20430
-
tomonor #14189 xD http://www.youtube.com/watch?v=z2oj9zWO-5g&feature=related -
antigua #14188 Hát persze, hogy nem uninstalálom az én drága
kicsikémet, hiszen olyan komplex, na meg végre a kicsikKém-el ( Nova )
repkedhetek most már ide-oda. ( Igen, jól látjátok, megvan!!! )
Azt az 50-60 millát pedig igaz, hogy kampányra akartam költeni, de
Német úr ( Vidám Vasárnapból )azt mondta ne a Földi dolgokkal foglalkozzunk, így hát én most nem a Földi dolgokkal foglalkozom, hanem
az Argon dolgokkal !
Kösz az ötleteket, nem sokára lesz nekem is olyan jóóóó, naaaagy halyom!
Vigyázó szemeiteket kérlek továbbra is tartsátok rajtam !!!!!
-
1. Semmiképpen ne uninstallálj!
2. Főbb szektorokban tényleg mindig van üres.
3. Kérhetsz más fajtól is TL-t
4. Vegyél egyet (már csak azért is, mert olyan széééép naaagy, és használhatod olcsó anyahajónak majd)
5. Mondj el 4 Miatyánkot -
tomonor #14186 Főbb szektorokban mindig van egy üres... -
sztem vegyél egy Mammutot vagy más TL szállítót :D
nem olyan drága emlékeim szerint 50-60 misi csak -
antigua #14184 Hi !
Egy újabb gonddal fordulnék hozzátok kedves pajtások !
Nem tudom, hogy egy bug miatt van -e, vagy egy újabb hülyesége a játéknak esetleg az én makiságomból adódik ?
Nos a tényállás a köv: Szeretnék egy 2. silikon bányát üzembe helyezni,
ehhez ugyebár kell egy Mamuth, mely elviszi a gyárat a megadott helyre és kirakja. Na ez mind szép és jó, de mi van akkor, ha minden Mamuth foglalt !!!Nem probléma (gondoltam elsőre),ha foglalt hát foglalt ,majd üres lesz. Csupán csak követnem kell és megvárnom, hogy felszabaduljon, és akkor lecsapom rá !De a játék sem ma kezdte a szívatást, 6 szektoron át követtem kb 30-al a Mamutoth mire bedokkolt kirakta a cuccait
( öröm az arcomon )és egyből be is pakolt, így hát nem tudtam (megint) felkérni egy fuvarra ! A többi Mamuth is folyamatosan foglalt, a felkérést nem engedi ( I want to transport...)csak a sablon dumálást engedi a capitánnyal !!!! Eddig a mese. Tehát mit lehetne tenni ???
1. 12 szektoron keresztül kísérgetni a Mamutoth?
2. Megvárni a 2158.1459 patch-et a játékhoz?
3. Az Úr nevét segítségül hívni ? ( Az Úrnevében légy üres te Mamuth !)
4. Beletörődni ?
5. Uninstalálni ?
A hasznos ötleteket előre is köszönöm !!!!
-
tomonor #14183 köcce ;) -
antigua #14182 Igaz ez egy teljesen más játék, leginkább a régi nagy öreg Elithez
hasonlítható. Egy konplex világ !És, hogy miért érimeg pl. a játékkal
esetenként még kínlódni is ? Hmm .Mert GYÖNYÖRŰ, mert IDŐTÁLLÓ, mert nem
UNALMAS !Ami a fórumot illeti, köszönet érte mindenkinek ! Úgy gondolom nagy segítséget nyújtotok ezen a platformon keresztül a kezdőknek,
továbbra se engedjétek ellaposodni ! GRATULA !!!!
-
De a Freelancerben nem is volt valósághű gazdasági modell ;)
Valamelyik nagyobb külföldi lap fogalmazott ezzel a problémával (a bonyolultsággal) kapcsolatban így:
"Az X-Univerzum nem olyan, mint a többi játék; ez egy klub, amihez a belépő az X-BTF-től végigjátszani a sorozat összes darabját."
Ezt én kiegészíteném azzal, hogy mi, a fórumozók egy külön ajtót nyitva tartunk az új tagoknak
-
antigua #14180 Hi ! crossy104 !
De, hogy vagy te láma !!!
Sajnos a játék valóban ige összetett, sőt én még megmerem kockáztatni azt is, hogy túlzóan körülményesre sikeredett.
( a freelancer, space force könnyebben átláthatók mint az x3!!! ) De hát nagy fiúk vagyunk már, így hát felvesszük a kesztyűt az x3-al is !
