20430
-
r4pt0r #13509 Én a mai játékfejlesztésnél már nem hiszek az ígéreteknek. Mert mindig csalódnom kell. Egyedül a Blizzard játékok azok amiktől nem félek hogy jók lesznek. Ezért nem várok sokat egy játéktol és nem ér meglepetés. Nah jó ha a DNF valamikor kijön akkor minimum az évtized játéka címet várom, de ez megint más. :D
Soká van még szep. vége. :S -
tomonor #13508 nana, ne fesd az ördögöt a falra! -
r4pt0r #13507 Ez a bajom ez nem trailer, hanem ez egy teaser. Egy 2 perces valaminek örülnék. Mert ez így kevés. Egyre jobban arra gondolok hogy nincs semmi új a játékban és ezért nincs semmi. -
[URL=http://youtube.com/watch?v=6IXffiOex24]iigaz, ez "csak" a debut trailer[/URL] de most ennél több nincs -
r4pt0r #13505 Hát azért többet vártam 3 képnél, egy trailer igazán befigyelhetne már. -
Inkább mondják 2X, mint 1Xse :D -
r4pt0r #13503 Már írták. :D -
Khmmm 

-
Ace McCloud #13501 Én spec. szeretem a boron hajók java részét.
A képernyőhátterem is egy boron orca a bolygó fölött. -
tomonor #13500 gondoltam, hogy valakinek ki fogja szúrni a szemét, hogy "földit" írtam az argonra. xD Hát nézd, ha úgy nézzük, az Argonok is a földről származnak, és nagyjából megtartották a földi design-t, szal alaptalan nem földieknek nevezni az argonokat. =))))) -
Pardon, a Földi technolóia nem a Terran lenne? :) -
tomonor #13498 Wow! Cép lesz! 

-
tomonor #13497 ! -
Szeptember végén érkezik a Terran Conflict. Néhány új kép az EGO oldalán. -
tomonor #13495 Ne feledd, hogy az XTM az egy mod, ami csak kiegészíti a játékot. Az egosok eredetileg 1 hajót terveztek a gonernak, ám 3 lett belőle. o_O vagyis 4 ha beleszámoljuk hogy a Truelight Seeker kicsit másabb fegyverzetileg, mint eredeti társa. -
Legend #13494 A Chidon egy különösen vicces hajó. Nem azért, mert tervezője nyilvánvalóan Spaceweed függő, hanem mert M3-mas létére fel lehet szerelni rá AFAA-kat.
Hamar lemerülnek, de vicceseket pukkantanak, kész élvezet egy ilyen hayjóval kalózokat piszkálni. -
Legend #13493 Ha kihívást keresek, a Pirate Alley-n megyek át. Ez a köv. szektorokat jelenti:
LooManckStrat's Legacy
MiTon's Refuge
Moo-Kye's Revenge
Kevés hajóval jutottam át, csak a legnagyobbakkal és a legkisebbekkel sikerült (mármint egymagukban). Ez egy kőkemény tesztpálya, mindég mentek előtte. -
A papok hajói sem piskóták, egy Aran jóformán mindent tud a harcon kivűl. Hajókat gyárt, EC-t termel, ugró mezőt vagy teret létesít(ezt még nem teljesen értem). A Chidon egy gyönyörű hajó nagy pajzs és rektér, tenkintélyes fegyverekkel.
képek
Amióta becsíteltem az XTM shipyardot, tudok venni kissebb Sohnen hajókat lebutitva, sohnen fegyverek és pajzsok nélkül, de igy is megállják a helyüket. A Zeparnak nagyon gyors a pajzsgenerátora, és a tűzgyorsasága, emelett 1600 cargoja van. A kalózok nem szeretik, általában nekem ajándékozzák a hajójukat. -
Valóigaz, az Argon hajók a legkiegyensúlyozottabbak, és (szerintem) a legszebbek. Csak olyan kicsik!!! -
tomonor #13490 Én maradok a jó öreg Földi technológiánál. Argon FTW. -
Az szerintem sem baj, hogy mindegyik fajnak saját "speciális" hajótípusa van, jó látni, hogy eltérnek egymástól. A halálom az, amikor annyi eltérés van két faj fegyverei/űrhajói/akármii között, hogy az egyik piros, a másik kék színű... :S
Így van egyénisége az adott fajnak legalább e téren. Pl. bármennyire is tetszene egy Ion Frigate, a Boronokat annyira nem csípem az űrhajóik kinézete miatt, hogy alapból hanyagolom is. Inkább ráhajtok a Splitekre (nagyon jól néznek ki, plusz erős fegyverzet és nagy sebesség) és a Teladikra (szintén jól néznek ki, plusz nagy rakterük van ami sok Energy Cell-t jelent, vagyis hosszú jumpolási lehetőséget "kikötés" nélkül). -
Szerintem nem baj, hogy mindegyiknek külön van. Mindenki mást fejleszt. Ez így a jó.
Nem lehet mindent egyszerre fejleszteni. -
tomonor #13487 Én amit elvárnék, az a csaták kevésbé gépigényes kidolgozása lenne. Így minden csatát csak nézni tudok diavetítést közben. A másik pedig valami olyasmi kidolgozás a hajótípusok között, mint ami a homeworld 2-ben van. Tehát frigatte: van torpedó, shield, roham, csapatszállító, stb fregatt. Az XTM-be ezt próbálták megcsinálni, ám elég vegyes lett M8-asként: Teladiknak aknafregatt, spliteknek hajógyártási fregatt, argonoknak drone fregatt, otasnak pajzsfregatt, stb. Ez úgy lenne a jó, ha minden fajnak mindegyik féle fregatt meglenne. -
Egyetértek -
Ha lehetne választani, mely irányba menjen el a játék fejlesztése, az én egyik biztos tippem egy dinamikus háború lenne az alap fajok / kalózok / xenon / khaak között. Így kicsit tényleg kiábrándító, hogy bármi történjék, egy szektor akkor is az adott frakció / faj birtokolja, ha már írmagjuk sem maradt ott... :S -
Jah, hát egy költői kérdés volt :D -
tomonor #13483 Egyik se, egyszerűen oda spawn-olja a gép. =D -
Szeretem ezt a rendszert. Ha nagyon akarok lövöldözni, akkor ide ugrom a Galactica-val aztán csak összeszedem az elhagyott cumót. Nameg kilövöm az Anarchy Portot. Mert időnként újra ott van.
Mint a Xenon Grid 2-ben az állomások. Azok is ismétlődően újrateremnek. De vajon melyik hajójuk viszi? -
tomonor #13481 Ja, vanillában is elég gyilkos egy rendszer. Állítólag ott alakította meg a yakit Moo Kye. (argon kalóznő) -
Szerintem el van szúrva "picit" a vadászok / capital shipek tűzereje és túlélőképessége. Nevetséges, hogy egy M7-est egy maroknyi L / LX / N / M szétszed. Az még idegesítőbb, hogy most jöttem rá, mennyire tápos a Pirate Reaver. Gyors, brutális pajzsa és fegyverzete van, vihet ráadásul egy M6-ost és egy TS-t. Mindezt pedig minden reputáció nélkül. Mi a f@szért küzdök én akkor ennyire a Split és Teladi reputációért?
Ha kihívást keresel, menj el a Lomanckstrat's Legacy-ba. Mikor odakeveredtem a szektor felderítő utamon, komolyan kivert a víz, először csak pár kalóz M3, M4, M5... majd egy perc múlva már kb. 10, és további 50 jött felém... és egy Carrack, és egy Reaver... Jump...
Mint egy komolyabb Xenon szektor. ^^ -

