20430
-
antigua #14509 Hali !
Hát én csak single-ban nyomom, de ha majd ráakadok a multi részére,
talán valahol a Xenon szektor mélyén, nos akkor majd multizok is.
-
fulcrum falcon #14508 Hello!
Tudom sokszor feltett kérdés de az F.A.Q-ban nem találtam a választ. Ez csak multi játék mint az EVE vagy single-be is lehet vele játszani?
A választ előre is köszi. -
Nekem Amaro oldalán nem jelez semmit se a Norton, se a Nod.
-
Borg18754 #14506 thx -
antigua #14505 Szeva !
Én többször is jártam az oldalon, meg töltögettem is le szépen minden félét,de vírussal nem találkoztam. Szerintem téves riasztásod van !
-
Borg18754 #14504 sziasztok!
amikor amaro oldalára akarok bejelentkezni a virusirtóm valami malwaregen virust jelez, tényleg virusos az oldal vagy csak az avast jelzi annak?
thx -
antigua #14503 Tökéletessen jó minden, úgyvan ahogy írtad!!!!!
Nem vettem észre hogy közben levadászták a korábban kirakott
műholdamat !!!! Én voltam a figyelmetlen !
Mégegyszer köszi a segítséged.
Tanks for your cooperation !!! -
Hmm..akkor vagy a special command software vagy az egyik trade command software. Bár az előbbire nagyobb esélyt látok.
Bocs, de én abban az egyetlen szemem fénye Novámban járom a világot, fullra megpakolva, s nem váltok hajót, ergo ilyeneket nem is nagyon néztem az elmúlt években. Megnézném a játékon, de jelenleg infúzión kapja az áramot a gépem. Vki nézze már meg helyettem! -
antigua #14501 Ezzel én is tisztában voltam ahogy írtam is
de hajót nem tudok vásárolni hiába van Trading system ex.
meg hiába van satelit a szektorban ezekre én is gondoltam még mielőtt
feltettem volna az első kérdésem .Eddig is a TSE. használtam a kereskedés
könnyítésére. Úgy látszik valami már megint bekever nálam.
Köszi a válaszokat megint kaptam egy sakk-mattot a játéktól !
-
Naszóval (ha még mindig az eredeti probléma áll fent), kezdem elölről:
Alap, vanila X3: Reunionban van egy olyan software, hogy Trading System Extension (Kereskedelmi RenszerBővítés). Ezt vedd meg (Equipment Dockban általában mindig van).
Ezután a kiszemelt szektorba, ahol a hajógyár is van, tegyél le egy satelite-et, vagy az egyik állomásra dokkoltass be egy hajót (lényeg, hogy legyen ott vmi, ami a tied). Így látni fogod az árakat abban a szektorban, s adhatsz el-vehetsz dolgokat bármilyen távolságból.
Nem kell hozzá se mod, se script.
IIRC-vel meg ne foglalkozz, az csak egy rövidítés, mint a LOL vagy a WTF (lásd ezt a hozzászólást róla) -
antigua #14499 Bocs a lámaságért de mi ez, script, goods, extension?
De ha ez script miért nincs fen az egosoft oldalán, haviszont
valami cucc,softwer akkor miért nem találom az x3 reunion data
bázisban ? Na szóval mi ez a IIRC ? -
Jólvan, de én EVE-eztem, és azért EVE beidegződés nálam.
Másnál meg WoW beidegződés
-
tomonor #14497 o.o nemcsak eve-be használják, tulajdonképpen minden normál online játékba jelen vannak ezek a rövidítések. Jka ftw idd! -
If I Recall Correctly - jelentése: Ha Jól Emlékszem
Bocs, nagyon rossz EVE beidegződés
-
antigua #14495 Nagyon köszi véger vége ennek a kinlódásnak !
Most már csak azt kell megfejtenem mi az a IIRC ?
-
IIRC ha van Trading Sistem Extensionod + az adott szektorban (ahol a shipyard van) van egy hajód vagy egy szatelited, akkor tudsz a világ másik végéből is venni (az az Extension az alapjátékba is benne van) -
tomonor #14493 ja, a chrome-nak a licenszébe benne van hogy a google felhasználja azt adatiadat... -
antigua #14492 Hi !
Van-e lehetőség arra az x3-ban,hogy ha hajót, szeretnék
venni ne keljen oda repülnöm egy shipyardhoz, bedokkolni és manuálisan megvennem hanem akár több szektor távolságból is ( parancs szinten ) megtudjam venni ?
( script, softwer … stb ?) Nem a távolsági kereskedés lehetőségét kérdezem azt tudom ! (trading system extension, de ez úgy tudom hajók távolsági vételéhez nem jó)
Remélem igen mert már kezd unalmassá válni, hogy mindg bekell dok.egy
shipyardba ,ha pl hirtelen egy új szálítóhajót szeretnék. -
A Chrome óta már nem a barátom
-
Google a te barátod: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3498&cl=hu,hu
Bár én inkább az elődjét favorizálom, ami majdnem ilyen, csak van rajta egy lcd kijelző: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/285&cl=hu,hu
Ilyenem van. -
Köszi 
Nyáron inkább hírek mentek, mostantól meg majd a tesztek.
Mindig jólesik ilyet hallani
-
antigua #14488 Ne viccelj már, persze, hogy találtam vmt. az
oldalon nem volt nehéz, hisz szinte teljes körű
a választék a sci-fi játékok világáról !!!