Drága programozó tanárom látná ezeket az algo.ritmiket melyek a kereskedést vezérlik, újra átvetetné a fiukkal a rendezés elvét !
Igaz az ütközés elkerülési rutinok nagyon jók !!! ( 1:1 ) -
Nem is az oldalt hibáztattam! -
crossy104 #14178 Bocs a lámaságért, de kettő hete játszok.Sok mindent visszaolvastam, de
eléggé összetett és még nehéz a kereskedés.Azért köszi mindenkinek! -
crossy104 #14177 Station manager van fent.Kettő hajó dolgozik a silicium bányámnak, ez a kisebb de itt 10-es szinű a pilóta.Töröltem a bánya parancsoknál a hajót, és a hajónál is töröltem a home base dolgot.Ezek után küldtem u.t-be, vett ec-t és beállt a bányához várakozni.Stand By.Néha lefuttatja az árakat, de marad. Tehát azért vár, mert nincs jó üzlet.
Köszi.
-
Az ilyenért magadat hibáztasd, ne az oldalt XD
-
OFF
Jelenleg vodanetem van, mert elköltöztem otthonról, úgyhogy most játszani sem tudok nagy bánatomra.
A vodanet telón keresztül jön és alapbeállítás, hogy tömörítve küldi az adatokat, így csökkentve az adatforgalmat. Így lesz aztán néhány szép oldalból ronda oldal, mert nem hozza le rendesen a képeket. Ez a voda+ szolgáltatás. Ki lehetne kapcsolni, illetve programmal szabályozni, de kikapcsolni nem akarom, mert akkor lassabban jönnek be az oldalak (50 kB/s letöltési sebesség), a szoftvert meg lusta vagyok feltelepíteni, főként, hogy elcseszte a tűzfalam (ESS).
ON
antigua: Végigvitted a sztori vonalat? Mert az után egy Titan-t is tudsz venni. Az adományokat meg angyon tudom ajánlani. A Nova-hoz nem is kell sokat adni. -
Ja, a váltságdíjas küldetések lemaradtak ("They kidnaped my partner....get there before they do stb). 20-30k-t hoznak először, de könnyebben végrehajthatók egy M4-el is, mint a nagy Xenon inváziósok. -
antigua #14173 Köszi a válaszokat !!!!!
A kalózokat természetesen az Argonoknál pirítom ( Elena's Fortune )
Az adományozás jó ötlet, ( eddig is láttam, de fukar voltam nem kapott senki semmit. Hiába a megszorító intézkedések csak a való világban kifizetődők, vagy ott sem ??? ).Most viszont nekimegyek a Xenon küldiknek.Köszi mindent !
-
antigua: kalózokat az Argonok szektorában írtottad, ugye? Nem Pirate Alleyban, vagy vmi 'semleges" kalóz szektorban? Mert csak akkor számít a reputációba, ha az adott faj területén gyilkolod a kalózokat.
Ezen kívül növeli a reput a kereskedés (sector/universe trader nagyon) + adományozás (ezt bizonyos bázisokon véletlenszerűen kapod). Xenon küldetések pedig kötelezőek (Black Hole Sun, Getsu Fune).
De ha nagyon nem bírod kivárni, itt van egy táblázat az elrejtett hajókról, köztük egy Novával.
Off: RJoco: mi az a voda izé?
-
tomonor #14171 Hmmm, kezdek belefáradni hogy mindenkinek mindig ugyanazt kell elmondani [pl most az universe trader] Ha jól látom kockáspiton már készített egy FAQ-t, ott megtalálhatja mindenki a problémáját. Ha meg nem, akkor meg lehet hogy frissíteni kéne. -
antigua #14170 Hi!
Nekem is lenne egy kérdésem az X3 Guruk-hoz !
Hogyan lehet az Argonoknál a prosperitást növelni,
mert már nagyon vennék egy Novát? Kalózokból pedig már annyit
a valhalába küldtem, hogy ez már lassan népirtásnak is elmegy!
Valahol azt olvastam, jogy a Paranidokat is irtani kell, de én
jelenleg friendly vagyok velük. Robbantsam ki velük a nagy BummBumm
háborút ?
-
antigua #14169 Telessen egyet értek az előttem szóval, az ár
szerepet játszik, a szállítás során.
( de ezt már többször is leírtam neked, igaz a stmanagerel kapcsolatban )
-
antigua #14168 Hello !
Ne keverd a két fajta kereskedési módot !!!
Ha az stmanager irányítása alatt áll a hajód ne adj neki universal parancsot így felodod alóla és akkor az Trade mk3 vesziát a szerepet.
