20430
-
Ha Resource egy anyag és engedélyezve van más hajók dokkolása, akkor mennyiért adja el a gyár ezeket az anyagokat? -
Ezt tettem, tettem, mégsem lett enyém a szektor.
Természetesen aktív a Sector takeover script.
Nem foglaltam szektort, nem volt rá alkalmam. Egy TradingS van Akeela's Beacon-ban, de nem azért, mert el akartam foglalni. Meg komplexeim és gyáraim vannak itt-ott. -
Ace McCloud #13747 Szerintem nézd meg a térképező progival, hogy nem-e maradt benn egy idegen állomás, illetve a script editorban, hogy aktív-e a sector takeover script.
Elfoglalhatod így bármelyiket, függetlenül a küldiktől. Tulajdonképpen az argon prime is a tiéd lehet :O)
Arra azonban számíts, hogy ha nem unknown szektort foglalsz le, akkor folyamatosan fog az adott faj támadni téged, és zuhanni fog a repud, mint a zállat :O)
Kiüríted, benyomsz egy trading stationt, és a tiéd a szektor!!!! -
tomonor #13746 jaja -
Legend #13745 Azaz...Csak legyen elég kredited
-
Ha jól silabizáltam ki az online fordító szövegét, akkor az egyik iparmágnésnak fogyott el a szerencséje, cége a csőd felé halad és ezért lesz elárverezve hamarosan egy szektor.
Kíváncsi vagyok rá! -
Valami hirdetést már találtam, azt írhatta, hogy nézzek vissza késöbb vagy valami ilyensmi. Nemtok jól angolul.
Viszont nem tudok szektort foglalni.
Egy Unknown M6-tal kilövettem az egyik Boron Border szektor öszzes állomását, majd elintéztem az M6-ot, amiért Creditet is kaptam, viszont amikor leraktam az Argon Trading Station-t, nem történt semmi. Gondoltam, akkor visszatöltöm és lerakom az egyik Unknown szektorban, de az sem lett az enyém.
Ekkor visszaraktam az 1.7-es scriptet, mert a 2.4-es volt fenn, de azzal sem akarta elfoglalni. Pedig, amikor korábban próbálkoztam Xenon szektorral, akkor az simán ment.
Vannak olyan szektorok, amiket nem lehet elfoglalni, mert korábban valamelyik küldi része volt? -
tomonor #13742 Majd hamarosan mindegyik állomás BBS-én jírdetni fogják, de először nem bidd-elhecc, csak miután elért egy szép nagy árat... -
Avarice kapott nevet. Csak azt nem tudom, hogy most megvehető vagy már nem. Univerzum térképen Teladi-nak írja, szektor térképen Unknown van még. És egy Teladi Trading Station van a közepén. Üzivel nem találkoztam, hogy megvehető lehetne. -
Itt a
2. rész
3. rész -
tomonor #13739 Akkor a videa akadozik nekem. >.< -
Mire gondolsz?
Legkevesebb 6-7 FPS-sel megy. A videók elején látni némi akadást, csak indulásnál akad meg.
A hosszabbak úgy vannak összefűzve, azok azért akadnak néha. -
tomonor #13737 Na ez ,ár 2-3 FPS Pont mint nekem úgy általában. xD -
Hát ez a tube-es dolog sehogy sem akar összejönni. Mindenképp rossz minőséget kapok, ha FLV, ha WMV, ha AVI.
Ez van!
Maradok a videánál. Igaz, csak 50 MB-ot enged 1 videóra, de hát a minőség fontosabb. -
Amíg próbálkozom a tube-bal, itt van egy a vedeán -
tomonor #13734 ám nem tuti... csak próbáltam logikusan gondolkodni xD -
Oks, kipróbálom. -
tomonor #13732 Nem, az én telóm 640X480, VGA felbontással, 30 FPS-el rögzít. A játék úgy nagyon szarul nézne ki, ám tudtommal a youtube a WMV-be nem tesz kárt, és az FLV pedig youtube formátum, ha abba konvertálod szerintem az se fog minőségbe szarkodni. -
Persze-persze!
Akkor csak nekem rosszak a tapasztalataim...
