20430
-
tomonor #13909 lolol, ez jó sok kép. xD Azt hittem hogy XTM beépített hajó vagy vmi. HMmm, elvileg, haa megváltoztatnánk egy .job fájlt, akkor azok a hajók is működhetnének NPC-ként. -
A BSG sorozat Battlestar Galactica modellek, melyek a neten találhatók, a választás megkönnyítése érdekében:
Balog/Cycrow 1.00 Battlestar Galactica - 1
Balog/Cycrow 1.00 Battlestar Galactica - 2
Balog/Cycrow 1.00 Battlestar Galactica - 3
Balog/Cycrow 1.00 Battlestar Galactica - 4
Balog/Cycrow 1.00 Battlestar Galactica - 5
Balog/Cycrow 1.00 Battlestar Galactica - 6
Balog/Cycrow 1.00 Battlestar Galactica - 7
Balog/Cycrow 1.00 Battlestar Galactica - 8
Balog/Cycrow 1.00 Battlestar Galactica - 9
Hawkbs Ribbed High Poly v1 Battlestar Galactica BSG 75 - 1
Hawkbs Ribbed High Poly v1 Battlestar Galactica BSG 75 - 2
Hawkbs Ribbed High Poly v1 Battlestar Galactica BSG 75 - 3
Hawkbs Ribbed High Poly v1 Battlestar Galactica BSG 75 - 4
Hawkbs Ribbed High Poly v1 Battlestar Galactica BSG 75 - 5
Hawkbs Ribbed High Poly v1 Battlestar Galactica BSG 75 - 6
Hawkbs Ribbed High Poly v1 Battlestar Galactica BSG 75 - 7
Hawkbs Ribbed High Poly v1 Battlestar Galactica BSG 75 - 8
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 1
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 2
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 3
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 4
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 5
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 6
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 7
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 8
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 9
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 10
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 11
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 12 -
tomonor #13907 Lehet hogy noobnak néztek ám én még sosem láttam ingame a galactica-t. Egyszerűen még nem futottam bele... -
Na igen Galacticával könnyű vitézkedni, menj egy szem vadásszal harcolni ha olyan jó vagy
-
tomonor #13905 annál meg három :DDDD -
Legend #13904 Tudod, mi jobb egy Galacticánál? Kettő. -
Uuuups, ez Legendnek akart menni XD. -
Ige, és miután mindenkit szétlőttél, jövök én, és...Hasta la vista, Legend 
-
tomonor #13901 lol -
Legend #13900 Mielőtt bármilyen Flame-elés kibontakozódna:
Nekem mindegy, hogy MMO, vagy MP. Teljesen. A LÉNYEG, hogy szétlőjem a fejeteket.

-
1dolgot nem bírok: amikor beleolvasna vmibe, majd még a befejezés előtt válaszolnak vmit.
1. Nem mp-t mondtam, hanem MMO-t.
2. Mondtam, hogy "többek között". Az Egosoft a következőket sorolta fel, hogy miért nem lesz X-online: Nem elég gyors az átlagember netje. Nem elég jó a gépe. Előbb befejeznék az X-et. Kevés a hajó.
Ezek sorra ledőltek: Az átlagember netje roh@dt gyors. Egy átlaggép simán elég (ne feledjük, az X3-ban is főleg RAM kell főleg a gazdaság szimulálására, míg online te alakítod, alla EVE. Az X-et befejezik (elméletileg, sajnos). És most már lesz elég hajó.
Ha veszteséges lenne az X, akkor nem karolná fel a Deepsilver meg az Enlight már sokadszorra. Csak a fejlesztőkön múlik, hogy ők mit mondanak: elbújni már nem bújhatnak. -
tomonor #13898 :DDDDD Reggelj az új oldalamra! :o -
Így van, ha meghagyod a többi állomást, akkor azok közül lesz egy CPU, amit el kell pusztítani. Volt már olyan, is, hogy még el sem ugrottam, de már láttam az új CPU-t. Meg is kaptam a küldit a megfelelő állomáson.
Mikor szétlövöm az állomást, azonnal jön az üzi, hogy megkaptad a lóvét - még fel sincs ideje robbanni rendesen.
Volt hogy még gyenge volt a Galacticam, akkor egy J-t hívtam segítségül és ügyesen ketten szét is lőttül az állomást. Akkor is megkaptam a pénzt. Utána meg elintéztem a J-t. -
r4pt0r #13896 Nem azért nincs mmo mert nincs elég hajó, ezen nem mulik semmi. Hanem nincs hozzá anyagi háttere. Sajnos elég kicsi a cég, és elég réteg műfaj az ilyen játék. -
kisviku #13895 Kivánok!
Nem tűntem el, csak abbahagytam egy időre az X-ezést.De még fent van a gépemen.
Az utóbbi időben eléggé elfoglaltak a melóhelyi dolgok, úgyhogy nem sok időm volt játszani.A maradék időt pedig a Teamfortress 2-vel ütöm el.
-
tomonor #13894 áááá kizárt hogy az x3-tc tartalmazna mp-t... -
Elkezdett dolgozni az agyam (történelmi pillanat), és eszembe jutott vmi, amit mindig mondott az Egosoft arra a kérdésre (többek között), hogy miért nincs X-online: kevés hajótípus van.
