20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • RJoco
    Csak ha valami balul sül el a valóságban, akkor nem tudsz visszatölteni.
  • xenon 792
    Pasz, nem tudom miert ojan nyugis, de a pénz szerzéshez van meg egy jó mód csak kell pár dolog hozza......
    Be dokkolsz az állmásokra és keresel ojan küldetéseket amiben meg kel akadályozd hogy egy nagyhajó némi kisérettel el jusson egy másik szektorba (konkrétan nem tudom hogy van ezeknek a küldetéseknek a neve, de ez a lényege :) ) Kell egy Otas HCF egy M6 os hajo hogy nekelljen hajot váltogass amikor az állomásokra dokkolsz. (az M6 -al tudsz a HCF re is és az állomásokra is dokkolni ) El vállalod a küldetést, Kapásbol rátámadsz a nagyhajora, azt pajzsként használva el fogallod, majd be darálod a kiséretét.... A küldetést akkor tudod teljesiteni ha megsemmisül a nagyhajo - ezt jövedelmezöen ugy tudod megoldani hogy eladod XD - Én és igy kaszáltam 1.200.450.000 (!) cr-t... Ebből 450.000-et a küldetésért a többit az elfoglalt hajóért.... Ez már jövedelem... milyen szép lenne a valóságban is egy - két hasokó küldetés... :)) XD
  • Romeo One
    Merthogy Te a gyárat mozgatod, az aszteroid csak úgy rajta van.
  • Romeo One
    Nincs új a nap alatt. Én anno EZT ismertem Shivan Dragon néven...
  • xenon 792
    ÓÓÓh szóval gyárat kel rakni rá.... mert én gyár nélkül probáltam de sehogy nem mozdult.... köszi szépen :)
  • RJoco
    Lehet, akár azzal a hajóval, amivel a Yacht-ot is, de talán bármelyik M6 megteszi.
    Viszont lennie kell rajta egy gyárnak, hogy vontatni tudd. Az üreset nem lehet. És sűrű mentéseket igényel, mert könnyen lehet üzemi(ütközési) baleset.
  • xenon 792
    hello, lennek ujabb fura kérdésem...
    aszteroidát lehet vontatni, ha igen akkor milyen hajoval, és elég-e ahhoz a traktor beam???
  • xenon 792
    semmit...
    vagyis semmi használhatót.... azt irja ki csak hogy parancs elutasitva

• RJoco
    Hát ez egy jó kérdés, mire felsorakoztattam a flottát, hogy elfoglaljam, addigra eltűnt a rendszerből. Lehet, hogy nem engedi a játék. Nem ír ki valamit vagy mond a csaj, hogy mi lehet a gond?
  • xenon 792
    gondolom jo sokat foglaltál már HCF-el ezért lenne egy ujjab kérdésem...
    az egyik Unkown szektorban találtam egy Unkown hajot, ismeretlen, M1-es jópár ujratöltés és taktikázás után sikerült szkennelni ( Otas hajo lehet, mert Otas pajsz és fegyverek vannak rajta), majd le szedni a pjzsát szal hosszas taktikazas es kinlodás után leszedem a pajzsát és amikor akarom küldeni át a csapatokat nem hagyja jová parancsot.... Marines ki választva átküldésre, pajzs lezsedve, Ion distruktoral egyfojtába löttem hogy ne töltödjön vissza de nem csinál semmit.... :((
    Mivel lehet a gond ?!?!?
  • xenon 792
    kösz...
    Arool van szo, hogy az állomásokon BBS-en el vállalom a küldetést Xenon invázio, meg hasonlo finomságok (de ahoz dokkolni kel kisseb hajoval) majd a HCF-be át ülve elvégzem a küldetést, és ha akad közbe nagy hajho el foglalom... XD Igy teljesitve van a küldetés és némi "zsebpénzt" is szerzek a HCF-el mellékesként.... :) edig be vált csak macerás volt a hojo cserélgetés, vagyis a parancs osztogatas, mert a transzportálás hamar megy.... :)
  • RJoco
    A HCF hajófoglaló hajó. Kell rátenni katonákat pl. Marines, meg Transportee Device kell rá, azt lehet menni foglalni. Persze az ellen pajzsát elöbb le kell bontani valamivel 5% alá. Onnan már küldhetők a katonák. Amaro oldalán van frankó írás. Meg az enyémen is...
  • maniac78
    És mégis milyen küldetéseket akarsz HCF-el kezdeni? M6-os hajóosztállyal lehet rádokkolni.
  • xenon 792
    ok máris frissitek rajta ... :D

