20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • RJoco
    A HQ-m a player szektorban van, legnagyobb (eddig) komplexem Savage Spur-ban, a FLAK és PPC-t előállító meg Ore Belt-ben.
    Majd Last Frontierben akarok még egy baromi nagy komplexet.
    Saját szektorok annyira nem lényeg.
  • Ace McCloud
    Lehet, hogy jobban jársz, ha felveszed kamerával (mobil, fényképezőgép, vagy mittomén), és azt rakod fel
  • tomonor
    xD Felahkartam venhni az anghol intróht, és behrakni juhtúbra, ám mihndegy :S (ez a H betüzés idézi a teladi nyelhvet :DDDD )
  • Ace McCloud
    Hááát! Nem!
  • Ace McCloud
    Leesik, de még hogy!
    Javaslom, hergelj fel pár ellenséget, és lövesd szét velük az űrállomásokat. Kicsit tovább tart, de nekem bejött. Az xtm térkép jobb oldala felé, közép tájon van pár pirat, és unknown szektor. Én itt kezdtem kiépíteni a Magyar Birodalmat :O). Az egyik unknown szektorból ráadásul kapud is lesz a player szektorba, és más irányba, meg folyamatosan terjeszkedhetsz a piratok kárára. Ami még extra előny, hogy az elfoglalt szektor eredeti fajai, szinte állandó jelleggel küldenek támadó csapatokat feléd (ez akkor is igaz, ha baráti viszonyban vagy velük). Mivel ők támadnak, és ha visszatámadsz esni kezd a repud (mint a magyar birtok, és önvédelmi jogban) ezért érdemes csak az ellenséges fajoktól területet szerezni. A piratok folyamatos betámadása, meg príma tapasztalat szerző lehetőség, ha vannak cpilotáid...
  • tomonor
    Jaja. A gáz csak ott kezdődik, hogy ugyanezt csinálja az X-BtF-nél, pedig ott alapba minimum 80 FPS-t biztos kapok. Ez normális?
  • Ace McCloud
    Nem csoda! Gondold csak el, hogy mennyire megdolgoztatja ez a procidat, a memokat, és a winyót, arról nem is beszélve, hogy a procinak állandó megszakításokat kell generálnia a két progi között.
  • tomonor
    Hehe, nemtudom nektek hány FPS-etek van X3 Reunionba alapba, de nekem kb 18-20 van, és ha leindítom a fraps videorecorderét, akkor 3 mp-ént 1 kockápt kapok XD
  • deph
    Ja, én most értem el, hog megvehetném potom 650 millióért...
    Akkor inkább egy BSG, vagy Borg Kocka...
  • Vitez77
    Vki mondja meg pls mi lehet a baj a Fraps-as alig veszek fel 15mp videót és kb 3gigát nyom.
  • Legend
    Avarice előbb-utóbb eladóc lesz... csillagászati áron
  • tomonor
    Azt mindig árulják, csak reputáció kell...
  • tomonor
    Ja, csak rámehet egy csomó pénzed...
  • RJoco
    Aham!
    Nekem amúgy sem tetszik, csak egy ötlet volt.
    Bár ha megveszem és utána megint az enyém lesz, csak nem baj?
  • RJoco
    Beraktam a játékba Atlantis-t, kapásból 400 milla felett volt az ár. Kicsit átszerkesztettem, most kicsivel drágább, mint a Leviathan.
    Ja és csak 5, írom - 5 m/s-mal megy. Viszont 800.000 Cargo és 10x10GJ pajzs. Galacticaval véletlenül nekimegyek és volt Atlantis...

Beraktam a Borg kockát is, na az 500 milla felett van, mire megveszem...

