20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Vitez77
    Majd 2017-ben írok nekik róla XD
  • tomonor
    Off: Úgy valamivel érthetőbb lett volna a dolog, ha magyarként is játszhacc, és lekaszabolhatod a románokat, de ez így enélkül rasszista.
    On: Akkor már a Terran Conflict is jöhetne rögtön ingyenesnek. :D
  • Vitez77
    Off:
    Sssss...még meghallanak minket :D
    Amúgy a fél világ tervezett egy modot, ami megfordítja a történetet
    Örülök, hogy olvasod az oldalt :D Most egy kis nyugi lesz, így írhatok pár tesztet
    On: Köcce ^^
  • tomonor
    Off:
    Amúgy most néztem az oldaladon a Romanii in Spatiu tesztjeit. Erre egy szó van: LMFAO xDDDDDD -Én is szemmel követtem annak a játéknak a fejlődését, még a demóval is játszottam... Hát, mindenbe igazad van amit írtál róluk.
    Pssszt, nem csinálunk egy jó kis román hentelős űrszimulátort?
    On: Hát sok sikert hozzá! :D (x-btf stuff)
  • Vitez77
    Amúgy nem kell eladniuk semmit: a jogokat akkor adták el, amikor a THQ-t szerződtették. Most "csak" meg kellene egyezniük. Ego sztem benne lenne, THQ-n múlik minden. Kódolásnak nem kell publikusnak lenni, az más tészta (pl.: Freespace kódolása ingyenes, vagyis lehetővé tették, hogy új játékokat csináljanak az embereik ingyen a Freespace alapján. Ha csak a játék lenne ingyenes, attól még fentarthatják a jogot a kódokra).
  • Vitez77
    Hé, ha nem próbáljuk meg, akkor az esély rá 0! Így van 1% esélyünk!
  • tomonor
    Jól tetted. xD Bár, ha jól látom, ott a fórumon kezdenek a dolgok kicsúszni a kezeid közül. Valóigaz, a játék kódolását is publikálniuk kell akkor, hogy teljesen ingyenes legyen, akkor meg az egotól kell ezt meg azt eladniuk, a fejlesztőcsapat, stb... bonyolult ez, nem biztos hogy sikerülni fog. :/
  • Vitez77
    ....el sem hiszem, hogy megtettem....írtam a THQ-nak..bazz, mától nem piálok
  • RJoco
    Valahogy így, 16-os karikával
  • Vitez77
    Mint a Mass Effectben? XD
  • RJoco
    Nem is azért mondtam, mert nem tetszenének a zenék, nagyon jók, csak megjegyeztem.
    Jártam President's End-ben, mikor még voltak állomások. Miután elhagytam, kaptam az üzit, hogy Kha'ak-ok lerombolták. Visszamentem és tényleg. De kár...
    Videókkal rendesen megspékelték. Nameg ez a dokkolás... Nem rossz, de hál isten át lehet lépni Esc-cel.
    Saya meg nahát, huhh... 12-es karika simán. Jó lenne, ha már összejönnének.
    Remélem TC-ben kiderül, kik is a Kha'ak-ok. Eddig nem tudunk róla semmit. Vagy csak én vagyok tudatlan...
  • tomonor
    Olyat ne mmondtam, hogy lusták. A hanyagok ebben az értelemben azt is jelenti, hogy akkor nem volt idejük már megcsinálni/nem is tervezték. Ám már később meg azért nem lettek átalakítva a zenék (meg amúgy is elég hülyén hangzik, hogy kiadás után írjanak a játékra zenét), mer gondolom a zenefelelősök (alexei, natalia) már nem vállalták be fizetés nélkül, vagy minimális összegért.

Az X3-TC-ben 80% hogy lesznek új zenék, ugyanis azt halottam, hogy leváltották Alexei-t Daniel Finney-re, aki tulajdonképpen az XTM-hez írt néhány szúndtrekket. Reméljük szépen át lesznek dolgozve az ős zenék. :Ð
  • Vitez77
    Tomonor, sztem meg egyiknél sem voltak túl lusták (kivétel lesz majd talán a TC). Mindegyik résznél új környezet, újradolgozott hajók, új motor stb.
    Lusták csak zenében (bár itt még mindig az a véleményem, hogy az nem baj) és a comm. videóknál voltak.
  • Vitez77
    Ha már zene: The Real String Theory
  • tomonor
    nem, az X2-ben jó kingdom end zenéje, X3-ban meg tökéletes. Ám valóban vannak olyan zenék az X-btf óta, amit nem ártott volna átalakítani.
    RJoco: te meg most tévedtél egy picit, az X2-ben még egész sokat dolgoztak rajta az egósok, inkább az X3-ba voltak hanyagok az időhiány miatt.
  • [NST]Cifu
    Azért nem bánnám, ha egy kicsivel jobb minőségű lenne, mert azért valami eszméletlen tré minőségben van jó pár közülük (pl. a Kingdom's End zenéje).
  • Vitez77
    Nem hiányzik csak külön kell felszerelni, és nagyon gagyi (aszem alt+wasd) az irányítása. Zene minek változzon, hiszen tökéletes! A mobilomnak is ez a csengőhangja
  • RJoco
    Felraktam az X2-t.
    Elképesztő, hogy X óta mennyit fejlődött és mennyi mindent hagytak úgy a fejlesztők az X2-ben. És hogy mennyit fejlődött az X3 az X2-höz képest.
    A zenék szinte nem is változtak X óta. Még a dokkolás zenéje sem.

