20430
-
bgabor #13789 Atreus Clouds-ban merre találom a Pirate baset? Jól el van rejtve. -
tomonor #13788 mármint minden kalóz bázison... -
tomonor #13787 Nem ha berakod a System override softwer MK2 scripted, az legális lesz és nagyobb távon működik (még többe is kerül, ám mindenhol elérhető) -
bgabor #13786 Kösz. Mindezt 600 ezer pénzért és illegálisan.
-
tomonor #13785 Ha már megvan, akkor hajóból is claimelheted az üres hajót, nem kell hozzá kiszálnod. -
bgabor #13784 A system override software-t pontosan hogyan kell használni?
-
tomonor #13783 BBS=Bulletin Board System, az állomásokon található kis RSS FEED olvasó rendszerhez hasonlít. Ha bedokkoltál az állomásra-station-BBS fül, és máris benne vagy. Tudsz híreket olvasni, meg questeket felvenni. -
bgabor #13782 Mi az a bb-es? -
vecsi71 #13781 A reputációt mindegyik fajnál fel lehet vinni.Az egyszerűbb modja az hogy bb-esen keresgélsz és ha valahol találsz olyan üzit ahol lehet pénzt adományozni az adott fajnak akkor adsz nekik.5 milla a legnagyobb összeg amit adhatsz. -
tomonor #13780 argonok boronokkal, paranidok splitekkel, teladik kalózokkal vannak jóban eredeti elgondolás szerint. Ám végül a Teladik mindenkivel jóban lett.
A bala gihoz meg sok sikert, én még messze vagyok tőle ;) Remélem XTM-mel menni fog. -
bgabor #13779 Ja és gondolom fordítva. És melyik fajok vannak fasírtban egymással?
Gondolom akkor nem lehet mindegyiknél magas reput elérni. Olvastam, hogy a Bala GI küldetésekhez magas reputation kell minden népnél+öt milla pénz. Azt a küldisorozatot meg a hiperion miatt feltétlenül meg akarom csinálni. -
tomonor #13778 ölj spliteket boron szektorokban. Ám a split reputáció természetesen csökkeni fog. -
bgabor #13777 Régebben is érdekelt már, hogy mi a módja, hogy javítsam a kapcsolatomat valamelyik néppel. Azt leszámítva, hogy írtom a kalózokat a szektoraikban. Tehát hogyan tudom elérni, hogy például a Boronokkal sokkal jobb legyen a viszonyom? -
bgabor #13776 Köszi. -
tomonor #13775 dok.-egosoft-x3-save -
bgabor #13774 Még egy kérdésem lenne. A mentéseket pontosan hol tárolja?
A dokumentumokon belül milyen könyvtárszerkezetben?
Csak mert hiába másoltam vissza a régi (2.0-ás)mentéseimet, nem látja, tehát rossz helyre raktam. -
bgabor #13773 Köszi! -
tomonor #13772 2.5 -
bgabor #13771 Melyik az utolsó patch? -
tomonor #13770 na majd a TC-ban. ;-) -
Legend #13769 Igen, ezért is fura a helyzet. És a küldetések "barátságos" fajok részéről más "barátságos" fajok prototípusainak a levadászásáról...
De nincsenek jelentősebb hadmozdulatok, a Khaak-Xenon-Pirete-Yaki ellen is csak védekeznek, nincsenek ellentámadások. A "barátságos" fajok flottái nem hagyják el saját birodalmukat, legalábbis ritkán ,én nem találkoztam jelentősebb konfliktussal. -
tomonor #13768 És azt amugy tudtátok, hogy ha argon szektorokba paranidokat, vagy boronba spliteket, illetve fordítva, akkor reputációt kaptok, meg pénzt, mintha kalózokat/xenont/khaakot lőttetek volna? ;) -
A Yaki-t is szokták lőni.
Ez amúgy szerintem egy olyan Orosz-Amcsi-Kínai helyzet lehet.
