20430
-
tomonor #13309 Aki játszott már az X2-vel, az tudja hogy eredetileg volt orruk is. Én tudtam. >.< -
Mindig is gyanús volt a khaak fighter kinézete, két év után rendbe is rakták. De elég meleg, hogy kiderült, hogy LOD probléma volt a hiányzó orr rész, és ennyi patch után sem orvosolták hivatalosan... -
tomonor #13307 Khaak hajó fix - Grafikailag javított khaak hajók-mindenkinek ajánlott! -
tomonor #13306 nekem bejön o.o -
kobra223 #13305 sziasztok mivan a xtm oldalával nem akar bejönni:( -
Akkor ez a hajó sem lesz flottám vezére.
Pedig már beleéltem magam, ezen kivűl is van egy rakás hajó amibe nem tudok task force-os pilotát ültetni. Kinéztem az Arant bázishajónak, három behemót is ráakadhat egyszerre, de not vaild az üzenet. -
Thx, ha lesz rá időm belenézek. -
Elolvastam én is a feature listát, de az új hajók nem voltak meggyőzőek, a többi közül meg max. a logók, ami tényleg értékelni tudok. :S -
Valószinüleg bugos, most néztem, semmit nem lehet vele kezdeni, csak a külső dokkolás (M6-osok és TS) működik. -
Áhhh, igen. Már voltam ott 1X vmikor hajnalban, de én okos nem tettem el a könyvjelzők közé, és kiment a fejemből 
Jó játék az a Sins :D -
tomonor #13299 Akkor adok egy kis felvilágosítást, mit is fog adni:
-shipyardok extra dokkolási lehetőségekkel (az eredetibe csak 5 hajó fér :O )
-új hajók bayamonok például az x2bőlkhaak MO
-saját készítésű logók a gyáraidra hajóidra (visszaköszöntés az X2-ből)példa
-friss házasok hajók xD
-új ppc effektek
-stb, ami megszokott roguey-től ;) -
Sajnos én még nem tudok róla személyesen semmit, de papír szerint a belső hangárja 32-es, M3-M5 fér bele. További 6db M6-os és 2db TS csatlakozhat külsőleg, így jön ki a 40. -
Hát dunno. Az XTM után csak a PPC effektje meggyőző. :S -
tomonor #13296 Vitézt kérdezd. :P -
Hogy létezik az Otas Castrumnak 40-es hangárja van de még sincs, körberepkedtem kétszer de egy árva nyilást se találtam ? 
M6-os és TS hajóval tudok csak rádokkolni külsőre.
-
Off: ezt ismeri valaki ? -
tomonor #13293 Ja :S Az egyik rendszert ugy csinálta meg, ám játék közben nem vehető észre... -
1:22-nél olyan, mintha 1 dobozban lenne XD -
tomonor #13291 Roguey's mod 3.1 - bejelentve! Kiályul néz ki, nemde? :P -
tomonor #13290 X-BTF az SG fórumon... O_O -
tomonor #13289 Ship detailsbe meg tudod nézni hogy hány shield kell egy hajóhoz, és hogy milyen típust fogad be max. Ez X3 esetében:
M5 - 1 MJ
M4 - 5 MJ
M3 - 25-125 MJ
M2/M1 - 1 GJ
Teladi M2 - 10 GJ
TS/TP/TL - 125 MJ
És igen, elég a fedélzeten lennie a pajzsnak, és máris működik.
-
A shield hogyan működik? Bennt van a cargoban és kész vagy fel kell vhogyan szerelni? Hány db shield lehet egy hajón? -
Thx a válaszokat. -
tomonor #13286 Off: Na megjöttem a nyaralásból, jó a balaton :P .
On: Na megjöttem a nyaralásból, jó volt, de az X3 jobb. :P . -
A hull 90%-án már max sebességgel tudsz repülni, elég addig javítani Shipyardon. Csak aztán nagyon kell vigyázni. -
Ace McCloud #13284 Szia!
1.Leg egyszerűbb, ha újrakezded, vagy betöltesz egy mentést a sérülés elöttről.
2.Boron Eq dokkban lehet hull repair technology-t venni, ha feldobod a scriptet, és hozzá a BBS-eken hull rep. kiteket. Ezek is kijavítják neked.
