20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • RJoco
    Ha Resource egy anyag és engedélyezve van más hajók dokkolása, akkor mennyiért adja el a gyár ezeket az anyagokat?
  • RJoco
    Ezt tettem, tettem, mégsem lett enyém a szektor.
    Természetesen aktív a Sector takeover script.
    Nem foglaltam szektort, nem volt rá alkalmam. Egy TradingS van Akeela's Beacon-ban, de nem azért, mert el akartam foglalni. Meg komplexeim és gyáraim vannak itt-ott.
  • Ace McCloud
    Szerintem nézd meg a térképező progival, hogy nem-e maradt benn egy idegen állomás, illetve a script editorban, hogy aktív-e a sector takeover script.
    Elfoglalhatod így bármelyiket, függetlenül a küldiktől. Tulajdonképpen az argon prime is a tiéd lehet :O)
    Arra azonban számíts, hogy ha nem unknown szektort foglalsz le, akkor folyamatosan fog az adott faj támadni téged, és zuhanni fog a repud, mint a zállat :O)
    Kiüríted, benyomsz egy trading stationt, és a tiéd a szektor!!!!
  • tomonor
    jaja
  • Legend
    Azaz...Csak legyen elég kredited
  • RJoco
    Ha jól silabizáltam ki az online fordító szövegét, akkor az egyik iparmágnésnak fogyott el a szerencséje, cége a csőd felé halad és ezért lesz elárverezve hamarosan egy szektor.

Kíváncsi vagyok rá!
  • RJoco
    Valami hirdetést már találtam, azt írhatta, hogy nézzek vissza késöbb vagy valami ilyensmi. Nemtok jól angolul.

Viszont nem tudok szektort foglalni.
    Egy Unknown M6-tal kilövettem az egyik Boron Border szektor öszzes állomását, majd elintéztem az M6-ot, amiért Creditet is kaptam, viszont amikor leraktam az Argon Trading Station-t, nem történt semmi. Gondoltam, akkor visszatöltöm és lerakom az egyik Unknown szektorban, de az sem lett az enyém.
    Ekkor visszaraktam az 1.7-es scriptet, mert a 2.4-es volt fenn, de azzal sem akarta elfoglalni. Pedig, amikor korábban próbálkoztam Xenon szektorral, akkor az simán ment.
    Vannak olyan szektorok, amiket nem lehet elfoglalni, mert korábban valamelyik küldi része volt?
  • tomonor
    Majd hamarosan mindegyik állomás BBS-én jírdetni fogják, de először nem bidd-elhecc, csak miután elért egy szép nagy árat...
  • RJoco
    Avarice kapott nevet. Csak azt nem tudom, hogy most megvehető vagy már nem. Univerzum térképen Teladi-nak írja, szektor térképen Unknown van még. És egy Teladi Trading Station van a közepén. Üzivel nem találkoztam, hogy megvehető lehetne.
  • RJoco
    Itt a
    2. rész
    3. rész
  • tomonor
    Akkor a videa akadozik nekem. >.<
  • RJoco
    Mire gondolsz?
    Legkevesebb 6-7 FPS-sel megy. A videók elején látni némi akadást, csak indulásnál akad meg.
    A hosszabbak úgy vannak összefűzve, azok azért akadnak néha.
  • tomonor
    Na ez ,ár 2-3 FPS Pont mint nekem úgy általában. xD
  • RJoco
    Hát ez a tube-es dolog sehogy sem akar összejönni. Mindenképp rossz minőséget kapok, ha FLV, ha WMV, ha AVI.
    Ez van!
    Maradok a videánál. Igaz, csak 50 MB-ot enged 1 videóra, de hát a minőség fontosabb.
  • RJoco
    Amíg próbálkozom a tube-bal, itt van egy a vedeán
  • tomonor
    ám nem tuti... csak próbáltam logikusan gondolkodni xD
  • RJoco
    Oks, kipróbálom.
  • tomonor
    Nem, az én telóm 640X480, VGA felbontással, 30 FPS-el rögzít. A játék úgy nagyon szarul nézne ki, ám tudtommal a youtube a WMV-be nem tesz kárt, és az FLV pedig youtube formátum, ha abba konvertálod szerintem az se fog minőségbe szarkodni.
  • RJoco
    Persze-persze!
    Akkor csak nekem rosszak a tapasztalataim...