Nos, az X3: Reunionban ugye bemutattak néhány altípust, az X3: Terran Conflictban pedig több új típus (több capital ship, bombázók, korvettek stb) is lesz. + az uplink patchet (2.5) többen is egyfajta X-online előfutárnak vélték (és ne feledjük el, hogy a többi akadály is már leomlott). Talán lesz végre egy online univerzumunk? (remélem
)
-
vecsi71 #13892 A xenon grid 2 helyét kell,hogy felrakja és az univerz térképen ha rá mész a xenon grid 2-re akkor megmutatja,hogy melyik állomást kell elpusztitani.Általában a szektor közepén lévőt és ha a többi álomást meghagyod akkor is kellene hogy adja a pénzt.Általában amelyik álomást el kell pusztiani annak a neve:xenon core processing plant.Ha jól emlékszem.Én már vagy 5 ször megcsináltam és mindíg az argonoknál kaptam a küldit.Általában 30 milla körül fizetett mindíg.Esetleg nézd meg hoy közben az adott fajnál nem e esett le a repud. -
klb #13891 Nem volt semmi probléma, simán megkaptam a küldetést, a térképre pedig felrakta s Xenon grid 2 helyét. -
bgabor #13890 Köszi! -
Kijelölöd az aszteroidát, 10 km-en belülre megközelíted és i gombot nyomsz. -
bgabor #13888 A bala Gi küldetésekben hogyan lehet asteroidát scannelni? Szokásos X3 történet:sehol semmi utalás arra, hogyan kellene csinálni. Freight scanner természetesen van a gépen. -
tomonor #13887 tuti hogy felvetted a küldit? Lehet hogy vmi hibát írt ki hogy nem elég a fight rankod hozzá vagy vmi... -
klb #13886 Xenon küldetéssel kapcsolatban lenne kérdésem.
Felvettem egy küldetést ami a Xenon Grid 2-be irányított processing plant vadászatra. Szerintem már szétlőttem mindent, de csak nem akar megjönni a lóvé (valami 17millára emlékszem).
Két dologra tudok gondolni, vagy teljesen tisztára kell pucolni a szektorokat (az utolsó ellenséges hajót is el kell pusztítani), vagy elnéztem a lóvét, és csak 1,7milla a fizetség. Egy tuti, semmi üzenet nem jött arról, hogy a melót elvégeztem. De érdekes módon a statisztikáim közt sem szerepel befejezetlen BBS küldetés...
Vélemények? -
tomonor #13885 Mentésekkel is kompatibilis... -
tomonor #13884 http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=212309 - Óriás kapuk XTM használóknak-már át fér egy Valhalla. :-D -
Na tegnap óta vagy 100-150 állomást bejárva találtam mégegy ilyen küldetést! Itt rendben is volt minden: 319 Q-tube volt a megadott kordinátákon.
-
Itt miután a kordinátákat és a szektor nevét megkaptam rögtön kidokkoltam és ugrottam is oda. azt hiszem az egész csak egy nagy kamu volt. Bár az angoltudásom a béka segge alatt van, miután jelentkeztem a misszióra és megmondta az infó árát felajánlott két válaszlehetőséget a gép. Az első hogy "fizetek mond mit tudsz" a második "hiszi a piszi na húzz innen". -
Az x2-ben felszedték a konténereket a hajók, sokszor pont az orrom előtt. Az X3-ban még sosem láttam ilyet, ott egy idő után maguktól is megsemmisülnek. -
Legend #13880 Láma dolog, de sosem figyeltem arra, hogy a konténereket felszedik- e mások, vagy csak elütik. Lényeg, hogy nem maradnak a helyükön ítéletnepig. -
Ezek szerint könnyen elképzelhető, hogy véletlenül meg is semmisülhetett.
Vagy egy kalóz szaladt bele, vagy szétlőtték. -
Legend #13878 Én Fading Echoes- ba kaptam a küldit, szintén hemzsegett a kalózoktól és szintén nem találtam semmit. Arra gondoltam a konténert bármelyik kalóz felszedhette, de persze nem álltam neki mindet átvilágítani. -
XYZ. Ez a sorrend volt értelemszerűen a legelső amit próbáltam. Aztán persze a másik öt lehetséges változatot is. -
A koordináták mindig X,Y,Z sorrendben vannak.
Vannak Xenon bázis írtós küldik, ott is csak koordinátákat kapok, tengely jelöléseket nem. És nem mindegy, hogy 80 km X vagy 80 km Z irányban.
Tehát mindig X, Y, Z. -
Csinálta már valaki ezt a missziót? Egy ipse -némi pénzmagért persze- kincsvadászatra hív. Láttam már régebben de nem törődtem vele, unatkoztam és fizettem az infóért 68000 cr-t. Az egész szektort bejártam, minden változatot kipróbálva mivel csak kordinátát és szektornevet kaptam, hogy melyik szám melyik vektorhoz való azt nem.
Persze sehol semmi. Hülyék adója 2, lehúztak némi pénzzel.
Mondjuk nem bántam meg, mert Brennans triumph-ba küldött és már rég nem jártam ott. Csak úgy hemzsegett a sok kalóz! meg a szét lőtt hajókból kihullott konténertől. EC, crystal, Q-tube, Computer component stb. Be kellett hívnom a Hyperiont hogy el tudjam hordani, a sima tehert pillanatok alatt szétszedték volna.szereztem a novákból és a falconokból 5 hammerhead-et is azokból már egy behozta a kiadást
Most ez tényleg csak szivatás akar lenni vagy csak nekem tolt el valamit a game? -
tomonor #13874 viccelsz, az övé legalább rögzíti a dolgokat. Én ha elindítanám a FRAPSot a reunion alatt, csak a reset gomb segítene, annyira belaggolna... -
Hát az ő gépe sem egy izomkolosszus -
Köszi, így már ment! -
tomonor #13871 O_O? -
deph #13870 Ja, köszi ez már kellett...