20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • tomonor
    Aki játszott már az X2-vel, az tudja hogy eredetileg volt orruk is. Én tudtam. >.<
  • [NST]Cifu
    Mindig is gyanús volt a khaak fighter kinézete, két év után rendbe is rakták. De elég meleg, hogy kiderült, hogy LOD probléma volt a hiányzó orr rész, és ennyi patch után sem orvosolták hivatalosan...
  • tomonor
    Khaak hajó fix - Grafikailag javított khaak hajók-mindenkinek ajánlott!
  • tomonor
    nekem bejön o.o
  • kobra223
    sziasztok mivan a xtm oldalával nem akar bejönni:(
  • dimre
    Akkor ez a hajó sem lesz flottám vezére.
    Pedig már beleéltem magam, ezen kivűl is van egy rakás hajó amibe nem tudok task force-os pilotát ültetni. Kinéztem az Arant bázishajónak, három behemót is ráakadhat egyszerre, de not vaild az üzenet.
  • dimre
    Thx, ha lesz rá időm belenézek.
  • [NST]Cifu
    Elolvastam én is a feature listát, de az új hajók nem voltak meggyőzőek, a többi közül meg max. a logók, ami tényleg értékelni tudok. :S
  • [NST]Cifu
    Valószinüleg bugos, most néztem, semmit nem lehet vele kezdeni, csak a külső dokkolás (M6-osok és TS) működik.
  • Vitez77
    Áhhh, igen. Már voltam ott 1X vmikor hajnalban, de én okos nem tettem el a könyvjelzők közé, és kiment a fejemből
    Jó játék az a Sins :D
  • tomonor
    Akkor adok egy kis felvilágosítást, mit is fog adni:
    -shipyardok extra dokkolási lehetőségekkel (az eredetibe csak 5 hajó fér :O )
    -új hajók bayamonok például az x2bőlkhaak MO
    -saját készítésű logók a gyáraidra hajóidra (visszaköszöntés az X2-ből)példa
    -friss házasok hajók xD
    -új ppc effektek
    -stb, ami megszokott roguey-től ;)
  • [NST]Cifu
    Sajnos én még nem tudok róla személyesen semmit, de papír szerint a belső hangárja 32-es, M3-M5 fér bele. További 6db M6-os és 2db TS csatlakozhat külsőleg, így jön ki a 40.
  • [NST]Cifu
    Hát dunno. Az XTM után csak a PPC effektje meggyőző. :S
  • tomonor
    Vitézt kérdezd. :P
  • dimre
    Hogy létezik az Otas Castrumnak 40-es hangárja van de még sincs, körberepkedtem kétszer de egy árva nyilást se találtam ?
    M6-os és TS hajóval tudok csak rádokkolni külsőre.

• dimre
    Off: ezt ismeri valaki ?
  • tomonor
    Ja :S Az egyik rendszert ugy csinálta meg, ám játék közben nem vehető észre...
  • Vitez77
    1:22-nél olyan, mintha 1 dobozban lenne XD
  • tomonor
    Roguey's mod 3.1 - bejelentve! Kiályul néz ki, nemde? :P
  • tomonor
    X-BTF az SG fórumon... O_O
  • tomonor
    Ship detailsbe meg tudod nézni hogy hány shield kell egy hajóhoz, és hogy milyen típust fogad be max. Ez X3 esetében:
    M5 - 1 MJ
    M4 - 5 MJ
    M3 - 25-125 MJ
    M2/M1 - 1 GJ
    Teladi M2 - 10 GJ
    TS/TP/TL - 125 MJ

És igen, elég a fedélzeten lennie a pajzsnak, és máris működik.
  • Stotoo
    A shield hogyan működik? Bennt van a cargoban és kész vagy fel kell vhogyan szerelni? Hány db shield lehet egy hajón?
  • Stotoo
    Thx a válaszokat.
  • tomonor
    Off: Na megjöttem a nyaralásból, jó a balaton :P .

