a mobil forumba írod???????
  • Vitez77
    Kicsit (nagyon) off leszek de pls segítsetek:
    Most szeretnék új mobilt venni a w300i-m helyett egy w350i-t vagy w380i-t. Namost, nézelődöm a honlapon, és észrevettem, hogy a w380i-nél nincs kipipálva a "szinkronizálás PC-vel", ami érdekes, mert egy walkman-mobilnál ez fontos, meg én minden zenémet onnan teszem fel. Kérdés: most akkor ha w380i-t veszem, akkor nem tudok zenéket feltenni majd?
  • RJoco
    13207-es hozzászólásban sok hasznos infot találsz.
    Angolul én sem tudok, de azért a játékban úgyahogy eligazodom.
    Ha valamit nem tudok, felteszem a kérdést itt.
    Persze elötte megpróbálom lefordítani.
  • Legend
    Egyenként lehet üzeneteket törölni? Úgy látom, hogy csak mindet lehet törölni, ezért meg sem próbáltam. Mostanra iszonyú hosszú a levlistám, gyomlálni kellene.
  • Valen
    a fontosabb dolgokat a massage listban vissza tudod nézni

(P) betü és Messages (Enter)
  • JethroHUN
    Jaja könnyű megérteni még az angol dumátkat is benne, pl amikor modnja hoyg egy-egy kapu hova nyílik, meg a küldetést is mefértem csak gözöm nincs hogy hova kell menni, meg mit kell/lehet csinálni :S
  • Legend
    Fésüld át Tomonor alábbi linkjeit. A gáz az, hogy ha nemigen megy az angol hamar zátonyra futsz a játékban. Eléggé kell hozzá, szerencsére eléggé tipikus game-nyelvezete van.
  • Legend
    Legtöbben ott kötünk ki New incomme mellett. A sztorit én is végigvittem (ill. befejeztem) XTM alatt, no para.
  • JethroHUN
    Valamilyen magyar helpdesk, végigjátszás, kézikönyv vagy akátmi nicns véletlenül?
  • [NST]Cifu
    Köszi a linkeket, mindjárt átnézegetem őket.

Közben egy kérdés felmerült bennem: az új fajokkal mennyire érdemes foglalkozni, illetve melyik környékén érdemes birodalmat építeni a tapasztalatok szerint. Én anno sikeresen kiválasztottam egy nem is félreeső gazdátlan szektort (a New Income melletti), ami arra volt jó, hogy 10 ugrásra lehetett csak normálisan kereskedni, és folyton mehettem Xenonokkal viaskodni, mert akkor még nem volt autotrader sector locker script, és a hülye kereskedőim menetrend szerint húztak át a Xenon 347-es szektoron.
  • tomonor
    lol :)

Nos, köszöntelek újra az X univerzumban. Most már van néhány új magyar X3 oldal, szal már jobban eligezothacc (gyarapodunk)
    Amaro oldala-gondolom ezt ismered
    -Enyém, hát félkész, ám még készül o.O
    RJoco oldala-fontos információkkal
    Vitéz oldala-egy kisebb információs részleg az X univerzumról, de az oldal Unique, szal minden van benne =D
  • [NST]Cifu
    Ne is mond, hétfőn elvitték az A656-ost, és nem jött meg az A659-es, talán csak jövő kedden. Szóval egy 20"-os Belinea monitor maradt, kamillázok is rendesen.

Köszi az infót, akkor felrakom az XTM-et, akkor csak azt a 6 órányi játékidőt buktam, amit tegnap este 10-ztől ma hajnali háromnegyed négyig toltam...

Bakker, azért az X3 számlájára kell írni, hogy additívabb, mint egy MMORPG, folyton csak az ment, hogy na még ezt a szektort felderítem, na még ide elküldöm a teherhajót, na még egy forduló... aztán már kénytelen voltam kényszeríteni magam, hogy aludjak valamit, mert reggel hatkor meg kellnem kellett. ^^
  • r4pt0r
    Hát Cifu pont amikor eladod a 656ost akkor nyomod a gamet. :D

Egyébként én XTM alatt is végig toltam a storyt, nekem ment.
  • [NST]Cifu
    Üdv Ismét az X3 univerzumban. ^^

Egy kis időt kihagytam, de miután a WoW-oból és az AoC-ból is kiábrándultam, megvettem Steamen az X3-at, hogy végig játszam immár (anno annyira lefoglalt a kis birodalmam építése, hogy egyszerűen elfelejtettem hova is kellene mennem).