X2-ben hogy lehet a billentyűzetet konfigolni?

Amúgy nagy ötelet volt az X3-ban az oldal manőverezés. X, X2-ből hiányzik is.
  • Vitez77
    Hogy én mennyit kerestem (tegnap XD)
  • [NST]Cifu
    Tessék.
  • Vitez77
    Aki esetleg tudja a THQ e-mail címét, az nyugodtan szólhat ;)
  • [NST]Cifu
    Na igen, pjknibbs azonnal rávilágított a problémára. A jogok nem náluk vannak, ők tehát nem tehetnek semmit, így pedig a szavazás is csak figyelemfelkeltésre jó. :(

Hasonló probléma sok más játéknál is akad sajnos. :S
  • Legend
    Leadtam a 7. igen-t.
  • tomonor
    repliedoltam :P
  • tomonor
    bazz, nem hiszem el, hogy tényleg megtetted xD
  • Vitez77
    Na mégegyszer XDXD
    Linky-linky
  • Vitez77
    Linky-linky
  • tomonor
    ja, csak nem amikor bebolondul :S
  • Vitez77
    Jajjhh, arra én is emléxem. A régi Opelem remegett úgy, amikor nyomtam neki az autópályán XD Halálfélelem FTW.
    Amúgy az direkt remeg (mármint a hajó) turbó alatt.
  • tomonor
    "This is the story of the ultimate dream...

Mans dream... a dream of escaping from the confines of his own planet. A dream of freedom within his own universe, a dream of reaching the stars.

The first frontier was Earth's gravity. Their first target was to reach the moon. Powerful rockets soon challenged this frontier.

However another barrier soon faced them - the restriction of traveling at the speed of light. For many years research was undertaken - until mans ingenuity created jump gates. These devices allowed spaceships to travel many millions of light years in one leap. Now mans exploration of new systems and universes could begin. Colonisation of new planets was difficult - adverse planetary conditions, difficult terrain, and the shipping of materials made building very difficult and very expensive.

Again research and invention supplied the answer. A powerful robot was created to terraform the planets and construct colonies.

Once the terraformers had completed their work the colonies were ready for man to live in and many settlers traveled to new lives amongst the stars.

As the years passed man spread through many different star systems. But during this passage of time the terraformers began to develop their own intelligence. They began to think for themselves.

Secretly they began plotting against their creators.

Suddenly they turned and attacked, plunging man into the most deadly and destructive war ever fought. Mans far flung colonies were taken by surprise - many were destroyed in the first attacks and soon the terraformers were preparing their final attack, on earth itself.

Only a small group of brave pilots saved the earth from annihilation by tricking the larger Terraformer fleet into chasing them through a hidden jumpgate.

Both fleets disappeared - never to return and the jumpgate was destroyed.

It took man over 500 years to recover from the destruction wrought by their attackers.

500 years in which man once again was confined to his home planet.

But the dream never died. For 10 generations scientists struggled to regain the stars and eventually a new type of space ship was created. This ship better known as the X-perimental Shuttle, is the first ship in which it is possible to bridge vast interstellar distances without the use of a jumpgate.

The prototype is ready to be tested..." -Kyle Brennan, 742, az ugrás előtt
  • tomonor
    VAlójában, akkor láttam ahoz hasonló remegő dolgokat, amikor ugrott a hajó a földtől. Lehet, hogy még mindig ugrik? :Ð
  • RJoco
    Erre én is gondoltam, tekintve, hogy proto a hajó, nem?
    Amúgy köze lehet a turbohoz is. Az is eléggé remeg, mikor nyomom neki.
  • tomonor
    Nekem csak ritkán csinálja hál istennek. Amugy leeht hogy ezt direkt építették így be. xD
  • RJoco
    Na végre sikerült összeszednem a 3500 Cr-t. Délután 5 óta gyűjtögettem. Most megyek Argon Prime-ba.
    Elég drága a Trading System, ahhoz képest, hogy a hajó raktere csak 50 és 5ösével növelhető.
    Hogy tudták ezt ilyen bugosan játszani?!
    Az állandó pörgés, meg tolatás. Sokszor állomás vagy most kapu közelében!
  • tomonor
    ... áááá, cak begyorsította a felvételt. ennyi. sőt még azz is lehet hogy a részek amelyek ki vannak vágva, ott erősebb dolgokat is használt. :Ð
  • tomonor
    sehogy xD az csak navigálni segít
  • RJoco
    Nagyon keményen nyomja a csákó.
    Na vele nem biztos hogy összefutnék XOnline-on.
  • RJoco
    Hát ez így tényleg nagyon lassan megy. Hol pénzem nincs, hol drága a cumó.
    Szektor térképet tudok már nézni, de hogy tudom kijelölni az állomást rajta?
  • tomonor
    ja oké :p
  • RJoco
    A nagy hajó az elején a Babylon 5-ből való lehet. A Battlestar-ban minden hajónak van mesterséges gravitációja, nem kell forgó rész.