XVID MPEG-4-ben tömörítettem én is.
Láttad a végeredményt feltöltés után.
A videán már inkább hasonlít az eredetire.
Lehet, hogy az a gond, hogy 1280-as felbontást használok és azt nem képes megfelelően lekicsinyíteni. Gondolom a telőddal nem ekkora videókat csinálsz?! -
tomonor #13730 Én MP4-es videókat csinálok a mobilommal, azt szépen, minőség romlás nélkül felrakja a youtube. És nem szar, mert az a világ legelismertebb videómegosztója. :-) -
Itt az Unknown M6, csak sokkal jobb minőségben.
Asszem ezentúl a videára töltök fel. -
Sztem nem furcsa dolgokat csinál, csak egyszerűen sz*r.
Vagy pedig én nem tudom, hogy milyen kodekkel tömörítsek, amiből a tube szépet tud konvertálni.
Mert hát azért sok szebb minőségű videó is fenn van. -
tomonor #13727 Ja, alap hogy a youtube csinál néha furcsa dolgokat... -
tomonor #13726 ...vagy az IRE-k... -
Nem volt 27, max 16 lehetett.
A Kyon-ok ne terhelik le annyira a gépet, mint a PPC-k. -
Ááááá, nem a fraps miatt van.
Felnyomtam egyett a videára
Ezt nézd meg!
Mennyivel szebb.
Azért még kipróbálok 1-2 oldalt. -
tomonor #13723 a youtube meg néha csinál dolgokat, ám szerintem a fraps miatt olyan a minőseg vagy mittomén... -
tomonor #13722 ez neked 7 fps? ez legalább 27 volt az enyémhez képest xD -
Épp egy Unknown M6-ost gyűrtem le.
De miért ilyen sz*r a minősége?
Hogy lehet jó minőségben feltölteni? -
Éjjel ismét meglátogattam a Kha'ak rendszereket, csináltam is néhány videót, nemsokára láthatjátok is.
Felvételnél az FPS így sem esik vissza 6-7 alá, ami még pont elfogadható sebesség csatánál. -
tomonor #13719 XD -
Csysis? Akadás nélkül futott. X3 földbe döngöli azt is XD -
tomonor #13717 Nem kell ide 2008-as Crysis év játéka hogy megolvassza a géped!- Vegyél 2005-ös X3 Reunion-t!!! xDDD -
dr. Frankenstein is büszke volt vmilyen szinten a szörnyére. -
Legend #13715 A-ha. És erre büskék? "Figyu haver, van itt egy játék, ami tutira nem fut el a gépeden sőt másokén sem, mennyit adhatok belőle?" -
tomonor #13714 Nekem ha már 3 kis kalózzal harcolok, akkor 17 fps xD M2-es esetében 5-7 FPS, 10 M2-es = crash to windows. xD -
Mintha csak Efosoftékat hallanám:
"Az a jó az X3-ban, hogy bármilyen gépnek képes beszólni:
Fel tudod vinni a grafikát maxra Trinity Sanctumban? Menj el Ore Belt-be. Ott is maxon van? Kezd el harcolni. Még mndig bírja? építs ki egy kereskedelmi birodalmat (ez a ramot eszi). Vegyél sok hajót. Csatázz Xenon szektorban. Bármilyen gépet padlóra küld"
(nem szó szerinti fordítás, mivel már vagy fél éve olvastam valahol) -
Legend #13712 Én azért nyafogok mindég a grafikáért, mert nálam b@szott fontos a megjelenítés, ezért minden beállítás a maxon van, 16x antialiasinggal.
Ez egy remek öngól, de telhetetlen vagyok - betelhetetlen a látvánnyal.
Néha szaggat, de már elég jó a vas. Persze X3-mal bármilyen gépet padlóra lehet küldeni, 60db M2-estől bármelyik gép letérdel. Ha nem, akkor 80db. Vagy120. Ezért félek a TC-től. Persze ha normál körülmények közt játszana az ember, nem nyafogna. -
tomonor #13711 érthető... -
Én most nyomtam fel a grafikát High-ra, persze antianalising kikapcsolva és semmit nem lassult a játék. Viszont sokkal szebbek lettek az állomások, hajók.