vettem egy jo kis OTAS HCF-et tényleg szuper meg minden csak nalam az a bökkenö, hogy nagy es nem tudok be dokkolni a kissebb állomásokra hogy küldetéseket kezdjek... esetleg volna valamilyen scrip megoldásként??? vagy milyen hajoval lehet dokkolni a HCF-re mert egy hajot rá lehet tenni, de én nem találom a megfelelö tipust... Tudja valaki hogy meik az.., ? mert azzal tudnék dokkolni a HCF helyett, hogy elvállaljama küldetéseket.... :D
  • RJoco
    Régi az XTM-ed szerintem.
    A 0.7.5-ösben már odébb dob az állomástól ebben az esetben.
    Legalábbis nálam így van...
  • xenon 792
    ok mostmnár mennek a gyáraim rendesen... :)

Viszont a TL hajom ha dokkolok ki az Argon Shipyard-rol mindig felrobbban de csak az argonnál... viszont ha robot pilota végzi a kidokkolást semmi probléma, lazán kidokkol... csak akkor problémázik ha én irányitom, és csak az Argonoknál...
    valaki tudja hogy ez miert van ???
  • técsé2
    Miután kiadod a hajónak a parancsot, nézd meg a message logot, nem írja-e ki, mi a hiba. Ha valamiért nem tudnak elindulni általában itt szoktak üzenni mi az ami hiányzik, legalábbis nálam pár szkriptnél így működik.
  • RJoco
    Én Argon Prime-ba raktam SPP-t, Home of Light-ból hozta a kristályt, asszem átlagáron és 19 Cr-ért adta el a környező szektorokban, illetve nagyon sokat Argon Prime-ban. Nekem nyereséges volt. Még most is az, ha futna a játék. Asszem csak olyan 200.000 Cr-et invesztáltam bele. 2 hajó dolgozott.
  • xenon 792
    huh pasz...

nem tom, meg vettem a gyárat, ki raktam, át utaltam 1 millát, be állitottam a hajot, és hogy kereskedjen, ugy ahogy láttam az oldaladon...
    Asszem az ugrás az az alap van vagyis 9. enyi. a pénzbol abbol fogyot, de azt a mas hajok kereskedtek... eddig veszteséggel vagyok....

majd mindjárt veszek a SPP -ot es be rakom egy ojan szektorba ahol meg van hozzá a nyersanyag... arra hallám hogy reagáll a gép... :D XD
  • RJoco
    Beállítottad a max ugrási távolságot, az adás-vétel árakat és adtál pénzt is az állomásnak, amiből megveszi az alapanyagot?
    De azt is megcsinálhatod, hogy a saját pénzedből szedje el autómatikusan és akkor nem kell az állomás pénzét nézegetned és utalgatnod, ha van profit vagy ha veszteségesen termel. Viszont ha elköltöd minden vagyonod, akkor az állomás is leáll.
  • xenon 792
    Probáltam ezt is de semi eredmény... nem reagálnak semmire a hajok...

csak lazán be dokkoltak es azt irja hogy készenlétben... de az áálomás tök üres....
  • RJoco
    Honlapomon a "Script, Mod" menünél.
  • xenon 792
    hm... valaki leirná, hogyan tudom használni a station manager scriptet? mert én nem boldogultam vele... :( raktam be Home base -ként hajokat, probálgattam a beállitásokat, utaltam át pénzt az állomásnak, de a hajók nem reagáltak semmire, pedig totál üres volt az állomás....