    XVID MPEG-4-ben tömörítettem én is.
    Láttad a végeredményt feltöltés után.
    A videán már inkább hasonlít az eredetire.
    Lehet, hogy az a gond, hogy 1280-as felbontást használok és azt nem képes megfelelően lekicsinyíteni. Gondolom a telőddal nem ekkora videókat csinálsz?!
  • tomonor
    Én MP4-es videókat csinálok a mobilommal, azt szépen, minőség romlás nélkül felrakja a youtube. És nem szar, mert az a világ legelismertebb videómegosztója. :-)
  • RJoco
    Itt az Unknown M6, csak sokkal jobb minőségben.
    Asszem ezentúl a videára töltök fel.
  • RJoco
    Sztem nem furcsa dolgokat csinál, csak egyszerűen sz*r.
    Vagy pedig én nem tudom, hogy milyen kodekkel tömörítsek, amiből a tube szépet tud konvertálni.
    Mert hát azért sok szebb minőségű videó is fenn van.
  • tomonor
    Ja, alap hogy a youtube csinál néha furcsa dolgokat...
  • tomonor
    ...vagy az IRE-k...
  • RJoco
    Nem volt 27, max 16 lehetett.
    A Kyon-ok ne terhelik le annyira a gépet, mint a PPC-k.
  • RJoco
    Ááááá, nem a fraps miatt van.
    Felnyomtam egyett a videára
    Ezt nézd meg!
    Mennyivel szebb.
    Azért még kipróbálok 1-2 oldalt.
  • tomonor
    a youtube meg néha csinál dolgokat, ám szerintem a fraps miatt olyan a minőseg vagy mittomén...
  • tomonor
    ez neked 7 fps? ez legalább 27 volt az enyémhez képest xD
  • RJoco
    Épp egy Unknown M6-ost gyűrtem le.
    De miért ilyen sz*r a minősége?
    Hogy lehet jó minőségben feltölteni?
  • RJoco
    Éjjel ismét meglátogattam a Kha'ak rendszereket, csináltam is néhány videót, nemsokára láthatjátok is.
    Felvételnél az FPS így sem esik vissza 6-7 alá, ami még pont elfogadható sebesség csatánál.
  • tomonor
    XD
  • Vitez77
    Csysis? Akadás nélkül futott. X3 földbe döngöli azt is XD
  • tomonor
    Nem kell ide 2008-as Crysis év játéka hogy megolvassza a géped!- Vegyél 2005-ös X3 Reunion-t!!! xDDD
  • Vitez77
    dr. Frankenstein is büszke volt vmilyen szinten a szörnyére.
  • Legend
    A-ha. És erre büskék? "Figyu haver, van itt egy játék, ami tutira nem fut el a gépeden sőt másokén sem, mennyit adhatok belőle?"
  • tomonor
    Nekem ha már 3 kis kalózzal harcolok, akkor 17 fps xD M2-es esetében 5-7 FPS, 10 M2-es = crash to windows. xD
  • Vitez77
    Mintha csak Efosoftékat hallanám:
    "Az a jó az X3-ban, hogy bármilyen gépnek képes beszólni:
    Fel tudod vinni a grafikát maxra Trinity Sanctumban? Menj el Ore Belt-be. Ott is maxon van? Kezd el harcolni. Még mndig bírja? építs ki egy kereskedelmi birodalmat (ez a ramot eszi). Vegyél sok hajót. Csatázz Xenon szektorban. Bármilyen gépet padlóra küld"
    (nem szó szerinti fordítás, mivel már vagy fél éve olvastam valahol)
  • Legend
    Én azért nyafogok mindég a grafikáért, mert nálam b@szott fontos a megjelenítés, ezért minden beállítás a maxon van, 16x antialiasinggal.
    Ez egy remek öngól, de telhetetlen vagyok - betelhetetlen a látvánnyal.
    Néha szaggat, de már elég jó a vas. Persze X3-mal bármilyen gépet padlóra lehet küldeni, 60db M2-estől bármelyik gép letérdel. Ha nem, akkor 80db. Vagy120. Ezért félek a TC-től. Persze ha normál körülmények közt játszana az ember, nem nyafogna.
  • tomonor
    érthető...
  • RJoco
    Én most nyomtam fel a grafikát High-ra, persze antianalising kikapcsolva és semmit nem lassult a játék. Viszont sokkal szebbek lettek az állomások, hajók.