Felkaptam a fejem az XTM modra viszont, mert minden X3 fan oda meg vissza van érte. Ahogy nézem, a "régi" mentet állások nem vihetőek át az XTM-be, viszont egyértelműen nem találtam választ arra, hogy az eredeti X3 kampányt viszont nem lehet végignyomni, mert pár hsz.-re ebből következtetek az XTM fórumból. Ha igaz, akkor nagy dilemmában vagyok, mert kíváncsi lennék azért az X3:TC előtt mi is lett az X3 eredeti kampány vége... :S
  • Legend
    Kézikönyv. Legalább egyszer illik elolvasni (nektek is).
  • Legend
    Nekem is kilép, de csak ha valami program jelentést akar tenni pl. adobe updater, letöltés befejeződött, csatlakozás wlan routerhez szóval, ha van egy felugró ablak, akkor hagyja érvényesülni.
  • JethroHUN
    Bazzze fordított az egér, hát ezle én így nem tudok játszani És az irányítást hol lehet beállítnai?? mert én nem találtam.
  • JethroHUN
    Hali, a játék telepítőj és a patch is kérte hogy tegyem fe la régebbi window player, persze nem tettem, 11 es van és nekem az tökéletes jó, nem kell a régi vacak, csak ott oda colt írva h recomended, tehát kötelező hozzá. De miért?
  • tomonor
    Én manapság bem tudok sajnos játszani vele, mert mindig kilép a windows-ba. Nem tudom, hogy játékhiba-e vagy csak az XTM miatt van... Na mind1. Asszem kivárom a Terran Conflict-ot. :/
  • dimre
    Ha elkezded nem tudod abbahagyni.
    Én már csak testben vagyok a földön.
    A legjobb a játékban, emberi szemlélettel nézve egyfajta reális jövöt mutat.
  • luighi
    Köszönöm a segítségeteket.
    Üdv
  • tomonor
    ...kidolgozottsága lehetne jobb is, de még mindig owns-ol :)...
  • Legend
    Sokáig játszható? Már több, mint másfél éve nyomom. És nem azért, mert nem boldogulok vele, hanem azért mert jó.
    Az új belépőknek az a jó, hogy nagyon sok lehetőséget kínál. Építkezni akarsz, pénzt keresni, vagy harcolni?
    Építeni lehet gyárakat vagy komolett birodalmat. Pénzt keresni lehet termelésből, fuvarozásból vagy éppen rabszolgakereskedelemből. Harcolni lehet az egyszemélyesedből, vagy a zászlóshajódról irányíthatod a flottáidat.
    Ebben a játékban nincs megkötve a kezed. A sztori egész jó, de ha végigtoltad azzal nincs vége a játéknak, az csak bemelegítés későbbre.

És a látvány. A háttér. A sztori...
    Enjoy!
  • JethroHUN
    Oké, ha segítetek :D A legutóbbi űrben játszódó játék, amit el kezdtem a Sins Of Solar Empire volt, 2-3 óra után föladtam, nagyon nehéz rts volt. Az infastrutúrára volt kiélezve nagyon, a csaták hát érdekes voltak. 20 rombolóval szétküldtem egy csatahajót. :)
    2 orig BFem van (2 és 2142) de már nincs kedvem velük tolni, már sok volt az fps ből :D, mindig statra mentem, nem csak szórakozásra vagy spontán időtöltésre. Most azér keresek vmi jó kis sokáig játszható, érdekes játékot.

Xfire címem: madd69dogg
  • RJoco
    Nehéz? Kinek mi a nehéz. Nekem egy sport játékot nehéz játszani, legyen az foci vagy kosár vagy bármi ehhez hasonló.
    Bonyolult? Ez is kinek mi? A Genesis Rising nekem kicsit talán bonyolult. De lehet, hogy csak hozzá kell szokni.
    Próbáld ki! De az első akadálynál ne add fel!
    Inkább kérdezz, mi segítünk!
  • tomonor
    Pontosan. Gyárakat birtokolhacc, óriási kaptitális hajókkal harcolhacc oldaladon, vagy ellened, kereskedhetsz több mint 160 rendszeren át, lehetsz kalóz, vagy fejvadász, vagy akár céltalanul bolyonghatsz. Esetlegesen még néhány űrlegyet is befoghatsz, és eladhatod őket a spliteknek >:) Vagy csempészél űrwiskyt. :)
  • JethroHUN
    Akkor ez nehéz és bonyolilt game? Nem csak annyi hogy megyek a kis hajómmal és szét lövök mindenkit, fejlesztéseket veszek, küldiket csinálok?
  • Legend
    A "trade-build-think-fight" -en kívül van egy másik jelmondata is ennek a játéknak:
    "say goodbye to social life and/or sleep"

vajon miért...