On: Na megjöttem a nyaralásból, jó volt, de az X3 jobb. :P .
  • RJoco
    A hull 90%-án már max sebességgel tudsz repülni, elég addig javítani Shipyardon. Csak aztán nagyon kell vigyázni.
  • Ace McCloud
    Szia!
    1.Leg egyszerűbb, ha újrakezded, vagy betöltesz egy mentést a sérülés elöttről.
    2.Boron Eq dokkban lehet hull repair technology-t venni, ha feldobod a scriptet, és hozzá a BBS-eken hull rep. kiteket. Ezek is kijavítják neked.
    3.Elmehetsz bármely hajógyárba, és ott a hajóvásárlás menüben megjelenik a hajód fent. A jobb egérkurzorral tudod megadni a javítás mértékét a hajódon, és enterrel végrehajtod. Sajnos elég borsos ára szokott lenni, bár ez erősen függ a hajód típusától. A Busterednél nem lesz vészes...
    4.(bár ez még most teljesen fölösleges infó)A későbbiek folyamán, az anyahajódba vehetsz machine shopot, ami dokkoloás után, automatikusan elkezdi javítani a sérült hajókat. (be kell álítani az extra funkcióknál, az anyahajó command menüjében)
  • BuriP
    Bedokkolsz egy Shipyard-ba és a trade menüben felnyomod a "hull" (páncél, hajótest) százalékát.
  • Stotoo
    Hi!

Most kezdtem el játszani a game-el egyből felraktam az extended modot. Viszont az első küldiben figyelmetlen voltam és megsérült a hajó. Nagyon lassan megy, hogyan tudom megjavítani?
  • vecsi71
    Otas szektor nincs.Otas hajógyár akela beaconban van nagyon félre eső helyen.Nálam a központol kb 170 "km".a térkép bal alsó sarkánál.A yaki tornyok yaki szektorokat védenek.Terran szektorokba az alap küldetés végigvitele után tudsz csak menni.Én külön külön csináltam a küldetéseket.Szerintem jobb előszőr az alappal végezni aztán kell 5 milla és jó viszony szinte mindenkivel bár ez a paranidokkal valószinűleg nem így fog állni de majd javítod.Ezután tudod kezdeni a küldit a hiperionért ami a kindom's endbe kezdődik.
  • ZsZso
    Elnézést, hogy értelmetlen posztokat nyomok ebbe a topikba, de

Tegnap megvettem, és beindítottam életem első gyárát! Ezer köszönet a FAQ írójának, sokat segített!
  • [NST]Cifu
    Én még nem jutottam el OTAS és Terran szektorba. ^^

Az OTAS szektorokat ha jól látom két Yaki őrtorony védi, ezeken át lehet valahogy vergődni, vagy el kell indítani a Kingdom's End-ben a XTM-es küldetés? Mert most az alap küldetéssorozatot csinálom, és nem tudom van-e értelme párhuzamosan nyomni a kettőt, vagy először fejezzem be az alap questláncot.
  • RJoco
    nálam megy gond nélkül
  • Cobra21
    otas
  • Cobra21
    Lenne 1 kérdésem.
    Nektek gyárt valamit az otas pajzsgyár?
    Mert én feltöltöttem mindennel,de nem gyárt semmit.
  • RJoco
    Mire gondolsz, hogy illeszted?
    Komplexnél úgy szoktam, hogy kijelölöm az egyiket, amelyik mellé akarom rakni, F3, Num 5, kicsit távolítok rajta, majd kidobom a gyárat, illesztem és tök jó....
  • dimre
    Általában úgy rakom le, hogy az elöző stationt kijelölöm és nyomok egy num5-öst, ezzel megsporolom a sok mozgatást, csak hozzáillesztem az elözöhöz.
    Kb 110 darabnál tarok.
  • Legend
    No LV1s cheatsban van egy olyan menüpont, hogy supertune. Ha ide negatív számokat írsz, lejjebb viheted a hajó sebességét.

Create ship esetében 20-as értékkel a normál sebességet kapod.

Persze nagyon vad értékeket is meg lehet adni, de olyan gyors lesz a hajód, hogy mire befogod a célpontot, már túl is haladtál rajta.
  • Vitez77
    off: hahá! Vége az érettséginek, s néhány másnapossági utórengést leszámítva (melyből jövőhéten lesz egy jó pár)a honlapom ismét üzemel :D
    on: huhh..
  • [NST]Cifu
    Innen tudod leszedni.
  • Cobra21
    XTM 0.7 alapot szerencsére megtaláltam még a régi gépen.
    A telepítést olyan sorrendben hajtottam végre,ahogyan leírtátok.
    Vagyis az x plugin manager-installert tettem fel,amit Cycrow oldaláról húztam le.De akármit próbálok állítani rajta,mindig lefegy időnként,mikor egy szektorba akarok ugrani.És elég idegesítő a dolog