20430
-
deph #13869 Nem kell regisztráltnak lenni, de itt a közvetlen letöltési link, ha nem jön be a topic. -
tomonor #13868 nekem behozza o.o Be vagy regisztrálva? -
A cím nem található!
Afene, akkor marad a kereskedés. -
tomonor #13866 na igen, a link lemaradt... http://www.thexuniverse.com/forum/showthread.php?t=9629 -
tomonor #13865 Akinek gondja van a Terran reputációjával (xtm-ban) annak itt ez a script, amely lehetővé teszi, hogy támogast őket egy kis pénzzel-cserébe repu jár. :D -
tomonor #13864 Kár hogy kevés ember szereti az űrszimulátorokat. Mármint a magyarok közül. :( -
tomonor #13863 jójó, megértem. Csak hol vannak, azt nem értem? :D -
Ace McCloud #13862 Solar Power Plant (spp) ssp nek írtam, mert qurva fáradt vagyok... -
tomonor #13861 ?_? -
Ace McCloud #13860 Bakker! Spp dokkok.... -
tomonor #13859 :-D WB -
tomonor #13858 detto -
Ace McCloud #13857 Nem tűntem el, csak nincs mindig időm, hogy hozzá is szóljak a dolgokhoz :O)
Nekem is nagyon hiányzik a dokkolás az állomásokban. Főként a bányadokkok, és a ssp dokkok tetszettek... -
Hjajajj..nosztalgia hangulatom lett. Nálam még mindig az X2 a nyerő. Ezért is sajnálom, hogy nem adták ki az X2: The Returnt legalább egy modder-csapatnak
-
tomonor #13855 Még nem figyeltem. X2-ben mindig azt csináltam a dragonommal, hogy egy picit meglőttem a kalóz bázist, elmenekültem a lézer tornyok elől, és a hátsó lövegeimmel az összes kalózt kilőttem. (annyian voltak mint a nyulak :D ) Talán épp ez hiányzik az X3-ból, az állomások üresek-jó, tudom miért kellet. Mer csak néhány dokk kapocs van egy állomásnak áldva. :/ X2-ben óriási hangárja volt az állomásoknak, sőt, még M2-esekhez is lehetett 1-4 hajót rádokkoltatni. :D -
Apropó: ha jól tom, a kalózhajók Teladi shipyardokból jönenk elő, nem? Ha elég időt szánsz rá, megtalálhatod (ezt csináltam anno X2-ben a Splitekkel). -
tomonor #13853 mivel az az X2-ben kalóz rendszer volt, így még most is jócskán előfordulnak. Arról nem is beszélve, hogy kalózrendszerekkel van összekötve -
tomonor #13852 Elena's Fortune - argon -
Teladi. Vagy a kalózszektorok szomszédai. -
bgabor #13850 Olyan szektorokról beszélek, amik nem kalóz irányítás alatt állnak, hanem boron,argon, teladi stb, mégis gyakoriak a kalózok. -
tomonor #13849 na igen, a jogok... -
tomonor #13848 Hát izé, ott van pirate alley-ben MooKey's Revenge rendszer, ám az izé... Full kalóz szektor, tehát max a harci rangodat emelheti, reputációt nem. Ám ott folyamatosan jönnek a kalózok, nincs megállás, így csak egy ideig fogod bírni egyedül. Gondolom azt tudod hogy egy M4-M3-assal esélyed sincs... -
Figyelj, van amiről én sem hallok. Amivel játszom, arról tudok véleményt mondani.
Amúgy 10000000% hogy csak egy fan csinálta trailer, mivel:
1. Az Egosoft nem adta oda neki a jogokat, hogy felhasználja az X történetét egy MMO-hoz
2. Egy X-online nem így nézne ki
3. A háttérszöveg X-BTF kiemelés
És ezt a "nagy space sim mester" mondta. -
bgabor #13846 Valaki említett itt korábban olyan szektorokat, ahol általában sok a kalóz, így ezekben könnyen lehet reoutációt növelni. Sajnos a hozzászólást nem találom sehol.
Szóval melyek is voltak ezek a szektorok? -
tomonor #13845 há lol, csak rátaláltam xD Aszittem, te nagy space sim mester, tudod hogy mi...
-
Te teszed be és válaszokat kérsz magadtól...Skizo -_- -
tomonor #13843 ez mi akar lenni? vmi fan game? a leírás szerint MMOG... -
Jóvanna. fan vagyok és sehonnan sem tom beszerezni D: -
tomonor #13841 Nézzétek mit találtam :o -
tomonor #13840 o_O -
MIvel az egész SG-n nincs erről fórum, ezért megkérdem:
off: nincs kedve vkinek feltölteni a YouTubera a Godzilla: Final Warst angolul (vagy felirattal)? -
tomonor #13838 Ezen jót röhögtem :D -
Ezt jó kérdés 
-
tomonor #13836 Kockalovag, r4pt0, Ace MCCLOUD és Lalinov is hogy eltűnt már...
-
tomonor #13835 Hmm, vajon hova tűnhetet Amaro, meg Kisviku? :-( -
tomonor #13834 Ja, szerintem már mindenki hallott róla... :D Mármint az eliteről, nem a 4-ről. Kíváncsi leszek mindenesetre, hogy valósítják meg a bolygóraszállást... -
Aki szereti az X-et, az lehet hogy örülni fog az Elite 4. részének.
Aki nem ismerné: ez minden szabad, kereskedős-kalózos-stb űrjáték alapja, ahol bolygók, csillagok, galaxisok között utazhattunk, leszállhattunk a bolygóra stb. -
tomonor #13832 

-
tomonor #13831 Hmm, valamiért nem működik a link. RE: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1204839032 -
tomonor #13830 Aki eddig kihagyta volna: SG fórum - X3-Terran Conflict topic!