Én nem vagyok egy leborulós fajta így hát azt kihagynám, de
a gratulációt, és a köszönetet mindenképpen megérdemled !
-
"G11 vagy G15 billentyűzeted"
What in the name of uncle Sam is that?
Az mi? -
Igen, egyszerre csak úgy, ha megveszed őket együtt és akkor szereled fel őket.
Másik megoldás, bár ez nem egyszerre van - bedokkol az összes a nagy hajóba és a raktárból mindegyikbe átdobod a cuccost.
Ha van erre egy külön hajód, meg egy G11 vagy G15 billentyűzeted, akkor ezt 1-1 gombnyomásra meg lehet csinálni /hajó.
Ennél gyorsabbat nem tudok. -
Jajj, a saját kérdésem meg lemaradt: mikor lehet végre előrendelni majd az Egosofttól? -
Off: Örülök, hogy találtál rajta vmit, ami érdekel 
Hát ja, grafikailag nagyon buta lesz, még talán az X3-nál is butább (talán, mivel még se a TC-vel, se a BP-vel nem játszottam). Szerintem főleg harcra lesz majd kihegyezve, de remélem lesz majd kereskedés is. Amúgy röhej, hogy MMO-nak írják, és állítólag 1 szerveren csak 300emberke lehet majd.
No, de nem írok ide róla egy kisebb ismertetőt
A honlaphoz meg: a TC topicban már "bejelentettem" a "visszábbvonulást", mivel egy vírus mindent letörölt a gépemről + egyetem miatti időhiány ezért mától fogva sajnos nem lesz mindennapos frissítés. De inkább belinkelem az eredeti szöveget: link.
Persze, ha lesz időm, akkor megpróbálom még gondozni
-
antigua #14483 Köszi !!!!
-
tomonor #14482 X3-at nehezen verné le akármi. Talán csak maga a gyökér: egy X4 vagy egy új Elite. -
antigua #14481 Hi Vitéz !
Most voltam az oldaladon és láttam néhány képet a Black Prophecyról
FANTASZTIKUS, lehet , hogy Ő lesz az x3 verő(már ha kereskedős játékról van szó)Mindenesetre ahogy te is írtad legalább lesz választék !
A képek nagyon kecsegtetőek, és akár szimulátor,akár kereskedős
játékról lesz is szó az biztos, hogy én ráharapok. Ha több infód lesz
róla feltétlenül írj az oldaladon !
-
Köszi!
-
Az öt főfajnál egyszerre max 10db hajót enged venni(M5,M4,M3,TS,TP), ezeket egyszerre tudod felszerelni, persze ha van elég fegyver raktáron, szoftverek mindig vannak. Kivétel a Terran kikötők, és egy-két szektor ahol nincs EQ. A Terranoknál egyesével kell mindegyiket felcuccolni. -
Amaro, Tomonor's,
Vitez,
Valen,RJoco oldalain találsz. -
Sziasztok!
Tudna valaki a x3 Reunionhoz még több magya leírást, esetleg végigjátszást/Gondolom magyarítás nincsen/ mert még csak most kezdtem és nem igazán megy a játék...A FAQ-t már olvastam!
Előre is Köszi, Robe -
Sztem max hogyha egyszerre veszed meg őket a gyárban és úgy szereled fel azonnal.
Szerintem. (De lehet, hogy nem
)
-
Legend #14475 Ez engem is érdekel, én eddig egyesével szereltem fel minden hordozóm hajóit
...
-
antigua #14474 A #14467-es vválaszom nem pontos !!!!
BOCS !
-
antigua #14473 RJoco !
Köszönöm a helyre igazítást !
Én valahol azt olvastam hogy a scripteket miután felinstalálom
át kell nevezni a pilótát és a script editort engedélyezni kell.
Nem tudtam hogy ha a script managerrel rakom fel akkor nem kell az
átnevezés ( mivel nem tért erre ki a cikk ill. én magam nem jártam ennek utána )
Jelenleg nálam is át van nevezve a pilóta pedig én is a script
managerrel raktam fel a cuccokat.
Bocs a nem pontos tanácsadásért, én csak is az infoból vettem.
Elnézést kérek mindenkitől akit véletlenül megtévesztettem !!!
MÁS: Tudod-e, hogy lehet több hajót is egyszerre felszerelni, jó lenne ha igen, mert 24vadászt szeretnék ugyanúgy felszerelni és nincs kedvem egyesével mindet felszerelni.
-
Ezzel nem értek egyet!
Ennek két oka van:
1. Ha scriptinstallerrel rakod fel a scripteket, akkor menniük kell.
2. Elég egyszer átnevezni, ha jól nevezted át, akkor egyből visszakapod eredeti neved. Ezután megjelenik egy új parancs a hajómenüben Script Edit néven. Itt belépve tudod indítani, leállítani a scripteket.
A 2. módszert nem szeretem, ezért az 1.őt használom.
Amúgy Amaro oldalán fennvan erről is a leírás, meg egy csomó mindenről. Érdemes leszedni és elolvasni. Én még voltam oly elvetemült, hogy kinyomtattam mindet. Még az XTM kézikönyvet is. -
A külön topic
-
antigua #14470 THI IS a BIG FAMILY !!!