-
Viszont vannak olyan küldik, amiket, ha nem azzal a hajóval csinálsz meg, amiben ülsz, akkor nem kapsz érte semmit.
Ilyen például, amikor egy faj szektorában megjelenik egy Unknown M6. Ha elvállalom a küldit és nem én lövöm le, csak kiadom a parancsot a Galactica-nak, akkor nem kapok semmit.
Amúgy meg szeretek nagy hajókkal közlekedni.
Mostanában a HCF-fel repkedem, azzal ki tudom ugrasztani a pilótákat a hajóikból. Mostanában Hiei-ben repkedem. Persze a Galactica ott van a közelben azért.
Ha összerakják a Hyperion-t, akkor azzal fogok császkálni. Az oldalán a Mamba Raider-rel. -
tomonor #13477 lustáknak pont megfelelő a nagy hajó -
Legend #13476 Ezt a játékon nem nagy hajókra tervezték elsősorban, szerintem a legjátszhatóbb hajótípus az M4-es.
Küldetésekhez kell erősítés persze, de nem szeretek nagy hajókban ücsörögni, mert kb 50-nel repesztenek, és Ha nem vagy elég gyors és nem vagy többen előbbutóbb elforgácsolnak.
Kedvenc trükköm odapofátlankodni egy kishajóval, majd ha forrósodik a helyzet, odahívni 1-2 nagyobbat point-to-point ugrással, és elnézegetem, ahogy végzik a dolgukat, közben be-besegítek. De nagy hajóból harcolni egyszerűen uncsi, nincs közvetlen beleszólásod csak várod, hogy mi lesz már.
Egyszer átmentem egy Tyr-rel a Pirate alley-n próbaképpen hogy kibírja-e. Sima sétarepülés volt, semmi izgalom. Viszont egy Discowerer-rel is át lehet jutni. Na Az izgalmas! -
Így igaz! RJoco! A Leviathant ne itt beszéld meg XD
Most komolyan: nem ide való, csak szó esett róla.
-
Biztos, hogy az X3 topicba való ez?
-
tomonor #13473 De felhúztam magan annak a csávónak a videójin. >:@ Meg is flaggeltem, és bejelentettem őket törlésre. Ilyet... >:@ -
Itt senki sem beszélt utálatról.
Bár egy ilyen után lenne okunk rá (senkit ne tévesszen meg az, hogy a csávó nem Romániát jelölte meg mint származási országot. Román a csávó. Mostanság még a magyarokat és a lengyeleket is megpróbálják összeugrasztani) -
Off
Miért utálod a románokat? Hisz a szomszédaink.
De ha leveszed az á-ról a vonalat és kiveszed az n-et...
On
Sztem is lehetne a TC ingyenes. Akkor nem kéne törttel játszanom, míg elég olcsó nem lesz, hogy megvegyem... -
Juppííí
Végre megcsináltam a Leviathan-os küldit. Berakta nekem Brenens Triumph-ba, úgyhogy jó kis kalózcsata is volt.
Most már csak össze kell gyűjtenem a lóvét egyre.
Bár a Galactica-t úgysem tudja legyőzni senki, az egész univerzumot leigázhatnámvel, de az úgy miért jó?
Így is kicsit uncsi. Lassan hanyagolni fogom és veszek néhány gyárit.
Kipróbálgatom a Terran hajókat és fegyvereket. Úgyis kíváncsi vagyok már rájuk.