Módosítottam a Galactica fegyverzetét. így most bármit felpakolhatok. BSG80 lett a neve. Visszavettem a sebességét és most rendesen kezeli a pajzsot. Felmegy rá a Sohnen Beam is. Jelenleg csak Beta Kyon-okkal tudtam párosítani, Gammám még nincs. Kár, hogy csak 1 Kha'ak szektor érhető el rendesen, a többihez meg kell venni az ugrási koordinátákat. Most pont nem árulják.
  • tomonor
    A montalaar és New income közötti az Avarice ;) Azért nem érdemes elfoglalni mer később bekavarhat a játék Avarice plottja.
  • RJoco
    Az biztos, hogy leesik.
    Én elkezdtem írtani a Yakikat és náluk is vannak Argon állomások, amiket nem lőhetek ki.
    Viszont nekik van jónéhány olyan szektoruk, amit el lehet foglalni.
    Vagy ajánlom még a Xenon és Unknown szektorokat.
    Főleg utóbbi. Montalaar és New Incoming közötti tök üres.
    Vagy Savage Spur. Nekem ott van egy nagy komplexem.
  • tomonor
    le fog esni. Szerintem válasz ki egy fajt aki tuti ellenséged lesz majd (mondjuk split vagy paranid) és kezd elpusztitani őket. A kalóz/khaak szektorok azért nem jók, mer a játék ujraspawnolja őket.
  • klb
    Motto: kell egy szektor...
    Szóval szükség lenne egy saját szektorra, Averice egyenlőre nem eladó, így gondolkodom a Sector Takeower scripten. A kérdésem az, hogy ha az adott pl. pirate szektorban lévő összes állomást elpusztítom, akkor az állomások gazdái nem orrolnak meg rám? Értsd Telardi, Paranid, stb. állomások vannak a pirate szektorokban, ha kilövöm őket a reputációm esik-e?
  • RJoco
    Ship traders nincs?
    Jó lenne nagy rakterű hajókból kereskedni, nem kellene állomásokat lerakosgatni.
  • tomonor
    Hmmm, ez msot jó ötletet adott, ha használnám az XTM-hez, és az argonoknál jó drágán megvehetném, és megtuningolnám a cargo bay-t ,akkor egész jól teletömhetném cumókkal. :)
  • RJoco
    Köszi!
    A filmben nem megy gyorsan, csak gyorsan a hipertérbe lépett.
    Sebességre jó nekem a 64.
    A Galactica úgyis 140el megy és így egy kicsit gyors is. Alapból 120 lenne.
  • Valen
    X3 ships (lent középen)

innen szedhető le.

alapból 64-l megy, de kis tuningal (ship creator) nekem 300-l megy (filmben is gyorsan megy :)
  • RJoco
    Hol lehet szerezni Atlantis-T?
    Imádom a sorozatot, jó lenne a játékba is egy.
    Mennyivel tud menni?
  • Valen
    van rajt a 6x12 weapon slot, kb 60 GJ shield, dockolni nem próbáltam hozzá hajóval, bár a lehetőséget felajánlja
  • Ace McCloud
    Oké - oké! De talán lehet hq ként használni. Talán tud parkolni rá pár M1 - M2, vagy mittomén...
  • tomonor
    Ahogy elnézem, repülni. >.< Egy repülő város. haha!
  • Ace McCloud
    Nagyon faják! Atlantis mit tud??
  • Valen
    Size Compare - Terran Valhalla vs ISSD vs Atlantis City :

1.kép
    2.kép
    3.kép
    4.kép
    5.kép
    6.kép
    7.kép
    8.kép
    9.kép
    10.kép
  • Ace McCloud
    Jah! Hát ezért nem a méret a lényeg... Jó lenne, ha shipcreatorral meg lehetne dolgozni ez irányba. Mindenesetre a fegyverarzenált lehet rajta bővíteni asszem, és az advanced jumpdrive val megoldható a pont - pont ugrás, a machin shoppal lehet javítani a kisebb hajókat, a többit nem tudom. Ettől függetlenül nagyon mutatós, és szívet melengető annak, aki szerette a sw világot. Én mostmár a birodalomnak drukkolok. Leverem a mocskos lázadókat :O)
  • Valen
    jaja az ISSD jó, meg szép, csak:

- nem fér át a kapun, ergo nem tudsz vele rendszert váltani, nincs rajta point to point jumpdrive
    - nem tud autopilottal tűzelési távba érni
    - kevés fegyver van rajta
    - nem lehet M0,M1,M2,TL,M6,M7-l dockolni hozzá
  • tomonor
    imagehack.us
  • Ace McCloud
    Annyira gáz, hogy 20 kbytenál nagyobb képeket nem tudok belinkelni. Lenne pár jó kép még, de nagyon visszaesik így a mérete, és a minősége.
  • Ace McCloud
    Lenyűgözőek a méretei, bár nem mindig ez a lényeg.. :O)
  • Ace McCloud
    Magam készítettem egy unknown sectorban. Becsíteltem az összes m0 -t meg a parancsnoki csillagrombolót.
  • tomonor
    eztet hol találtad?
  • Ace McCloud
    Én meg ezt! :)
    [IMG][/IMG]
  • tomonor
    AMi engem lenyűgöz, az a kapu működése. Nem tudtam, hogy ilyet is lehet az X3 motorjával csinákni. (nézzétek meg a legújabb videót az oldalukon)
  • Vitez77
    Na ezt már szeretem Remélem ilyen háttereket is tervez az X3TC-be az Ego!
  • RJoco
    Elkezdtem a Sohnen 2. küldetéssorozatát. Az elsőt mindjárt a Xenon Core 18-ba rakta.
    Kiírtottam a szektort...