Ha az egyik betámad, akkor mindenkinek annyi.
Tekintve, hogy te Argon vagy, így nem mehetnél be Paranid rendszerekbe és nem élvezhetnéd tudományuk gyümölcseit sem.
Viszont független is vagy, ezért kapsz megbízásokat a kevésbé kedvelt faj hajóinak megsemmísítésére. -
tomonor #13766 Nos, valszeg a lag és a kellemetlen meglepetések miatt... Ám sztem X3-TC ben már lesz. -
Legend #13765 Azt nem értem, az ellenséges fajok miért nem gyepálják egymást?? Pl. Boron VS. Split, Argon VS. Paranid STB. Csak a Xenon, a Khaak és a kalóz kellemetlenkedik meg én mint faj, ha akarok. Ez így kissé hiteltelen, mindíg torzsalkodnak a fajok egymással. Egy Full Scale War Scriptnek örülnék... -
tomonor #13764 vmi scriptet használsz? -
Ma belefutottam egy full scale Xenon invázióba. Omicron Lyret támadják. Nagyon durva mennyiségű hajóval támadnak, már sokadszorra futok neki a mentésnek, de eddig mindig történt vmi baki :). -
tomonor #13762 LOL!!! XDDD -
Legend #13761 A Hyperionnal elég sokáig lehet kibírni egy Khaak szektorban. Relatíve. És vissza is lehet vele jönni onnan ép bőrrel. Sok PSG kell hozzá. -
Közérdekű közlemény:
Drága LV moderátorunk engedélye és egy sikeres szavazás után mától fogva a mi drága CBJ-nk az Egosofttól Paris Hiltonként ismeretes. Linky
-
tomonor #13759 Off: valódi űrszimulátor
On: ingyenes. -
tomonor #13758 hát jó, azért az M1, M2-eseket kihagyom... xD -
Simán, én 2 nagy Clustert nyomtam le a Hyperionnal, mikor megtámadták a komplexem Ore Belt-ben. -
mindero #13756 Hát azért ha a Hyperonnal ezt levadászod akkor minden elismerésem.
-
tomonor #13755 jaja
Ha már megszereztem Bala GI plotba a hyperiont, abból ki nem szállok... Mondjuk azzal nem is menekülök el.xD Ám, elég hogyha van nálad egy hornet missile, azt időbe ellövöd a clusterre, azonnal megsemmisül, Vagy PSG-vel lövöd őket.
-
Legend #13754 Gondolom csak azért, hogy ne essen az FPS-ed, fel sem merült bennem a gyávaság gondolata
.
Ilyenkor, ha én is M3-4-5-ben ülök, tisztes távolba vonulok, és behívom a nagy tesókat. -
tomonor #13753 jah xD felhúztam a nyúlcipőt xD -
Legend #13752 Látom, szépern menekülőre fogtad
.
Tűzzeljátszó scriptek
.
-
tomonor #13751 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Basszus, nem fogjátok elhinni mi történt!!!! A plot közepépnél járok, ép most látogatott meg a DOn a Talonnal Cloudbase SW-ben, és a rámküldött 4 hajója közül 3-at elfogtam! =D Claimeltem, nagyon boldog voltam hogy szert teszek egy kis kreditre.... MIre mindhárom hajónak kiadtam az indulás parancsot az állomásba, ez történt:
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/tomonorweb/uploads/lolololx.jpg -KLIKK
Pfff xD Egy csomó khaak jelent meg! Ettem is a kalapom. xDDDD
-Nos, azt tudnotok kell hogy használom a Khaak és Xenon improvement scriptet, ami nehezebbé teszi a játékot, ám erre nem számítottam. Csak egy buster menekült meg. :( -
off: ELTE politológia!!!!!! Ezaz!!!
on: megvehető lesz az, csak várj, RJoco. Nálam 2 állomás is bent van (argon+teladi), és mégis eladásra kínálja.