( ahozz egyébként úgy tudom, hogy nem is kell nav.műhold ?!)
Stmanager kereskedés vagy trade mke3 parancsok döntsd el melyiket akarod !Az stmanagernél valóban előfordúl, hogy nem azzonal kezdi el a jól látható feladatot, vár kb 2percet (gyakran).Nézd meg, hogy a mercurik milyen autómata irányítás alatt vannak ( r billentyű,vag ship/properity)
Egyébként én is paráztam az elején, hogy miért nem viszi már a cuccot amikor én látom, hogy lehetne!
-
Ha nem talál megfelelően alacsony árakat akkor vár míg lesznek. Megéri például Empire's Edge-ben fejleszteni őket, mert ott szinte mindig van mit szállítani (gyorsan felfejlődnek) és ha átkonvertálod őket UT-be akkor se fognak leállni, hanem addig dolgoznak ott amíg képesek messzebbre ugrani. -
crossy104 #14166 Sziasztok! Mitől van az, hogy az egyik MK3-as teherhajóm Universe Trade parancs után beáll a szilicium bányámba és Stand By várakozik sokáig?
A pilóta 8-as szintű, és több nav.antennát is kidobtam? -
OFF:
Én vagyok az 1999. aláírója a Nexus 2 petíciónak.
Kár hogy nem 9 óra 9 perc 9 másodpercében tettem. Ja és 1999-ben
ONAIR
Hát Vitéz tényleg szarul néz ki így az oldal, hogy a voda+ izé aktív
Vodanettel rendelkezőknek nem ajánlott, elöbb kapcsolják ki a voda+ szolgit. -
Angol humor? -
KoRoN #14163 A humort megmagyarázni nem lehet, ezért no comment, de legalább Vitez érthette volna... vagy nem olvassa a honlapját? De lehet, hogy tényleg a gyógyszim gurult el... /ez jó, ezt még nem hallottam!/ Azért, ha valakinek leeseik a megfejtés, átutalok 2000 Creditet! -
tomonor #14162 //agreed! -
Én nem félek, láttam az oldalad, nekem tetszik.
A tagnak meg elgurult a gyógyszere, inkább keresse meg azt és csak utána kritizálja a más-saját oldalát... -
Háát, mehetne...de nem megy (most). Szerintem aki olvassa ezt a fórumot és látta az oldalamat, az tudja, hogy nincs mitől félni. -
tomonor #14159 vagy inkább mehetne a modiknak egy feljelentés OFF hozzászólásért meg flame-elésért... -_- -
Asszem a csávónak elgurult a gyógyszere. Nincs semmi baj a honlapommal. -
tomonor #14157 Vitéz a neve... és milyen verést? :o -
Heeeee?????
-
KoRoN #14155 Ne menjetek Spacebig honlapjára! Én 123.-ik voltam, és verést kaptam.
Sőt, az ür sem nagy. Tényleg nem nagy. Most voltam a világ végén /onnan jövök/, hát csak egy bazi hosszu fal, mint Morrowindben a pajzsfal, mindenhol ráfirkálva, hogy ez itt a világ vége, egy helyen volt egy JUK , hogy ellensulyozzam Tomonort/, ezen átkukucskáltam, hát tényleg nem volt tovább semmi. Ugyhogy hazajöttem. -
KoRoN #14154 Nemrég írtam részletesen, hogyan csináld. Belépsz a HQ trade menübe, Esc, és még 11x gyorsan Enter, Esc, másodperc alatt megvan a 12, megveszed, ismét 1-2 mp alatt kész az uj 12 marines. /pl. amíg ugrásra várok, 60-70-et legyártok, hogy addig se unatkozzak. -
Wooohoo!
Most beszéltem az egyik sráccal aki ott volt a GCL-en: most fordítom az írását, lesz benne szó szektorokról, küldetések, új menü stb. Ha érdekel titeket nézzetek be a honlapomra (ismétlem, most fordítom, nemsokára fönt lesz). -
tomonor #14152 hopp, hiba: "or am I going to get thrusters" -azért tartsuk az Angol nyelvtant angLOL-on kívűl xD -
tomonor #14151 De érted, ha nem M5-össel dokkolsz be akkor vársz 1 percet és elindítanak neked egy Pegasus-t, amivel simán meg lehet nyerni. Még a beszélgetésre is emlékszem:
Julian: -Do they play fair in these things, or I m going to get thrusters in my face?...
Teladi: -No, fair, very fair, no-one died for weeks.
Julian: -Great...
Szal el nem tudom képzelni mit mondhat a te esetedbe. -