Elore is koszi...
  • Romeo One
    Az űrben nehéz elrejteni valamit. Ezért az X tervezői ezeket a trükköket dobták be, ha egy kaput nehezen megtalálhatóvá akartak tenni. Aszteroida mögé, le a térképről, illetve csillagködös szektorban jól arrébbrakva.
  • RJoco
    nem bug
  • técsé2
    Köszi mindenkinek, megtaláltam. Egyébként ez csak nálam valami bug, vagy mindenkinél így van, hogy egyes kapuk a térképen kívűl vannak, nem lehet annyira lekicsinyíteni a sector map-ot hogy látni lehessen rajta a kapukat?
  • xenon 792
    Mealstrom --> Unknown szektor -181/0/0
    Unknown (tele van kalozokkal) --- > Unknows szek. -36/0/-40
    És a masadik unknows szektor JOBB ALSO SARKÁBAN keresd a hajot, a meteorok közt....

Hajrá és sok türelmet a vontatáshoz.... megéri király ez az M7-s :) !!!
  • Romeo One
    -181,0,0
  • RJoco
    A Bala'Gi az egyik patch-el jött be. A nyugati kapu meg nyugatra van egy vonalban a keletivel, csak nem mentél elég sokat. Rohadt nagy az a szektor.
  • técsé2
    Nem teljesen értem, ez a BALA Gi-s küldi nem csk XTM modben van, mert én csak alappal tolom, és én is épp ezzel kínlódok.
    Xenon792áruld már el légyszíves a maelstrom nyugati kapujának a koordinátáit, ami az első unknown szektorba nyílik, mert már teleraktam adv sat-al az egész szektort, de nem találom. Gondolom ez is térképen kívül van, de a trutyitól semmit nem látok.
  • RJoco
    Mostanában EVE-elek és dolgozom, az X3-ban jelenleg nincs különösebb célom, bár kellene fognom vagy 20 Q-t és megvenni Averice-t, dehát az megvár.
    Nameg hozzászoktam a társasághoz, furcsa SP játékokkal játszani.
  • Romeo One
    :)))
    Vagy inkább még nem csináltunk olyat, amit kérdeztél, s így a választ sem tudjuk rá.
    Vagy mindenki nyakig van az aktuális küldiben, és nem tud fórumozni.
    :)
  • xenon 792
    mi az, végig söpört a fórumon egy Xenon flotta , hogy igy ki van halva ???
  • xenon 792
    huh.. nagy valószinüséggel megadta magát a játék nálam... és ujra kell telepitsem.... :( azt szeretnem kérdezni, hogy ha elkezdem a sztorit, viszont nem csinálom végig az argon küldetést, és lv' cheats - el be rakom a azt amit kér a bala gi küldetés és azt végig csinálom, ( mert a HQ-t asszem nem tudom "be csalni" magamnak )hogy onnan fojtassam ahol el akadtam. Akor ugyan ugy meg kapom a többi küldetést is mitha legálisan csináltam volna mindent...? aki tud segitsen lécci kösz...
  • xenon 792
    huh végre megtaláltam, ha kellene valakinek ezen a linken megtalálja :)
  • Romeo One
    Hát igen, azok ott 2005-ös hozzászólások, valószínű rég megszűnt az oldal, ahová mutatnak. Sajna nem vagyok otthon, nem tudom megnézni, hogy megvan-e.
  • xenon 792
    station manager scriptet honnan tudok letölteni ???

keretsem a googli val de mindig ezen az oladlon köttem ki link és nem tudom innen letölteni.... :(
  • xenon 792
    ok.....
    itt a forumba bele is olvasgatok, de a játék honlapjai (legalábbis amit én találtam )angol nyelven vannak, azon meg nem igazán boldogulok...

igyhát marad a forum...
  • RJoco
    Nem feltétlenül, kell repu hozzá vagy hajóhoz kell odamenni és beszélni vele, BBS üzeneteket kell figyelni, megfelelő harci rang esetén felajánl Xenon állomás írtós küldit 10 millától kezdődően.
    Amit mindenképp érdemes, Otas HCF-et venni és hajókat foglalni, mert jó repuval és 10 perc munkával 32 milla jövedelemhez lehet jutni.
    Lehetőség nagyon sok van. Sokat kell olvasni itt a fórumon a régebbi hsz-eket, meg a játékosok honlapjait.
  • xenon 792
    ....
    király... és hog ytudom elkezdeni...? vagy madj azokat is a Bala gi küldihez hasonload adja a gép...?