3.Elmehetsz bármely hajógyárba, és ott a hajóvásárlás menüben megjelenik a hajód fent. A jobb egérkurzorral tudod megadni a javítás mértékét a hajódon, és enterrel végrehajtod. Sajnos elég borsos ára szokott lenni, bár ez erősen függ a hajód típusától. A Busterednél nem lesz vészes...
4.(bár ez még most teljesen fölösleges infó)A későbbiek folyamán, az anyahajódba vehetsz machine shopot, ami dokkoloás után, automatikusan elkezdi javítani a sérült hajókat. (be kell álítani az extra funkcióknál, az anyahajó command menüjében) -
Bedokkolsz egy Shipyard-ba és a trade menüben felnyomod a "hull" (páncél, hajótest) százalékát. -
Hi!
Most kezdtem el játszani a game-el egyből felraktam az extended modot. Viszont az első küldiben figyelmetlen voltam és megsérült a hajó. Nagyon lassan megy, hogyan tudom megjavítani? -
vecsi71 #13281 Otas szektor nincs.Otas hajógyár akela beaconban van nagyon félre eső helyen.Nálam a központol kb 170 "km".a térkép bal alsó sarkánál.A yaki tornyok yaki szektorokat védenek.Terran szektorokba az alap küldetés végigvitele után tudsz csak menni.Én külön külön csináltam a küldetéseket.Szerintem jobb előszőr az alappal végezni aztán kell 5 milla és jó viszony szinte mindenkivel bár ez a paranidokkal valószinűleg nem így fog állni de majd javítod.Ezután tudod kezdeni a küldit a hiperionért ami a kindom's endbe kezdődik. -
Elnézést, hogy értelmetlen posztokat nyomok ebbe a topikba, de
Tegnap megvettem, és beindítottam életem első gyárát! Ezer köszönet a FAQ írójának, sokat segített! -
Én még nem jutottam el OTAS és Terran szektorba. ^^
Az OTAS szektorokat ha jól látom két Yaki őrtorony védi, ezeken át lehet valahogy vergődni, vagy el kell indítani a Kingdom's End-ben a XTM-es küldetés? Mert most az alap küldetéssorozatot csinálom, és nem tudom van-e értelme párhuzamosan nyomni a kettőt, vagy először fejezzem be az alap questláncot. -
nálam megy gond nélkül -
Cobra21 #13277 otas
-
Cobra21 #13276 Lenne 1 kérdésem.
Nektek gyárt valamit az otas pajzsgyár?
Mert én feltöltöttem mindennel,de nem gyárt semmit. -
Mire gondolsz, hogy illeszted?
Komplexnél úgy szoktam, hogy kijelölöm az egyiket, amelyik mellé akarom rakni, F3, Num 5, kicsit távolítok rajta, majd kidobom a gyárat, illesztem és tök jó.... -
Általában úgy rakom le, hogy az elöző stationt kijelölöm és nyomok egy num5-öst, ezzel megsporolom a sok mozgatást, csak hozzáillesztem az elözöhöz.
Kb 110 darabnál tarok. -
Legend #13273 No LV1s cheatsban van egy olyan menüpont, hogy supertune. Ha ide negatív számokat írsz, lejjebb viheted a hajó sebességét.
Create ship esetében 20-as értékkel a normál sebességet kapod.
Persze nagyon vad értékeket is meg lehet adni, de olyan gyors lesz a hajód, hogy mire befogod a célpontot, már túl is haladtál rajta. -
off: hahá! Vége az érettséginek, s néhány másnapossági utórengést leszámítva (melyből jövőhéten lesz egy jó pár)a honlapom ismét üzemel :D
on: huhh.. -
Innen tudod leszedni. -
Cobra21 #13270 XTM 0.7 alapot szerencsére megtaláltam még a régi gépen.
A telepítést olyan sorrendben hajtottam végre,ahogyan leírtátok.
Vagyis az x plugin manager-installert tettem fel,amit Cycrow oldaláról húztam le.De akármit próbálok állítani rajta,mindig lefegy időnként,mikor egy szektorba akarok ugrani.És elég idegesítő a dolog